Ingen katt:(

När jag ringde idag så sa de att de hade bestämt sig för att behålla honom, och hade inga fler kvar. Jaha. Typiskt. Taskigt, de hade ju lovat honom till mig. Och ingen skyltsöndag blev det för det var vi för sega för. Nu är jag inge glad.

Borde kanske hjälpa till att städa hemma hos Björn...

... men jag måste städa här hemma också innan min sambo kommer hem. Igår vare fest och den var rolig som vanligt:) Vi gick ändå inte ut, brukar bli avslaget så fort... och kallt som attans ute vare. Men idag är det på gränsen till plus och riktigt tråkväder. Fast det är ju skyltsöndag idag och vi ska nog ut och kika lite på stan. Söndagsfika blire naturligtvis också...




Jonas blev ledsen när vi inte orkade gå ut...
Nej nu måste jag städa...

snö.

Idag har vi vart ute och röjt runt i snön ute på isen:) Planen är pulka snart och sen hem och mysa med varm choklad en stund innan världens roligaste fest drar igång!

En världsbra dag i Luleå!

01.52

Jag är trött, men vi har biltjuvsspaning. Jag hoppas de kommer och allafall gör ett litet inbrott inatt. Okej, det finns inget kvar att stjäla i bilen, men de kan ju alltid roa sig med att slå sönder något som de har börjat göra istället. Fattar inte grejern riktigt.
Idag har vi ätit, fikat, gått på promenad, ätit, vart på kronan och kikat på konstverk av alla dess slag, sett film, ätit godis, skrattat. Jättebra dag:)

Och alla ser vi fram emot helgen! Världens roligaste fest:D

Nu måste jag till fönstret igen..

I did it

Japp, jag körde poweryoga imorse. Det var inte så mycket power i det, mest i att stiga upp ur sängen halv sju. Jag får se om det blir fler gånger. Tills dess blir det lite hårdare pass som box ikväll tex. Sanningen är ju den att jag börjar känna mig lite omotiverad. Men får försöka skita i det och köra på som vanligt. Snart kan man börja variera med skidåkning. Bye bye löpband:)

Idag ska jag skriva färdigt två av sex frågor i historia som ska lämnas in senast 10:e december. Jiii...

Poweryoga?

Pister Kate vill ha med mig på poweryoga klockan sju imorgon bitti. Jag säger mja. Vi får väl se...

Långpromenad och core

Jag och Helena har precis vart ute och gått och snart ska vi på core, det har jag aldrig vart på men skönt att det bara är en halvtimme. Vi gick en sväng förbi hos en kille som sökte inneboende i sin tvåa också, å det var en jättefin lägenhet, hoppas Helmert flyttar dit för det är nära mig också:) Tidigare idag var vi på gamla kårhuset och kikade på deras studentlägenheter och där var det inte fint. Snuskigt rent av.

Nu ska jag städa på min sekretär! Ciao!

Bilen tillbaka.

Det ringde en arg gubbe till Fredrik idag och klagade på hans parkering... den stod i en annan del av stan. Tyvärr startar den inte.

Pisters har vart på bodybalance ikväll. Vi skrattade. När vi hade ålat runt på golvet en stund hade vi tydligen gjort den jobbiga delena och skulle därmed ta det lite lugnt. Sen var det avslappning. Jag tyckte allt var avslappning. Pressade mig hårt på löpbandet efteråt som kompensation. Kände mig full som en kastrull när jag gick hem. Just nu är jag helt slut i både huvet och kroppen. Jag ska sova nu.

Insnöad på snö och snöstorm ute också.

När staden snöat över, och gården blivit vit
Då vet du att jag drömmer, jag drömmer dig hit
När allt snöat över, och gården blivit kall
Då vet du att jag drömmer
För det är snö, det är som moln överallt

Okej. Litet missförstånd men tillräckligt för att jag inte kunnat sova inatt. Fyra timmars sömn blev det och nu är jag nog ganska trött, fråga mig inte hur jag ska lyckas hålla mig vaken under historian senare idag.

Vilken reaktion Big! Jag är chockad över mig själv!!

