FREDAG!

Äntligen! Visserligen har jag inte gjort något vettigt sen tentan... kunnat sova länge på morgonen, slappa, fika, blablabla... Men hur som helst är det alltid bättre med helg, för då är alla lediga och man kan ligga i Fredriks säng hela dagen och slappa om man så vill. Men vi ska nog göra endel annat i helgen också. Först och främst är det fest ikväll. Hur det nu blir har jag ingen aning om för Helena får inget gästleg på kåren och orka dra in till stan?! Och klä ut sig? Inte riktigt min grej...
Sen funderar vi på att dra till Lövånger på lördagen och tända ljus på mormor och morfars grav, fast om det blir dåligt väglag blire nog inte av. Snö ja? Vart är den? Hemma i Falun har de en decimeter redan, vi har inget! Men en massa kalla minusgrader dock. Brr...

Helgen kommer att bli toppen allafall. Vi kör på det. Nu ska jag duscha hunden och sen träna.

Ciao!

Inge snäll Big.

Jag har precis sårat någon som jag bryr mig väldigtväldigt mycket om. Det känns värdelöst och jag är känner mig verkligen inte snäll. Men jag hade inget val heller.
Muffins ska bli plåster på såren. För mig. Men vem ska baka muffins åt han?

Sluta eller börja?

Idag vaknade jag med huvudvärk, har ätit mitt livs första treo. Jag tror den var bra för nu äre ganska lugnt. Vi ska ju träna box ikväll och jag ska inte sparka så mycket med vänsterfoten. Det glömde jag i måndags så den är inte bra än.

Jag och Helena har sprungit runt på stan i olika ärenden. Äntligen hittade jag något fint att ha på mig på fredag. Då blire fest, åh vad kul:) Och det är ingen halloweenutstyrsel om nån nu tror det. Allhelgonahelgen är till för att hedra minnet av de döda. Men jag tror de döda tycker det är kul om jag har kul också:) Så fest på fredag och kyrkogården på lördag blire nog.

Annars ikväll ska jag se Greys och sen ska jag ha ett intressant samtal. Very.





Sensommar på Sjulsarvet.

2008.

2006:
I haven't told you yet but I'm going to be with you
Hello Saferide.

Igår var vi och såg på min nya katt. Jag har bestämt mig. Egentligen var det en annan jag skulle se på men han var inte så långhårig, och sen visade det sig att hon hade ännu en kull och de var långhåriga. Han kommer hem om fem veckor för han är bara 7 veckor just nu. Det blir en röd/vit liten lurvig hankatt. And his name is....

SONNY :)

Färdig!

Ja, nu sitter jag här och har just nu 3 timmar och tjugo minuter till på mig att skriva tentan. Jag skrev den på två och en halv timme och kände mig skitnöjd. Vet inte om det är bra, men det känns bra! Var bara fem frågor ju:)

Ikväll ska vi kanske fara och se på en kattunge i Pitetrakten:)

Nöjd vare:)

Jag ska snart.

Snart ska jag plugga. Hela dagen lång:) Mja, ska ta ett hårt boxpass ikväll och gå och lägga mig utmattad och sedan räknar jag med en god natts sömn.
Jag har tömt kameran och gamla minneskortet på alla miljoner bilder från i somras också. Måste rensa lite där.
Här är Helmert, hon fixade rutan på bilen, för vindrutetorkarna funkar inte..



Graven blev schitbra, Glenn är nog helnöjd!

Gooood mooorning!

Blå himmel och sol! Yä! Jag har brottats med Helena i Irenes säng. Och sprungit omkring i underkläder, haha, grannarna har ju inte fått se oss på länge nu.
Ska plugga lite äktenskap och samboskap och såntdär, två dagar till tentan. Tror jag:) Sen måste jag bara gå på Åhlens också. Åh, jag älskar Åhlens i Lycksele, man kan gå där hur länge som helst och pilla på saker... Det är så mysigt.

