Lycksele

Nu börjar ärendena trilla in på jobbet vilket medför att jag får sova en natt i veckan i Lycksele för att få ihop det tidsmässigt med resor till Vilhelmina och allt vad det innebär. Det är fint att ha en kväll i veckan för sig själv. Jag passar på att jobba extra länge, tränar och nu håller jag på att färga håret och målat naglarna. Snacka om lyx för en småbarnsförälder! 
 
Jag har äntligen fått mig en jobbtelefon också. Den är så fin! Min gamla faller ju snart sönder men jag måste ju ändå ha den kvar som privat.
 
Sen senast har vi haft älgjaktvecka i Umfors, det var en lyckad vecka både älg- och vädermässigt. Nu är frysen full och huvudet fullt med vackra höstvyer.

Lång dag

  
Det här med att pendla har gjort det möjligt att blogga lite mer. Och skapar tid för återhämtning. Oftast så jobbar jag på bussen/tåget men idag stannade jag så länge på jobbet att jag inte behöver det. Jag har det fortfarande väldigt lugnt på jobbet men det börjar komma in lite att göra i alla fall. Som med allt man gör första gången så tar det ju ganska lång tid allt, så det är bra att det är lugnt. Men jag saknar en psykolog på plats att bolla med.
 
Idag köpte jag nya springskor på lunchen, har slitit ut mina förra. Jag ska börja köra crossfit på lunchen en dag i veckan som friskvårdstimme. Det blir roligt att ta i lite igen. Sedan har jag ju fortfarande min hjärnutmaning; springa tre gånger i veckan gånger 45 minuter i sex veckor för att uppnå samma effekt som antidepressiv medicin kan ge. Ska se hur lycklig jag kan bli:P
 
Läste på om iPhones här om dagen och såg att det snart kommer en ny (iPhone 7). En av förändringarna är att den inte kommer att ha något hörlurs-uttag, utan det kommer man ha via batteriuttaget. Så typiskt iPhone att göra om funktioner så att man inte kan använda gamla lösningar utan alltid måste köpa nytt. För mig skulle det aldrig funka eftersom att jag sliter ut ett par hörlurar varannan månad typ.
 
 
Majken har varit på "semester" hos Maria i helgen, oj vad hon var taggad på det! Och hon verkar ha trivts som fisken i vattnet, saknade oss ingenting. Men igår var hon minsann kramig. Nilas vaknade imorse och var jätteledsen, Fredrik gick med dem till förskolan men gick hem med Nilas igen. Han behövde nog en vilodag, är lite snuvig och har sovit lite lite.
 
 
På fredag är det dags för Umfors och älgjakts-vecka:D
 
 

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0