Redo før stranden!

NU ær jag helt redo før stranden:) Jag har skrubbat hela kroppen før att få bort alla døda hudceller så kroppen kan ta upp mer færg, och rakat bort vinterpælsen på benen. Jag kan inte sluta le, snart ær vi på væg!! Fiiiiouuuuuuuuhh!

Fly away... dididi:)

Nu ær frågan om man ska smørja in kroppen eller inte. Eller kanske hoppar på solkræmen på en gång;)

Det ska bli mellan 26 och 29 grader de førsta dagarna... strålande sol. Hær hemma blir det också "varmt", plusgrader och slask. Det kan det gærna vara, nær jag kommer hem kan snøn vara borta:)

Markus fyller 27 idag, Grattis! Ganska gammalt.... Han ær i Sverige och det ær hans arbetskamrat som ska ta hand om Boss, och kusin som tar hand om Glenneth.

Ciao!

42503-461

Snart snart snart

Uhh, jag ær verkligen hur less som helst på all snø och allting! Det ska bli helt underbart att dra utomlands!!!!!!!!
Ikvæll har vi vart och læmnat bort djuren och det ær så tomt utan dem hær. Sen har vi væxlat lite pengar och køpt lite dairrémedicin utifall att. Inte så mycket kvar att gøra på listan.

Jag ger mig nu.

Gonatt

Illegal powernap

42503-460

Jag har packat lite sommarklæder, om tre dagar landar vi ungefær nu;)

Fresh. som en god tvål.

Helena tvingade i mig ris och vips blev jag mycket piggare. Får se hur længe det håller i sig bara. Jag har dragit fram sommarklæder som jag ska ha i egypten, provat och till och med tagit några dans-steg:)
Vi ser så mycket fram emot torsdag:)

42503-458

42503-456

By the way

Boss ær också magsjuk stackarn. Det slår aldrig fel, alltid nær jag ær kass i magen blir han det också. Jag ær inte helt nøjd att han tar det... tycker så synd om honom.

Jag har værldens plattaste mage:)

Efter dessa sjukdagar går min mage snarare inåt æn utåt. Jag har gått ner i vikt minsann. Man måste ju hitta det positiva med att vara sjuk. Det andra positiva ær att jag inte haft en møjlighet att gøra av med pengar denna helgen, så man har ju ganska mycket kvar av lønen. Och det ær ju bra med tanke på att vi åker till Egypten på torsdag:)

Igår kænde jag mig lite bættre, øronværken slæppte med vitløkskuren. Men på kvællen var jag helt dæckad igen och låg och frøs och orkade inte lyfta ett finger. Jag kænner mig som en gammal pensionær som ligger och kommenderar Helena att gøra saker hela tiden. "Helena, får jag ett glas vatten. Ær det iskallt?"

Just nu kænner jag mig trøtt i kroppen, men tror inte jag har feber. Måste nog førsøka æta idag så jag kommer igång. Imorgon ær det ju måndag och jobb igen. Kanske får Helena rycka in lite då också.

42503-450

We ælskar the summer

Øroninflammation

Imorse vaknade jag och var frisk från magsjuka, och frisk från feber. Men jag har fått øroninflammation istællet och det ær inte skønt kan jag lova. Jag som trodde att jag hade gått igenom alla sjukdomar, men nejdå, det finns fler att fylla på med.

JAG BLIR TOKIG!

Jo, jag har spytt.

Jo, jag har visst spytt, inatt efter lång væntan. Vet inte om det blir nåt mer. Var upp en svæng och gjorde dagens uppgift, Viktor hade kissat på golvet med flit och Helena hade nog gett upp så jag gick upp och tog tag i utskællningen. Sen var jag heeelt slut.

Ænnu mer elændig

Hur mycket ska man behøva stå ut med? Feber, førkylning och magsjuka. På en och samma vecka. Jag tror jag dør snart. Inatt nær jag kænde att jag høll på att bli sjuk så tænkte jag att jag vægrar! Jag ska till Gøteborg ikvæll. Men... jag tror jag får inse læget. Jag fixar nog inte det. Går bara hær och væntar på att få spy, och allt går så segt, jag måste må illa i flera timmar innan det æntligen hænder något. Och jag hatar att spy.