Ska ringa på nån kattunge i Piteå senare, lite oklart hur långhårig den är... kanske man kan åka förbi och kolla på vägen hem. http://www.blocket.se/vi/18772060.htm?ca=1_9_s

Jaja, ikväll äre söndagsfika igen. Mys.

Dags att få Glenneth i jorden!

Nu ska vi snart till Lycksele och begrava Glenn på något fint litet ställe. Skönt. Det blir jag, Helena och Freddan, very nice av han att köra oss fram och tillbaka:) Men han får träffa sin mamma alla fall och det är ju aldrig dumt att få träffa sin mamma! Men allafall så vare jag och Helena som fixade vinterdäcken igår, shit vilkar mekarbrudar vi är alltså:P Hehe, vi hoppas hjulen sitter som de ska nu!
Vi var och käkade tacotallrik igår också. Kate ville väldigt gärna vara med på bild;)


Björn rörde sig lite för fort..

Klart! Helena lyckades till och med få fram lite blod.

Trevlig helg!

Mina fina fötter!

Nu har jag vart och tränat. Foten är ganska bra idag, det är bara den lilla knölen på sidan som är lite för stor.



det är den vänstra som är kaiko om det nu inte syns:P

För övrigt så mår jag själv ganska bra också. Jag har vaknat lite under natten och hunnit tänka positivt före negativt:)
Måste sluta deppa nu alltså. Jag har det ju så himla bra...

Nu är det dags att get over it.

Men tack för det Gud. Snällt. Sabba tentan också när du ändå är igång.

Har haft en skitdag idag. Igen. Efter att jag legat på golvet i mitt rum ett tag så beslutade jag mig för att dra ut och springa lite för att få lite ro. Men det blev inte så långt eftersom att jag i skogen halkade på nå löv och stukade foten. Då var jag ynklig, haltandes, ledsen, ont. BITTER.
Det var bara att vända hem igen. Jag tänker träna imorgon ändå i ren protest. Kanske inte kan springa så mycket, men jag kan köra styrkan allafall.
Jag fattar inte hur det blev så här, jag fattar inte hur jag ska bryta det och jag fattar inte ens vad det är jag tänker på längre. Jippi.



Ikväll blir det nog film hos nån. Fika kanske.

Ny grej i Bigs liv.

Löpband. Jag trodde jag skulle snubbla av den där saken när det gick fortare men det gick faktiskt fint. Vi tog en timmes löpning efter boxen för att se Greys samtidigt. Jag och Helena, boxnördarna:) Värsta bra span-stället också, fast inte klockan tio på kvällen för då äre inge folk kvar.

Jag och Helena har vart på stan idag, ätit sushi, vart på röda korset, provat kläder...





Och så har vi fikat med Jonas med håret och Björn:)

Blablabla

Nu ska jag gå och träna i två timmar så tankarna får vila. Så.Himla.Skönt.

Ted och jag igen:)

Jag sitter och lyssnar på mammas skivor, Ted just nu, han är så himla bra:) Ska låna med några skivor hem nu när jag tar med mig stereon.
Jag har pluggat och sprungit på stan idag på jakt efter nå fina kläder. Ingenting hittade jag, men jag hämtade ut skidorna allafall. Pappa håller på att fixa med dem nu.
Han kom förresten hem och var stolt som en tupp efter att han skjutit en tjur idag på älgjakten:)



            

Åh, jag börjar bli nervös för att resa nu... kan inte slappna av. Ska kolla in kattunge-utbudet nu. Förresten drömde jag att Glenn hade börjat leva igen inatt. Jag var jätteglad!

En bättre dag:)

Jag tror jag snart blir galen av alla känslor. Igår kväll var jobbig och jag låg på golvet hemma hos mamma och trodde jag skulle dö. Men ett par timmar senare låg jag nedbäddad i kökssoffan hemma hos pappa och fnissade för mig själv i mörkret.
Säter nästa?

Imorse väckte Pappsen mig kvart i sju för vi skulle ut på älgjakt. Det har vart riktigt grått och trist väder här idag och det var ganska trist ute i skogen också. Ingen älg i sikte, inget upptag. Men jag gick med hundföraren så jag kan nästan räkna jakten som veckans första träningspass, som jag snubblade omkring i skogen.



