Slösöndag

Har precis vaknat efter att ha fått lång sovmorgon. Jag var på så dåligt humör igår att Fredrik nog ville att jag skulle få sova ut imorse, han tog bäbisen och gick ut med hundarna sedan försökte han få henne att vara nöjd tills jag sovit färdigt. Nu har jag kollat alla väderleksrapport-sidor för att se hur vädret bli i Umfors till veckan. En liten chans till sol finns det allt:) Vi ska ju göra en liten fjällvandring, och vi har aldrig haft tur med vädret på den biten. Hjortronplockning verkar det dock inte finnas någon chans till. Det har vart jättekallt och torrt där uppe så det verkar inte bli några hjortron i år. Typiskt.
 
Igår var vi på middag hos Fredriks bror med familj Riktigt god mat, jag åt som en häst. Jag verkar göra det nu för tiden, skyller på att jag ammar och behöver det. Men jag behöver röra på mig också och det är väl lite sämre på den biten. Idag ska jag allafall gå in till stan och träffa Martina och fika eller nåt med henne. Ska köpa en av hennes målningar också!
 
 
Hejdå!
 
 

Rapport från Lycksele

Ja nu är vi i Lycksele, det är jättekul att träffa alla här och idag har vi vart och hälsat på Fredriks mormor och gått runt på djurparken. Här är lite bilder från dagens bäbis-häng...
 
 
Fredrik hittade en tengil-mössa till Majken som hon ska ha på sig hela tiden nu. Eller bumbibjörns-mössa.
 
 
Farbror Simon gillar Majken:)
 
 

Mellanlanda!

Nu har vi tillbringat en vecka i Falun och haft det bra med mat som lagats till oss, och utflykter. Mamma har passat Majken och jag har insett att det är väldigt smidigt att vara tre vuxna på en bäbis.
 
Vi ska sova en natt här i Östersund och imorgon drar vi vidare till Lycksele...
 
 
Jag vann ett dart-set på Gullnässtigen igår:) Fikade gjorde vi också så klart... Mammas bild.
 
 
Här är vår tidningsbild...kolla in Majkens boxnings-skills! Mammas bild också så klart. Mamma kan det här med att ta bilder hon.
 
Nu ska jag dra ut och köpa mig nåt att äta och sen träffa Fanny för lite hund-häng!
 
Ses i Lycksele:)

Falun

Halloo mitt i semestern! Tänkte berätta att det har vart sol idag. I Dalarna! Jag har försökt få lite färg i Stångtjärn, men man är ju en blekfis så man får ta det lite lugnt. Jag ska till Grekland i september. Jag ska. Jag är hemskt frustrerad på den här sommaren.
 
Vi har bott hos pappa några dagar och ätit gott och tittat på regnet.. Fredrik tränar för vasan;) Tipspromenad har vi hunnit med, en tur till Källslätten också. Hima sprang in i rovdjursstängslet två gånger. (in och sen ut igen). Det gjorde hemskt ont. Endast en fästing har jag plockat hittills.
 
 
Hima och sin vargkompis på Ulvön.
 
Nu bor vi hos Mamselen, Majken har hunnit med att fyra av värsta smilen till både sin mormor och morfar:)
 
Nu ska vi gå till Maxi och köpa smörgåstårtetillbehör:)
 

Grymt nöjd!!

Här är mitt projekt!
 
Tråkig vägg:
 
 
Fiiin vägg!
 
 
 
 
Jag har tapetserat helt själv, jag som inte gillar sånt här! Fredrik fick komma med tips bara:) Fast jag var inte så bra på det... stressade upp mig och blev sur, och det är lite missar här och där fast de syns inte. Jag är skitnöjd:))
 
Mamma & Irene - skeptikerna, visst blev det fint ändå?
 
Och en dagens på Majken:
 
 
Tjejen med kontroll:)
 
Jag har vart leeedig idag. Alltså från småbarnslivet. Jag var hos frisören och på stan, borta i fem timmar, det var jättehärligt. Fredrik fick vara hemma och mata henne med nappflaska.
 
Imorgon åker vi hem till Falun, jag längtar!
 
 
 
 

Ny bloggdesign...

