V

Hejhopp

Idag har vi vart och träffat föräldragruppskidsen, en var sjuk. Skulle försöka oss på ett gruppfoto men Majken ville inte. De andra ser ju jätteglada ut:D

Nilas lever och frodas, har vart på tremånaders-kontrollen och fått vaccinationer. På måndag börjar skolan och han ska få hänga med. Hoppas verkligen det går bra...

Tandläkarångest

Igår var jag hos tandläkaren. Efter 31 år utan än hål hade jag nu inte bara ett hål, utan några stycken. Det känns piss, jag är så rädd för diverse ingrepp i min kropp som jag inte har någon kontroll över. Eventuellt ska jag dra ut en visdomstand också. Mig äre synd om!!

Träffade sedan Bea som ska bli min terapeut i detta. Skönt. Nilas och Terje fick hänga lite, gullungar😘 

Majken är tillbaka i förskolan och bråkar med mig varje gång jag hämtar henne, hon ska minsann inte med hem. Idag har vi plockat lite vinbär på vår gräsmatta som vi gjorde smoothie av. Hon stod och skrek av lycka vid mixern, skitkul tydligen!

Nu har jag fått i säng kidsen och ska ta tag i tvättberget och allt annat plock. Fredrik kommer snart hem från jobbet. Imorgon är en ny dag.



Å nej. Typiskt.

Jag var på väg in på toaletten när Majken absolut också skulle dit. Med tanke på att hon ganska nyss kissat i soffan så tänkte jag att hon bara ville vara jobbig. Fast när jag väl sitter på toan hör jag "nu jag kissat i sängen". 

Ibland är man inte så smart alltså. 

Nu äre slut eller nu börjar det.

Imorgon går vi tillbaka till vardagslunken. Eller Fredrik i alla fall. Jag är ledig i två veckor till, men ser fram emot att börja skolan ändå. Ska försöka få till rutiner i mitt liv. Som vanligt.
 
Men den här sommaren! Vi måste prata om den! Kommer vi i framtiden säga "minns ni sommaren 2014, den varma, badande" (för varm enligt vissa). Allt som är perfekt och jättebra i mina ögon skapar dock en del ångest, för tänk om den hade kunnat vara ännu bättre? Tänk om jag inte tog vara på den ordentligt? Suck. Jag håller på att fundera på om vi flängde runt för mycket? Fast vi samlade in många fina minnen...
 







 
Majken gillar numera kyrkor eftersom att det finns vattenkannor utanför alla som går att leka med. Hon har premiärätit med pinnar och premiärätit kräftor. Nilas har vart glad hela tiden nästan:) Jag ska bli stenkonstnär.
 
En annan sak jag kan tycka är lite jobbig är att man bara åkt bil en massa och inte stannat och sett allt på vägen. Men å andra sidan, vi hade ju aldrig kommit någonstans om vi stannat överallt.
 
Nej nu ska jag planera kommande vecka, tjingeling.

Lyx

Ligger i soffan hos mamma och äter Manchego, chevre, serranoskinka och choklad. Så himla gott. Vi har vart på stranden idag. Den här sommaren kommer att gå till historien som den mest badande. Snart är semestern slut. Den har varit lång och varm. 




Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0