Ledsen.

Åhh jag är så ledsen och arg på mig själv för att vi inte bokade resa till Island!! Nu är det tusen spänn dyrare.... dumma dumma oss. Jag dör av längtan varje gång jag kollar på bilder därifrån.

Nu måste ju ut och åka skidor. Astråkigt ska det bli. Men har anmält oss till Kungsledenrännet nu så det måste göras.

Tråkdag.

Ny vecka, nya tag!

Jag är ledig idag och imorgon, så jag tänkte sätta mig på caféet som ligger en gata upp och fika och läsa något som inte är skolrelaterat. Men jag tror inte jag hinner. Hur hinner man med livet? Tränade idag, vilket tog tre timmar av dagen. En halvtimme att gå dit, träna i en och en halv timme och sedan en halv timme hem. Sen duschen på det. Och hundarna måste ju ut mellan varven. Skönt att ha träningen bortgjord för idag allafall. Så kanske man kan lura med Fredrik på en film jag vill se på bio ikväll.

Nu börjar vi läsa personlighetspsykologi, spännande:)



Sally (syster), Rita (mamma) och Hima:)

Lugnt.

Åh vad det är underbart att vara mellan två kurser, lugnt och skönt och fridfullt. Fick betyg från förra kursen idag, B! Det var bättre än jag trott:) Om två timmar ska jag dock till gymmet och gå på ett pass med Paolo Roberto, det blir spännande, fight heter det och jag hoppas det är hårt. Sedan lite skidor på det om jag orkar. Men först sova i soffan med Hima, firade tentan igår som gick bra med spelkväll och vindrickande:)



Grattis Kejt på våffeldagen!!

Min sociala häst Grimur redo för lektion. ...

dsc00754 (MMS)

Min sociala häst Grimur redo för lektion. Bra sätt att bota tentaångest hoppas jag:)

Ångestvecka

Efter en härlig helg i Falun inser jag att det var lite lite tid till tentan på torsdag. Det är så jobbigt med tentaångest... Bara fyra år till med den kompisen hack i häl, men jag ska sluta vara negativ för det känns som att jag har kontroll, men man kan ju aldrig så noga veta. Så idag är det plugg som gäller. Men inte bara det, för min fina pojkvän fyller 29 idag! Så han fick frukost på sängen och paket imorse och ikväll ska vi nog ut och äta. Sen måste jag ju baka något. Och det blir inte en tårta utan något mycket godare som jag inte gett mig på förr. Helena har, då glömde hon sockret eller hur det nu var;)

SS-mars alltså, statistik och skidåkning att slita med. Vi åkte igår, det gick bra men lite väl tråkigt att åka samma samma spår hela tiden. Dessutom går det lite tungt när det är varmt ute. Vi ska åka ikväll också. Jämt ska vi åka nu för det är bara 2,5 veckor kvar till loppet. Vi borde anmäla oss snart Maria, hur går det med knäet? Svik mig inte!

Just det, jag var ju med i utmaningen på mitt gym förra veckorna. Gå på sex utvalda pass så kunde man vinna priser. De ringde på väg hem från Falun och sa att jag hade vunnit 500 kronor i deras shop. Så nu blir det nog ett nytt träningslinne eller nåt:)


Seeegt

Sitter här och väntar på Fredrik "Segisen" Johansson som ska komma hem från jobbet någon gång så vi kan gå ut med Hima på långpromenad. Men nu börjar solen gå ner i takt med att jag börjar bli irriterad.

Igår åkte vi skidor, över två mil och det gick väldigt bra tycker jag, idag körde jag pt challenge och nu är det träningsfritt i några dagar eftersom att jag ska jobba imorgon, har ridskola på onsdag och åker till Falun på torsdag. Men i Falun blir det nog åka av för då ska jag ut och spana på alla skidstjärnor;)

Jaha, nu kom han så hejdå!

Nytt bord! Svarade snabbt på en annons på ...

dsc00749 (MMS)

Nytt bord! Svarade snabbt på en annons på blocket, hann först, hyrde släp och fraktade hem det:) Det var den myskvällen det!

möbeljakt

Nu har Fredrik installerat sig i lägenheten, fast han har en massa kartonger med en massa skräp (?) så han har även fyllt förrådet... Nu behöver vi ett litet bord för två personer till köket, och ett stort matbord med plats för sex pers i vardagsrummet. Så idag har vi letat för fullt på loppisar och möbelaffärer men inte köpt något. Jag knarkar blocket för fullt.

Ingen tv har vi heller:):) Jag är ganska nöjd med det! Men Fredrik saknar en. Fast ikväll har vi vart sostifikerade och suttit i soffan och läst böcker. Köpte en ny fin idag på bokrean "den sisten bonden på Tämmesboda", väldigt intressant att läsa och många fina bilder.

Lämnade in pjäxorna idag också, 300 skulle det kosta och det skulle bli "bättre kvalité än det här iallafall" så då hoppas jag att det stämmer. Skulle inte förvåna mig om samma sak hände den andra pjäxan.

Imorgon efter lektionen är jag ledig i en hel vecka. Ska försöka vara amitiös och plugga ordentligt då. Några jobbdagar och nätter blir det också.

Ja det var dagsläget det:)

jag är så bra tra la la:)

Vågade mig till gymmet helt själv idag, utan varken Bea eller Fanny, men det gick bra för det:) Ryggen och magen var det som fick jobba and it feels good! (Om det är roligt att gymma är en annan femma...)

Igår var vi hemma hos Kroken och förfestade lite, men jag som är gammtanten i gänget orkade inte hänga med ungdomarna hela vägen och gick hem vid 1. Jag har ju fått till en dygnsrytm som är ganska skön, sova strax efter 10 och stiga upp halv 8. Imorse ville jag dock sova längre men Hima fick upp mig klockan 9 efter att ha sprungit runt och stört mig på allehanda vis.

Nu har Fredrik åkt från Luleå med flyttlasset så jag får vänta in han. Men första en långpromenad med Hima. Sen tror jag faktiskt inte att han kommer förrän sent sent ikväll så jag tror det blir schlager hos någon vän ikväll också.



och en nyårsbild:)

Singel-mingel

Oj ikväll efter träningen gick jag och handlade. Konsum här på Frösön hade singel-mingelkväll! Så när man kom in fick man välja mellan en röd eller en grön korg. Om man valde röd var man singel. Så jag tog en grön alltså. Men åh det var lite pinsamt ändå, men de som gick runt där med röda korgar, åh stackars dem. Singelmingel på konsum.. Aja, får hoppas att någon hittade sin livs kärlek!

Stormvarning

Nu ska det blåsa igen. Ovanligt, vad ogillar jag mest här? Att det blåser nästan jämt kanske...

Ridskola ikväll, jag har fått byta häst till ett sto som inte vill göra som jag vill. Inte nöjd, frågan är om man ska fortsätta kämpa med henne och kanske lära sig något nyttigt eller be att få byta.

Mina solrosplantor växer så det knakar, paprikorna vägrar komma upp ur jorden. Tror fröna var för gamla eller nåt.

Annars sliter jag med statistik och mot godissug. Fredrik flyttar hit på lördag, då blir vi sambosar, ska det gå vägen denna gång? ;)


Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0