Kom hem och det var 17 grader i huset så det var bara att sätta igång att elda. Sen tog jag mig igenom associationsrätten och gick sen ner till Mamma. Nu sitter jag här:) Vi har vart nere på ica och hämtat min nya kamera:) Så nu blire fler bilder på bloggen. Ska försöka fota något roligare i mitt liv än när jag ligger på golvet och gråter:)

Imorgon åker jag tillbaka till Luleå, skoj:)

Kärleksförklaring från ett mjölkpaket

Den här dagen har varit ångestladdad och skitjobbig. Mamma har gjort sitt bästa för att muntra upp mig och har stundtals lyckats. Ibland förstående och snäll, ibland hård och realistisk. Det har vart så lätt för mig att säga att om man mår dåligt - så gör någonting åt det då! Gå inte och gnäll... Förändra! Men nu när verkligheten har hunnit ifatt mig och jag själv har hamnat i något slags djupt hål så har jag ingen aning om hur jag ska hantera den här situationen. Jag känner mig totalt hjälplös och jag vet att jag måste göra något, men vad? Det funkar inte att vänta ut tiden heller. Jag har inte det tålamodet.


Hur möter man verkligheten när man helst av allt vill fly från den? Och vad är verkligheten egentligen?


Jag sitter uppe på Sjulsarvet. Har setat ute på härbretrappen och läst i civilrättsboken och nappat åt mig så mycket sol jag kunnat med mina bigbauta-solglasögon på. Jag ska snart sticka ut och springa, när solen börjar gå ner. (För att slippa de där jäkla brillorna) Har laddat upp med gröttallriken och mjölkpaketets baksida för att slippa se något annat än paragrafer och juridiska termer.


"Kärlek är närhet. Det är omtanke för det vackra landskap vi lever i och för den planet vi bor på. Denna mjölk är alltså ett av våra kärlekslöften till dig"


Å. Jag har precis tagit emot lite kärlek från ett mjölkpaket, och det är inte alls så illa som det låter. Allt är bättre än ingenting.

Det är skönt att plåga sig själv ibland men sen ska man tillbaka till verkligheten och gott humör också.

Heyheyhey.........
Jag lagar middag till mig och mamma, sitter mitt framför ugnsluckan och bloggar men märker ändå inte att jag snart bränner maten. Man är inne i sina egna tankar. Tro mig.
Idag började jag dagen med att bli väckt av ring så spelar vi och Mamma som ropar ut svaren i hela lägenheten. Som vanligt när man bor här. Radion på högsta volym så att man ska vakna. Vet inte riktigt vad jag tycker om det tillvägagångssättet, men man vaknar allafall. Vi gick ner på stan efter frukost och så köpte jag då tillslut mina skidor. Bra pris fick jag (tror jag) och förhoppningsvis blir jag helnöjd.
På julafton är det ju jag som ska åka skidor som en kanon ;)

Sen har vi vart ute och kört bil i dalatrakterna... fint här hemma faktiskt. Vi besökte en loppis och grejer. Sen for jag upp till Sjulsarvet för att plugga. Det gick ganska bra, tog tag i lite fastighetsrätt och kunde fråga Pappa om det jag undrade över. Åh det är så många frågor, och så många nya frågor som dyker upp när man får svaren.

Nu ska vi äta. Hej.

Long distance call

Min näst bästa familj ringde mig från Australien igår. Jag saknar dem, och jag saknar att få krama barnen så himla himla mycket. Jag saknar alla roliga saker de säger och allt som ska förklaras och deras sköna inställning till livet:)

Lite bättre med mammakärlek och godis

Tack allihopa som brytt er om lilla Glenn. Förhoppningsvis har han det fint i himlen med sur-Kenneth som kompis:) Boss verkar sakna någon hemma i Luleå hälsar Helena idag, jag vet inte om det är Glenn eller mig han saknar. Men om jag känner mig rätt så blir han inte utan kattkompis särskilt länge. Kikar redan lite smått, Per-erik har tydligen ett namn klart också, men det får jag inte veta än.
Som vanligt känns det inte som att man kommer hitta någon som Glenn, men det brukar ofta bli himla bra ändå. Mycket kärlek så blir det fina djur.
 