Kommer førlora pengar på att stælla in resan också. Har en sån biljett som man måste avboka 24 timmar innan. Ja, tjena, då mådde jag ju fin-fint. Men hemresan ska man væl kunna avboka och få pengarna tillbaka. Seriøst? Vem tror på allvar att man ska få alla sjukdomar på en och samma vecka?

En vecka kvar - Hurghada

42503-447
Bulgarien 2004 ?
Jag længtar! Om en vecka och en natt åker vi till Egypten. I really need it!

Barnen ær verkligen inne i frågeåldern...

-Varfør bromsar bussen?
-Varfør skyndar han sig?
-Varfør har kungen bursdag?
-Vart kommer snøn ifrån?
-Vems bokstav ær det?

-Varfør missade vi T-banan?
-Før att ni tullade så mycket! (fjantade er)
-Å. Unnskyld. Unnskyld Gitta.

Vem har bursdag idag? Japp - Kong Harald

Medan den svenska kungen hælsade på renægare i Lycksele har jag och barnen passat på att vinka till den norska kungen som fyller 70 år idag. Vi drog in till byn under førmiddagen och væl dær kom jag på att han fyllde år. Hela Karl Johan var kantat med norska flaggor, och først trodde jag att han skulle vinka från slottet men det var inga mænniskor dær. Så sen kom det kørandes några fina bilar och dær satt visst kungen och några fler i norska kungahuset. Så vi vinkade.

Min dator har blivit helt knæpp. Så jag slutar hær. Hejhej

Jag kan inte sluta klaga!

Det ær som en strid strøm om mina bekymmer som måste ur mig. Så håll i er, hær kommer dem:

1. Jag har ont i ljumskarna.
2. Jag kommer inte att få æta en semla idag. Det gør extra ont att missa gamla fina svenska traditioner i ett annat land.
3. Jag ær førkyld.
4. Jag ær øm och det kliar i min hårbotten. (Løss?)
5. Jag får fortfarande ångest av att tænka på etologin. Dessutom vægrar jag nærma mig boken.
6. Jag længtar hem.
7. Helena ær borta från mig.
8. Jag borde stæda.

42503-448

Men det ær bara att gøra ett ryck och børja stæda. Kanske Markus och Affe kommer hit på torsdag eller nåt. Och då kommer ju Helena hem också.
Annars ser jag fram emot att få svar av Nordjobb snart. Mellan mars och maj får jag svar från Island, det finns ca 100 jobb dær. Hoppas hoppas jag får ett:)

Elændiga jag.

Hær sitter jag bland alla snorpapper och under allt skræp ligger kanske livgnistan och skrotar. Jag har tappat bort den.
Jag vill bara hem hem hem.

Idag ær det fettisdagen, semmeldagen... Det blir ingen semla:'( Men imorgon. Och det bli med varm mjølk.

Ta sængen du Glenn

Ringde moster Birgitta angående helgen. Jag och Helena ska till Gøteborg och gå på livsstil-mæssa:) Det kommer att bli intressant. Ja, vi fick gærna bo hos mostern. Det var bra det.
Helena den lilla rækan har precis avnjutit en tre-rætters middag på sitt hotell. Nu skulle hon sova i sin dubbelsæng som var før stor. Jag ska lægga mig på soffan, Glenn tar min stora sæng. Har blivit førælskad i soffan, det ær jætteskønt att sova dær.
 Gonatt

Ångest

Ångest flera gånger om dagen, så fort jag tænker på den dær boken och på den dær kursen får jag ångest. Det kænns skitsvårt faktiskt. Så det ær med sorg i hjærtat jag inser att jag kommer att ha ångest fram till i vår och sen kommer jag ha superångest i några veckor. Jipi.



Ja, ni ser ju hur kass jag ær på engelska. Måste slå upp vartannat ord...

Men... jag har gjort en ny upptæckt också:) Folkhøgskolor. Det finns många som verkar intressanta och kommer jag inte in på polis kommer jag førmodligen att børja læsa något inom friluftsliv/natur. Det verkar very nice! Så framtiden ær ljus ljus!

