aptit plus livsglädje tillbaka

Efter att ha tagit ett bra beslut så återvänder nu livet och jag är tacksam för alla erfarenheter det för med sig. Nu är jag i Luleå och Jonas med håret & co har haft fest men nu har de åkt in till stan. Det är lule-kalaset här nu och vi får se om vi ska in dit nåt imorgon, är väl inte så jättesugen.
Per-erik, Kejtan och Helmert har åkt ner till Umeå med Helenas flyttlass. I tre veckor ska jag jobba i Lycksele utan ens Helmert vid min sida, men jag ska flytta in hos Fredriks föräldrar då så det blir nog bra. Sen om jag inte kommer in på skola i höst eller får jobb så vill jag hem till lilla mammsen och bli omhändertagen:)


Tevlig helg!

sol ute sol inne, moln i hjärta moln i sinne.

Ibland äre inte lätt alls. Ofrivillig leva på lys, men systrarna fixar god middag med räkor ikväll. Fredrik kommer hem, det är bra det.

Dudelidudelidej

Idag har jag jobbat i 12 timmar. Nu har jag ont i huvudet och ska snart sova. Imorgon är jag ledig och då ska jag också sova. Vi såg film hos Kimpalainen ikväll. Imorgon ska jag förutom att sova, dubbelfika och lösa korsrd med Kejtan. Det låter som en bra plan.
Godnatt

Nu ska jag se film, sova kan man ju göra när man dör.

Vi har redan sett en film ikväll ute i Hedlunda. Men jag är trött och på lite halvdåligt humör så nu är vi hemma igen. Se film i sängen äre som gäller, om dvdn funkar. Kejtan har övertalat mig om att jag inte behöver så mycket sömn som jag trodde inför mitt tolv-timmars arbetspass imorgon.
Regnet fortsätter att ösa ner, det är tråkigt. Men helgen blev hyfsat kul allafall. Man ska ju inte låta idioter förstöra.
På torsdag ska jag få en överraskning. Fredriks födelsedagspresent till mig:) Tack för alla gratulationer och presenter!!
Här är min goda tårta, den blev lyckad!!



Det gröna är inte persilja, det är citronmeliss.

Godnatt!

Depplägret

Jaha, det här skulle bli en höjdarhelg men en viss människa som är dum i huvudet och psycho och egoistisk och störd och idiot har förstört feststämningen. Oh I could kill!!

Men vi ska väl göra det bästa av situationen och festa till det ändå. Ja lycka till kan man säga!

Regn och jobb, bra kombo

Vi kom hem redan igår kväll från mini-semestern. Vi hade ju liksom hunnit göra allt som var inplanerat. Fiskat abborrar som nappade hela tiden, badat i abborrtjärn, ätit stekt fisk på lövångerbröd, hälsat på mormor och morfars grav, besökt Bjuröklubb, ätit blåbär i skogen. När allt det där var färdiggjort kunde jag ju inte gå "hem" och läsa smurf-tidingar, dra fingerkrok med morfar eller smyga upp på vinden på lillbynninga. Men det var en trevlig liten tripp och vi var jättetrötta när vi kom hem. Särskilt Boss. (Han fattade förresten inte alls vad vi skulle göra i tältet. Han ville gå ut igen när vi skulle sova. När vi kom hem la han sig raklång på sängen och sov i flera timmar.)
Idag tog jag på mig extrajobb. Det regnar ju ändå. Och så håller jag på att baka kakor. Jag ska nämligen ha födelsedagskalas imorgon:)





Yes det var det!

Man får tro på det bästa:)

Jag sitter som en dåre och kollar in väderleksrapporterna för vädret i Uttersjöbäcken under måndagen och tisdagen. Under dessa dagar har det växlat från soligt och fint till hällregn och en blåst på 11 sekundmeter. Så ibland har jag faktiskt tvivlat på om vi verkligen kan åka. Just nu ser det ut som om yr lovar hyfsat bra väder, bara lite regn mellan måndag kväll och tisdag förmiddag. Medan smhi lovar regn hela dagen under tisdagen. Igår sa de tvärtom. Men vi satsar på att köra dit ikväll och hitta en lämplig plats för tältet och sen ska jag äntligen få meta:)

