Vilhelmina

Nu ligger jag i min säng på lilla hotellet i Vilhelmina. Det är bråda dagar på jobbet nu, så jag fick stanna här en extra dag. Kan lugnt säga att det blir himla bra med semester snart och återhämtning!


Igår var det lucia på förskolan, de var gulliga. Jag hade en "ledig" dag och sprang runt nydalasjön och städade köket. Hann med att jobba lite också. Sen hann jag inte ligga i soffan och dricka te som jag hade tänkt, men det blev ändå en bra dag. När barnen och jag kom hem bakade vi kakor tillsammans och de hjälpte mig med tvätten. Tur jag har dem❤️

Fast på bussen

Bussen har stannat någonstans ute i skogen. Förhoppningsvis kommer en ny snart för det är ganska kallt ute. Det här ingick inte i dagens planering!


Imorgon ska jag ha semester, hade lovat Majken att komma på förskolans lucia, det blir kul. Men hon vägrar ha på sig lucialinne ovanpå overallen så det blir ljus och glitter bara. Det funkar ju det med😊

Julkalendermys.

Sömnlös

Serrriöst! Så här sömnlös har jag inte vart på hundra år! Skyller på att jag drack kaffe på kvällskvisten... Jag ska upp till bussen om fyra timmar och det vette katten hur jag ska orka hålla ögonen öppna på jobbet imorgon.


Snart är det jul, jag kommer vara ledig i två veckor och det är välbehövligt. Ser fram emot att träffa barnen och Fredrik mer och göra roliga saker tillsammans. 

I helgen var vi i Jöstesund. Det var kul☺️

Nu ska jag spela betapet med någon annan nattuggla.




Hej igen 😜😄☺️😊😅🎅🏼🎅🏼🎅🏼
Jag landade på två timmars sömn till slut eftersom Nilas vaknade vid 4 och efter det kunde jag inte somna om igen. Tänkte först att jag kanske skulle sjukskriva mig, för kan man över huvud taget prestera något efter en sån natt? Jag for på jobbet ändå, sov lite mer på bussen men hade en sjukt bra dag på jobbet. Så nu gör jag helg med gott samvete (och lite mer sömn på tåget hem).

I helgen är planen att få iväg julkorten och förhoppningsvis göra pepparkakshus med Abbe och co. Jag är så himla tacksam för att de också flyttade till Umeå🙏🏼❤️

God helg!



Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0