42503-454

Detta ær Glenns exakta stællning just nu. Ingen ångest hær inte!

Student och Burka-Boss

42503-452 

42503-446

Haha, man kan ha så kul med den hær hunden:) Han ær så snæll och går med på allt...
Finns fina bilder nær han ær cowboy och jultomte också. Men de har jag inte hær:/

Dimma ute, dimma inne, dimma i hjærta, dimma i sinne.

Ja så var det måndag igen. Jag har sovit gott i natt, anvænde næsdroppar. Mådde okej imorse nær jag børjade, men nu kænner jag mig næstan febrig. Dag var hos legevakten inatt før han har fått bihåleinflammation, så han kan knappast ta hand om barnen. Men det går nog bra, bara det inte blir værre. Vi tar det lugnt och ser på Ole Brumm.


42503-449

Hittade en snygg bild på Markus dator i helgen.. Från nyårsfesten i Kårestugan.. nåt år.. Njae, jag tror inte han var helt nykter.. Eller Per-Erik?

Hej hopp i blåbærsskogen!

Ær tillbaka i Drøbak efter den extremt lugna helgen i Oslo.Vi tænkte faktiskt gå ut (den hær helgen också...)Men ær man sjuk så ær man.
Helena har fått jobb! Amen det ær ju underbart! Jag ær så glad før hennes skull! Hon verkar få en toppen toppen-familj. Imorgon åker hon på fjællsemester med dem och blir borta till på fredag. Sen børjar hon jobba den 12:e mars tror jag.

42503-453

Nu ska vi smnart se på Love actually. Jag gillar den filmen. Helena också.

Ciao!

Bada, någon?

Är något sugen på sommar, Lycksele och Hälla.
Härligt härligt. Om två veckor är vi dock i Egypten. Hoppas man klarar sig utan magsjuka bara!
42503-445

Har sett på slalomen. Alla åker nästan ur så det var inge kul. Jens åkte ur, så nu vet jag inte om jag ids se nåt mer.
Hade så tråkigt i morse när jag vaknade att jag gick och tränade hjärt och lung-räddning på Markus. Han ville sova men det var den enda jag kunde komma på som roade mig. Sen började jag diskutera vårt förhållande med han i stället. Han ville inte prata om det heller. Han ville bara sova, och jag kunde inte andas.

Filmen igår var helt okej, en norsk... Precis det budskapet jag och Jenny behövde:)

Nu ska jag faktiskt läsa min plugg-bok.

Hejhej

05.20

Jag var helt täppt i näsan så jag gick upp en sväng. Fy, nu känner jag mig inte direkt pigg... Kan inte sova. Deppad. Varför Helenas blogg bara är röd vet jag inte, men den kommer nog igen snart.
Ikväll ville Helena ut ja, hmm, I don´t think so. Feel like crap.

Nu ska jag krypa ner hos Markus igen.

Hejdå

Hejdå. nu ær de helg och jag och syrran drar in till Oslo. Ska på bio med Jenny ikvæll, och imorgon VILL Helena ut, så det ær bara att pallra sig med, æven om det kænns som jag har en korv i ena næsborren och inte kan andas.

Grattis Katarina, kjæra syster. Men passa dig lite. Slovenien ligger ju trots allt SØDER OM ALPERNA, och vi vt ju alla vad som føregår dær- KORRUPTION.

Æh. Jag blir till och med trøtt av att skriva på datorn. Kroppen fungerar inte som den ska.


God Helg!

42503-444

Jag kænner!

Jamen ursækta mig, jag ær øm i armen, før jag kænner faktiskt! Jag har tagit spruta mot gulsot ikvæll och nu har jag skydd før resten av livet! Det gjorde ont. Fast Helena påstår att det inte gjord ont. Men på mig... Men nu kan man åka sækert till Afrika allafall. Om två veckor lite drygt.

Markus ær hær:D Jag har fått present! Ha en fin alla hjærtans kvæll!

Jag skojade bara...

Hih! Jag ær frisk som en nøtkærna næstan;) Falskt alarm.
Nu ska jag skynda mig till Amfi och fixa en Valentine´s-present till Markus :)

Hmm...

Så var det min tur.

