Simple together

You’ve been my golden best friend
Now with post-demise at hand
Can’t go to you for consolation
Cause we’re off limits during this transition

This grief overwhelms me
It burns in my stomach
And I can’t stop bumping into things

I thought we’d be simple together
I thought we’d be happy together
Thought we’d be limitless together
I thought we’d be precious together
But I was sadly mistaken

You’ve been my soulmate and mentor
I remembered you the moment I met you
With you I knew god’s face was handsome
With you I suffered an expansion

This loss is numbing me
It pierces my chest
And I can’t stop dropping everything

I thought we’d be sexy together
Thought we’d be evolving together
I thought we’d have children together
I thought we’d be family together
But I was sadly mistaken

If I had a bill for all the philosophies I shared
If I had a penny for all the possibilities I presented
If I had a dime for every hand thrown up in the air
My wealth would render this no less severe

I thought we’d be genius together
I thought we’d be healing together
I thought we’d be growing together
Thought we’d be adventurous together
But I was sadly mistaken

Thought we’d be exploring together
Thought we’d be inspired together
I thought we’d be flying together
Thought we’d be on fire together
But I was sadly mistaken


"Jag kan inte bestæmma mig"

"Kan vi inte gøra så hær eller så dær istællet?"
Nej før jag orkar inge mer. Jag var totalt nere igår och hade gett upp hoppet. Børjade att acceptera slutet kanske. Nu mår jag lite bættre, men det ær fortfarande hemskt jobbigt.

Igår kvæll var vi och bowlade, jag, Elin och Mehdi. Gissa vem som vann båda gångerna? MEmemememe... Sen gick de andra ut och tog en øl men jag gick hem och somnade snabbt.
Så nu ska jag stæda lite. Jag har en massa grus i sængen efter en viss hund. Varje kvæll då jag går och lægger mig står han vid sængen och tittar på mig tills jag ger honom klartecken att hoppa upp. Sen ligger han dær tills det blir før varmt før han så då hoppar han ner. Grusa av sig hinner han allafall.

Nær Elin æntligen vaknar ska vi ner och shoppa. Skor blir det nog:) Sen ska jag møta Micke nere på busstationen, jag får ju besøk hemifrån idag och det ska bli himla kul!

Imorgon ær det kørsång på gudstjænsten. Det ska bli rætt skoj, fast det finns en ton som jag inte vågar sjunga, før jag tror den blir lite fel. Førresten drømde jag att jag åkte skidtævling inatt. Med alla konkurrenter från førr i tiden och allt. Jag hade faktiskt jobbat mig upp i toppen och hade chans att vinna nær spåret tog slut och jag chansade på att skida dit dær det brukar vara mål. Så vænder jag mig om och ser att alla står och jublar længre bort. Då skulle man alltså ta av sig skidorna och springa i mål. Helt normalt.
Jag vara superduperarg!

42503-68

Jag och ett av mina ælsklingsdjur

Væntar på svar

Så nu gør jag egentligen inget annat æn att væntar på svar. Har satt en helt ny press, och jag ær ganska sæker på vad svaret blir. Men ett svar ær ett svar och det ær ændå skønt att man får ett svar.
Så dagen ær pissig ændå. Fast den børjade så bra imorse. Men, antingen eller. Så ær det.
Men nu ær det helg och det piggar ju alltid upp. Jag och Elin ska væl hitta på nåt ikvæll. Vi har haft en jobbig vecka båda två.

Hur har jag kunnat stå ut så længe i den hær ovissheten?

vilket håll?

Finns det en ænde någonstans?
Gahh......

I helgen ska jag vara glad allafall. Har gått alldeles før många dagar som jag tillbringat i depp-træsket.
nej nu ska jag sova. hejhej

Fel-dag

42503-67

Så hær kænner jag mig idag. Och inte ær det någon som ringer och frågar hur det ær heller. Nej skit i mig bara. Blæ sæger jag! Var på kør igår och det gick dåligt. Det ær pissigt væder också. Boss blir smutsig så fort vi ær ut och så måste jag duscha han. Det ær inge kul. Ingenting ær kul. Blæ blæ.
Nu ska jag poppa popcorn och se Big Brother snart. Det ær lite kul allafall.
Bye

Inget blir som man tænkt sig...