Då vet du att jag finns, att jag finns kvar hos dig
Trots att jag alltid springer, är jag där du hör mig
Om du inte hör mig, om du inte gör
Så ska jag sjunga för dig, precis så du hör

Jag, jag älskar dig
Så högt så du hör
Om det är så

Men jag är lugn nu.

Inatt blev förresten Freddans bil stulen. Alltså den lilla blå sportbilen som vi haft i helgen. Det var väl egentligen inte oväntat, det har vart inbrott i den typ 5-6 gånger redan i höst. Helt sjukt vilka elaka egoistiska människor det finns.

Alltför speedad för att sova än på ett bra himla tag.

Jag fattar det inte. Vad är problemet? Hade vi inte en deal for fuck sake?! Arrrghh.
Och vad var det där för typ bara några dagar sen då vavavavava?!
Schitzo. Alla är tydligen helt personlighetskluvna i huvet.
Ok. Personlig utveckling. Personlig utveckling. Ok.

Umehelg

Jaha, då var vi hemma från Umeå igen. Skönt att vara tillbaka. Snart ska vi köra veckans fjärde träningspass och sen blire fika hos grabbarna.



Kate shoppade skor! Jag hittade två fina kläder också:) Lite småläskigt väglag... snö och blåst.. Men Kate körde hela vägen hem allafall..



Vi ansträngde oss till det yttersta för att först försöka tända ett ljus i stormen. Sen insåg vi att det skulle blåsa ut på en gång vi satt ner det så jag byggde en snölykta av icke kramsnö. Sen slet vi hårt med att få ljuset att fortsätta brinna inne i snölyktan och sen med att få snöbollarna att inte ramla av hela tiden. (Ljuset slocknade tyvärr ca 30 sekunder efter den här bilden) Jag tror mormor och morfar fick sig ett gott skratt i himlen allafall:) Efter det frös vi så mycket att vi sprang fort ner till mammas farmor och farfar och sa hejhej, satte dit ett otänt ljus och sen sprang vi till bilen för att värma oss.


Det här ska föreställa min iskalla hand!

Hejhej!

JAAAAAAAA!!!

JAG KLARADE MIN FÖRSTA TENTA!!!!!!!!! WEEEEEEEEEE:D

Umeå!

Då sitter jag hemma hos Emma i Umeå då:) Jag och Kate har kört och det var inte så himla kul. Halt och snöigt. Men fram kom vi, tack och lov för det.
 Idag har jag stressat mellan klockan sju och ett. Seminarium, städa, packa, lämna Boss till Jonas, träna, duscha äta och slutligen köra i racerfart till stan så Helena skulle hinna hämta ut sina skor.
Sen fick Kejtan köra och jag somnade.
Vad jag ska göra i den här stan är inte helt klart. Hämta nå grejer som är mina, gå på stan. Slappa och plugga kanske.

Trevlig helg!

Subway

Jag, Helena och Jonas med håret har käkat subwaylunch och drömt om vår jordenrunt-resa. Vi spelar på lotto (Jonas, Björn, Freddan och pisters) och borde vinna några miljoner snart:)

Jag ska kika lite mer på socialrätten nu innan lektionen kvart i tre.




Så här smal och trött var Glenneth dagen då han blev inlagd...
Stackarn.

Zzzzekretesslagen...

Eftersom jag haft svårt att somna två kvällar i rad så hade jag bestämt att jag inte skulle sova något på dagen idag, så jag kämpade på och försökte plugga fast jag var skittrött. Sen skulle jag bara vila lite sittandes, tänkte att man ju inte kan somna sittandes, men jag somnade med huvudet i sekretesslagen. Jag och Helena har extremt intressant litteratur kan man säga.

Dagen har vart piss. Innerst inne vet jag ju att jag är bra och jag är tacksam för allt som är bra. Fast alla dagar är inte bra dagar och man kan väl inte vara positiv jämt? Allafall så räddade jag dagen från att bli helt värdelös genom att träna box en timme och sen springa 9 km. Imorgon kommer jag att ha ont i höften. Börjar bli gammal...

