Jag ser det ljusnar vid horisonten!

Insåg precis att jag inte fått någon hostattack idag, inte snyter jag mig så mycket heller. Kan det vara så att jag äntligen får bli frisk? Fantastiskt i så fall. Kändes som ett hopplöst projekt. Sen har jag tagit det rätt lugnt idag också, fast ändå inte. Var på Pingstkyrkan second hand imorse.... jeeez vad mycket folk som hänger där. Orkade bara ta en liten sväng, sedan åkte jag till mitt favorit second hand - kupan istället:) Där hittade jag en fin-fin barnstol till Majken för en femtilapp. Och två regnjackor till nästa år:) Perfekt...
 
Sedan hem och panera och steka torsk, gott blev det. Pizza till middag. Inte så gott.
 
Ja imorgon ska jag fortsätta mitt second handande. Ska på en auktion och har riktat in mig på ett runt bord med fyra stolar. Vi får se hur stor konkurrens det blir om det. Fanns massa annat fint också men jag får inte köpa på mig så mycket grejer...
 
Majken vaknade klockan fem imorse, nu sover hon. Det hon tyckte var roligast dag var att göra pruttljud när jag hade lassat in en stor sked mat. Blev helt prickig på mina nytvättade byxor. Som hon skrattade:) (och vi med..)
 
 
 
 

Psykologsittning

Nu är nästan hela klassen på sittning, men inte jag för Fredrik skulle ut ikväll.. Jag och Majken var en stund på förfesten iallafall:)

Idag har vi vart på Jamtli på deras öppna förskola, den är väldigt mysig!! Sedan träffa jag kusin Anky på stan över en lunch, den lunchen var allt för kort må jag säga, hade varit kul att ha några fler timmar att prata om livet och dess väsentligheter!

På söndag ska vi på auktion. Jag längtar! Vill köpa nytt bord och nya stolar till vardagsrummet! Ska också utföra min wais-testning som jag tränat på hela veckan. Det blir spännande:)

smartast i stan

Nu har vi gjort intelligenstester i dagarna två, imorgon ska vi fortsätta, på söndag ska jag testa mitt första riktiga "offer", det blir nog kul:) Kom hem och lagade en stor laddning salt-fri mat till Majken och bakade bröd. Fredrik gjorde revben, de blev jättegoda:)
 
Annars då? Vet int nååå.... är trött på förkylningen, vill träna.
 
Gulligull

För tidigt

åh vad trött jag kommer att vara idag... Vaknade klockan fyra av Majken och så tät näsan att jag inte kunde somna om. Snart är det dags att kliva upp.
 
dagmamman verkade bra.. Men hon bor för långt bort. Blir väl nå skabbigt dagis. Äsch nu är jag negativ. Blir säkert bra.
 
blogg.se är faktiskt helt värdelös, likaså appen. Nä, jag har nog vaknat på fel sida. Gör om, gör rätt. God natt igen!

Brödbak

Inledde dagen med att vakna halv sex eftersom Majken vaknade av en hostattack då, så vi gick upp. Hon var inte på något strålande humör utan gnällde mest. Hon fick sova igen efter frukosten. Men då var iallafall jag och Fredrik uppe och vakna så vi slängde oss i soffan och såg the following, som värsta kvällsmyset. Fast på morgonen.
 
Klockan tio var vi och besökte ett dagis som jag vill ha Majki på, det var jättetrevligt men tyvärr är vi lite sena och det står redan 20 barn i kö så det där kan vi nog se oss i stjärnorna efter. Vi får se vart hon hamnar. Ska besöka ett dagis till plus en dagmamma. Nästa dagis är granne med oss men jag vill inte ha na där, är så mycket trafik och oljud här i krokarna, aldrig lugnt och skönt. Frågade förresten hur de jobbade med genus på dagiset. De tänkte på det såklart men ville inte ta bort barbisarna utan hellre tillföra och uppmuntra barnen till att leka med allt. Jag undrar ändå varför man ens har barbies på dagis, finns väl ändå andra dockor man kan välja som är lite mer naturliga...
 
Sedan var det skola resten av dagen, vi ska snart göra begåvnings/intelligenstest på folk, det blir ju spännande:) Men hu så trött jag var idag, höll på att somna flera gånger på föreläsningen och käkade godis som en tok för att hålla mig vaken. Avslutade skoldagen med min ACT-kurs som är så bra så bra.
 
På vägen hem bytte jag av Fredrik i badhusparken. Han tog min cykel och jag tog Majken och Hima och gick hem. Han är ute och äter med jobbet, jag är avundsjuk. Ikväll har jag bakat bröd. Tredje gången knäckebröd, misslyckades. Men limpan blev nog bra:)
 
Hosti hosti, dags att sova tror jag. Godnatt!
 
