Fin kväll

Jag stannade hör och häpna kvar för länge på jobbet idag för jag och min trevliga arbetskamrat satt och pratade om hästar. Sen cyklade jag hem i sommarvärmen. Gick en tur med Boss och Helena, det var mysigt. Det är stilla, varmt och fint i Lycksele ikväll.

Grattis säger vi till Maria och Johan som fyller år idag:)

Super-roadtripen

Ja nu sitter man här i Lycksele igen då. Känns som man var i Falun i drömmen eller nåt. Men vi var där på riktigt, för vi har bildbevis! Det var en jättefin fest, vädret var underbart, maten var god och alla var trevliga.
TACK för vi fick komma Maria;)



Imorgon börjar jag jobba igen.
Jag ska söka ett jobb som förskolelärare i Sundsvall.
Eller börja plugga.
Vem vet. Jag ska i vart fall till Venezuela i december.
Jä.



Födelsedagsbarnet och Mamma

Nu ska jag väl sova. Och packa ihop brödet. Brödet som smakar samma sak varenda himla gång. Åhh.


Godnatt

varmt och skönt

Idag la vi oss inte och solade på en gång. Vi tog en runda på stan först. Köpte en hel vattenmelon och sen ut på Hälla. Kejtan låg i skuggan och jag var inte så mycket ute i solen jag heller. Vi har inte tagit premiärdoppet än men vi kommer längre och längre på vägen... kallt i vattnet. Boss vet däremot hur man solbadar. Först bada, sen sola, sen bada, sen sola, sen bada:)





Arg.

Shit vad sur jag har vart idag. På allt och alla. Dessutom brände jag mig nästan i solen. Kejtan gjorde det allafall. Typiskt. Jobbade extra fyra timmar i morse, solade sen fyra timmar. Sen var jag bara trött och grinig och hungrig. Imorgon ska jag ta det lite lugnare med solningen, äta lite mer och sova länge på morgonen.
Jag längtar efter Fredrik också så hemskt mycket.
Godnatt

Älska soooool!!!

Från och med klockan 12 idag ska det vara strålande sol fram till åtminstonde torsdag enligt smhi! Underbart!! Och jag som är ledig både onsdag och torsdag dessutom:D:D
Men nu ska jag snart iväg och jobba ända till klockan nio. Vi lär nog vara ute en del...
Ha det fint!

Sova.

Nu har vi vart på boxträning utomhus... Det var jobbigt men jag kände mig ganska ofokuserad. Så långa intervaller att man tappade koncentrationen. Men nu är jag skakig i kroppen så det är ju bra det:)
Jag gjorde solrosbröd med kesella idag, det blev lyckat. Sen gjorde jag rabarberkräm till kvällsfika. Det är så gott. Helt lagligt plockade rabarber dessutom!
Jag har ju vart ledig idag så jag och Kejtan har legat och solat på hällarna.
Men nu ringde kära pojkvännen så jag måste sluuuta!!
gonatt!!

Färdighånglat för den här gången.

Åh vad livet är bra just nu:) Visserligen vet jag inte vad jag ska göra i höst men det behöver jag ju inte tänka på nu! Jag har jobbat 20 timmar i helgen men det har vart lugnt... Bröllopet på fredagen var jättefint:)
Till veckan är jag ledig fem dagar och det blir ju sol, precis som jag hade bestämt:)


Boss blir klippt, vi dör av skratt när det blir dags för svansen. Hans stolthet blir en råttsvans.

Fast sen blev han jättefin...


Cykla cykla!!


Fredriks fina syskonskara:)

Jaja det var lite bilder från kameran det... Gonatt!

Ikväll kommer allafall fina fisken hem:)

Imorgon har jag ledigt:) Enda dagen den här veckan...
Helena skickade precis ett sms att hon trodde Sonny var död. Jag hoppas hon har fel.
Annars då? Solen lyser i Lycksele idag, det tackar vi för. Jag ska snart ut och springa sen ska jag äta godis. Och glass. Och grillat med:)
Sen ska jag bara hångla hela natten lång, tjing tjong!


Tisdag va?

Sonny har inte kommit hem fast inatt drömde jag att Jonas hade hittat honom.

Jag jobbar på som vanligt och bakar bröd på kvällarna. Ikväll blir det morots och kesobröd. Mitt mål den här sommaren är att inte köpa bröd en enda gång. Hittills har det gått bra och jag tycker det är kul att baka.

I helgen har vi klippt Boss. Han är numera en korthårig golden. Mycket fin må jag säga men halt efter Katarinas springturer med han. Han har nu fått träningsförbud och smärtstillande.

På fredag ska jag på bröllop, Freddans bror gifter sig:) Sen ska jag drömma om mitt eget bröllop och mitt fina hus på landet och alla mina djur som jag ska skaffa mig. Det är bara att jobba mot sina drömmar.