Tjock ful och blek

Usch, idag är en dålig dag. Känner mig inte på humör alls. Jag vill bli brun. Jag och Helena har vart på stan och jag har köpt både vinterjacka och vinterskor men inga som jag wowade särskilt mycket över. Men jag behöver.
Och jag vill blir rik nu. Just nu tror jag att pengar gör en lycklig. Fast egentligen vet jag ju att det inte är sant. 

Dålig matte är jag också. Dålig student. Dålig karaktär.

Plugga.


Äta äta äta.

Mätt. Vi har fikat på skolan, sen åt vi världens godaste sushi till middag, sen åkte vi direkt till fiket för pisterfikat som inte blev av igår. Men vi hade inte sådär jättemycket att avhandla egentligen. Allt är rätt lugnt ändå.
Fika och fest. Det känns som det är mest det jag gör nu för tiden. Ha, för ett år sedan höll jag på att slita ihjäl mig på tre arbeten i Norge. Vem kunde tro att jag skulle hamna här då?
Jag är nöjd allafall.

Gick fint.

Jag konsulterade lite med min kära storasyster igår kväll om mitt seminarium, och blev väl lite mer insatt allafall. Men var ändå rädd att jag skulle få någon fråga jag inte kunde svara på så jag rivstartade med att rabbla upp hela rättsfallet så jag hade min del gjord tänkte jag. Fast sen var det ändå ingen som sa nåt så det var inte så himla allvarligt som jag trodde.

Nu sitter jag och Hellyeah i bibblan och jag kör vidare med socialrätten, och hon läser en miljon sidor i en tråkig bok. Fast det är mest slöpluggande från min sida. Slöpluggande med kakor och godis.
Ikväll äre pisterfika. Vi har en del att prata om.

God och glad kexchoklad:)

Jag får höra ofta höra att jag är så himla glad jämt nu för tiden. Det är ju trevligt att folk uppfattar mig så. Jag är ofta glad faktiskt, trivs med livet. Men glad jämt är jag ju inte. Det vet ju alla som känner mig någorlunda. Idag var det Kejtans kompisar som påpekade min uppenbara glädje, och Kejt menade att det nog var Helena och inte jag...
-Är du glad jämt?
-Ja nästan, förutom när jag blir dumpad.
-Haha blir du det ofta eller?
-Tja, ett par gånger i höst allafall...

Man måste ju kunna skratta åt det va?



Det här var typ första gången. Jag lyckas klämma fram ett skratt för Kejtans skull eftersom hon låg på sjukhuset och hade ont i magen. Fast när hon fick flytta sig för ett ögonblick tyckte jag så synd om mig själv att jag la mig istället.



Nu. Sooova!

Man får inte glömma!

Haha, man skulle vart där, som vi brukar säga... Har nyss kommit från en historialektion, fast han var inte där han som brukar slänga upp pekfingret i luften och avbryta läraren med sitt "Man får inte heller glömma att bla bla bla...."
Jag har mest fått veta om hur vi förlorade Finland idag. Vartenda litet drag. Känns som om man skulle kunna fylla upp timmarna med något mer lite mer översiktligt, men det där är ju tydligen prick 200 år sedan nu så han tyckte vi skulle veta lite om det.

Nu ska jag läsa på lite inför seminariet i socialrätt imorgon sen måste jag hem till den ensamma hunden.

Hemma från söndagsfikat hos Heggbart.

It was lovely. Våfflor med sylter av olika slag. Mmm.

Det blev ingen träning, hör och häpna! Vi fuskade idag! Känns som jag skolkat eller något, Men bara det inte blir någon vana så tyckte vi det kändes okej. Vi tog en långpromenad i den bitande kylan istället. Härligt faktiskt.

Nästkommande vecka ska väl mest tillbringas i skolan. I skolan och på stil hoppas jag. Det blir en Big-vecka där jag bara ska göra sånt som är bra för mig. Bra för mig och pisters. Det är ju bara ett fåtal människor som man verkligen kan lita på till hundra procent och jag ser inte något fel i att ibland bara fokusera på dem och mig själv. Vem orkar ta hela världen i sin famn?

