Jag bloggar!

Det var hundra miljoner år sedan jag bloggade sist, detta beror på att vi har semester och far runt i landet. Har precis vaknat i Kejtan och Matsiboys vindsvåning i Stockholm. Den är lite speciell. Mest röd gul och grön och toaletten känns som ett hotellbadrum i utlandet. Det har en slags gul färg som påminner om hur det kan se ut när någon har rökt väldigt mycket i vitt rum. Men mycket yta så vi kan ha breakdancetävling om vi vill:)

Matsi, Kate och Fredrik är ute och springer nu. 1,5 kilometer typ, för mer orkar man tydligen inte med barfotaskor. Det är visst nya grejen. I familjen Lindén allafall:P Idag ska vi nog ut på muséum tror jag, det blir kul. Sedan väntar vi på finväret så vi kan fara ut till skärgården där Matsiboy har en stuga.

Igår och i förrgår var vi Uppsala för familjehäng med Fredriks två bröder plus flickvän/fru/barn. Det var skitkul, det är så himla trevligt med trevliga människor!

Så nu blir det 3 dagar i staden jag egentligen inte gillar, men sällskapet kan ju inte bli bättre så det här ska nog bli bra det. (Helmert och AntonPanton är här också)

Och på söndag blire Island... weee!

Sommarlov?

Nja, jag har inte börjat min semester än. Har jobbat som en vanlig svensson i veckan och är så tacksam att jag är ledig i helgen, ska bli så himla skönt att sova!! Hur ska man orka jobba sju till fyra i resten av sitt liv?

Jag har inte bloggat på länge, vi hade en massa folk hos oss på Ösd-veckan, det var kul:) Mycket crocket, sol och lite beachvolley. Vilket jag för övrigt inte är proffs på heller. Allt med en boll....

Nu är vi i Lycksele, jag började jobba på en gång och det har gått bra. Lite trögt ibland men jag har läst ut en bok; Bitterfittan, den var bra, lite jobbig men det är ju så med all feministisk litteratur, man blir lite bitter liksom. Fredrik läser "Det finns en plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra", han tycker att det är intressant och jag undrar om jag möjligtvis måste pracka på han Bitterfittan också. 

Så vad ska jag hitta på på mina två lediga dagar nu då? Jag ska ner på stan en sväng och kolla affärerna. Det går väl på en kvart eller så sen tänkte jag om man kunde hitta någon kul loppis eller café ute på vischan dit man kan åka och fika.

Vi har tagit sommarens första dopp förresten, och vilket dopp sen då! Vi hade sprungit en liten sväng men jag höll på att kräkas och allt möjligt eftersom att det var så nära inpå middagen. Men vi sprang ner till älven iallafall och där var himlen helt mörkmörkgrå, men samtidigt lyste kvällssolen och längre bort på älven var det en jättefin regnbåge. Dessutom regnade de stora men få regndroppar som såg ut som stjärnfall i vatten. A, det var så himla fint men jag hade ju ingen telefon med mig så jag kunde inte ta något kort. Där låg vi och plaskade länge och väl och det var underbart.

Nu måste jag kolla till min paj. Juste, ikväll vill jag ut och palla rabarber...

På tisdag efter mitt jobb far vi uppåt fjälls en sväng, då kommer vi nog förbi om du har tid Irene!

Är det något jag absolut inte kan så är de...

20110708788 (MMS)

Är det något jag absolut inte kan så är det att slå golfbollar!!

Jobbarhelg står för dörren

Som vanligt ska jag jobba när Fredrik är ledig, men får sova hemma i helgen allafall:) Var på vårdcentralen idag igen för alla intresserade, de säger att det är ett virus här också så jag får väl leva med mina alvedon tills det går över.

Annars har vi tittat på golv till sovrummet idag, och här i vardagsrummet har vi golvet fullt av gamm-brädor som ska upp som en fondvägg. Hoppas det blir fint:)



Djursafari!

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0