brainstorming

Jahapp, läser nu om hjärnan och dess relation till luktsinnet på engelska. Inte okej, jag fattar inte ens på svenska hur allt hänger ihop.

Jag har vart på box ikväll. Det var rätt okej, fast killen jag fick vara med var lite överseriös. Lovar att han är sån som står och boxas framför spegeln hemma och tycker han ser cool ut;)

Nej vet ni vad, skulle kunna sitta här och skriva massor av mindre intressanta saker, men jag tror jag struntar i det och går och lägger mig istället. Seminarium tidigt imorgon.

Godnatt!

Grattis!

Grattis lilla Mamma som fyller 59 år idag:)



Idag har vi vart ute i skogen och grillat, på Frösön. Underbart fint väder och jag såg de snötäckta fjällen, så nu vet jag att de är i närheten:)







Borde ha pluggat idag men laddar för det imorgon istället! Vi skippade gymmet idag och jag drog ut på ett fantastiskt löppass istället. Okej, själva löppasset var väl inte fantastiskt, även om jag kände mig väldans pigg. Men luften, hösten och alla vackra färger gör det ju ganska trevligt.

Jag saknade gamla tider i Luleå imorse när jag lyssnade på morgonpasset, Smashing pumpkins - Disarm, kolla den på spotify pisters så fattar ni.

Okej, nu är det nästan natt igen, tiden går fort och jag ska snart se på det hjärndöda programmet Kungarna av Tylösand. Sen ska jag läsa lite Slater.

Godnatt!



Stil sportcenter. Man vet inte vad man har förrän man mister det.

Shit vad jag saknar Stil.... Allt man är van från där saknar jag, all träning som passade mig perfa! Nu får jag träna på Gold´s och det är inte alls lika bra:( Deras core går mest ut på att balansera på en boll i 40 minuter men för mig hade det räckt med en matta och lite lady Gaga. Men nu är det en boll och jag skiter i bollen och lägger mig på en matta istället. Och gymmet då. Proppfullt. Jag vill ha Stil. Stil i mtt hjärta. Det må ha vart hur dyrt som helst, men det är ok, jag kan leva med det. Vill inte leva med Gold´s.

Idag har jag fått en massa lön som jag inte fattar varför jag har fått. Ekonomin känns stabil, det är ju bra. (Men ändå, tänk om man kunde få spendera den på Stil...) Jag har rensat kantareller samtidigt som jag lyssnat på idol. Sen åt jag svampmackor för jag var så himla hungrig.

Idag började vi perceptionspsykologi, om sinnena. Det var kul:)

Sammanhängande och bra.

Bokade stuga i Vemdalen till student skiweek också. Jag som tycker det är skitkul att åka utför. Eller nja.

Okej, nu sover jag istället, hej.



Hösttider

Har haft en riktigt bra helg hemma i Falun. Vi har vart ute i skogen både lördag och söndag vilket har vart helande för min deppiga själ. Vet inte riktigt varför, men jag har liksom inte förstått meningen med så mycket de sista dagarna. Misstänker att det beror på min icke-närhet till skogen där jag sitter på mitt rum mitt i smeten i Östersund. Men nu har jag kanske lyckats råda bot på detta genom svampplockning som är min favvogrej så här i hösttider...





Mamma ligger och fotograferar, hon har inte däckat som man kanske kan tro med systemetpåsen bredvid sig;)


Nöjd, nöjd nöjd!

Så nu återvänder jag till Östersund med en massa trattkantareller och kantareller som måste rensas och lite lingon som ska kokas till sylt. Hemmapyssel blir det alltså när jag kommer hem, nu sitter jag på tåget, gratis tåg-internet gillas!