Till helgen åker vi nog till Umeå. Ska ta det extremt lugnt.

Jag tror att jag mår ganska bra. Ja, man blir väl det till slut. Van.



Fula men glada:)

Gäsp.

Håhåjaja. Jag och Helena ligger skavfötters i soffan under två filtar och ser på tv. Vi har röjt upp i lägenheten, nu återstår det bara att torka golvet. Festen igår var rätt skoj, som vanligt ungefär, extra kul var ju att Kates klasspolare joinade oss:)
Vi var på kåren men där var ju rätt skittråkigt. Men himlen var vackert grön på vägen hem. Årets första norrsken...
Sen blev jag dumpad. Igen, och nu är jag bara så himla less på allt pisspreik.

Näe, vi borde ju plugga lite och ikväll ska vi träna igen. Frågade precis Helena om vi skulle skita i det men hon tittade på mig som om jag vore dum i huvet:) Jaja... Söndagsfika blire sen allafall.
Åh. Jag vill till solen.

IKVÄLL!

Ikväll äre jag som har fest:D SCHITKUL äre!

Halv ett och nästan mörkt!?

Igår var det nio minusgrader och snö här. Boss var överlycklig:) Det var Helena också men jag bara frös jag. Idag börjar allt smälta bort nu och det är nästan mörkt ute. Klockan är halv ett. Tråkigt väder.
Jag har vart på en socialrättföreläsning om sekretess och sånt. Det var ganska kul. Nu ska jag försöka knåpa lite med historian som är ganska knepig.

Men jag sitter mest och är arg för jag har läst Irenes blogg och jag har läst den här artikeln http://www.folkbladet.nu/?p=125997 och man blir så trött! De styrande politikerna i Lycksele måste vara de mest inkompetenta i hela landet, helt slut i huvet. Byt byt byt till något annat än sossarna...


Kan din pappa göra det bättre Jeppe Körsbär?!

Jag behöver fler stolar till lägenheten till festen i helgen. Sen borde jag informera min sambo om att jag ska ha fest också. Sen borde jag faktiskt sätta igång och plugga. Nu.


Sista raden!

Speeddejting, av engelskans speed-dating, en aktivitet där ett antal personer av vardera kön turas om att under ett fåtal minuter konversera var och en av dem med motsatt kön. Målet är att söka en partner, men det är en lättsam aktivitet som kan göras som festlek.

Källa: Wikipeida

Känner mig som en viss Boss

Åhejåhå, så har man då tränat i två timmar. Jag har faktiskt lite ont i höfterna eller nåt. Började med en timmes boxpass och sen drygt 8 kilometer på löpbandet samtidigt som vi såg Grey´s. Jag önskar att jag kunde köra sånna här pass varenda dag men det är ju så himla tråkigt så det skulle aldrig funka. Boxpasset var okej förresten, jag fick köra med ledaren med lite styrkeövningar mellan varven. Imorgon ska vi få ett gymprogram. Jä.

Om en månad åker jag hem till Falun i en hel månad. Konstigt. Jag kommer att missa en tenta också. Förhoppningsvis kan jag allafall göra en av dem där nere. Utomlands till solen vill jag också. Men det får man ju verkligen se hur det blir med den saken!



Helmert har lagt över alla sina bilder från sommaren och hösten på min dator. Nice.
Här är vi på kulturhuset och ser på konst. Not my piece of PIE! (nöjd nu?)

Gonatt!

Äckligt!

Uä, jag har precis bytt kompostpåse, det var det äckligaste på länge. Jag höll på att kräkas flera gånger.
Idag har det inte hänt så himla mycket. Jag startade dagen halv tolv, fast tre timmar innan det satt jag på föreläsning men var halvt död så jag la mig och sov så fort jag kom hem och gjorde en nystart senare.
Sen har jag och Helena suttit på stuk och läst lite och pratat lite.
Nu ska vi snart iväg på träning och eftersom Kejtan har köpt kort nu så blire jag som får vara med någon okänd ikväll. Hoppas hoppas bara att den personen har lite styrka och teknik.