Sonny borta

Nu har Sonny vart borta i en vecka. Åhh jag avskyr när de försvinner. Vem vet om man får se honom igen...

Stressad?

Kate tycker att jag ska börja göra mig i ordning, för jag ska ju gå snart och blir ju stressad jämt. Jaja, har på morgonkvisten kollat upp det här med anställningsavtal för sommarjobb. Hörde på jobbet att de inte skriver ut några sånna till sommarjobbare men det är de skyldiga till enligt lag. Ska träffa chefen idag, vill veta vad jag har för lön också.
Annars så jobbar jag hela dagarna. 10.30-21. Hela dagen försvinner. Och så har jag lyckats ta på mig arbete på Martinas student som är idag och det var ju himla klantigt. Jag har inte lyckats lösa det heller.
Grattis till studenten Martina!

Ikväll kommer Fredrik och jag är iallafall ledig i helgen.

Hejhopp

Men åh

Jag har kokat marmelad och bakat bröd. Fast jag brände brödet. Typiskt.
Annars har vi det jättebra här i vår lilla lägenhet:)

tråkigt väder men annars äre bra

Nu har vi alltså landat i Lycksele. Inskolade mig första dagen i fredags och började med att gå till fel ställe. Hon jag jobbar för har nämligen flyttat men det var ingen som sa det till mig. Förvisso kunde jag ju själv ha kollat upp det, men nu blev det en extra promenad istället. Jag har lyckats byta bort Maria 30-årsfesthelg mot midsommar, vilket jag är himla nöjd med eftersom ob ligger på 91 komma nånting. Det blir 20 timmar och nästan 2000 kronor extra den helgen:)

Kejtan har kommit hit också. Vi skulle haft sol idag så vi hade kunnat ligga och sola men vi staplar ved hemma hos Fredrik istället:) Sen äre ju tennisfinal idag. Inte för att man fattar något av tennis men nu äre ju storfinalen så man måste ju försöka hänga med.


Helmert, Kejtan och Maria i Terezin

Hej Västerbotten!!

Fredrik har dragit till tentan och förhoppningsvis hinner vi åka med bussen som går halv två. Till Lycksele förstås:) Nu ska sommaren börja på riktigt och med min och Helenas nya hobby och Kejtans närvaro kan det inte bli annat än bästa sommaren ever!!! (Säger jag varenda år:)) Dessutom har det vart två dåliga somrar på raken så den här måste ju bli solig varm och underbar?
Jag tror det allafall:)

Jag är så glad, jag är så nöjd!

Nu har jag vart på utvecklingssamtal med min retoriklärare:) Jag fick veta att jag är gruppens största överraskning, (eftersom att jag hade skrivit i början att jag hade problem med att tala inför människor), och att jag haft en fantastisk utveckling!
Själv kan jag säga att jag har ett mycket större självförtroende inför situationen eftersom att jag vet att jag kan nu, och eftersom kursen hade genusperspektiv så var den riktigt riktigt intressant och spännande också. Bästa kursen hittills!
I höst har jag sökt fler genuskurser fast på distans. Får se om jag tar dem också.


glad och nöjd, jää

Ikväll: trippeldejt. Nice:)

Åhh..

Idag är jag less på min nya chef. Jag ringde idag för att efterlysa mitt schema som jag skulle fått för längesen. Börjar liksom jobba nästa vecka... "Jahaa, har inte Lena skickat det" Nä. Så hon skulle skicka det. Passade på att fråga om hur det ser ut nästa vecka också. Jobb från tisdag och hela helgen. Jag har inte vart hos personen jag ska jobba hos sen 2006. "Men då måste ju du ha inskolning!" Det har jag påpekat för henne två gånger redan. Sen försökte jag få ur henne hur jag jobbar på midsommar och helgen efter det. Inget jobb. När hon sedan kollar igen visar det sig att jag jobbar helgen efter midsommar då Maria har sin 30års-fest. Förklarar att jag inte kan jobba då och hon skulle försöka lösa det. Men det känns inte som att hon tar in det jag säger, verkar som hon bara säger ja utan att verkligen lyssna. Så hon skulle iallafall kolla upp allt ordentligt och ringa senare, men det har hon ju inte gjort.

Man blir.... trött.

Fast jag tror att det blir en bra sommar hur som helst:)

Flytt igen...

Började dagen med att åka och hämta släpet så vi kunde flytta Kejtans grejer. Det var ganska tungt men det gick ganska fort. Efter lunchtid ska jag på Unik för att plugga och fika. Nice. Finns inget internet där som distraherar.
På torsdag åker jag och Fredrik äntligen till Lycksele. I love it! Han ska bara skriva tenta först.
Jaha... mer då? Det är sol ute. Jag är trött...

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0