Rrrrrrrrrrrrr

Hej. hej hej. Hejhej!

Idag har vi ritat teckning på handledningen, det blev ett virrvarr av stress men sedan pratade vi om det och om stresshanteringen, det var bra.

Sedan var jag på en föreläsning med Anders Södergren, det var kul! Han tränar jättemycket han! Och så gullig han är:)
Jag och Fredrik ska snart gå och styrketräna. Jag behöver träna hela baksidan av kroppen så jag orkar med, har lite ont i svanken av och till faktiskt. Sedan ska vi träffa Himas förhoppningsvis nya hundvakt. Det skulle kännas bra om vi kunde ordna det.

Svensk fondservice ringde upp mig idag, hade för mig att de var de som var knäppa så jag var lite sur mot dem. Sedan sa jag att de var oseriösa och att jag inte var intresserad. Det fick jag säga säkert tre,fyra gånger innan han gav sig. Lite aggressiv stämning...

Glass i soffan och fotboll på tvn ikväll:)



Haha, jag kollade mitt gamla inlägg nu och det var inte svensk fondservice som var oseriösa, det var moderna pensionsvalet. Aja... googlade lite på dem och allt verkade inte vara frid och fröjd där heller... men ja jag kanske var lite taskig i onödan.

This perfect day

Igår hade jag en sån himla bra dag, härliga tider! Skola, träning, god middag och trevligt umgänge. En dag jag hunnit allt och inte behövt stressa. Änte fantastiskt?

Och Helmert var här i helgen! Vi var lite på stan och så var vi ute i solen. Hon lekte med djura och så åt vi en massa mat och orkade aldrig laga efterrätt förrän sista kvällen. Och då kom Anton förbi en sväng också. Vi ska se om jag lyckas få in någon bild...



Sedär, hade visst inte tagit så många bilder..



Det verkar bli lika fint väder i helgen och då kommer ju Kejtan och Matsiboy hit:)

Kuljul!

Väntar..

Ännu en fullt upp-dag har lagts till samlingarna. Skolan hela dagen fram till fyra och sen jobb till kvällen. Tänk att den här dagen kommer aldrig mer tillbaka i hela mitt liv. Helt förbrukad är den. Förbrukad på skola och jobb. Värt.

Fredrik är på väg hem från Åre efter besök hos en kompis som är där. Jag har fikat mackor och te men borde väl gå och lägga mig snart.

Imorgon blir det en till sån där dag som ska förbrukas på "viktiga" saker. Men till helgen blir det kvalitetstid med syrran och väderprognosen lovar sol och någon minusgrad. Kan det bli bättre? Blir väl till att gräva ner sig i nån snödriva på sjön:)



Om ni undrar vilken låt jag lyssnar på så äre E-type med Lalehs snö. E-typen är väl inte Sveriges bästa artist kanske men jag älskar snö-sången så det blev ganska bra ändå. Annars kan jag meddela att jag inte lyckats höra Björn Ranelid än, verkar ju vara något alldeles speciellt:P

Nu kom Fredrik hem:) Han har köpt en träningsbok på bokrean, en kvart om dagen med Paolo Roberto eller nåt sånt. Det är jag som ville ha den, i sommar ska vi träna en kvart om dagen och komma i form igen:)

Godnatt!


Inget skidlopp i år:(

Eftersom jag förmodligen inte kan åka Kungsledenrännet i år hade jag tänkt mig det nya loppet Bothnialoppet mellan Luleå och Piteå istället, 5,5 mil. Men isarna är för dåliga så det är inställt! Åhh vad trååkigt.... och jag tror faktiskt att Kungsledenrännet blir svårt att fixa med mindre än två månader kvar till den stora dagen. Näe, jag får väl ge mig kanske.

Vi har haft en himla bra helg i Uppsala och jag ville inte åka tillbaka hit till Östersund. Här väntar bara stress, jobb och skola. Blä.

Och Hima fäller en ryamatta om dagen ungefär.


jobbajobba

Jag jobbar, men imorgon åker vi med tåget till Uppsala och hälsar på Freddans bröder:) Fast en av dem plus familj har influensan.. så dit åker vi kanske inte.

Ska bli skönt med ledighet, veckan har vart fullproppad med skola och jobb och om katten sen sätter klorna i benet rinner det lätt över.

hejhej

Sjukhusnatt

Ah där blev ni förvånade va? Jag har sovit här i natt för jobbets räkning. Det har inte vart en dans på rosor i drömmarnas värld kan jag lova. Och idag ska vi ut på utflykt i det fina vintervädret, hur ska jag orka det när jag knappt sovit nåt? Jaja, det löser sig som vi säger i den här familjen...

Igår var vi ut på skidorna en sväng. Åkte ner för de brantaste backarna för första och sista gången den här säsongen, de är sådana som det riktigt suger i magen och ögonen tåras så de är lite för fartglada för min smak just nu. Men kul vare:)

I skolan är jag totalt omotiverad tyvärr, organisationspsykologi som skulle bli så roligt... Jag lade visst allt krut och glädje på miljöpsykologin, så jag satsar nog på att bli miljöpsykolog istället och driva ett terapeutiskt boende i fjällvärlden. DET låter som plan det!

Det syns inte bakom mina solglasögon men i...

dsc00877 (MMS)

Det syns inte bakom mina solglasögon men idag har det inte vart en lätt dag. Skolan är inte kul just nu. I alla fall. Dessa solbrillor tror jag tomten snodde från prisgrejerna på pappas vind nåt år. Telefonen är min gamla skrutt, den andra är så lagning för 3e gången. Men det gör inget. Ska vinna en ny i en tävling jag var med i idag. Godnatt.

Det händer så mycket som jag inte hinner s...

dsc00876 (MMS)

Det händer så mycket som jag inte hinner skriva om, förra veckan cyklade jag omkull utanför östersunds hippaste café, blåmärken it is:) Hima ska vi inte ens tala om. Påkörd av en bil och attackerad av en schäfer. Men vi lever och frodas ändå;)

Melissa Horn och lugnet

Sitter och väntar på att middagen ska bli färdig, ugnsstekt falukorv med potatismos blir det idag:) Haft fullt upp med skola och annat idag. Vi har ju tenta imorgon så det har blivit rätt mycket plugg. Sen åkte jag en sväng till mitt nya jobb och hade förstått den visiten som att jag skulle dit och säga hej samt presentera mig. Men det var egentligen meningen att jag skulle inskolas till 21.30 ikväll! Funderade på hur jag skulle lösa det hela men fick förklara att det inte gick. Dels på grund av tentan imorgon som jag inte pluggat färdigt till och sen är Fredrik i Sthlm på kurs så Hima var ensam från 10 i morse. Funkar ju inte att vara borta tolv timmar... Så nu blir det på onsdag istället:)

Åh det är så himla skönt att vara ensam! Jag, Hima och Eddie. Vi ska nog mysa ner oss i soffan sen. Det är så skönt att känna lugnet inför tentan också. Frid!

Förmodligen åker vi till Sundsvall i helgen och hälsar på Maria och Ikea:)

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0