Så har helgen runnit førbi æn en gång. Den har vart kul:) På lørdagen skulle jag ju ut och køpa mina boots men de satt inte som de skulle så jag kom hem med ett par vita låga skor i seglarmodell istællet. Så kan det gå.

Så hær ser de ut, fast helvita.
(Gyyd vad fula de såg ut hær ?...)

Senare på kvællen lagade jag och Elin mat, en supergod ræksallad. Vin till det och sen skulle vi bowla som det var tænkt, men det blev visst før sent. Jenny kom och vi åkte ner till Majorstue før att møta en kompis. Gick vidare till en bar och satte oss. Dær høll jag på att somna før jag var så trøtt, sen gick vi vidare och skulle førsøka komma in på ett annat stælle med lång kø utanfør. Men ingen slæpper væl in 3 invandrare. Två svenskar och en iranier... no way, slæpp in stekarpacket istællet vetja. Blev less på att stå dær som nån slags andrahandssortering så till slut hamnade vi på Deli de Luca och dær køpte jag en skitæcklig vårrulle och Elin kækade fiskekakor. Så var den kvællen øver.

Vaknade på søndagen och mådde fin-fint. Stiger ju upp føre alla andra hær nere i kællaren, æven nær det ær helg. Så jag och Boss tog en tur till Frognerparken. Sen var det meningen att vi skulle upp till Holmenkollen och grilla kebab med Mehdi och nær vi væl kom upp dit insåg vi att det var snø dær. En massa. Så vi gick en liten svæng med Boss och vænde sen hemåt. Då ramlade Elin och Mehdi ner i snøn och sen trampade Mehdi i Boss bajs. Det var jættekul:) Eller skitkul om man vill vara extra rolig:D
Grillade allafall hemma tillslut och det var vældigt gott!

Idag har jag vart vældigt trøtt. Men jag har bakat hurtbulle med barnen. Sen har jag lært dem från vilket djur mjølken kommer ifrån. Viktor tænkte ett tag och sa sen att saften kom från geten, vilket væl var logiskt:)

KUL IRENE ATT DU KØPT TORP!! Jag ær lite avis, men jag kommer och hælsar på i sommar! Det ær lite svårt att kommunicera med dig men jag skriver nu allafall! Varfør ær du aldrig inne på msn før? Jag læser allafall din och mammas dagbøcker så gott som dagligen... Kul ær det!
Igår sa jag førresten till Pappa att jag hade en blogg. Och Katarina. Och Helena. Och Maria. Han har fyra døttrar som alla bloggar men det ær ingen som har sagt det till honom tydligen.. Eller så har han bara inte lyssnat (?) Nu vet han allafall.


Nej, nu får det vara nog. Pusseluss



Nu Irene har jag læst din dagbok igen, och jag sæger det en gång till: KUL ATT DU KØPT ETT TORP!! Det tycker jag du førtjænar, och du kommer førhoppningsvis trivas jættebra dær!
Så var det sagt! Postiv energi økar før varje minut, eller vad ær det nu som står på skærmen din?
Lycka till!


HelgYeah !!

Finally!!
Jag tycker inte om fredagar. Men idag ær det Boss fødelsedag:) Barnen har øvat på fødelsedagssången och så har vi gjort pannkakstårta. Trevligt att de tycker om det man lagar før en gångs skull:) Sen fick Boss en liten tårtbit också och lite godisar. Gulligast var nær hela familjen satt och sjøng den norska fødelsedagssången før Boss. Han satt dock mest och tittade på mig och væntade på att jag skulle sæga varsegod. En mindre trevlig present han fick idag var en fæsting. Ska snart ta mig i kragen och ta bort den. Blæ. De ær så vidriga...

42503-65
Finaste hunden i værlden fyller 6 år:)

Så hærligt med helg! Jag ska ner på stan imorgon och køpa mig ett par nya skor. Ett till par ankelboots blir det. De ær så fina:) Sen blir det nog utgång också.
Igår hade jag ett jobbigt telefonsamtal. Men jag var duktig. Eller vad man nu ska kalla det. Jag måste ju få sinnesro nångång. Fast. Jag saknar honom...
Ha en trevlig helg alla !

Uppdatering Dag, nøjd nu?