Jag hade med mig min engelska psykolog-statistikbok också, ifall jag skulle få lite lust och tid över. Det fick jag inte, varken lust eller tid. Inte ens nu på tåget ids jag bläddra i den, jag traderar istället:) Alldeles nyss vann jag en rejäl vinterparkas för 68 kr, nypris ligger på betydligt mer än så misstänker jag. Hoppas den passar också:)

Jag är på väg till Östersund igen. Sverige...

dsc00515 (MMS)

Jag är på väg till Östersund igen. Sverige är vackert!

en dag kvar till första salstentan i Östersund

Imorgon äre tenta, godkänt ska nog klaras av... har suttit på café med fanny och malin kroken och pluggat idag, fika-fika:)

Nu ska jag snart köra box. Pt-challengen igår var ok. Inte som Stil, men ok.



kroken och big full like a kastrull, första soppan.

hemlängtan

Tro det eller ej, än fast jag bloggar just nu så har det gått riktigt bra att plugga idag:) Hann läsa innan skolan började imorse, sen seminarium och sen blodpudding och en massa c-vitaminfrukt. Känner mig hyfsat frisk nu så ikväll ska jag träna! PT challenge heter det och jag tror att det är något liknande cardio crossfit- hope so!

I helgen åker jag hem, har jag sagt det? Det ska bli så kul, kommer på mig själv med att längta hem vilket inte händer så ofta nu för tiden. Men för typ ett år sedan flyttade jag ju hem till mamma och jag saknar att plocka svamp med henne så det hoppas jag vi ska göra i helgen.

Samt..

fira brorsan som fyller 30 idag! Grattis Per-Erik!!



ganska frisk:)

Imorgon ska jag träna, men inget hardcore-pass utan vanlig hederlig cirkelsåg tror jag:)
I helgen har Fredrik vart här, det var mysigt, vill ha hit han på heltid nu...
Idag åkte Maria, hon har också hälsat på en sväng. Trevligt med besök:) Men nu har jag inte tid med fler besök för jag måste plugga till både seminarium och tenta. Det ska nog gå bra.

I helgen ska jag hem till Falun, jihoo vad roligt:D

Mer var det nog inte just nu...


pain

Nu har jag ännu mer ont i armarna, det anske inte var så smart av mig att gymma igår igen. Fick köpa värktabletter igårkväll och ska köpa nya nu. Hoppas jag blir bättre för jag orkar inte gå och oja mig hela tiden Fredrik är här. Just nu kan jag inte räta ut dem mer än 90 grader typ och jag som ska dammsuga och tvätta och ha mig när jag kommer hem. MIG är det synd om;)

Äschdå, jag ska på soppan på kåren ikväll, i väntan på att Fredrik kommer för han lär bli sen som vanligt. Jag räknar med att han kommer vid 2 tiden inatt typ, så kan jag ta allt som är tidigare än det som en bonus.

Vi har börjat med statistiken idag, jag fattar inte helt, men litegrann.

Just det, måste man vara en ondskefull människa bara för att man inte röstar rött? Jag börjar bli lite irriterad på att folk tycker man är egoistisk och elak för att man vill rösta blått... Kan man bara inte acceptera att vi alla vill väl men tror på olika vägar dit?

Nu ska jag försöka ta på mig jackan och gå hem. Hej.



Kan.inte.röra.armarna.

Häreeeminjeee vilken träningsvärk jag har. Sällan vart med om dess like. Jag kan inte lyfta armarna över huvudet och ont gör det hela tiden. Vaknade en massa i natt och hade så ont! Vi körde rygg igår och ja jag vet, då borde jag inte ha ont i armarna kanske, men det är den muskeln som sitter ihop med nederdelen av armarna på ryggen typ;) Ni fattar?!

Aja, lugnt idag blire, jag sitter på mitt nya pluggcafé, gamla tinghuset, loves it!! Mysigt, internet och billigt fika:)

Och som vanligt borde jag plugga...



På torsdag kommer min darling:) (och hans vår nya bil förstås:P)

jag uppdaterar nu kejtan!