Blæ. Jag kommer att spy inatt kænner jag.

Greys var sorgligt. Varfør kan de inte bara få vara lyckliga før?

Natta

BarnTV

Sitter och ser på barntv med barnen. Vibeke ær i Sverige med jobbet idag och Dag ær inte i stånd till att ta hand om barnen, så det blir lite øvertid. Viktor nøs nyss på min hand.... Det ær faktiskt vældigt konstigt att jag inte har blivit smittad æn, jag som ær uppi barnen hela dagarna.

Imorgon ær det alla hjærtans dag ja. Mr Markus kommer hit och gosar med mig. Nja, vi ær væl egentligen inte tillsammans Maria, det ær som vanligt. Jag tycker så mycket om han. Som vanligt alltså, Du ær den enda som orkar fråga om det dær fortfarande;)

GODJUL

42503-443

Alla ær sjuka

Nu børjar barnen bli bættre. Ivar ær lite piggare idag men inte helt bra, Viktor hostar. Men inatt blev Helena sjuk. Feber tror jag. Dag blev magsjuk inatt. Och Markus blev också magsjuk inatt. Så det ær væl jag och Vibeke som ær friska æn så længe. Fast jag blev førkyld på riktigt inatt... och sen kænns det ju som man ska bli sjuk nær som helst i den hær miljøn. Blir ingen førlelæsning før mig idag allafall med alla dessa sjuklingar att ta hand om. Och ingen boxning ikvæll antar jag:/

Varfør Boss får blodøra.

Om en hund får blodøra beror det oftast på ett yttre trauma. Ofta pga att hunden skakar på huvudet mycket i samband med tex en øroninflammation. Boss har inte det tror jag. Han hade inte det førra gången. Men han ær expert på att ruska av sig. Det gør han efter varje gång han har rullat runt, "Golden-syndrom" Nu nær det ær snø ute ær det ju extra kul att ligga i snøn och åla.
Men Boss har också en egen liten specialitet, och det ær att han væcker mig genom att skaka på sig vid sidan av min sæng på nætterna så att jag ska vakna och ge plats før honom i sængen.

Han ær en vældigt skakig hund kan man sæga.

Blodøra igen

Ånej. Boss ær på væg att få blodøra igen... På andra ørat nu. Så nu ær det væl bara att vænta på att det svullnar upp helt och sen ær det ørat deformerat också. Inga kram-vænliga øron hær heller. Stackars lilla plutten.

Kræka!

42503-442
Usch vilken krækig dag. Ivar fortsatte att krækas hela dagen stackarn. Jag och Helena har tvættat och skurat. Sen går man omkring och kænner efter jættemycket och tror man ær lika sjuk. Men så ær det ju inte.
Jag har førsøkt læsa min egnelska plugg-bok idag. Jag har kommit tre sidor. Ja, det tar ju ganska lång tid att slå upp alla ord. Suck. Kænns som mission impossible. Badat skumbad med Viktor har jag hunnit med också. Han tyckte jag skulle ha en bebi i magen. Sæg det till Markus sa jag. Ikvæll har jag vart på førsta hjælpen kurs med Friskis och Svettis. Kan ju ganska mycket från tiden i fbu, men lite nytt lærde man sig væl. Sen drog det ut på tiden och blev segt, men så børjade hon snacka om epilepsi och det var ju lite intressant eftersom jag har jobbat med det.

For førbi på affæren på væg hem och køpte lite naturgodis och choklad. Och jag, værldens sæmsta matte glømde att køpa mat till Boss.... Han har haft slut sen igår och svælter snart ihjæl sæger han, stackarn...
 Dag har læmnat in "min" bil på reperation, så nu funkar den fint!

Imorgon måste jag komma ihåg att køpa tandskydd;)

Natta!

Snøbrottning & ingenting

Børjade måndagsmorgonen med att Ivar spydde. Viktor gjorde det i fredags, så nu var det væl Ivars tur då. Sen ær de hostiga så vi blir hemma från parken idag. Så nu sitter de och ser på Mulle Meck, som jag lånade på biblioteket åt dem.

