I mål!

Äntligen! Jag har gjort mitt sista träningspass för denna månad och när jag vaknar imorgon väntar ett nybakt frukostbröd - hurtbulle of course;) Det har blivit mycket löpning för min del den sista veckan, jag har ju inte följt träningsprogrammet utan valt lite själv. Denna vecka har jag vart så totalt omotiverad att det enda jag orkat göra är knyta på mig skorna och ge mig ut. Men som jag har sprungit sen då;) Avslutade alltihop ikväll med en mil som kändes flygande bra!
 
Hur ska jag sammanfatta denna månad? Otroligt jobbig måste jag säga. Trodde jag skulle ha mest problem med att träna så mycket - även om jag har tagit en dags ledigt varje vecka. Men jag tror faktiskt att det är maten som har tagit störst tankeutrymme. Så otroligt jobbigt att hålla sig ifrån allt. Jag har lidit av att se någon käka en macka i en film på tv, jag har stått på affären och klämt på godisarna. Och jag har fuskat ibland. Första helgen åt jag en liten bit rabarberpaj, andra frossade jag nästan i kladdkakejordgubbstårta och igår blev det åter en bit rabarberpaj som jag bakade på jobbet. Men i det stora hela har jag hållit mig ganska bra tycker jag. En som gjort det ännu bättre är dock min kära sambo, med undantag för en svensexa mitt i allt så har han skött sig exemplariskt och det märks verkligen. Så summa summarum: bland det jobbigaste jag gjort, jag kommer aldrig att göra om det, men jag ångrar det inte!
 
Men Majken snodde den bästa grejen för dagen, hon tog nämligen sina första steg idag! Hon har ju gått några steg tidigare när vi suttit med henne på golvet, men idag släppte hon taget helt på eget bevåg. Fantastiska unge:)
 
Imorgon får vi lite oväntat mamma och Helena på besök, det är vi så klart himla glada för, det blir grillning och efterrätt kan jag lova:) På tisdag åker de igen och vi drar söderut, efter stopp i Oviken för fäbodfrukost. Ja ni ser ju hur fixerad vid mat man ändå är...
 
Sist men inte minst: Grattis Maria på födelsedagen! 
 
 
 
 
 

Regnet öser

Och det mullrar. Idag är löningsdag, fick knappt nå pengar och det känns tråkigt inför den stundande semestern:(

Ligger kvar under täcket ett tag till.

Min telefon är avstängd

Hejhej, nu befinnr vi oss i Lycksele och det är hemskt skönt att komma hit, som att komma hem litegrann. Känns lugnt och skönt. Vi stannar till fredag, då ska jag jobba helg och efter det - semester i två vckor! Jag hade bett om en vecka men fick två. Vet inte vad jag ska tycka om det eftersom jag inte får så mycket pengar, men borde kanske bara gilla läget.
 
Jag och mina två arbetskamrater hade en diskussion om sociala medier igår, som en av dem hatar, och den andra var inte heller särskilt impad. Jag håller med dem i mycket, typ att om man verkligen njuter av livet och det som händer så tar man udden av det genom att måsta fota och dela hela tiden. Så till slut tog vi i hand på att jag ska stänga av min telefon varje dag kl. 18 tills jag jobbar med den ena av dem igen. Så nu vet ni, om det är viktigt, ring Freddan:)
 
Nä, men dags att njuta av livet alltså;)

Pank?

Hima har brutit klon. Operation idag. 2000 kr fattigare.

Jun. 23, 2013

Vi sitter och spelar spel. Majken har precis vaknat i vanlig ordning. Hon går och lägger sig vid sju, och nu halv tio kliver hon upp igen och hänger med oss till midnatt. Ikväll blir det nog sent...

Jag är så trött nu för tiden. Tror det beror på dieten. Orkar absolut ingenting, hjälper inte att sova en stund, hjälper inte att ära. En vecka kvar. Idag har vi vart på dollarstore, jag stod och klämde på godisarna mest.