 

Statusuppdatering

Jag är fortfarande förkyld som en isbjörn eller nåt. Har smittat ner Majken förstås sen de kom hem igår, hon har lite feber nu. Hon sov oroligt halva natten, andra halvan sov jag med öppen mun, vaknade halv sex av extrem ökentorka i gommen och beslutade mig för att göra dag. Före Majken. Skolan är kämpig, statistik nu igen. Känner mig osäker på om jag klarar av yrket. Så, nu har jag gnällt lite.

Har haft en fantastiskt trevlig kväll hos Bea och Joel i alla fall! Middag och spel och födelsedagsfirande. Nu ska jag se om jag får ta igen lite sömn. God natt!

Ska man se den igen?

Fredrik Lindström ska köra sin "Svenskar är också människor" i höst igen. Det är nog den roligaste föreställning jag har vart på så jag funderar på att se den igen, och till er som inte sett den - se den:)
 
Jahapp, då närmar det sig nog målgång i Ammarnäs snart för Fredrik, kul för han!
 
 

Väldigt besviken och less. Och hemskt ensam!

Här sitter man en fredagkväll i den stora soffan med den stora hunden, men utan mänskligt sällskap. Vilket ju skulle vara skönt och trevligt. Menåå jag är så besviken att jag inte ska åka tävlingen imorgon! Jag trodde verkligen jag skulle bli frisk ju! Så Fredrik och Majken åkte idag utan mig:( För några dagar sedan sa jag till Fredrik "Kan inte jag få vara ensam ett tag, det skulle vara skönt om ni drog till Lycksele några dagar eller så". Men alltså, jag saknar dem ju! Jaja, det är bra att träna på att helt lämna Majken i Fredriks händer också.
 
Jag har städat ikväll och gjort mindfulness, började en stresskurs igår, det blir bra.
 
Kollar Skavlan och lider med Håkan HEllström som är lika dålig på engelska som jag.
 
Imorgon ska jag plugga, städa klart och göra mindfulness.
 Sådärja nu vet ni.
 
Maria Mena lärde mig något nytt om synestesi, mycket intressant. Hon ser gator när hon kysser någon!
 
Japp, imorgon går starten 09.30.
 
 

Åka eller inte åka?

Jag tror jag åkte på en dubbelförkylning. Imorse när jag vaknade kändes det nästan sämre. Frågan är nu om man ska åka eller inte. Jag kommer inte att vara frisk allafall. Men lite sjuk kan man ju vara, bara man inte har feber eller ont i halsen och det har jag inte. Men täppt i näsan och snorig. Vädret blir bättre också. Ska bestämma mig imorgon när jag vaknar. Om jag inte ska åka vill jag inte ens följa med upp, kommer bli så ledsen om jag inte får vara med:(

Men va!?

Är det värt att bli frisk eller?

Less.

Uh, idag är ingen bra dag. Har gått och blivit förkyld så klart, haft en dålig dag på jobbet och orkar inte tänka eller planera någonting..

Fem dagar till Kungsledenrännet, Fredrik har fixat mina stavar åt mig i alla fall. Borde hinna bli frisk. Men nu är huvudet ont och näsan full av snor så nu måste jag sova lite, imorgon börjar skolan igen. Hejda.

I Umeå är det kul!

Nu är vi i Umeå, det är hur roligt som helst. Vi äter gott, dricker vin och spelar spel in på småtimmarna. Majken vaknar som vanligt halv sju och vi har just tagit en dusch.

Igår var vi ut till Helena och hälsade på djura. Majken fick rida islandshäst och det tyckte hon såklart var kul!

Idag blir det nog någon loppis och fikor och hemlagad sushi till middag. Imorgon kalas och hälsa på senaste släktingen Selma!

Tvätt och möte och loppisfynd

Ja idag tvättar vi massor. Jag har tagit fram nästa storlek kläder till Majken, det är så kul:) Förra storleken var lite tråkig, tråkiga kläder..

Träffade en kompis idag som jag ska hjälpa till att ha en kurs med. Det är en genuskurs för småbarnsföräldrar. Ska bli kul! Dock har jag lite dåligt med tid här framöver.

Annars har jag fortsatt att gå på second hand idag, det är ju så kul:) Hittade en gammal sittpuff för en femtiolapp och två koppar till vår stuga. Ja den dagen vi äger en alltså:)

Åka bil.

Loppisfyndat lite grejer längs vägen, men nu ska det bli skönt att komma hem till lägenheten! Lovely:)

Last night

Var upp på Sjulsarvet ikväll, jag och Himalainen. Ingen var hemma och det är så rofyllt där uppe. Nu börjar våren närma sig med stormsteg, härliga tider. Det hade inte gått att åka skidor så länge till... Men nu ska vi norrut igen och där är det nog skidsäsong ett tag till. Efter Kungsledenrännet lägger jag dock skidorna på hyllan för den här säsongen.

Tack och hej Falun, tack för det vackra vädret, sol varje dag är bäst. Tack för barnvakterna också mamma och pappa och systrarna. Hejda.

Skidor skidorskidor

Två mil igår, tre idag, visst är jag bra:) Vurpade dock idag, få se om det blir nå maffigt blåmärke jag kan visa upp sen!

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0