Igår var vi ut hela bunten. Vi har ju besök här, Magnus kom hit med Kejtan i fredags, och han ville såklart vara med om en Lycksele-fest. Ja, uj vad roligt vi hade det. Fest hos Fredtrikk och sen cyklade vi ut till travbanan i racerfart, en del med passagerare på pakethållaren, de borde nästan ha träningsvärk idag. Ja där var det iallafall rockpub, vilket var sådär halvkul, men det var roligt at cykla allafall. Sedan åkte alla hem till vår lägenhet där vi fikade lite och hade badkars-robinson:) (Alla frös om fötterna när vi kom hem så de gjorde skumbad och sen satt alla med fötterna däri.)

Nu ska jag hitta mig något att äta, så får jag hoppas att Freddan snart är på bena så vi kan fara nångång.

Nu vänder vi på dygnet!

Åh men skönt nanting! Ledig i fyra dagar. Kan det bli bättre? Ja, om man vore ledig i fem kanske. Men nu ska jag njuta av det här sen "byter" jag typ jobb. Ska vara assistent hos en annan.
Imorgon ska vi nog börja dagen med att spela beachvolley, på kvällen blire fest. På söndag kväll eller måndag åker jag och Fredrik till mormor och morfar:) Eller såhär, vi hade tänkt tälta i Uttersjöbäcken, köpa bröd på fabriken, fiska upp några abborrar, steka i smör:) Åka till Bjuröklubb, hälsa på mormor och morfars grav. Det blir fina dagar tror jag:)

Men först en grymt skoj helg i Lycksele!



Nu vänder vi på dygnet folkens!

Inget bad här inte

Ännu en sommar håller på att regna bort och åååå vad jag avskyr det.......... eller regn och regn. Det är inte strålande sol och värme som jag vill ha det allafall. Jobbar på som vanligt i veckan, får min första lön imorgon och den var bra:)
Ser fram emot helgen, inte vet jag vad vi ska göra men nåt trevligt blir det iallafall.



Inge kul äre på internet heller för det är ju aldrig någon som uppdaterar sina bloggar... tur att jag göre då. Fast jag inte har nåt att skriva. Men hejhej:P

mer vin tack

Jag kom in på socionom men inte på det andra. Precis som väntat. Och vad gör man? Satsar på att skriva ett sjuhelsikes bra högskoleprov i höst eller blir nåt man egentligen inte vet om man vill bli? Jag vet inte men jag ska fundera några dagar till och under tiden ska jag ha roligt, dricka vin och ja just ja, jag ska jobba också.
puss.

Dags att blogga igen:)

Har ni hunnit hämta er från den oerhört vackra bilden i föregående inlägget?

Igår åt vi surströmming. Gött vare. Nu har vi ett proppfullt kylskåp men ändå känns det inte som att vi har så himla att äta. Jag och Helmert har vida sms-diskussioner om hurvida vi ska köpa kött eller kyckling...
"Och du ska snacka om Dyrjävla matn! Skaruhastrykeller?!"
Idag ska jag baka kakor allafall:)

Jag har fått pengar tillbaka på skatten också:) Från Norge alltså 7300 norska pengar. De lär väl gå direkt till Venezuela-kontot.
Imorgon jobbar jag igen. Och hela helgen. Fredrik kommer hem på semester i tre veckor nu. Yes:)

Big & Fred worLd heritage tour

Jag och Fredrik ska besöka alla världsarv. I Sverige allafall till att börja med:) Det finns 14 stycken. Vi har redan klarat av tre:

Falu Gruva, inte så snygga, men det bjussar vi på, skratta lagom;):



Höga kusten, Perkon ville vara med på ett hörn:



Gammelstad kyrkby:





Yes, då vet ni, återkommer när vi besökt ett till:)

Luleå är inte sig likt utan Sonny

Åhejochhå vad jag saknar kattrackarn. Det är så påtagligt här också när jag är van att han ska vara här.

Sista dagen med värme

Nu ska det bli skitväder i en vecka tydligen. 14 grader. Imorgon åker jag till Luleå för att mysa och leta efter Sonny över helgen. Nästa vecka blire mycket jobb.
Ja, jag hade väl inget mer att skriva direkt. Man har inte så mycket till liv när man jobbar 10.30-21 på dagarna...

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0