Jeppiijoo

Jag har fått jobb på ett psyk/begåvningshandikapp-boende:) Ska börja inskolas på torsdag, det blir bra det. Och jag och Fredrik har träffat länsförsäkringar och beslutat oss för att byta bank och fått lånelöfte. Snacka om en mycket bättre känsla hos dem än hos Swedbank..
Så idag är det väl en bra dag:) Jag sitter på Unik och försöker plugga, inte helt fokuserad dock..


Bra dag!!

Alltid lika lyckat att komma hit till Luleå! Fredrik var så snäll och fixade mat och tog ut Hima igår så jag kunde plugga, han är så snäll och fin min fina!
Idag har vi varit ute på skjutvallen och skjutit. Jag frös som en gnu. Så åkte vi hem, köpte ostbågar och hyrde film och sen bada badkar medan mina tår återvände till livet:)

Imorgon blir det plugg, lussebullsbakning, skyltsöndag och så ska vi besöka någon som säljer draghund-utstyr. Utstyr... det är norska kanske... vad heter det? utrustning! Just det, jag har sålt Himas gamla bur också. Och Fredrik har sålt vapen. Så vi gör affärer må ni tro...

Aftonbladet har pratat med mig också men länken funkar inte så ni får kolla själva. Jag ville dock inte ha bild och efternamn med så att hela Sverige skulle läsa om min diarré:P


Där ser man, tack för den Östersund!

När jag började skolan i Östersund så stod rektorn och slog sig för brösten och berättade att de hade sveriges bästa dricksvatten och att vi kunde gå ner till Storsjön med ett sugrör och dricka direkt. Jag har alltid tyckt att vattnet smakar skit, men men, så är man ju från Falun, vars vatten nyss blev utsett till Sveriges bästa!

Nu hittade jag den här länken imorse:

http://ostersund.se/nyheterprojektstartsida/nyheterstartsida/nyhetsarkiv/nyhetsarkiv2010/viktigtmeddelandetillallmanhetenkokavattnet.5.7f28657312becb03a0b800012467.html

Det förklarar ju en hel del hur jag har mått de senaste dagarna....

http://op.se/ostersund/1.2528630-kommunen-testar-vattnet-efter-utbrott-av-magsjuka

Tyvärr har jag fått en förkylning på allt det här, men nu är jag i Luleå och ska blir frisk:)

Men jag undrar om man kan stämma Östersund på något sätt:P



Nu slockande hela rummet..

Jag antar att det är strömavbrott, för taklampan har jag inte ens rört....

Ja här sitter jag alltså i mitt mörkan rum och äter på min färdkost som jag ska ha på tåget. Dagens glada nyhet är att jag klarade duggan med ett poäng, vilket gjorde mig väldigt nöjd:)

...och lägenheten är uppe i 810000... och jag har fått rådet (igen) att byta bank till Länsförsäkringar och jag tror faktiskt att jag måste kolla upp det.


Nu drar jag snart till Luleå och kärleken!

Folk har fel i huvet.

En 31-åring och en 24-åring har bundit ihop ett fårs ben med silvertejp och gett det knytnävsslag, de har skjutit hästar med elpistol. Hur dum i huvudet kan man vara? Finns det inget annat att hitta på för att roa sig? Puckon.

Ikväll har jag gått över till Frösön och hälsat på Fanny, det var trevligt! Och jag har slagit sönder min tredje lampa här på mitt rum, känns lite pinsamt, jag måste nog ordna upp det här med alla lampor.

Janä, hejhej

ledighet utan ångest:)

Idag har jag skrivit duggan och det kan ju ha gått hur som helst, det var en massa svarsalternativ där flera kunde vara rätt. Hoppas jag blir godkänd. I en dag tycker jag man får ta det lugnt innan man börjar läsa på för nästa vecka, så idag har jag legat och sovit med Hima, köpt hamburgare på Sibylla och till och med sett på tv mitt på dagen. Det ni!
Men jag mår inge bra, magen och huvudet, så nu har jag tagt en värktablett och ska börja packa om väskan. Imorgon åker jag till Luleå, tjoho:)

Fast innan det skola, fika och fi-möte.



