Matchar inte nya tiden

Nu är det iallafall sommartid och det är väl uppmuntrande?! Majken har varit hemma med mig idag för hon har blivit himla förkyld. Men imorgon måste hon till förskolan för jag har obligatorisk handledning i skolan. Och när Fredrik kommer hem från Luleå där han jobbar idag och imorgon så åker vi tillbaka till Åre och skidar lite mer.
Äsch har inte så mycket livslust, vi hörs en annan dag.





Fin låt

Sapmi sessions levererar: http://www.svtplay.se/klipp/1895835/roger-ludvigsen-och-jonathan-johansson-ett-minne-en-storm
Fler program finns på svtplays hemsida. Man blir lite knäpp av att kolla de där programmen. Så mycket fint.

Liten tur på skidorna

Igår fyllde Frett 32 år, den där gamla mannen jag bor med. Han fick smörgåstårta son han önskade, och ett hopprep. Och en tavla på en fjällripa och whiskeyglas. Och en Berlin-guide. Och en ljudbok. Det är så bra att han fyller år när det är bokrea.

Vi har varit i Löfsåsen idag och gått på tur. Majken skulle sova i pulkan var det tänkt men hon hade typ mer lust att stå upp och surfa. Till slut tvingade vi henne att lägga sig allafall, så åkte vi och åt våfflor i solen.

Sen har hon sprungit runt här hemma och varit lite omöjlig. Imorgon är det måndag, hå hå jaja. 




Nattgrubblerier

Det där med att grubbla på nätterna för att man har ett problem man ska ta itu med nästa dag är så himla dumt! För sömnen behövs ju extra mycket då.

Jag ska avsluta mitt klientarbetet imorgon/idag. Har vart jättestressad över det och mått ganska dåligt så min handledare tyckte helt enkelt att jag ska lägga ner det och vänta till hösten igen. Och det känns ju jätteskönt. Samtidigt känner jag mig rätt kass också. Alla andra fixar det ju. Okej alla andra kanske inte är jättegravida och har en mini hemma men jag vet inte hur stor roll det spelar. Man ska ju kämpa och inte ge upp när något är jobbigt, visst:P Fast det kanske är lite fel läge att kämpa just nu. Så jag är lite tudelad. Nu kan jag i alla fall inte sova för jag ska träffa hen nu på morgonen och meddela detta. Har drömt om det här hela natten, blir så defenitivt nu.

Det regnar ute låter det som. Igår var det snöstorm. Fredrik snarkar. Ska försöka åka skidor imorgon men har ont i fogarna. Hå hå.

Ska försöka sova någon timme till.

För-vm 2014

Nu är vi i Falun men ska väl snart åka hem. Hinner inte kolla dagens tävlingar för de startar så sent.. Men vi har en liten Majken som blivit sjuk och kräks och har sig och just nu ligger hon i mammas soffa och sover. Vi får se när vi kommer iväg...




Nu får vi planera veckans vab:(

Helgen

I torsdags åkte jag alltså till Stockholm för att få lite egentid. Hela fredagen satt jag och skrev på ett skolarbete tills Mats och Kate kom hem från jobbet. Då gick vi ut och åt på sushiköket, jättegott! På lördagsmorgonen kunde jag ju så klart sova hur länge som helst, men vaknar alltid mellan sju och åtta ändå så det blev inte så mycket sovmorgon. Jag, Kate och Maria gick sedan på fotografiska, som inte var så spännande tycker jag. Sen promenerade vi vidare på söder, och jag fick min fotbehandling medan Katarina fick ansiktsbehandling. Värsta lyxigt... Vi fick även prova något slags paraffinbad för händerna och blev itrugade munkar och annat gott fika, trevligt ställe:) På kvällen kom Maria och vi åt revbensspjäll och sen såg vi mello. Rätt låt vann inte. Alcazar är ju alltid bäst, och Panetoz!
 
På söndagen for vi ut till Tyresta Nationalpark med halva Matsis släkt. Där var det jättefint!! Men massor av folk! Vi grillade korv och pinnbröd och på slutet besökte vi Naturum, jag älskar naturum:) Ska till det på Gotland i sommar tänkte jag, sen kollade vi in området dit Kate och Mats ska flytta. Och besteg fjället. Där var det också massa folk. Jag blir tokig till slut, man får ju aldrig vara ifred eller ensam i den där stan! Sen åkte vi hem till Maria, kollade in hennes lägenhet och blev bjuden på välstekt lax;)
 
Imorse tog jag tåget hem igen, MASSOR av folk. En timmes häng på skolan innan jag åkte hem för att hämta Majken. Jag har saknar henne väldigt mycket i helgen så det var väldigt mysigt att hämta på förskolan. Vi har haft så trevligt nu på eftermiddagen. Men hon håller på att få fler tänder och har bajsat fem gånger bara från det att jag hämtade henne till nu när hon lagt sig. Och hon är jätteröd i rumpan och har så ont, lilla stackaren.
 
Nu är det måndag igen och en ny skolvecka, jag känner pressen. På torsdag åker vi till Falun:)

Fotvård!


Det här är så himla skönt! Är i Sthlm och njuter av lite lugn och ro. Det är fantastiskt vad man kan göra när man är lite ensam. Titta ut genom fönstret och lyssna på tystnaden till exempel. (Fast det är inte så jättetyst här). Nej nu fortsätter fotvården:)

Monday

I helgen har jag drabbats av skol-ångest efter att ha fastnat i skrivandet av ett arbete. Nu tror jag att jag har kommit loss, vi får väl se. Deadline på fredag och på torsdag åker jag till Sthlm så det blir väl att sitta och skriva på något mysigt café hoppas jag. 

Det ska bli skönt att åka bort bara jag, ska njuta av att åka tåg och lyssna på musik. Gå på museum kanske och få lite fotvård:) Äta god middag utan mat som kastas över bordet. Skönt.

Idag har vi köpt en ny barnvagn... En syskonvagn, den kändes jättebra:) Sen kom Bea förbi en sväng och käkade med oss. När Majken gick och la sig sen låg hon och ropade "Beeeaaa"... Hon gillar att få besök:) Maria och Johan var här igår, det tyckte hon också var kul!

I övrigt så tycker jag att jag börjar bli tröttare igen. 70 dagar kvar tydligen. Kan i och för sig bero på att jag är lite krasslig nu också, förkylningskänningar... Men ingen svininfluensa i alla fall! Hej hopp!



Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0