Det ær fint væder hær idag. Tænk om man kunde få ligga och sola med lillasystrarna. Jag och Boss har vart i Frognerparken. SÅ skønt nær snøn ær borta och man slipper duscha Boss efter varje promenad. Nøjd ær vad jag ær. Jag ælskar den hær årstiden. Allt vaknar till liv. Så æven jag.

42503-63

Ikvæll ska jag på kør. Men den dær øvningsskivan som kør-Micke vill att man ska lyssna på och træna till ligger i Umeå. Kanske får jag tillbaka den i helgen. Boss fyller førresten 6 år på fredag:)

Førsta dagen på jobbet efter ledigheten har vart helt okej. Barnen har vart lite gnælliga men oftast søta och snælla. Vibeke och Dag har också vart søta och snælla och det var ju tur.
Imorgon kommer Elin och Ida hem så ikvæll får jag lov att njuta av ensamheten hær nere i kællaren ett tag. Ja just ja, Jonas kommer ju och hælsar på imorgon också! Kul!

Jeje, middag snart. Jag had einget vettigt att skriva. >Det var Dag som tvingade mig...
See yah



Hej igen!
Ja glømde berætta att jag har lært mig en læxa idag: "Tag aldrig med barnen på affæren utan vagn"
Aldrig mer!! Det gick bra till en børjan nær jag hade en i varje hand, men sen nær jag fick lova att bæra några varor blev det kris. De sprang omkring och frågade
-Vad ær det hær, vad ær det dær?
-Fisk
-Kylling
-Køtt
-Æh, jag vet inte... MAT!
Sen var det tyværr kø i kassan och dær stod jag och førsøkte hålla juice, pæron och brød i en hand och samtidigt førsøka hålla fast barnen med den andra barnen. Tog ett stadigt grepp om båda deras overaller men de hængde ju framåt:
-Titta, Thomas tåg!!
Sen råkade jag slæppa Ivar och då sprang han ivæg mot godiset men blev som tur var stoppad av en tant som stod och skrattade åt mig.
En sak ær sæker: Det ær inte lætt att vara barnflicka!

Bye bye Sweden

Så var det dags att dra igen. Oslo here I come, våren, here I come:) Tänk. Nu har man en hel lång sommar framför sig. Är det inte underbart?

Jag känner mig hemskt utspridd allafall. Har saker både här och där. 4 ställen har jag saker utspridda på. Ingen kontroll alls. Jag och Katie satt och pratade om hur skönt det skulle vara att ha ett hus där man visste att man skulle bo resten av livet. Så man kan samla allt på ett och samma ställe och få tillbaka lite av kontrollen.

Inatt har jag gosat med Glenn... han är lite jobbig när man vill sova en nu ses vi ju inte på ett tag så man måste ju mysa lite. Sen har han kutat runt här som ett jehu och attackerat Katarina. Nu är hon ute på balkongen och luftar katten.

Det är strålande sol här och jag hoppas vädret är detsamma i Oslo. Ska bli kul att träffa Bossen igen, och hela familjen naturligtvis:)

Falun. Vi ses på Helenas student nästa gång. Hoppas Johan och Kim pallrar sig ner hit då också. Skulle vara himla kul. Oj vad jag längtar till sommaren. Nu är det fyrtio minuter kvar tills min buss går. Jag borde gå och packa klart.

Ciao!!
42503-64
Hade Glenneth !

Grattis Farmor 102 år !

Idag fyller Farmor 102 år. Hon är hemskt gammal som man kan se på bilden. Men väldigt snäll och go också. Har dock inte världens bästa närminne... kan berätta samma sak 15 gånger. Men det gör inget, vi tycker om henne ändå.

42503-56

42503-55

Vi har alltså vart i Siljansnäs som vi oftast är under påsken, allafall någon dag. Strålande sol och blå himmel. Jag, Helena och Katarina körde från Falun vid halv nio tiden imorse och var där vid tio. Tågade ut på isen och grillade lite pinnbröd och korv. Sen la vi oss tillrätta på ett liggunderlag och solade och sprang omrking och fjantade oss som vi brukar göra när vi är tillsammans.




