Om att bajsa sig själv i ansiktet.

Satt och kollade på nyheterna ikväll. Sporten. Inslag om en tjej som tränade ett herrlag i ishockey i Hedemora. De verkade vara rätt bra. Wow, kul inslag tänkte jag, hon måste haft det tufft med den där sjuuuka jargongen som råder inom hockeyvärlden. Jo det var tufft i början. Om hon kunde tänka sig att träna ett tjejlag? Nej aldrig. Tjejer är så tjafsiga. Med killar är det mer raka puckar. Det gillade hon.
 
Okej bra.

Torsdag

Hallooo! Dagarna springer iväg! Idag har jag och Fanny promenerat och sen for vi på maxi och köpte karra. Gött!
I helgen är det Åre höstmarknad och jag och Freddie och bäbisen ska dit och kika och sen förbi nån arbetskamrats födelsedagsfest efter det. Och kolla efter svamp. Viktigt.
 
Äh, hade inget att skriva idag.
 
Hejrrå
 
 
Men ändå nåt på g?

Auktion!

Oj vilken auktionsdag! Åkte i förmiddags efter att Majken fått mat, Fredrik skulle ta hand om henne och ge henne mat i flaska. Väl där ropade jag in ett babygym för 30 kr och Fanny och Frida fyndade klaffbord, piedestal, matta och grejer. Sen ringde Fredrik och hade halvt panik för Majken ville inte ha flaska så jag fick helt enkelt sätta mig i bilen och köra hela vägen hem (en halvtimmes färd), i ilfart men så ringer han sen och säger att hon lugnat sig... Jahapp, men vad gjorde väl det, vi hade fyndat så mycket att vi åkte och hyrde ett släp och sedan tillbaka till auktionen. Jag köpte en spjälsäng (30 kr), ett grönt (ganska slitet) klaffbord (50 kr), ett typ skrivbord (50 kr) och en spegel (20 kr) + lite mer skrot.. Så imorgon ska jag göra en blocketannons och sälja gamla soffan och lite auktionsfynd:) Å vad kul det är med auktion!
 
Ikväll har vi lagat tacos och ska se Avatar. Mysigt deluxe.
 

Fredahhhh

Skönt med helg. Inte för att mina dagar ser så mycket mer annorlunda ut men Fredrik och alla andra som har ett vanligt liv är ju lediga vilket betyder sällskap för mig:)
 
Idag har vi vart på babymassage, Majken var inte sådär jättesugen på det idag. Men nu har jag lärt mig allt så jag kan ge henne massage hemma.
 
Planer för helgen då.... Auktion imorrn! Hade tänkt lämna Majken och Fredrik hemma and bring some friends. Eventuell svampplockning på söndag och ikväll kommer Frida och Fanny hit och käkar pizza och dricker vin. I vår nya soffa får alla som vill plats:)
 
Jag har sprungit mina första två löppass i veckan! Träningsvärk fick jag efter det men det kändes ganska bra ändå. Jag och Fredrik har slutit avtal om att springa två gånger var i veckan. Den andra får lägga Majken. Perfekt. (Men kom igen, springa. Ganska tråkigt...)
 
Det var det, trevlig helg!
 

trött na se...

Man vaknar på natten och ger henne mat och sen äre svårt att somna om. När man till slut lyckas med det så ringer Fredriks väckarklocka och då vaknar Majken med så då äre bara att kliva upp. Idag har vi vart på öppna förskolan och gjort gipsavtryck, hand och fot:)
 
Sen sov hon läääänge och jag fick en del gjort med skolarbetet...
 
Vi har vart och kollat på soffa ikväll. Verkar som det kanske blir en ny till slut.
 
Nu ska vi se om vi kan få iväg nå dopinbjudningar... bättre sent än aldrig.
 
 
 Stadigt tag om Himas öra:)

Fredrik kom hem och Majken levererade såklart sitt gladaste humör hittills i livet...

 
 
Dessutom har hon som ni ser börjat utforska hur höga toner hon kan ta:)

Vin och blöjor

Hello! I´m in Sundsvall och hänger i Marias soffa med ett vinglas medan hon lagar sen middag till oss. Majken tog ganska tidig kväll ikväll och sover gott i rummet intill. Idag har vi strosat på stan. Jag kom hem med ett paket blöjor och en vinflaska. Alltid nåt... men vi har också hunnit med att äta nachotallrik och fikat gott på ett trevligt café. Igår satt vi i soffan och åt chevré och vindruvor och det var så himla gott så vi gör en repris på det ikväll:)
 
Imorgon åker vi hem igen och det ska bli kul att träffa Freddan igen, vi saknar han och han saknar oss.
 
 
Kolla vad jag hittade för bild på Marias dator.... alltså det är tur att jag slapp se det här då när det begav sig, för jag kände mig VERKLIGEN inte som jag såg ut. Skitgravid alltså.
 