Nu ska vi spela spel igen! Tjippåhoj

Midsommar

Tjatja... Vi har midsommar och kollar film:) vi var på Jamtli på själva aftonen, jag saknade Dalarna lite. Grill på kvällen med hela sällskapet plus Abbe med familj. Idag har det regnat och vi har åkt båt och bil. Japp!

Bråda dagar

Idag har vi handlat så himla mycket mat. Så himla mycket god mat som vi inte ens får äta. Vi får besök över midsommar av Fredriks bror med familj. Jag vill äta.

Igår uppsökte jag sjukgymnasten för min handled som jag haft ont i sen början av året. Hon tejpade mig och tyckte jag skulle vända mig till handmottagningen på sjukhuset för att eventuellt få en skena. Min handled var uttänjd, och jag borde äta inflammationshämmande. Hoppas den blir bra:)

Om jag fick sova?

Nä.

Nytt inlägg

Mina inlägg vill inte postas som jag vill. Nedan har ni ett lika nytt inlägg fast ett par dagar gammalt.

Fredrik och Helena har åkt ikväll. Fredrik ska på svensexa i Uppsala, Helena till systrarna i Sthlm. De får säkert himla kul bägge två!

Själv är jag ensam hemma med Majken och Hima. Skönt, även Graca som vi tagit hand om i veckan är bortlämnad.
Den här veckan skulle vara lugn och fin och nästan som semester, istället blev det en hel del jobb, febrig Majken och en hund som inte är lika lugn i sinnet som Hima. Den här veckan blev ganska jobbig med andra ord. All tid går ut på att få ihop det med mat, träning, bäbisrutiner. Jag hoppas Helena snart kommer och hälsar på igen så vi kan ha lite roligare. Livet är defenitivt inte lika kul med keso, kesella och träning varje dag. (Vi tog dock halvtidsbilder idag och redan nu kan man se resultat, roligt!)

Majkens framtänder håller ju på att ploppa upp och hon har haft 40-graders feber i några dagar. Nu har febern gått ner men mat vill hon inte ha och då blir det sur bäbis. Imorgon ska vi starta dagen som vi brukar med havregrynsgröt och banan, få se om man får någon ordning på detta...

Nu ska jag sova, jag hoppas det blir några sammanhängande timmar i alla fall. God natt!

Dagarna i ända...

Jag längtar till juli för då ska jag äta grillat med beasås, sallad , halloumi och rostade solroskärnor! Till efterrätt blir det godisglass med tuttifrutti-kulor i. Jag kan knappt tänka på annat än mat förstår ni.

Idag har vi vart till Sommarhagen, Helena och Fredrik har gått guidade turen där medan jag och hundarna gick i skogen. Sedan till djursjukhuset där Hima lämnade blod. Och ikväll var vi och hälsade på dagiset, jag blev glad för Majken fick vara på den avdelning jag hoppades på! Det blir nog jättebra det där:)

Imorgon och fredag blire lite jobb:) Bra det med men tråkigt att lämna Helmert, men hon har ju Frett och Majkii.

Majken tar sina första små steg mellan oss när vi sitter på golvet. Vet inte om det räknas, men hon är hemskt modig som törs släppa taget och prova. Och fler tänder på väg upp..

Just det, fick mail om att jag vunnit en kaffekapselmaskin idag, en precis sådan som vi har redan:P


Härnösand

Nu sitter vi på torget i Härnösand, det är väldigt mysigt här. Vi bor på vandrarhem och Majken har sovit som en stock inatt, skönt det:) Vi går på diet jag och Fredrik, det är inge kul må jag säga. Har tränat varje dag denna vecka och min kropp värker. Imorgon kommer jag att ta vilodag, kanske kroppen, kanske huvudet som säger ifrån, men se skönt det ska bli:)

Imorgon är det vigningen för Irene som står på agendan, de blir kul. Och hemskt kul att träffa släkten!!

Nu tror jag vi ska gå på kupan, jipi!

Ettårskalas

Igår var det fest deluxe och jag hade skitkul. Idag firade vi i föräldragruppen barnas första år, alla har hunnit fylla år utom Majken. Knytkalas och paket på Jamtli, jätteroligt :)

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0