Nu är det meningen att jag ska plugga, det har gått en halvtimme och jag har inte börjat än. Men jag skyller på att jag måste internetta en stund, har ju inget sånt hemma. Fast kanske jag håller på att ordna nu.

Flottrace i lördags... Det gick väl sådär kan man säga för psykologerna. Flotten började med att kantra och sedan en gång till. Vid det här laget var typ alla andra flottar vi horisonten och vi var fortfarande kvar fem meter från stranden... Allafall så funkade flotten bäst upp och ner så de körde på det. Väl ute i Storsjön började den ramla sönder helt och till slut gav de upp. Är glad att jag slapp:) Vi andra agerade hejarklack och vilken hejarklack sen då:)
På kvällen var det sittning och det var helt okej men röjargenen ville inte riktigt vakna, så jag, Bea och Torbjörn for ibäg till max och käkade. Under bara max, äntligen hittat!

Sönadagen skulle bli pluggdag men det blev inte så mycket av den varan. Samma gäng som igår klättrade upp i slalombacken och plockade ner taggen från dagen innan. Sedan körde jag och Bea ben på gymmet. Hon är värsta grymma muskeltjejen så det är riktigt kul att få träna med henne:)

Idag är det måndag och vi har ingen skola. Men två kapitel engelsk läsning om psykologi/filosofi. Yeay:)



Justde, psykologerna kom 4a i nolletävlingen, mycket bra mycket bra... de flesta poängen fick vi genom spex.

Tidningens artikel om flottracet:
http://ltz.se/nyheter/ostersund/1.2322723-arligt-flottrace-blev-blot-tillstallning

brännboll!

Tjenixen, sitter på biblio och ska snart ut på planen och spela brännboll med klassen och alla andra nollor. Jag gillar verkligen brännboll, men jag måste träna för det är inte det lättaste att träffa bollen... men man får ju springa allafall:)

Idag var jag på en anställningsintervju för ett extrajobb som personlig assistent! Det verkar vara ett bra jobb, men är osäker på om de väljer mig eftersom det bara var dygnspass och jag är ju i skolan oftast på vardagarna. Men som helgjobb vore det fint.

Annars då. Vetenskapsteori är inte min grej. Introsittning på lördag, det är då vi ska bli ettor...

Jo, träningskort har jag köpt på Gold´s gym idag, nu ska jag bli fit!


Ny vecka!

Igår vara jag rätt taggad på att skolan skulle börja om igen idag, hade legat och läst om psykologins forskningsmetoder och tyckt att jag fattat det mesta. (Boken var på svenska, jihoo!) Beror kanske på att jag läst kriminologisk metod i Gävle i höstas. Allafall så var föreläsningarna inte lika kul, kändes som de bara krånglade till allt.

Fest i lördags, tog det rätt lugnt efter torsdagens bravader...  sjukt bra musik på O´learys:)

Igår höll jag på att dö av internet-abstinens och donkens när låg nere. Till slut gick jag ut i skogen och plockade lingon istället, sen blev det lingonsylt så nu kan jag äntligen äta gröt igen.



Big hittar alltid till skogen:)


soowischh

Nu är första veckan avklarad på psykologprogrammet här. Det känns okej, lite svårt ibland och särskilt med all engelsk litteratur. Idag har vi haft seminarium om fri vilja och determinism. Alltså lite samma grej som vi pratade om på filosofin när jag läste det i Luleå. Det är ganska rörigt.

Igår var det fest, det är kul med psykologfester inser jag, många intressanta diskussioner. Feminism till exempel, fast det finns ju inte direkt någon att argumentera mot för alla verkar ha ungefär samma tankar om det, kul! Vi gick på O´learys sen, men jag gick hem efter att kön stått still ett tag. Behövde bara gå runt hörnet så var jag hemma, 100 meter, krypavstånd, perfekt... ;)


Ikväll är det fest igen, på campus. 700 meter hem, inte krypavstånd, får nog ta det lite lugnt.

Ciao!

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0