Jag och Jonas var och åt på kopparhatten idag. Himla gott faktiskt, sen tog vi en promenad och satt och kikade på änder i höstsolen. Efter det mötte jag upp Mamma och vi tog några rundor i stan, jag hittade ett par längdskidor som jag förmodligen ska köpa imorgon:)

Allt känns aningens bättre just nu och det är skönt. Jag har laddat med godis och naturgodis och tänkte se idol nu.

Trevlig helg!

Ingen ro på bilioteket

Sitter vid en dator på bibblan i Falun och försöker plugga. Har som tappat hoppet en smula, det känns krångligt med den här juridiken helt plötsligt. Jag som trodde jag hade fattat galoppen.
Jag får ingen ro i huvudet heller. Varför tog jag inte Glenn till veterinären tidigare, han måste ha gått och haft ont jättelänge. Och jag fattade ingenting. Alltför upptagen med mitt eget liv, mina egna känslor som gick på högvarv.
Tänker jag inte på Glenn är det annat skit att vrida och vända på hundra gånger om i hjärnan.

Nu ska jag allafall snart träffa Jonas för en lunch och helt säkert ett givande samtal.
Beställt klipptid har jag gjort också.

Imorgon ska jag prova att plugga i Sjulsarvets tysta vrå istället. Inget internet, inga bilar, inga människor.

Ciao.

Men åååååhhh.......................

Jag ORKAR inte.

Själen på träningsläger

Min och Helenas förklaring varför det gör så ont i hjärtat.  Själen ligger i hårdträning.  Det gör ont att leva ibland men det är ju så det funkar. Det kommer bättre och till och med sämre dagar. Bara att stå ut och fortsätta andas. Det blir bättre även om det inte känns som att det kan bli bra.

"Långsamt leder också framåt"
Känns som jag väntar ut tiden mest.

Men man tänker på allt som har med Glenn att göra. Från att han var liten och somnade mitt i leken hängandes över soffan, till sista dagen när han låg utslagen på undersökningsbordet och jag strök honom över hans beniga kropp.


Nu är jag hemma i Falun. Jag har nog mest lust att lägga mig en stund.

Mitt i all röra igår glömde jag söka kurserna till våren. Himla skit.

Han klarade det inte.



Glenn klarade sig inte. Hans lever slutade fungera och veterinären tyckte att det var bäst att ta bort honom. Allt är väldigt overkligt. Han var så himla levnadsglad, social, mysig och pratsam. För bara två nätter sedan låg han ju och sov bredvid mig i sängen, och jag vågade knappt vända på mig för att inte störa honom.
Men nu har han inte ont längre och han slipper svälta.

Han är bara kärlek.

Glenn till röntgen

Idag när jag ringde, var Glenneth redan mycket piggare och har haft dropp ända sen igår. Så idag ska de söva ner honom och röntga tänderna på han. Bara att hoppas att han klarar det fint.
Jag är glad idag:) Jag är glad att det går bättre för Glenn, för att det är fint väder, för att jag har världens bästa lillasystrar här och för att vi ska fika klockan tre. Jag är glad att jag ska till Falun ikväll, jag är glad för att jag är jag:)

Klockan tre ska jag också ringa djursjukhuset igen och höra hur det har gått. Förhoppningsvis är jag fortfarande glad efter det.

Have fun!

