Bydalsfjällhalvmaran

 
 
Slappar på soffan. Kan knappt gå. Sprang ju det här fantastiska loppet i lördags och trodde det skulle bli lite mysigt sådär. Jag höll knappt på att ta mig i mål kan jag berätta. Kort sammanfattat så var det promenera som gällde uppför de första kilometrarna. Jag har ju ganska korta ben och skyller därför på detta då jag inte låg så långt fram i fältet uppe på toppen. Däremot gock det riktigt fort i nedförsbacke, så när vi kom ner till kontrollen så hade jag sprungit om jättemånga. Fast då skulle vi ju upp på fjället igen... Det var så tungt. Så några tog sig förbi mig igen. Sen tog jag in lite på toppen men då var jag svintrött i benen men det verkade övriga också vara. Jag kom på 15:e plats av 100 startande tjejer, tid 2,54,04! Hade ingen koll på startlistan innan loppet men trodde inte på en så bra placering alla fall. Det jag tyvärr misslyckades lite med under detta lopp var att ha det gött och njuta. Var alldeles för slitigt och blev för tävlingsinriktad..
 
 

Tokig på ongen!

Så himla less på mister Nilas himself ikväll. Grinig och vägrar sova. Arg som ett bi gick jag upp och fixade ny välling åt hinom och nu sover han tack och lov som en stock. Men jag är irriterad fortfarande😡.
 
En annan sak som stör mig är att min kropp inte håller särskilt bra längre. Jag springer ju lite då och då nu eftersom jag är anmäld till en halvmara i fjällen den 22:a. Men jag får nästan alltid ont någonstans efter träningspasset, särskilt om jag sprungit långt och länge. Igår sprang jag i två timmar och hade ont i fotlederna, ljumsken och knäna. Kul. Jaja, klarar väl 22 km men det är ju synd att man börjar bli gammal och sönder! 
 
Hur som helst, började mitt jobb på Elevhälsan idag! Det gick nog bra, har mest suttit och läst idag. Alla är trevliga och jobber verkar kul. Det blir nog bra det där...
 
Och för att ge lite mer jämnvikt åt de negativa sakerna så tror jag att jag minsann lyckas få till min surdeg som jag vill ha den nu! Woho det är mitt lilla projekt som jag just nu brinner för. Den är så fin så fin! jag gjorde ju några försök förra hösten men det blev ju aldrig något bröd av det tyvärr. I julas fick jag dessutom utrustning av Matsi för att fixa det så nu jämarns ska det bakas bröd!
 
...om man kikar i groddlådan kan jag dock meddela att den är full av mögel. Det ska jag åtgärda imorgon. Nu måste jag sova. Gonatta!
 
 
 
 

Tillbaka igen

Nu är vi i Östersund igen efter att ha varit förbi en sväng hemma i Falun på vägen upp. Det är Storsjöyran i helgen, mycket happening, alla systrarna är eller har varit förbi en sväng😊 Igår var det min och Katarinas night out, vi gick och la oss vid elva- vilket röj! Det var ett härligt väder igår och vi var och fikade på Brunkulla Gård, väldigt vackert. Vi tog också båten över till Norderön och kikade in i deras kyrka, där Majken är döpt. 

Idag ska vi ut och kolla in olika ställen i Östersund där en kan tänkas vilja bo, det blir kul! Vi är ju på gång att hitta oss en ny bostad och var på vippen att bygga hus på en fantastiskt vacker plats med ekotänk i grunden, men det projektet ligger lite på is just nu eftersom det kostar himla mycket pengar. Vi är inte helt säkra på att vi verkligen vill bo i Östersund i framtiden heller, även om dagar som gårdagen verkligen säljer in staden och dess omgivningar...






Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0