Pappa fiskar gäddor


Kate och Per-Erik

42503-57

Sen var vi på kalas hos farmor och det var skoj att träffa släkten. Inte visste jag att vi hade så coola kusiner:)
Så nu sitter jag här hos mamma, vi har ätit påskmiddag, det var gott. Katarina är ute på äventyr och så även Per-Erik. Blir en stilla hemmakväll men det är inte så dumt med världens mamma och Helena :)

Jaja, det var inte en dejt igår. Inte ens en oseriös. Men det var kul att snacka med en gammal kompis:)


looking at you´r beep

Fredag. Har vaknat och dansat runt lite, gick en promenad med Mamma och Katarina upp till Sjulsarvet för att fixa deklarationen med Pappa. Alltså, det är en himla massa papper må jag säga. Varför måste staten ha insyn i allt, varför kan man inte få sköta sig själv för? I alla fall kan jag ju tala om att jag minsann ska få betala tillbaka på skatten. Men det är ju enligt pappa bara bra, för man ska inte låna ut pengar till staten utan att få något för det. Fast lite surt känns det ju...

Sen kan jag ju berätta att jag har vart på dejt:) Eller. Äsch, det var inte så seriöst, men det var trevligt. Skönt att slippa att tänka på nåt annat än Markus.

 Det som är bra med mig är ju att jag är så himla bra;) Sen äter jag ju riktig mat, och olika sorters sylter, som typ lingonsylt eller svart vinbärssylt... Skitbra:)


                                
Hoppas Boss trivs lika bra på sitt påsklov som jag gör just nu, hoppas han har lika kul som han har på den här bilden. Känner att krafterna rinner till och det ska bli rätt kul att komma tillbaka till Oslo. Innan var jag faktiskt ganska trött.

Ska bli kul att komma dit med nya krafter, nytt självförtroende och njuta av våren med Elins sällskap:) Miss yah!

It´s funny how a man only thinks about the beep
You got a real big heart, but I´m looking at cha beep
You got a real big brains, but I´m looking at cha beep

Alltid lika roliga

Min familj är alltid lika rolig. Tur man kan komma hem hit om man är deppig, som jag borde vara men inte är så hemskt mycket längre. Känns lite som jag ger upp. Orkar inte streta längre. Finns ju roligare saker man kan lägga energi på. Och roligare personer framför allt.



Idag har vi vart hos fåren, Helena och jag. Men vi var lurade, det fanns inga lamm där, men det kommer.
Sen var vi på stan och jag hittade sommarens sötaste kjol.. för 899. Shit, alldeles för mycket. Men med stora förhoppningar att den kanske kan dyka upp i nån butik i Norge där Elins Varner-kort gäller kan jag kanske köpa den ändå. Även om 500 spänn är lite mycket för en kjol. Fast det är ju jag, snål-Big, som tycker det.

Appropå Elin så kan vi ju säga att hon har lärt känna Norges största Asshole. Men hon har skällt ut Norges största Asshole också. Så det är chill.... You go girl!

Nu ska jag ha myskväll här hemma. Rabarberpaj med vaniljsås, mums. Puss och hej

Det som är så himla bra med mig är att jag inte dricker kaffe heller:)

Hejdå Norrland, Hej Dalarna!

Så är man tillbaka i galna familjen igen. Jag ska inte klaga, det är ju här jag hör hemma, med de här jag trivs. Åkte med Kate ner och fick vänta på skjuts hem av familjen på stationen. Irritationen steg hos min lillasyster där vi stod och kom på allt som Maria skulle kunna komma på att göra INNAN hon hämtade oss. Till slut kom de allafall körandes och tutandes så hela Falun hörde dem.

Fick middag hemma hos Pappa och Maria berättade om våra norska skogsharar som bara lever på Sjulsarvet, haha... Sen invaderade de min godispåse så nu är den inte så stor längre.

Fick äntligen träffa min älskade katt också. Glenn har blivit en riktig herre, han är stor, har lång fin norsk skogskatt-päls och långa morrhår. Han ser ut som Kenneth nästan om man räknar bort färgen, dessutom har han inte riktigt lika lång svans. Men han har underbara egenskaper den katten. Social och gosig, det är egenskaper som Kenny INTE hade. Han var så självständig, stroppig  men o så älskad ändå... Är ett år sen han dog nu och det är nog en av de största förlusterna i mitt liv.