Om FORL

Den här sidan handlar om sjukdomen som de misstänker att Glenn har:
http://cornishrex.ifokus.se/Articles/Read.aspx?MessageId=1c0c2c22-0dfc-4d4c-b8a2-03b1a3ae171b&GroupType=Se.iFokus.Community.Board.ForumGroup

Jobbig dag

Nu är Glenn inlagd på djursjukhuset. De ska sätta dropp och försöka tvångsmata honom. De kommer också att ge honom smärtstillande så han kanske börjar äta. När veterinären kom in i rummet låg han bara och lyfte inte ens på huvudet. De har väl konstaterat att han har ont i munnen. De kommer att operera honom när han har blivit lite bättre, eftersom att de inte kan söva ner honom som det är nu, för då är risken stor att han dör. Blir han inte bättre kommer de att operera i vilket fall som helst eftersom de inte har något att förlora.
Det var jättesorgligt att lämna ifrån sig honom, både jag och Helena stod och grät och myste med honom. Och jag som kommer åka hem på onsdag, vill egentligen inte lämna honom.

Vi har nyss suttit och mysfikat hemma hos Björn, med Helenas nybakta muffins och te. Snart ska vi iväg och se MammaMia på bio för att muntra upp oss själva.





Mer idiotiskt.

Lugnets skidstadion är för stor, och sväljer för stor del av de aktuella tävlingsslingorna.

Därför pratas det allt mer i termer om att flytta stadion upp mot Sjulsarvet så att mer av Lugnetterrängen kan användas, och på det viset skulle banorna bli mer utslagsgivande.

En sådan flytt är nog ett måste för att höja Faluns status.

Jag satt och surfade runt lite. Man hittar det ena efter det andra. Mer eller mindre idiotiskt..
Fast det här var skrivet i 2006 och det verkar som att det går dåligt att verkställa planerna. Man kan ju hoppas allafall.

En till artikel  hittade jag också från slutet av 2005:

http://www.dalademokraten.se/ArticlePages/200512/23/20051223222856_DD273/20051223222856_DD273.dbp.asp

Man bliiir... TRÖTT.

Med darriga händer

Har vart på ett hårt boxpass. Yää, skönt när man är så trött att man skakar:) Skönt äre också att få sitta ensam i köket med älskade datorn och äta lite och lyssna på musik.

Ringde ju veterinären imorse, de sa att om han inte hade ätit på hela helgen kunde de ju inte söva ner honom och undersöka han. Nähä? Vad ska ni göra då? frågade jag. De skulle tydligen "sätta igång honom" Fråga mig inte hur, men det visar sig väl... Han kanske blir inlagd, vad vet jag...

Annars i livet då?
Jag är glad att man blir äldre och klokare med åren. Tacksam. Får man hjärtat krossat nu för tiden vet man ändå att man kommer över det så småningom. Första gången man var riktigt kär och det tog slut, trodde man ju aldrig att det skulle sluta göra ont i lilla hjärtat. Men det gör ju det och den vetskapen är rätt schysst att ha.
Tänk vad mycket man ska lära sig och vad mycket man ska uppleva.
Livserfarenhet it is.

min favoritbloggare och ett bra tänkvärt inlägg

Kärlek är inte så jävla kul jämt. Men det är alla gånger värt det.
http://www.folkbladet.nu/?p=122113

mitt hjärta går sönder.

Lilla Glenneth... han äter inget, han blir inte bättre, jag blir så ledsen när jag ser han. Ikväll har jag lyft ner han i badkaret så han har fått dricka lite allafall. Annars ligger han här bredvid mig och bara tittar. Jag hoppas vi kan komma in med honom imorgon. Han börjar bli lite väl apatisk.

Gofika hos Kate ikväll, det var trevligt. Vi såg "Se upp för dårarna"också, den är bra.. Just det, jag tänkte gå och spela handboll ikväll. De annoserar om att man kan gå på det, kille som tjej, bara för kul typ.. blabla... aja, jag kom dit och tyckte att alla såg väldigt proffsiga ut så jag försvann diskret igen. Stack ut och sprang istället.
Vi har ju ett grymt bra flow i träningen just nu, jag får försöka hålla i det när jag åker hem. Har redan planerat att gå på friskis och svettis box på torsdag. Annars blir det väl springning i Sjulsarvsskogarna:)

Nu ska jag sova, upp tidigt och ringa veterinären och tvätta imorgon.

