och en massa tv-kanaler råkar jag ha.

Å vilken bra helg jag har haft:) Igår var vi hemma hos Tobbe och spelade spel och jag älskar ju att spela spel! Jag och Jesper var på lag och vi vann först... men sen råkade vi förlora den segern till Bea och Joel men hur som helst hade vi så mysigt och kul:) Och idag har vi vart på Frösön och fikat. Däremellan har jag hunnit plugga en del också så jag känner mig rätt i fas med skolan. Tror jag, lite mycket som är oklart i planeringen men det löser sig väl. Jo igår hann jag med en springtur också som gick fint.

Ikväll har jag köpt vindruvor, serranoskinka och brieost. Götta.

Sen är det en massa bra på tv. Det blir bara fler och fler program jag vill följa. Grey´s, gossip girl, ensam mamma söker, bonde söker mm...

Ja men jag är glad!

Konst a la Fredrik

När vi var ut i skogen sist i Luleå bad jag Fredrik ta lite fina bilder.



Fint va?

Fast våra barn blir kanske inga esteter direkt...

Huu...

Kom precis hem från Bea och Joel, vi har sett idol och sen den där filmen med Matt Damon:) Det var en mysig lugn kväll, träning och plugg imorgon? Iallafall så möttes jag av en inte så angenäm doft i trappuppgången då jag kom hem. Och en trapp upp satt en rätt packad kille tror jag och såg lite borta ut. Hans kompisar var där och hjälpte han allafall. Och sa åt mig att hålla vänster. Det var ju snällt, så jag slapp trampa i spyan:P Usch ja, ungdomen nu för tiden. De flesta i klassen är ute på partaj ikväll men den här tanten är minsann lugn! (tråååååkBig...)

Aja, vill ni se mig vända pannkakor i luften? Jag visste väl det:)




Och sen vill ni ju se när Fredrik försöker vara snygg såklart:



Om ingen annan blir impade av mina pannkakevändar-skills så har jag ändå alltid två medlemmar i min fan-club.
Nä, gonatt på er.

Boxpass i kampsportstil

Shit vilken övning vi gjorde idag. Man blir ju nästan generad. Det var typ inge folk där idag, bara jag och fyra killar. Vi skulle köra nåt kampsportsgrejs och det var typ nån bensax. Han som leder det hela skulle då visa på mig. Han låg ner på rygg och jag skulle stå på knä framför och så skulle han hålla bensax på mig och sen skulle han slå (magövning), efter det skulle vi typ rulla runt samtidigt som vi satt fast i den där saxen och han skulle sitta ovanför och slå ner mot mig som nu låg på rygg. Ja och så skulle man rulla runt sådär fram och tillbaka. Sen bytte man. Då skulle alltså jag ligga på rygg och ha en kille mellan benen och så skulle jag helst nå runt med benen runt han, och den där ledaren är ganska musklig och jag har ju ganska korta ben så man måste vara så himla close. Alltså förstår ni hur pinsamt det var eller?! Sånna ställningar använder jag ju inte med någon annan än Fredrik möjligtvis!
Så nu vet ni vad jag håller på med på mina boxpass... spännande varje gång:P

Imorgon har vi dugga sen blir det underbar helg med fina vänner:)


tillbaka i vardagen

Imorse kom jag tillbaka till Östersund efter min Luleåvistelse och en liten sväng i Sundsvall. Jag har haft det så bra och jag avskyr avsked. Särskilt när jag måste säga hejdå till hundarna:(

Idag har jag vart på anställningsintervju och jag ska förmodligen få jobb på ett gruppboende, psyk-gruppboende. Det blir bra, särskilt eftersom att det är endel sovande natt. Då slipper jag spendera så mycket eventuell pluggtid på jobbet.

Träningen har jag kommit igång med igen. Och så har jag köpt mig ett kilo godis.

Godnatt!

ska man åka hem eller inte?

Och så var den här trippen snart till ända. Frågan är om jag ska åka hem idag eller på onsdag? Missar en  föreläsning om jag åker på onsdag men jag tror inte det gör så mycket faktiskt. Ska se hur det blir med hertzbilar idag.
I helgen har vi vart ute i skogen med hundarna. Hima har fått göra massor av spår och hon har vart grymt bra på att ta dem. Jag är imponerad:) Boss har mest lufsat omkring i din egen värld som vanligt.. jag tror han har haft det bra de här dagarna. Tycker att han har vaknat upp lite från de döda och det är glädjande:)
På lördagen skulle vi gå på sushi-buffé, men det var fullt så vi hittade en italiensk restaurang istället. Den var ok, men jag hade nog ändå föredragit sushibuffén;) När vi kom hem gjorde Fredrik blåbärspaj, den var bättre än ok!
Och igår var vi och hälsade på Josefin och Jörgen, de har fått små kattungar, åh vad söta!! Nu vill jag köpa lägenhet i Östersund och sen vill jag ha katt igen!
Just det, nu ska jag ju ringa en mäklare. ciao!