 


I helgen har vi mekarbrudar vart i farten igen:) Fast mest Helena, hon har visat hela turbon och polygripen!

Inte utan mina pisters

Sms idag. "Ska vi ha pisterfika kvart över fyra? Inga andra får vara med." Så vi träffades och pratade om viktiga saker och sen åkte jag rakt ner i ett djupt hål efter det, schitdeppad. Jag skulle försöka vara shoppingsällskap åt Freddan men jag ville mest lägga mig ner på golvet och gråta. Det är lustigt att man kan vara så close att man tar åt sig känslor så inni norden från den andra. Sen gick vi och gymmade och var lite bortkomna och på dåligt humör, men det förändrades ganska snabbt när vi började flamsa.
 Vad skulle Luleå vara utan pisters? Nada.



Kroppen trött. Magen mätt.
Godnatta.

Inga sostifikerade fester allafall.



Äre fest så äre. Vi misslyckades dock med uppdraget världens tråkigaste fest.

Ikväll har jag och Helmert tränat box. Bra pass, känner mig en smula trött faktiskt. Imorgon råkade vi glömma att boka in oss men står som reserver allafall, får vi inte plats blire gym och löpband.
Vi avslutade helgen med donken. Ett tips, på söndagkvällar klockan nio äre ganska folktomt där:)
Imorgon ska jag handla och börja vara lite nyttigare. Och jag ska till skolan och fokusera på det. Dags att bli lite diciplinerad. Och självständig.

GOnatt.

Jag yäääääar inget idag.

Fyy vilken dag. Fötterna var inte på golvet igår, de var i soffan, på pokerbordet och i sängen. Händerna var i taket.
Veterinären hittade inget fel på Rasmus så vi avvaktar.

Imorgon bitti ska vi iväg och äta hotellfrukost hela gänget. Gott.

*Det finns bara ett ord!

Y¨ä'äääääääääääääääääääääää!

Passiv rökning på arebtsplatsen.

Sitter på föreläsning i socialrätt och kom in på frågan om vilken lag som står över vilken angående passiv rökning på arbetsplatsen. Arbetsmiljölagen eller socialtjänstlagen som säger att man ska ha respekt för brukaren typ. Jag hade för mig att jag läst en artikel om det i Kommunal där arbetstagaren helt enkelt fick stå ut med rökningen. Jag tycker det är lite dåligt jag, endel får ju till och med hålla i cigaretten.
Irene?



Boss och Vilja ger sig aldrig. Jag får sära på dem för att de ska sluta. Boss blir helt slut. Men kul äre:)




Kallt men ingen snö än...

Ikväll blir det "after work" på Mikes och sen måste jag och Helena ta Rasmus till veterinären klockan sex för att han kräks så mycket, och kräktes blod här om dagen. Efter det så blire världens tråkigaste fest. Yä!

minus 8.

Shiit vad kallt det var imorse när jag var ute med Boss. Jag måste verkligen snart köpa en vinterjacka, en riktigt varm sådan. Köpte en för en vecka sen och använde den hela helgen, men insåg att jag inte gillade den helt så jag lämnade tillbaka den.
Jag har vart på min första historieföreläsning nu på morgonen. Ganska intressant. Vi var väl en sådär sju-åtta stycken där, varav större delen var riktigt supergeeks. Haha, på rasten satt de och diskuterade världspolitik, vilka som var diktatorer och inte. Jeje, intressant typ av människor. Jag skulle också vilja vara sådär insatt och supersmart.

Men det är inte så illa att vara mig heller. Inte idag allafall. Helgen kommer att bli supersocial med världens tråkigaste fest och fötterna på golvet :) Kan inte bli annat än skoj.



Här har vi Kate som sitter och skriver på sitt arbete. She´s soooo happy!

Nu tror jag att jag ska sova lite, och sen läsa lite. Hejhej.

livsgnistan.

den är lite dålig just nu. men jag ska försöka reda ut det med mig själv. ensam och stark.

Mys.