Godnatt!

GonattKate!

Skog och glad hund

Vaknade nio. Boss var inte nöjd när jag låg i sängen med datorn i en timme. Men sen kom vi oss minsann ut i skogen. Det är så mycket löptikar i krokarna just nu så han är helt hispig om vi går på den vanliga ställena.
Nu ska jag läsa i lagboken med Helmert. Hon är snäll hon:)


Så här mycket snö är det i Kuleå just nu.

JAG SKA KÖPA NY KAMERA. Bloggen är inte lika kul utan bilder...

Kate ska baka en schiiiiitgod kladdkaka ikväll! Hon är snäll hon.

Puss med kram

Ps. Jag skojade, det är inge snö alls här.

Att vända dagen till något bra.

Dagen började skit. Jag var sur redan när jag vaknade. Gick och försökte plugga lite men hittade ingen motivation. Hälsade på Katarinas vardagsrumsmatta.

Men sen gjorde jag världens godaste levergryta, världens bästa och smalaste Glenn åt några mini-bitar rå lever (inte vet jag om det är särskilt bra, men jag var bara glad att han åt), gick ut med världens bästa hund, och hoppade i världens skönaste bad när jag kom hem. Badade badkar ganska länge och nu ska jag klä på mig och sen bär det av till någon av Kates klasskompisar för fotbollstittande. Fotboll... not my PIECE OF CAKE men jag vill inte få tillfälle att deppa så det är bra att komma ut.

Varje stund, var minut, var sekund
Samma konstiga beslut
Det blir fel, slår bakut, allt går snett
men det tar aldrig riktigt slut

Men nu så.

Hejs

Fiffigt...

Började morgonen med att försöka tvångsmata Glenn. Hade blandat medicinen i maten och han ville inte alls ha. Det slutade med att jag smetade det sista på tassarna så att han skulle gå och tvätta sig sen och på så sätt få i sig det. Men allafall så var vi på stan idag och jag gick på apoteket och hittade en jättebra ge-din-envisa-katt-medicin-grej! Och den funkade skitbra, Glenn märkte inte ens att han råkade svälja ner tabletten. Good shit:)

Jag vet inte hur arbetsintevjun gick, och det spelar heller inte så jättestor roll. Visst är det bra om jag får ett extrajobb, men jag klarar mig ju utan. Men det hade tydligen varit ca 200 sökande (!) och hon skulle kalla mellan fem och tio på intervju, så redan där får man väl nästan vara nöjd;)

Jag och pisters har ätit kräftor ikväll. Det var väldigt gott. Veckans fjärde träningspass har avklarats idag också.
Annars är allt som vanligt. Jag är lika hopplös som jag brukar:(

God helg!

idag då?

Jag har vart på mina två sista föreläsningar i juridiken! Jag höll på att somna på den andra, men jag kämpade tappert emot. Har nämligen inte kurslitteraturen på de sista avsnitten. Åker till Falun på onsdag för att plugga och finna ron och mig själv och sånt;) Sen kommer jag att skriva min livs första tenta men det vill jag inte tänka på så jag slutar här med juridiksnacket.

Kollar upp vad jag ska läsa nästa termin. Ett ämne är stensäkert (om jag kommer in) och det är coaching!
Kursen avser att ge grundläggande kunskaper om coaching med fokus på psykologiska aspekter och personlig utveckling.
Shitmajbritt vad spännande det låter!
Sen ska jag komma på något mer också, men vet inte riktigt vad än.

