Svenssons

 Nu sitter jag på Svenssons och äter en supergod soppa! Högsbosoppa heter den visst, någon typ av krämig morotssoppa toppad med stekt bacon, very good. Vi äter rätt mycket soppa nu för tiden, sen jag insåg hur lätt det faktiskt är att laga... Lätt att få in lite vego-mat:)

Vi har haft besök av en mäklare idag som kollat på vår lägenhet. Vi vet ju inte hur det blir efter sommaren så vi måste kolla upp hur det skulle vara med eventuell försäljning. Det gick bra, enda som störde mig lite var att hon påpekade att det bara var tjejer som jobbade där nu och att man ju kunde tro att det skulle bli lite hönsgård, men det blev det faktiskt inte, hurra hurra. Häreminje, varför tror vi att vi måste ha en man med i bilden för att lyckas?!

Åh nu längtar jag efter julen. Det kommer att bli en så välbehövlig ledighet🎅 


Dessa godingar ska jag njuta av, lyckliga mig❤️

Det blir en lång dag.

Hoho, vi har vart vakna sen klockan 4. Eller jag och Majken allafall. Nilas har somnat om, Fredrik har gått till jobbet. Majken är trött nu och sitter i soffan och kollar på ipaden, själv har jag just skickat in en hemtentafråga. Man får försöka vara effekiv när tillfälle ges:P
 
I helgen har vi varit på Jamtligs julmarknad och spenderat pengar på ostar, kött och annat gott, Majken fick skriva en önskelista som hon gav till tomten, men vägrade kolla på eller prata med honom när hon skulle ge den till han. Där stod i allafall nappar, skidor, alfonspussel, glas och pepparkaka (tror inspirationen tog slut lite där på slutet och hon önskade sig det hon såg för tillfället...) Hittade en julklapp till Fredrik också. På söndagen bakade vi pepparkakor. Det har varit en bra helg hemmavid utan större konfrontationer med Majken. Appropå utvecklingssamtalet så var det mesta positivt, hon är glad, positiv och vill vara med på allt. Hon är inte dum med de yngre barnen som vi var rädda för. Däremot så är hon ganska trotsig och vill inte lyssna. Dessutom är hon något av en uppviglare typ vid matbordet, börjar stimma och får med sig de andra barnen. Håhåjaja, mer konsekvens gäller från och med nu (fast jag tycker att vi är ganska bra på det...)
 
När jag har lämnat Majken på förskolan ska jag och Nilas till BVC för mätning, vägning, doktorsundersökning och sprutor. Vår förra tid blev inställd och jag tror inte vi har varit där sen i september. Blir bra att kolla så att allt är okej med lilla pluppis. Efter det blir det raka vägen till skolan och förberedelse inför handledningen som börjar efter lunch. Jag ska smyga med mig Nilas för jag och Fredrik har inte lyckats lösa det på annat sätt idag. Hoppas han är lite däckad efter sprutorna... och att jag håller mig vaken.



Bönderna....

Ujuj vad romantiskt;)
 
Jaha, vad händer i mitt liv då? Tenta skriven i fredags, vilken kändes rättså bra, så hoppas bara att känslan stämmer. Nu har det startat en ny kurs- mer att göra! Men jag misströstar ej, efter jul kommer jag ha all (?) tid i världen. Tror jag ja..:Pc
 
Jag och Beatrice kanske byter uppsatsämne också, så då har vi lite att jobba igen.
 
I helgen är det Jamtli Julmarknad - mysigt:) Utvecklingssamtal med Majken imorgon - spännande! Jag längtar väldigt mycket till helgerna nu för tiden. Det är ganska mycket i veckorna och skönt när man får tänka på annat än skola, middag, städning och tvätt.
 
Och så har vi då regeringskris-soppan. Sverigedemokrat-packet alltså. Say no more.

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0