Lägenhetsbuden stiger förresten, utan att vi hunnit få fram ett lånelöfte ens (750000). Men på fredag har vi tid hos pucko-banken.

magont

Usch nu har jag haft ont i magen i över ett dygn, vet inte vad som är felet (ingen behöver tänka gravid för det tänker allafall inte jag) Fick ut mig på en springtur runt Sjulsarvet iallafall, vilket inte gick så bra, fick gå en del. Men Hima hade skoj och jagade rådjur och grejade så hon blev nog ganska trött.

Sedan är det bråkigt med banken som inte vill ge oss lån eftersom jag inte har någon inkomst. Men jag tycker att de borde ta lite hänsyn till att jag (typ) ska gå in med hela kontantinsatsen plus att jag har en del aktier. Men nä, vi måste dit på personligt möte, och det är ju lätt när man bor 58 mil från varandra. (Tur jag ska dit på fredag så då ska vi väl träffa dem..) Bankbyte säger man då. Länsförsäkringar nästa, Maria påstår att de är bra. Hejdå Swedbank skiten...

Plugget går sjuuukt dåligt, fattar inte hur jag ska klara duggan på onsdag. Förmodligen får jag nog panik imorgon och trycker in allt. Det brukar funka tillfälligt.

home

Nu är jag hemma:) Jag och Per-erik har vart ute på skjutbanan och han har skjutit in sitt nya gevär. Jag och Hima var mest ute i skogen och spårade och lekte. Sen fick jag också skjuta några skott, de satt ganska mitt i men så var det ju med kikare också:P

Sen kom mamma hem och lagade mat till oss, snäll mamma man har. Som tack skrev jag en kontaktannons åt henne. Den kom dock inte längre än till kylskåpsdörren. Men man kan ju alltid smyg-skicka-iväg den:)

Jöjö. Tror jag ska lägga mig, gonatt!

Studentbio!

dsc00616 (MMS)

Studentbio!

Och aldrig tar det slut

Idag har jag skrivit min slutdugga i inlärning. Det gick väldigt bra faktiskt, något jag inte trodde för två dagar sedan. Vi hade bara 45 minuter på oss och det gällde att få in så mycket tremer och all kunskap man hade på denna tid. Tre och en halv sida skrev jag. Piuh, världens skrivkramp. Väldigt skönt att ha det avklarat, men nu är det bara att hoppa på nästa grej, emotioner.

Men jag och Hima åker hem till Falun i helgen, ska bli såå skönt att komma hem. Får plugga när jag är där:) Typiskt att det fanns två freerider-bilar till Gävle nu när jag redan beställt tågbiljett. Fast den kostade bara 150 så det är väl ok. Ska sova hos Perk, han blev jätteglad. När han fick höra att Hima skulle med alltså:P

Nu sitter jag och Fanny här och försöker läsa, men jag är lite trött eftersom jag har sovit dåligt inatt för jag var så nervös inför duggan.

Träning typ 17 och sen campusbio ikväll:) Det borde man utnyttja lite mer, gratis som kårmedlem och gratis popcorn. Dessutom är jag skitfattig nu så det blir bra med gratisaktiviteter, och att leva på mamma i helgen:)

Ciao!

Fin morgonpromenad idag. Behöver verkligen...

dsc00608 (MMS)

Fin morgonpromenad idag. Behöver verkligen detta inför dagens panikplugg.

Nu ska jag ha hand om Hima i 2 veckor. Hon...

dsc00593 (MMS)

Nu ska jag ha hand om Hima i 2 veckor. Hon har redan tagit över sängen:)

Nu är det snart mystider:)

Idag fick jag illbaka fredagens dugga. Godkänt fick jag, 5 av 8 poäng, för godkänt skulle man ha minst 4. Jag är ju ingen toppenstudent direkt, men är glad att jag klarar mig. Imorgon är det dags igen, fast den här gången känns det som att jag har lite bättre koll.

Snart är det dags för box-träning:) Kul! Äntligen får jag sällskap också!

Det blir... det femte passet den här veckan. Det roliga är att det faktiskt ger resultat, imorse kunde jag köra några chins igen. Och fler dips, och tyngre bänkpress blir det. Så det är det roliga, men tyvärr tycker jag fortfarande att det är rätt trist att träna och älskar de dagar jag slipper:)

Nu är pojkvännerna på väg hit. Alltså Fredrik och så Beatrices Joel. Han jobbar också i Luleå, så de samåker hit. Vi ska på lägenhetsvisning och psYkologfest imorgon. Kommer bli en himla bra helg tror jag!

kanske lite mycket..