Jag och Kejtan har vart ute och sprungit idag. Schitjobbigt, schitbra. Jag belönade mig själv med sushi:)

Godnatt

Symptom på anorexi

Ja, så står det på Glenns papper från veteriären. Han har skött sig exemplariskt idag:) Han satt nästan helt stilla när de stack honom i benet och tog blodprov, satt fint på receptionsdisken när jag och Helena fixade med bankkort och papper med mera. Nej, just ja, han gick och kissade på en fodersäck också, men det var ju för att han inte han kissa imorse. Allafall så hoppas vi på att han bara har inflammation i en del tänder så att antibiotika hjälper, annars misstänker de en slags tandsjukdom (som vanligen drabbar äldre katter) och då måste han dra ut de tänder som är drabbade. Det kostar mellan 2 och 4000. Besöket idag gick på 1100. Jag fattar inte varför jag inte försäkrat honom, jag har ju pratat om det jättelänge. Jaja, man lär sig väl en läxa.
Nu har vi köpt världens godaste mat till honom och hoppas att han kommer börja äta snart igen.

Annars då. Jag och Helena har hårdtränat idag. Schitjobbigt. Nu när jag kom hem såg jag att vi fått plats på boxpasset ikväll som vi stod som reserv på, men vi har avbokat. Man kan ju inte träna ihjäl sig helt.

Vi ska snart ner på stan och fixa. Helena ska på arbetsintervju på Lagerhaus, på fredag ska jag på intervju för ett personlig assistent-jobb.

Hejsvejs!!

Maria, du kan ju höra av dig snart så vi vet att du lever och mår bra:)

Söndag-måndag

Regn.

Vaknade av att Fredrik bankade på igårmorse. Vi skulle ut med hundarna tyckte han. Och jag följde med. Sen var det väl en typisk söndag här i Luleå. Slappa, sova, fika... söndagar är bäst i världen. Johan har vart här i helgen också, han är så himla rolig. Bitter. Haha, men han träffade drömtjejen i fredags. Sen försvann hon. Stackare. Men han fick en massa kärlek av mig och Helena istället. Och så sjöng vi jesussånger för dem i bilen.
Grabbarna gick på leksaksaffär igår och köpte en massa spel. Nu gör de inget annat än att spelar coronne.
Jag och Freddan var ute och sprang i regnet och mörkret igår. Så var femte passet avklarat för den veckan:) Schitbra.
Idag ska jag plugga skadeståndsrätt!

mina sötisar.

Nyss hemkommen från kåren. Åh, det är så tråkigt att gå ut. Förfesterna är alltid tio gånger roligare.
 Boss ligger och snarkar och Glenn ligger i mitt knä. Han ska till veterinären till veckan. Anledningen är att håller på att tyna bort och äter väldigt dåligt. Han kan gå fram till maten och lukta på den. Tar kanske en bit, stirrar framför sig och tar kanske en bit till. Och han har jag inte försäkrat. Typiskt.
Igår hade vi singstarfest hos Hägge. Oj vad vi sjöng:) Tyvärr hade jag ont i huvet men vi var allafall ut på en hårdrocksklubb och slutade på max. Där satt vi länge och väntade på resten av gänget. Men det var kul ändå och vi fick skratta mycket:)
Idag har vi snurrat runt med Johans bil, legat och sovit, ätit pizza och fikat. Härlig dag.

MEN FRUSTRERAD!

godnatt.

Piuh

Jag är trött. Men än är ju dagen inte slut och det är bra det:) Kvällar är bäst och roligast!
Jag har hunnit med stan idag tack vare att jag tog fel på tiden imorse. Kom in i föreläsningssalen och kände inte igen en enda person. Så jag frågar hon bredvid om det verkligen var juridik. Nä, företagsekonomi. Shit, det skulle jag aldrig läsa. Tror jag. Det var ju typ det tråkigaste man kunde hålla på med på gymnasiet. Aja, åkte ner på stan som sagt och fixade. Sen hem till två föreläsningar, Helena höll mig sällskap på den första. Associationsrätt. Ganska tråkigt, men läraren är bra, han är tydligen utsedd till skolans bästa. Sen vare skadeståndsrätt och då höll jag på att somna. Men det är en bra lärare även där så jag fick med mig endel allafall.

Jag pladdrar om så mycket ointressant nu för tiden;)

Snart ska jag ut och gå med the pisters. Sen ska jag träffa Freddan. Och kanske man får träffa Jonas med håret om man har tur:)

Hejsvejs

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0