min första hockeymatch:)

Och Luleå vann ju:) Det var ganska roligt faktiskt. Romantikfaktorn var inte så hög men det gjorde inget. Det roligaste var när klacken dansade smurfdansen, det skrattade jag gott åt. Hockey är ju annars väldigt macho-grisigt, (hora. domarjävel. grottmänniskovrål. bla bla blaaa). Jåå, jag blev lite irriterad ibland men då kunde jag bara tänka på att de dansade smurfdansen utan att veta om det. Då blev det genast mycket roligare:)

De springer runt och sjunger. 'It dont mat...

dsc00552 (MMS)

De springer runt och sjunger. 'It dont matter if you'r black or white!' Boss gillar den:)

Vi är på Fredriks stökiga kontor. Nu hem t...

dsc00551 (MMS)

Vi är på Fredriks stökiga kontor. Nu hem till kräftorna!:)

Hämnden

Jag och Freddan har vart på bio ikväll, hämnden. Den var helt ok. Annars har jag suttit på Unik och pluggat, hittat en kille till Helena:) Snygg var han:)

Planen för dessa dagar är att äta massa god mat, plugga och vara kära i varandra!
Just det, på torsdag ska vi på hockey. Jag hejar på Luleå. Det kanske ni inte visste? Inte jag heller. Ciao!

Norrut!

Imorgon far vi norrut, jag till Luleå och Helena och Bea till Umeå. Ska bli underbart!
Det verkar som det blir plusgrader på vägarna också, vi får hoppas på det, och att Hertz har satt vinterdäck på bilen...

Nu ska vi sova. Jag tror inte Boss får plats i sängen inatt. Isåfall får han putta ner Helena.

Förresten så har jag vart på lägenhetsvisning idag. Den var ful och inte värd pengarna, får spana vidare.

Godnatt!

Helg!

Yes då var det dags för en lugn helg. Stressig vecka har det var med två duggor torsdag, fredag. Himla skönt när det var över, och det verkar ha gått hyfsat bra... Jag, Bea och Fanny drog och gymmade, armar stod på schemat. Mina dips gick mycket bättre den här gången än förra:) Måste byta gym, jag gillar Step-in mycket bättre än Golds har jag kommit på...
Sen dök iallafall Helena upp i stan en sväng och vi åt Friscomål på Max. Gott na se... Lyckan blev total när det råkade bli så att mina föreläsningar nästa vecka är inställda och jag lyckades hitta en freerider mellan Östersund och Luleå på måndag!! Underbart, en hel vecka blir det då i Luleå och nästa gratis resa dessutom. Både Helena och Bea följer med på vägen också, men de hoppar av i Umeå.

Dock grusades min glädje av ett himla pucko som far med osanning och har mindervärdeskomplex. Inte lätt för honom, men skönt att jag för det mesta slipper han:P

Japp men nu ska jag se till att plugga ordentligt i helgen så jag har massor av tid att mysa med min kära hela nästa vecka:) Underbart!

Just det, faddermiddag och fest ikväll men jag har lovat mig själv att vara lugn så jag kan plugga imorgon.



Bea och Freddan:)

Lunchprommis!

dsc00546 (MMS)

Lunchprommis!

Sådär kul..

Jag är lite nere. Det beror både på att vi har dugga både torsdag och fredag och att Boss är gammal. Jag har ju inte haft han på lite mindre än ett år men det märks så tydligt att han blivit äldre och har ont i lederna. Dessutom hör han dåligt, han hör mig inte ens när jag kommer hem. Idag tog vi ändå en långpromenad till djursjukhuset och tillbaka och då kändes det som han var glad och lycklig ändå när han sprang i skogen och rullade sig i löven. Så länge han verkar glad så får han hänga med. Men han var ganska mycket halt när vi kom hem. På djursjukhuset säger de att han har artros och att det inte går att göra något åt. Men hon skrev ut smärtstillande åt honom iallafall. Eksemet ska smörjas och rengöras så klart. Hoppas han blir bra nu. Till helgen åker han väl tillbaka till Sundsvall. Tror jag måste ta hit han så fort jag har skaffat lägenhet, om Hima är snäll mot han. Usch vad ledsen jag blir av att se han så gammal och trött:( Dåligt samvete har jag också för jag inte har vart en bättre, snällare matte.



Tidernas bästa eller värsta?

Jag är så sjukt trött!!! Kunde inte sova igår. Maria sprang på toan hela tiden, Boss snarkade. Var uppstressad över hans våteksem som är så himla utbrett. Jättekul att träffa honom men mindre kul att upptäcka eksemet. Nu måste jag ringa till veterinären och få ordning på det.

När jag kommer fram till Östersund måste jag springa iväg till ett möte jag kommer för sent till och sen måste jag plugga. Två duggor i veckan. Yes.

Bara bita ihop och kämpa på I guess.