Uh vilken dag, heeelt fullspäckad och jag är heeelt slut. Upp klockan 6, spinning halv sju, stretcha, frukost på Thörners, psykologbesök 10-12.15, SI-möte 13-16, Kör 16-18.30 (sådär kul måste jag säga..), armpass 19-20.30, middag kl. 21. Snart ska jag ner i källarn och duscha lite och sen somnar jag förhoppningsvis gott! Imorgon ska jag upp vid åtta tänkte jag och ta en morgonpromenix, sen plugg hela dagen lång.

Det är mitt liv det:)

woooh!

Dagarna springer iväg i mitt liv. Det är ett gott tecken, mitt liv är så himla perfekt just nu. Äh, jag har ju svackor ibland jag med förstås med tanke på mitt förra inlägg;) Men jag trivs så bra så bra! Jag utvecklas hela tiden, lär mig nya saker (psykologi is the shit!), har jättebra kompisar, en meningsfull fritid, ett helt meningsfullt och underbart liv!

Jag fattar inte att jag nöjde mig med sämre förr i tiden? Ja, jag går och är bitter för att jag inte ordnat upp livet tidigare, visst är det dumt att gå och vara bitter när man äntligen har det bra?

Nog om detta! Hade middag och drickning hos Beatrice på fredagkvällen. På lördagen hade vi en stillsam filmkväll, söndag, pysselkväll hos en klasskompis följt av ett kyrkobesök (btw, HUR ska svenska kyrkan överleva?? Det var jag, en till plus två konfirmander där...)

Och så träning, träning, träning. Har lovat att jag ska följa med Beatrice på all träning hon går på. DET blir mycket träning det... Spinning imorgon 06.30 till exempel:)

Just det, imorgon har jag lovat Malin att följa med på skolans kör. Det vill jag ju också göra. Det finns så mycket roligt i livet att göra ju!

Just det, idag när jag pluggade läste jag om vi måste hålla oss på en optimal sensory stimulation-nivå för att må bra i livet. Om man ligger på en låg nivå blir man uttråkad och om man ligger på en hög nivå blir man överstimulerad och stressad/ängslig. Vid 40-50 års ålder måste man anstränga sig för att inte hamna på en för låg nivå, eftersom att det inte finns så mycket nya saker i livet längre, man habitueras på de saker man gjort tidigare (man tröttnar, nyhetens behag är borta..) Därför måste man anstränga sig lite för att livet ska vara roligt. Tex. bryta rutiner, skaffa sig nya intressen, hålla sig i form så att man kan göra nya saker, träffa nya människor som kan dra med en på nya stimulerande aktiviteter.

Sådärja, dagens psykologilektion, särskilt riktad till en viss person!

Puss och kram



Kul nästan hela tiden;)

Ledsen Big

Idag var det fredagsdugga och jag hade ganska mycket ångest inför den, men det gick bra. Fast det är som att det inte vill släppa riktigt. Känns som jag har haft gråten i halsen i några dagar nu och jag trodde den skulle släppa med duggan men icket. Och jag var på vippen att åka upp till Helena men jag stannar här, vi ska ha middag och vindrickning ikväll. Kanske det slutar med ett enda stort gråtkalas. Men en lugn allhelgona hos Helena hade inte vart helt fel alltså. Och Stellan då, nu får han ju komma hem!

Ska snart träna. Saknar Fredrik, men kanske kanske han kommer nästa helg, hoppas!

Sådär, stenen borta för ikväll iallafall.

Nu har jag skickat in mina två frågor till seminariet imorgon. Dagen idag har inte vart en av mina bästa måste jag säga. Äh, jag har tränat iallafall, fast jag inte hade någon lust. Det var bra.

Mycket i skolan, jag fattade inte så mycket idag på föreläsningen. Just nu handlar det om betingning. Ni vet Pavlov och hans hundar mm.

Lång dag i skolan imorgon också.



Världens sötaste hund har jag iallafall:)

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0