En helg Lycksele

Vi for till Lycksele på midsommardagen. Målet var att äta surströmming. Mitt mål alltså. Majken skulle gå på djurparken med sin farmor.
Surströmmingen var mycket god! Idag var Nilas sjuk på förmiddagen (någon konstig eftersläng av senaste febern), så han fick vara hemma med farfar, men vi andra for på djurparken men Jocke och Lion.

Inte jättespännande med djurparken kanske, men barnen hade kul.

(null)

(null)

På vägen hem for vi förbi Mårdseleforsen. Jag har aldrig varit där förut men blev positivt överraskad, det var jättefint! Riktigt mycket vatten så det var lite läskigt att gå över hängbroarna.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Midsommar 2019

Två barn med feber vaknade vi upp med imorse. Trots att de hade feber för en vecka sen. Ibland fattar man ingenting av sjukdomarna. Ganska ofta faktiskt.

Fredrik fick åka på sillunch hos Robban och Marie med Nilas medan jag var hemma med övriga. Sen for de på Gammlia medan jag fortfarande var hemma. Sen kom de hit och vi grillade och hade en fin kväll tillsammans.

(null)

(null)

(null)

(null)

Imorgon blire nog Lycksele:)

Nydalasjön runt

Jag hade som mål att inte låta det gå mer än ett år innan jag uppdaterade. Jag har tyvärr misslyckats med det. Idag cyklade vi runt Nydalasjön, en sträcka på ca 1 mil. Och barnen klarade det så himla bra! 

(null)


Vi gjorde flera stopp, först var cykelbanan.

(null)

(null)

Efter det cyklade vi vidare och stannade sedan vid badstranden/äventyrsstigen.

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

Nästa stopp var lekparken.

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi avslutade med middag på hamburgerhaket på Mariehem, vi var ute i ca 4 timmar så det behövdes lite påfyllnad. Och så en glass på det förstås. Fin utflykt! Vi ser fram emot semestern som börjar om två veckor. Då har vi sex veckor av roligheter framför oss. Förhoppningsvis bloggar jag lite under tiden😊

(null)
/Big - hjälmsnygg.

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0