Kul att det har kommit nya bloggdesigner att välja mellan. Jag försöker sätta personlig prägel på den här men det går urdåligt som ni kanske märker. Därför ser den ut som Marias än så länge:)
 
 
Imorse kändes livet såhär, nu är det bättre. Jag håller på med ett projekt, ni får se sen:)

Det är roligt att leva

och se hur det går! En del säger att de inte kan le i så här ung ålder, att de bara är bajs och kiss-leenden typ. Men det tror jag inte på:) Här kommer lite muntrare bilder Helena:)
 
Lillpluppan våran:)

Sängdag

Vi började dagen med en långpromenad med nya vagnen (jo vi har köpt en ännu billigare, men en som går rakt, wee:), och sen var ju så slut så jag inte orkar med nåt mer idag tror jag. Jag har ont i brösten, ryggen och i huvudet. Så det är sängläge, Fredrik tycker det är jättehärligt att ha dagar där man inte gör någonting, jag tycker sådär. Appropå ryggen, fattar inte hur jag lyckas men det är väl ett tecken på att jag måste börja ta tag i träningen igen. Och appropå brösten, jag kommer aldrig i livet göra en bröstförstoring, det är ett som är säkert.
 
Igår regnade det hela dagen, vi besökte en loppis (där vi köpte vagnen, för 500.) Sedan var vi på Mus-Olles muséum, en märklig man som samlade på allt. Fikade där och sen blev det tacos, godis och film resten av kvällen. Jag som inte gillar att se film så mycket, lyckades se två hela! "En gång i Phuket" och "Den man älskar". Helt okej.
 
Vi planerar att åka på en liten minisemester nästa vecka, till Höga kusten. Bo i stuga två nätter och besöka Ulvön bland annat. Nåt måste man ju hitta på!
 
Hitta en bild på a´Katarina som omväxling:)
 
 

Soligt

I två dagar har det vart fantastiskt fint väder för att vara Östersund! Tyvärr har jag vart lite dålig på att ta mig ut, idag lyckades jag dock släpa oss ut kring ett-tiden efter att ha sovit bort hela lunchen. Men jag hann ju inte bli nå brun för det. Tur man har ledigt resten av sommaren också:)
 
Himalainen impade på mig idag. Vi låg på en brygga och solade när några småtjejer som lekte en bit bort råkade kasta ut sin foppa-toffel så den seglade ut till havs. Den var förlorad alltså... men jag lyckades fån Hima att simma ut och hämta den, hon var så duktig!
 
Nu sitter jag och väntar på att Fredrik ska komma hem från sin after-work så att jag kan gå ut och ta en lång kvällspromenad. Ensam - gu se skönt. Nästa vecka har Fredrik semester - gu se skönt att få prata med någon annan vuxen på dagarna!
 
Slänger väl in en bild på bäbisen som vanligt.
 

Godkväll och fortsatt trevlig kväll

Yes, startade dagen på bvc för att kolla upp Majkens bula, som inte är en bula längre utan en liten krater. Ja vem vill vara som alla andra? Ingen fara på taket allafall, eventuellt blire ett litet skönhetsfel bara:)
 
Sen sova till lunchtid och frukost på det. Långpromenad i solen, bad för Hima. Vila lite till och sådär, Sen middag, plocka lite. Jag börjar vänja mig vid att ha en liten bäbis. Man måste hänga med i hennes svängar och inte streta emot tror jag. Tre veckor tog det och mycket frustration och tårar. Underbaraclara skrev ett så bra blogginlägg om det här med att ha barn som känns himla träffande, trots att jag bara haft barn i sådär en månad.
 
http://www.underbaraclaras.com/clara-reflekterar/den-andra-puberteten/
 
 
 
Dåliga webcambilder, men bilder allafall:)
 

Lyckselehelg

Vi for till Lycksele i fredags på vår första utflykt sen Majken föddes. Det gick bra, hon sover ju gott i sin bilbarnstol. På lördagen var vi bjudna på trettioårsfest hos Johan. Goood mat! Nu blev jag hungrig... Fast vi stannade inte så länge, hade ju Majken med. Sedan har vi mest umgåtts med Fredriks familj plus släkt. Majken har hängt med sin två månader äldre kusin Lion. Innan vi for tillbaka igår åkte vi och hälsade på Fredriks mormor. Hon blev så glad att se honom men tyckte att han borde raka sig till nästa gång.
 
 
 
 
Missade däremot att ta några bilder när Irene, Martina och hundarna var här och hälsade på. Men vi var allafall och hälsade på i Petersson Bergers hus i Sommarhagen och gick en guidad tur där. Kulturellt och fint!

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0