42503-51
min stora kärlek

Så var det dags att sova snart igen. Mamma ska upp och jobba som vanligt imorgon. Jag, Kate och Helena ska nog gå och hälsa på fåren som i gamla tider. De har fått lamm, och de är ju så söta. Boss skulle gillat att hälsa på dem också...

HejDå


Just ja, det som är så bra med mig, är att jag använder bilbältet i bussen!

Sail away with me honey, I put my heart in your hands...

En bra låt: Sail away - Alejandro Fuentes.... eller David Gray om man så vill. Med Johans hjälp fick jag till slut tag i den. Så nu håller jag på att spela sönder den för Katarina och hennes sambosar.
Jo jag sitter här uppe i deras lägenhet i soffan med Big Brother på tvn och hennes dator i knät. Det är rätt soft.

Jag mår lite bättre nu men det är långt ifrån bra. Vill dock inte att någon ska tycka synd om mig för jag vet att jag mår dåligt av allt det här och ändå gör jag inte något åt det för jag orkar/vill inte. Så det är bara att skylla sig själv. I allas ögon är det här hopplöst. I allas ögon utom mina och Markus. Men jag har ju fått höra att jag är naiv och blåögd så kanske jag borde inse sanningen jag med. Men som sagt, orkar inte, inte nu.

Imorgon åker jag hem till Falun. Jag och Katie. Med buss. Brumm brumm. Ser fram emot att få träffa familjen. Helena saknar jag speciellt just nu. Jag saknar hennes energi och glädje. Hon är kul att vara med.
Sen får jag se vad jag hittar på.

Jag var i Lycksele igår, det var jättekul att träffa Irene, Martina och Julius. Sen träffade jag Ullis och Elin och Elins lilla Alva. Hon är så lik sin pappa. En fika hann jag ta med Johan också. Jag längtar faktiskt inte tillbaka till Norge, men jag saknar pojkarna lite. De är så söta.

Åh vad jag äter godis. Jag har köpt en stor godispåse. Igår också, och i förrgår. Jag har en massa godis. Men som man säger om oss sisters of Lindén, sött fodrar sött. Ah, sweet;)

Ciao


Det som är bra med mig förresten - är att jag inte dricker saft eller läsk. Så nu vet ni.

svårt sårad. nästan avliden.

Okej. Det här var ingen bra idé från början. Hade jag insett det hade det inte hänt. Å andra sidan, det var väl lika bra att få inse sanningen och verkligheten. Dessutom kan jag kanske få börja om nu. Fast jag har fortfarande kvar mina drömmar. Men jag ska snart döda dem. Så fort jag åkt härifrån. Fast inte alla. Jag har ju fortfarande kvar mina drömmar om framtiden. Jag måste bara byta ut en av rollerna. Birollen.

42503-50

Annars ska jag väl inte klaga. Vi har precis vart på affären och jag har köpt jortnötsringar, det finns inte i Norge och jag gillar dem. Kanske kanske måste jag köpa med mig ett gäng påsar till Oslo, men, men jag och Elin skulle ju börja bli nyttiga... jag har köpt en magnum också. Är så påverkad av reklamen. Den ser alltid lika god ut:) Åker kanske till Lycksele imorgon. Lilla fina Lycksele. Jag ska riktigt mysa ner mig...
Å hej, nu ska jag nog rycka upp mig. Man kan ju inte vara tråkig. Och man bör inte ignorera.



Jag skulle bara vara snäll och köpa en prisent ju...


Smärtsamt återförening

Äh. Ja vet inte. Som vanligt. Det gör bara ont det här, men olycklig? Nejdå, jag äter godis och är inte alls olycklig. Nöjd nöjd nöjd. Ibland är det ändå skönt att lägga tilliten på de högre krafterna och lite på att allt ordnar sig till ens bästa. Inte det att jag blir likgiltlig. Men jag kan känna tillit. Det är en skön känsla.

Så kan man ju tänka på andra roliga saker än de som Katarina tog upp i sin blogg. Som när Per-Erik svarade i telefonen där hemma på Sjulsarvet och de ringde från videoaffären och sa att det var inte rätt film som låg i fodralet vi hade lämnat tillbaka;) Nej där råkade det ju ligga en weslife-inspelning:) Haha...

Ja så kan det gå... och hur det kommer att gå i framtiden är en annan fråga.