Åka tåg tåg tåg:)

Jag har pluggat lite så nu är det okej att surfa:) Sitter här på tåget mellan Östersund och Sundsvall och hittar massor av ställen jag kan tänka mig att bosätta mig på. Det är så vackert här!

Gårdagen var kanon:) Nu är jag en gnutta bakis men ser fram emot att träffa Kejtan och Maria och få äta gomiddag och dricka ett glas vin. Mysigt värre... Sen får vi väl se om vi ska ut, blir lugnt för mig i så fall.

..och några bilder från igår!

Helgplanerna

Om några timmar ska jag på psykologsittning på Marité nere i hamn. Sen blir det väl klackarna i taket, fast inte så hemskt mycket för imorgon åker jag till Sundsvall. Jag ska väl umgås med storasyster och ena lillasystern. Och plugga måste jag också göra. Det blir skönt med lite miljombyte och så blir jag ju med hund på söndag och en och en halv vecka framåt. Jajjemen.

Ha en trevlig helg, rock on!

"Det här livets utgång hänger inte på mig"

Jag gillar inte den där slutklämmen på min favvobloggares inlägg idag. Hon menar att Gud bär henne genom livet, och visst, det är väl en fin tanke på ett sätt, men den stör mig. För det hänger visst på en själv! Allt hänger på en själv, ta ansvar över sig själv och inte lämna över det till någon annan. Visst kan man få lite hjälp från Gud och övriga universiella krafter, men det här livets utgång hänger i allra högst grad på mig.



Jag fick ett telefonsamtal imorse, det var interflora som undrade när de kunde leverera min blommor som jag skulle få. Jag fattade ingenting men sa att jag var hemma efter fem. När vi pratat klart fick jag ett sms från Bea som önskade mig grattis på namnsdagen. Så då fattade jag vem blommorna var från och anledningen;) Freddan skickade fem rosor och det var jättefint! Jag som trodde han var totalt oromantisk...

Och nyårsplanerna fortsätter...

Snuttidutten:)

Jag ska ha Boss här i en och en halv vecka med start från måndag... Det ska bli så mysigt! Härligt med en hund i sängen igen, det har jag saknat:)

Idag har jag vart på föreläsning, tränat och städat. Kul liv. Snart ska jag dock hem till Bea och hennes pojkvän har tydligen gjort pizza åt oss, nice:) Så vi ska äta det och plugga.

Mycket i skolan nu.

plugg träning och långfika. Behöver kanske inte skriva mer.

Here we go again... Pluggat, tränat, fikat. Bea är äntligen tillbaka i stan efter sin Umeåvistelse, så hon jag och Fanny hade lååångfika. Mycket deeptalk och nu känner jag mig lite skör i hjärtat.




Så här fint väder är det inte! Men i förra veckan var det:)

Idealdagen. Förutom den totala bristen på chinmuskler.

Idag har jag varit duktig. Very very. Har plugga cognition med Fanny, satt och läste flitigt i flera timmari biblioteket. Det gick bra ibland och ibland mindre bra. Engelskan är svår. Sen så for vi på gymmet och skulle köra rygg. Först chins och där dök mitt självförtroende ner till tårna. Jag klarade inte en enda chin. Hallå! Det är första gången i mitt liv som jag inte klarar en enda!! För två veckor sen satte jag allafall fem. Verkar som man blir bara svagare av att träna... 

I ren besvikelse hoppade jag på ett bodycombat-pass efter gymmet. Så två timmar träning och en herrans massa plugg har jag fixat idag.

Ska belöna mig med svenska new-yorkfruar och topmodel ikväll.

Dagens bästa besked är iallafall att Fredrik har pratat med sin chef idag och han kommer få flytta till Östersund:D:D:D:D Weee:D När vet han dock inte... men nu är det på g allafall!

Nyårsdrömmen

Nyårsplanerna börjar så sakteliga ta form. Frida och jag har ju pratat för längesen om att vi borde hyra en stuga i fjällen och dra upp dit hela gänget. (Pisters, Fredrik, Jonas, Kim, Moa, Johan, Frida, Robert, Sofia, Conny?) Nu verkar det som att vi kanske är lite sent ute dock:/ Men tänk om man kunde hitta ett hus mitt ute i skogen i ingenstans och vara där under nyårshelgen och bara mysa! Massa snölekar på dagarna och god mat, tända ljus, och sällskapsspel på kvällarna. Och diskmaskin. Viktigt. Det hade vart helt underbart ju! Men vart hittar man en stuga mitt ute i skogen i norrland som någon vill hyra ut över helgen?

Igår var jag på maskerad, idag har jag vart bakis. Men kul vare!




Imorgon eller eventuellt redan ikväll ska jag ha ett allvarligt snack med mig själv angående min studiediciplin. Förhoppningsvis lyssnar jag på mig själv och på måndag och tisdag blir det superpluggning och träning.

Godnatt!


Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0