Idag lyckades jag äntligen lokalisera svensk och nordisk historia som har vart helt omöjligt att hitta ett schema till. Det visade sig att jag redan missat två föreläsningar, 20 procent av hela kursen, så det kändes ju sådär halvkul. Men jag har lånat boken på biblioteket idag och ska väl börja nöta in.
Annars vare bara tungt att vakna idag. Hade inte lust alls. Sov länge och sen låg jag i sängen och åt godis och läste bok. Sen mötte jag upp pisters och Jonas och åt lunch på skolan. Det var himlans trevligt allafall.

Boss har fått en ny kompis. Efter att ha gått och varit avvaktande till varandra i flera dagar fann de till slut tonen imorse och lekte och lekte och lekte. Så kul! Han är ju lite gammal och mitt i leken gnällde han till och kom haltandes till mig. Så jag fick trösta han lite och stryka han på tassen en stund men sen var de i full gång igen. Vilja heter hon:)


 
Igår var vi och såg nya Bondfilmen, åtta stycken på bästa raden, nice:)

Nu ska jag pyssla lite här hemma... stökigt, men jag har tänt ljus och lyssnar på bra musik. 

Och just nu fick jag ett mail med ett positivt besked:D Fast det betyder att jag inte kan göra mina tentor... men det lööööser sig... Jihoo!

Byeeeeeeeee!

Osloresa!

Jag köpte precis en resa till Oslot den 15:e december. Vet inte riktigt hur schemat ser ut då och om jag kan åka egentligen. Jag tror det, men det bästa var liksom priset. 144 spänn, liggvagn! Jag fick bara lov att slå till. Det är ju inte hela världen om jag råkar få förhinder. Tyvärr tar hela resan 22 timmar och det är ju sådär kul... men jag kan plugga!

Vi sitter på stuk nu och fikar. Jag har vart här i snart tre timmar. Så äre när man inte har nåt att göra. Fika i timtal...
Men imorgon börjar skolan igen:)

Helena tvättar, Kate sitter på skolan...

Jag sitter hemma. Men ska fixa till mig snart och joina Kejtan på skolan. I veckan börjar jag två nya kurser, Svensk och nordisk historia och socialrätt. Jag har verkligen börjat gilla juridiken, så jag ser fram emot socialrätten...
Träning igår, träning idag, det ska bli kul! Jag måste få tillbaka motivationen lite, förra veckan blev det bara tre pass. Inte vårt fel i och för sig att cirkelgympan var inställd. Men däremot känns boxpassen lite slöa nu för tiden. Kan ju kanske bero på att man är rätt bra tränad och inte sliter lika mycket.

Helena, pannkakor och osociala datorer.

Lita på magkänslan men visa inget utåt.

Helena tror jag det var som stod för den. Sen kan man ju alltid låtsas. Och man kan alltid köra på och räkna med att bli bränd. Finns många fina same same. Som cup of tea och piece of cake:P

Men i slutändan är det förmodligen lönlöst allt det här. Så därför ska jag gå med mungiporna aningen uppåt på boxen imorgon.

baka!

Shit vilken seg dag... Har ätit frukost, sett film, vart ute och gått och sen har jag bakat nu i evigheter känns det som. Men nu får det räcka, ska iväg och träna box och sen äre söndagsfika.



Jag lyckas ju jämt stöka ner hela köket när jag bakar. Idag lite extra mycket.



Ciao.

Allhelgona

Ja det blev ju ingen tur till Lövånger idag och det var tydligen mitt fel. Men vi åkte till Gammelstad istället och letade reda på kyrkogården och minneslunden. Åh, det var jättefint där. En damm i mitten som hade frusit till is, där ställde jag mitt ljus. Boss ställde sitt ljus i utkanten i några buskar. (Det var till Glenn och Kenneth)
Allhelgona är verkligen en fin högtid.

¨



Igår fikade vi som vanligt:) Då var vi sams:) Men vi är sams nu med tror jag för jag har vart och ätit stekt fläsk och bruna bönor hos hon till vänster.

Och jag är sugen på fest men det blev ingen igår. Bara tv och godis. Och ikväll.... blire tv och godis. Och cheesecake, och vindruvor, och passionsfrukt, och glass...

Men imorgon så äre träning igen!

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0