Som man bäddat får man ligga.

Ja nu är det söndag och helgens festligheter är över. Jag var på disputationsfest i fredags på Gamla teatern här i stan. Det var en kollega som forskat kring arbetsminne och arbetsminnesträning. Vilken fest! Klackarna i taket, jättekul! Hur som helst så är det ju ingen enkel match att kliva upp ur sängen dagen efter en sådan kväll. Men framåt lunch hade det ordnat upp sig och vi for iväg till Mörsil och Kretsloppshuset. Vi kikade på små kycklingar som höll på att kläckas och åt som vanligt god mat. På kvällen bjöd vi in Jonas och Olle till en italiensk middag som var svår att laga men det blev faktiskt gott! Missade nästa earth hour men kompenserade med att ha nedsläckt resten av kvällen.

Imorse for jag motvilligt ut i skidspåret och avverkade 15 km. Tanken var att jag skulle börja köra långpass denna helg men förutsättningarna var inte de bästa. Som man bäddar får man ligga.
Sen har vi åkt Bob i kärringbacken och lekt hemma hos Abbe. En bra dag.
Imorgon måndag igen. Hade gärna varit ledig några dagar till.




Önska kan man alltid...

Min moster tog initiativet till en trevlig bloggutmaning med olika rubriker från a till ö. Jag börjar med ö.

Det är så mycket jag önskar.
Ett hus där jag trivs ute på landet nära skogen. Höns.
Om inte det så i alla fall ett städat hem.
Jag önskar att jag hade en bred yrkeserfarenhet och självförtroende.
Att jag var bra.
Jag önskar mer tid i naturen, nu läser jag om den i böcker med vackra bilder.
Island.
En kropp med mer muskler och bättre kondition.
Mycket pengar vill jag ha.
Några får.
Tid och tålamod.
En natts god sömn.
Sommar och utflykter med barnen.
Bättre hårsvall.
Familjen samlad på en och samma plats.

Kan ju hålla på en evighet med detta. Finns alltid mer att önska. Men jag har det också rättså bra. Världens finaste ungar. Ibland lyckas jag också vara världens bästa mamma, en gång har Majken sagt det. När jag köpte en målarbok. 






Systerhelg i Sundsvall

Härligt hotell och skön säng. Både jag och Helmert vaknade 06.15. 
Typiskt.
 

Vi har målat naglarna och väntar nu på att Maria ska vakna så vi får äta frukost!


Tack för examenspresenten!

Alla som jag pratat med det senaste dygnet har fått höra hur lyrisk jag är över min fantastiska vab-dag igår. Nilas kräktes natten till tisdag och då måste bägge barnen enligt reglerna vara hemma i 48 timmar. Båda var ju pigga och krya igår och väderleksrapporten var lovande så jag planerade in en tur på isen. Och vilken tur sen då! Jag vill inte göra annat än att åka skridskor just nu! Tre timmar med sol, fjällutsikt och härlig is. Majken åkte lite med sina skridskor och Nilas halkade runt lite han med. Fikapaus där Majken gnällde om att hon frös visserligen men efter lite bråk bäddade jag ner dem och åkte en mil med dem framför i vagnen. Det var så härligt!!! Så mina nya fina långfärdsskridskor är jag från och med nu evigt kär i, tackar!
 
Ikväll somnade jag med Majken när jag skulle lägga henne och vaknade förvirrad en timme senare. Typiskt. Fredrik hade gjort samma sak så planen att boka färja till Gotland lyckades inte fullföljas tyvärr. Men jag har packat väskan inför resa och systerhäng i Sundsvall i helgen, det blir fint det! Bara roligt nu nästan;)
 
Nu måste jag ut med Hima innan sova. Om man nu törs gå ut i den här staden där man nästan har utegångsförbud på kvällarna..
 
 

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0