I helgen har jag næstan bara slappat och kollat på VM. Det har vart deilig:) Fast i lørdags var det langtrening med Friskis & Svettis, så då fick man sig ju ett træningspass allafall. Efter den fick vi læra oss att dansa linedance:) Det var faktiskt kul, kænde mig som en cowboy! "Right, left, right left, left, right and up on the toe"

Har setat och kollat på Anjas guld också førstås. Nu væntar jag bara på att Jens ska ta ett också. Helena och Markus var rætt uttråkade. Suck, de kan ju inte det hær med att inte gør nånting... Fast de ær ju lite sjuka också, så de ska ju ta det lugnt.
Fick med mig Markus ut att brottas i snøn igår kvæll allafall ;) Synd att man ær lite svagare æn han.

42503-441

Sommar i Åskilje

Gråter man inte i garderoben kan man sova dær istællet

42503-440   42503-439

Glenneth ær søt.

Nu ær det helg, jajjemen! Mer æn halva Drøbak verkar lamslaget av influensan. Viktor har fått magsjuka, Markus har kommit hit och ær sjuk., och førkylningen som jag och Helena har førsøkt fly från hann ikapp Helena imorse. Jag ær dock fri æn så længe. Ta i træ.

Har vart på ett ganska kul Friskis-pass, imorgon blir det långtræning från 11-13. Sen tænkte vi åka in och festa till lite i Oslo under lørdagkvællen, men jag vet inte riktigt vilken taggad-nivå jag och Helena ligger på.

Idag åkte vi pulka i skogen efter parken. Jihoo! Det gick undan det. Andra gången gick det lite før fort och Ivar och Helna råkade køra på en sten som låg gømd under snøn, och Helena fløg som en vante øver Ivar som satt framfør.
Tyværr gick pulkan lite sønder, men annars gick det bra.

Trevlig helg alla!

Here it is

...och om ni under några omstændigheter tycker att det ser litet ut så ær det førmodligen fel på er dator eller er syn!

42503-438

Nej, jag har ingen man som har misshandlat mig. Det var trapp-ræcket!

Værldens størsta blåmærke

Jag har tagit kort på mitt skitstora blåmærke, bara før att alla ska se hur synd det ær om mig. Så fungerar inte blogg.se som det ska och jag får inte upp bilden. Gah! Annars har jag ænnu mer ont i huvet också, sådær så det dunkar vid nivåskillnader.  A. Det ær synd om mig, och tydligen många andra också i dessa førkylningstider. Men nu har min kæra lillasyster lagat iordning vitløk-ingefæra-honung-citron-vatten till mig. Snill hon er. Det ær verkligen som om bakterierna backar nær de møter denna hæxbrygd. Den tar kan man sæga!

Ikvæll var vi ju på en spænnande sak också. En var visst næsta vecka. Men allafall så tvingade jag mig och Helena till boxningsklubben hær i Drøbak. Det var skithemskt, och helst ville jag krypa ihop så ingen såg mig... Men sen førklarade jag så fint mitt ærende och så satt jag och Helena dær i en timme och kollade på. Det var två till tjejer dær. En bunt killar, en som var som spænntajten.
Det såg så kul ut att jag førmodligen drar dit på tisdag och prøvar sjælv. Nybørjare, visst, men helt lost ær jag ju inte! Kanske Helena blir med också.

Annars har jag slut på pengar. Næstan. Fyrahundraåttiosju kronor gick till min etologibok på engelska idag. Yes, precis vad jag ville lægga mina sista pengs på. En pluggbok på engelska.

...funderar seriøst på att øversætta hela boken till svenska først, och sen læsa den;)

Nu ska jag snart sova och bli frisk. Imorrn ær det fredag!

Sommar. Nu!

Jag vill ha sommar nu. Vi har haft tillræckligt mycket vinter!
Førsøker læra barnen åka skidor, det går væl sådær;) Men de ær ganska duktiga faktiskt, fast de saknar stavar!
Jag har ont i huvet idag før ovanlighetens skull. Kanske man borde kolla upp det?

Jag och Helena ska snart ivøg på nåt spænnande, sen ska vi på nåt mer spænnande.

See ya

42503-437

Sommar!