 
I så fall hade jag kanske inte vart med på chinsuppvisningen på tunnelbanan:P
 
Vilken helg det där var alltså, måste göras om snart igen!
 
Nu vankas mat snart, hejsvejs!

När lugnet sänker sig...

...jobbig kväll. Majken jättearg för att inte maten rann till på direkten när hon började äta. Och det är ju svårt att fortsätta försöka äta då när man är så himla arg och frustrerad. Hm, ändå skönt att vara två om ett barn. Och bland äre skönt att vara ensam hemma också:)
 
Nu ska jag pyssla på lite här, har frusit in lite blåbär som jag plockade idag. Inte jättegoda och söta längre men de duger till blåbärspaj i vinter. Sen har jag plockat krusbär bakom parkeringen också och vet inte riktigt vad jag ska göra av dem. Och så måste jag packa. Morgondagens tider att passa: spädbarnsmassage kl.11 och tåg till Sundsvall 13.25. Jäjä, borde vi ju klara av!
 
 

wow, tid över!

Idag har vi vart på Öppna förskolan, Majken somnade där och sedan sov hon hela vägen hem och sover fortfarande! Jag har hunnit städa och laga mat och äta. Helt otroligt... Igår gjorde hon samma sak, hon sov sig igenom heeela långfikat som jag hade med Fanny. Bra det, så fick vi prata ostört. Man har mycket att prata om när man knappt setts på hela sommaren. Fast när hon har sovit sådär länge så börjar man faktiskt sakna henne till slut...:P
 
Ja förra veckan var vi ju i fjällen. Vädret var mest regnigt och de lyckades bara skjuta en enda älg. Men det blev allafall ca 15 kg kött i den redan fulla frysen. Fredrik ska nog åka upp och jaga någon mer helg framöver, jag hoppas de får skjuta lite mer då! Vi bodde i gammhuset som vanligt när vi var där uppe, fast det är ruckligt och fallfärdigt så är det himla mysigt. Vi bodde där med Ewa och Joakim, Fredriks bror, och deras son Lion som ju är 2 månader äldre än Majken. Väldigt stereotypa könsroller blev det. Jag och Ewa satt typ och matade våra små barn medan karlarna var ute och jagade maten:P Jaja, nästa år hoppas jag kunna vara med också, ska bara köpa mig en bössa först.
 
Sen hoppas jag också att vi kan skaffa oss ett boende i Umfors. Vi var och tittade på en stuga som jag var lite kär i och fick igenom budet och allting, men Fredrik tyckte inte det kändes bra, och det var ju mycket att dona med förstås. Vi hoppas kunna hitta en tomt istället och bygga i framtiden.
 
Imorse for Fredrik till Dublin med jobbet. Hans taxi skulle komma klockan sex och han vaknade klockan sex för hans klocka hade inte ringt. Inte ens Majken hade vaknat så jag plockade upp henne så hon fick säga hejdå till Pappa.
 
Själv åker vi till Sundsvall i helgen för att hälsa på Maria, det blir kul det! Fast jag tror vi skippar casinot den här gången...
 
Eddie har vart dålig och hos veterinären, men med lite antibiotika verkar han repa sig bra! Jag är glad att han får bo hos Per-Erik och Sanna som tar så bra hand om han:)
 
Ikväll kommer Frida och Fanny på våffelkalas, har ju massor av sylt att bju på! Innan det blire genusmöte, jag är inte sysslolös allafall. (Försökte mig på att gå på en föreläsning igår också. Majken bajsade efter tio minuter och efter ytterligare fem var hon less, så jag ger nog upp det där...)
 
Bilder från förra veckan!
 
 
Håll till godo, man vet aldrig när man får tid över nästa gång...
 
 
 

förkylningstider

Ja så blev man förkyld till sist ändå.. men har ju sluppit det i över ett år ändå så man får väl vara tacksam eller nåt. Igår sköts en ko äntligen, och vi firade med surströmming:) Men jag är väl inte nöjd med bara en älg heller! Och idag är de lediga igen... kanhända vi åkee upp hit på oktoberjakten igen. Inte mig emot, jag älskar att vara här:) Igår packade jag ryggsäcken och tog Majken i bärselen och vandrade upp på andra sidan och hade picknick. Hittade oplockade hjortronmyrar men bären har frusit nu. Bra att veta till nästa år dock:) I förrgår for vi till Mo i Rana wn sväng

älgjakt?

Jaha, inget skjutet och jaktledaren ligger och sover...

Umfors

Nu är vi på väg till fjällen för älgjakt, hjortron och svamp-plock. Tydligen ska det finnas en hel del bär där nu, men det gäller att skynda sig. Smhi lovar snö i slutet av veckan...

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0