Hejrå

Glenn min væn, nu kommer jag hem

42503-49

Nu ær jag snart på væg. Startar kvart øver 11 och ær framme 08.22 imorgon. Lång resa, men det ær det
defenitivt vært!
Jag længtar hem nu.
See yah!!

Deppigt værre.


Jaa vad sæger man. Helgdeppigheten har satt i sen i lørdags. Den børjar slæppa nu men helt bra blir det væl inte førræn man har kommit sig igenom den helt. Man blir så himla osæker. På dig. Mig. Oss. Det ær bara 3 dagar kvar tills jag åker hem. Hur blir det då? Ska jag gå tværs øver gatan och direkt hoppa på bussen till Lycksele eller stanna ett par dagar i Umeå? Vad ær vært nåt? Vad kommer det att betyda i slutændan? Den stora frågan ær væl om allt det hær ær bortkastad tid? Jag hoppas verkligen inte det...
42503-47


I sommar blir det nog en vecka i Spanien iallafall. Malaga. Jag och Elin ska få følja med gratis om vi tar hand om barnen i två dagar, och det ær ju en helt okej deal. Men jag måste dock åka på min semester. Åh... jag som vill vara i kæra Lycksele, men det blir ju 2 veckor dær iallafall... I Spanien har jag aldrig vart allafall så det blir spænnande:)



I lørdags shoppade jag och på kvællen gjorde vi ingenting och det var Elin sur før. På søndagen hælsade i på Vibekes chef i deras stuga, før dem ska ta hand om Boss i påsk nær jag ær i Sverige. Vi fick lov att åka 7.3 kilometer i tunnel før att komma oss under Oslofjorden och på andra sidan. Sen åkte vi en svæng till Drøbak också så Elin skulle få se vårt nya hem.




Idag har jag och Elin vart och badat med barnen, det tyckte de om:) Var rætt kul, fick mig på andra tankar ett tag. Sen kan ju inte jag rå før att jag råkar ha hand om de søtaste barnen heller;)
På onsdag ska jag till frisøren. Har lyckats ta mod till mig att fixa en tid. De sæger att de har sætt det værsta, men jag tvivlar jag...
Nej nu ska jag ut med Bossen, Ciao

Æntligen helg - och 6 dagar kvar till avfærd:)

Nu ær det helg och det kænns underbart. Har faktiskt vart en ganska slitsam vecka med kasst væder och mindre samarbetsvilliga barn. Veckan har dock avslutats på ett toppenbra sætt, med en skøn kænsla av att ha stædat huset, god væn med barnen och trevligt fredagsmys i soffan dær uppe med pizza och norska idol.

Ikvæll ær det 6 dagar kvar till tåget avgår från Gøteborg och vidare mot Norrland. Som jag saknar Norrland!! Fast det ær tydligen en massa snø dær nu, men jag får væl leva med det, jag saknar mentaliteten. Jag ær liksom lite lite less på den hær stadsdelen. Det fullkomligt kryllar av lyxfruar som åker omkring i sina stadsjeepar och hænger på skønhetssalongen och intar sina vardagliga  botoxbehandlingar och nagelfilerier.
Jag hoppas att jag nær jag kommer i den åldern har nog med sjælvrespekt før att kunna åldras med værdighet och kænna att jag inte behøver køra in några sprutor i pannan eller i læpparna før att duga. Førhoppningsvis bor jag ute på landet nær jag blir ældre och går i mina ladgårdsklæder och matar djuren, och proppar mina barn fulla med bra værderingar, så kanske, kanske behøver jag inte se så mycket av lyxhustru-værlden.
Men nu ska vi ju allafall flytta ut till Drøbak och dær kommer jag førhoppningsvis trivas bra, dær kryllar det istællet av konstnærer... Kulturmænniskor, shit, ær det inte det ena så ær det det andra;)

Allafall. Trots all snø i norrland så kommer jag få træffa mina fina vænner, min søta favvokille, min roliga lillasyster, min galna moster och mina snælla kusiner. Det kan smælta æven det kallaste hjærtat. Efter några dagar i Norrland bær det av till Dalarna och resten av familjen och farmor som fyller 102 år. Japp, det ær så gammal jag kommer bli också...

42503-43

Nu ær det godnatt før några timmar:)


Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0