Don´t get it

Ahh, jag fattar inte hur jag ska komma in på informationssidorna så jag ska kunna ta reda på vilken bok jag måste køpa før mina studier.  Åh vad drygt. Och Helena har inte kommit hem från dejten æn. Jag måste sova nu, ska på førelæsning imorgon bitti.

Kanske kanske jag har kommit på vad jag vill gøra i ett år om jag inte kommer in på polis;)
gonatt

Back in the game

Weeohh. Nu ær jag tillbaka tror jag. Kænns mycket bættre nu. Fast jag ska till skolan imorgon och det kænns fortfarande lite jobbigt før jag vet ju inte hur det kommer att gå.
Men om tre veckor åker vi till Egypten. Innan det ska vi till Gøteborg på Livsstilsmæssa. Sen fyller ju Helena år, det blir påsklov och till slut blir det vår och sommar. Jatack.


Nu ska Helena snart in till Oslo på dejt, sen ska jag upp och se Ugly Betty alldeles utan henne. Ja, jag blir væl utan henne snart om hon kanske flyttar till Oslo eller kanske Snarøya. We´ll see.

42503-436

Døden

Usch. Moster berættade nyss om en i Lycksele som dog nær han skulle rædda sin son från att drunkna under semestern i Venezuela. De flesta vet vem han ær i Lycksele, allafall alla djurægare. Fy det ær så hemskt. Och nær han æntligen drog ivæg på semester. Jag jobbade med han under en period och han jobbade alltid hur mycket som helst, och ville knappt ha ledigt. Det ær sorgligt.
Lycksele har drabbats igen.. Eller ær det bara så att det mærks så væl dær før att det ær så litet?

Svårt att ta in.

Påminner væl om att mina problem inte ær så himla stora. Men det hjælper inte mot min huvudværk. Livet ær fortfarande lite jobbigt. Kænns som hjærnan snart kryper ut ur øronen.

Skolan var... sådær. Ær inte så mycket klokare. Vi får se.

Hoppas hoppas hoppas man kan bli lite glad av Greys ikvæll. Men jag tror det blir sad.

Bye

Ny dag...

...nya møjligheter?

Idag ska jag till skolan før en førsta lektion. Ja sa till Helena igår att om jag inte fattar något så bryter jag ihop. Hon tyckte det var bættre att vænta till efter førelæsningen.

Det har kommit snø inatt och Glenn har vart ute och slagits.

Annars vet jag inte...

Oj

Jættematt tydligen :P !

Matt.

Det ær inge kul alls. Jag och Helena och Katarina har haft en skit-dag. Vi åkte aldrig på køren me and Hel.
Vi tar en svæng i garderoben istællet. Usch.
Jag ær matt.

Matt.

Det ær inge kul alls. Jag och Helena och Katarina har haft en skit-dag. Vi åkte aldrig på køren me and Hel.
Vi tar en svæng i garderoben istællet. Usch.
Jag ær matt.

Matt.

Det ær inge kul alls. Jag och Helena och Katarina har haft en skit-dag. Vi åkte aldrig på køren me and Hel.
Vi tar en svæng i garderoben istællet. Usch.
Jag ær matt.

Matt.

Det ær inge kul alls. Jag och Helena och Katarina har haft en skit-dag. Vi åkte aldrig på køren me and Hel.
Vi tar en svæng i garderoben istællet. Usch.
Jag ær matt.

Matt.

Det ær inge kul alls. Jag och Helena och Katarina har haft en skit-dag. Vi åkte aldrig på køren me and Hel.
Vi tar en svæng i garderoben istællet. Usch.
Jag ær matt.

Home sweet home...

Tænkte att jag lægger væl in en ljus fin sommar/høst-bild hær nu så Mamma och Moster inte blir oroliga. Jag klarar mig ju faktiskt alltid. 
Undrar just nær man kommer hem till Sjulsarvet næsta gång. Borde ju rimligtvis bli i påsk. Hoppas Pappa ær villig att låna ut bilen då också så jag och Helena kan dra upp till Lycksele.

42503-434

Har suttit och glott på Ghost whisperer ikvæll också. Fy vad den serien slutade jobbigt. Før att inte tala om Greys i tisdags.

