"Vad andra tänker om dig har du inget med att göra"

Hittade den meningen och tyckte den var bra!
 
Idag har det varit en bra, härlig dag på alla vis. Mina kära här hemma hade fixat smärgåstårta när jag kom hem:)
 
 

Mycket annat

Vi håller på att gå igenom lite bilder, vill framkalla en del för att hänga upp på väggen, tråkväggen.
 
Idag var vi ute på hjortronmyren. Som jag har letat efter dessa bär, men kom faktiskt hem med kanske tre kilo idag, toppen! Det är iallafall en början i frysen, sjulsarvsblåbär och östersundshjortron:)
 
Åh det är så mycket jag skulle kunna skriva om. Hela semestern har varit jättebra. Men jag orkar inte nu.
 
I förrgår dog Boss:( Det är sorgligt, jag sa adjö redan i maj. En snällare hund återser jag nog inte på många år.

En grön liten larv fick visst följa med..
 

Jul. 19, 2013

Sista dagen

Imorgon åker vi tillbaka till Östersund igen. Sådär kul men roligheter väntar ju även där, nästa vecka är det yran och besök väntas:) Jag kommer dock att jobba väldigt mycket.

På vägen hem hoppas jag vi stannar på lite loppisar och även hittar någon hjortronmyr. Blir så stressad av alla hjortronbilder på fejjan.

Ikväll blir det middag hos pappa och efter det gullnässtigen:)

Och tillbaka till Falun igen:)

Båten for från visby 00.50 i natt, vid fyra var vi tillbaka på fastlandet, åkte till Uppsala, drack en kopp kaffe och hämtade upp Hima, sedan, efter en sex mils felkörning klev vi genom dörren till mammas lägenhet, skönt. Vi har vart trötta idag men legat på stranden och sovit lite, det fina vädret har vi med oss från Gotland:) Jag har blivit ett fan of den ön nu, vill dit nästa sommar igen!

Här får vi snart besök av en moster, så mamma och Maria inhandlar middag. Livet är bra slappt sånär på en liten ettåring som springer omkring med sina projekt;)


Gotland!

Fredrik väckte mig i natt och tvingade mig att stänga dörren till sovrummet för att han fick för sig att det var en massa spöken överallt. Sedan tvingade han mig dessutom att byta plats med han i sängen så att eventuella spöken skulle ta mig först. Och jag var ju så himla trött att jag gick med på allt utan att fundera.

Jaja, nu är vi i alla fall på Gotland och det är fantastiskt! Vi bor i ett hundra år gammalt hus som är jättefint! Mitt på Gotland, mitt ute på landet. Idag är vi på resande fot och ska upp till Fårö. Det är så kul för det finns gårdscafeer och krukmakerier lite här och var, så man får inte ha bråttom, finns massor att kolla på:)

Imorgon blir det visst åskväderoch då tänkte vi kolla in Visby!

Hejrrå!

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0