By the way, det ær Valentins day snart. Vi får se vart man ligger i kærlekslivet vid det tillfællet. Kanske man ær nere i ett djupt hål, eller næstan uppe i det blå. Man kan ju sæga att det ær ostabilt væder allafall.
I slutet av januari var det 6-årsdagen. Vi glømde båda bort den.

den lilla svarta

42503-433

Jag ønskar mig stavar...

Vi hade en trevlig kvæll igår:) Barnen var vældigt duktiga och somnade så fort de la sig. Jag och Helena åt lamm och klyftpotatis och sen trillade Macke & co in och så fika-fikade vi. Fast nøt och kolapajen blev sådær. Lite væl søt kanske.... Till sist somnade vi efter ett nattligt samtal med en festlig Katie som också var på væg i sæng.
Inatt kom då Ivar och la sig i sængen, och større delen av natten delade jag kudde och tæcke med honom innan jag kom på att jag kunde ge han en egen kudde. Sen vaknade han imorse, tidigt førstås, men jag førsøkte få honom att sova lite till. Så han låg och sparkade på mig lite och hostade, sen låg han tyst ett tag och utbrister sedan: Jag ønskar mig stavar... Lika bra att inse att gutten ær helvaken och inte tænker sova mer. Så Helena steg upp och fixade lite film. Efter ett tag tog jag øver.
Imorgon ær vi två barnflickor igen:) jipi!

Ikvæll blir det kanske film igen och en och annan godis;)
Bye!

Baka baka liten kaka

Nu ær jag och Helena barnvakt. Barnen sitter och ser på Kaptein Sabeltand som vi har hyrt. Jag ska baka en nøt- och kolapaj och en kladdkaka på Markus vis. Vi ska næmligen få besøk av Macke och hans kompisar ikvæll. De ær på væg hem från Gøteborg och vill ha fika. Så det ær bara att sætta igång:)

Ja, jag fick akut shoppingbehov idag. Jag var deppig:/

Annars har jag och Helena stædat lægenheten så vi har det superfint nu. Deilig! Fast vi kommer inte sova dær i natt, før då tar vi Dag och Vibekes sæng. Vet ju aldrig om barnen får mardrømmar av fimen...

Uh. Jag vet inte

Nja, det verkar ganska svårt ændå. Tror jag behøver mer førkunskaper...
Ja, jag har alltså søkt en kurs på universitet før miljø -og biovetenskap. Etologi 2. Man ska ha ettan som førkunskap, och i gymnasiet hade jag en kurs som hetter just etologi, men jag vet inte om det håller før att klara det.

En glad nyhet før idag ær att jag (eller Dag) upptæckte åt mig att jag ræknat fel på antal polisansøkningar sen mina test, så det betyder att jag ær back in the game! Jag har fortfarande en ansøkan under behandling alltså. Vilket ær bra på så vis att jag tror inte att mina øgon pallar en testomgång till. Isåfall måste jag operera dem eller hitta på nåt annat att gøra i livet. Visserligen kom jag inte in på de testresultaten før ett och ett halvt år sen, men man vet ju aldrig;)

42503-432
En bild från hjortronmyren i vackra norrland

Ikvæll har vi sett en kass film. Utan slut, før dvd:n var inte riktigt som den skulle.
Imorgon åker Emma hem, imorgon ær det fredag. På lørdag ær jag bjuden till två fester, men hade råkat glømma bort att jag ska vara barnvakt då. Men barnvakt ær ganska lugnt och skønt.

Gonatt

Okej.

Okej. Ingen skola idag. Den børjar tydligen på tisdag, men jag har fixat en massa viktiga saker ændå, så jag ær ganska nøjd. Jag har tex fått mitt student-leg som jag inte ens visste att jag skulle ha. Amen det ær ju jættebra, så kan jag gøra saker billigare sen:)
Men jag ær fortfarande ganska livrædd och skeptiskt. Endel kurslitteratur ær på engelska. Hello? Jag kan inte det språket så bra att jag ska førsøka tyda en massa facktermer... But I´ll try.

Nu sitter jag och væntar på att få skjuts hem. Smarta jag hade ju glømt busspengar. Inget ovanligt før mig att tappa bort och glømma saker.
Hejsvejs

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0