På tur!

42503-35

42503-33

Idag har vi vart ute på tur vid havet. Jag prioriterade bort hockeyfinalen før det till och med. Var ju kul att Sverige vann, men åh, jag ville ju se det också... Men men, vi hade det trevligt allafall. Boss tog årets førsta dopp:)

42503-34


Igår var vi ut också, men det var inte så himla kul faktiskt. Blev lite trøtt och sådær. Men, man får ta igen det någon annan gång! Ungefær nu anlæder Maria till Oslo, men hon sviker mig før sin kompis+kænslor?
Får træffa henne imorgon, och då ska vi ha barnvaktskvæll:)

Længtar efter min lilla tiger...

Heja Sverige och heja Mamma och Maria!

Så har Sverige ænnu ett OS-guld i hamn. Vilket otroligt starkt OS vi har gjort. Jag sæger vi før jag har ju gett allt mitt stød till deltagarna:) Idag i norsk tv fick Anna-Carin hælsa nåt till alla svenskar som var i Norge:
-Tack før allt stød jag har fått under OS!
-Hihi, Varsegoood!!
Jag stod med mitt størsta leende som ræckte næstan upp till øronen och hade næstan tårar i øgonen. Jag ær så stolt jag:) Imorgon ær det så slutligen OS-finalen i hockey... att de kommit så långt ens. Ja, det ær otroligt, och extra kul att de møter Finland så behøver man inte vara så ledsen før Sveriges skull om de førlorar. Man ær ju en kvarts finska!
Nu sitter jag och væntar på Elin. Hon ær inte den snabbaste hær i værlden, men jag gillar henne ændå. Vi ska ner på stan som vanligt en lørdag. Jag har køpt en till sån hær Jc-trøj-jacka som jag ælskade så mycket i høstas. Men det blev en vit nu och det passar ju bra till våren. Dessutom var det under halva priset. Jag måste sæga att jag ær mycket duktig på det hær med att shoppa billigt.
Sen får jag ju lov att skicka en tanke till Mammselen och Maria som åker tjejvasan idag. De kansk ehar hunnit komma i mål nu i och før sig men det ær ju bra gjort det dær. Sjælv ær jag fortfarande less på skidåkningen men man får væl hoppas man hittar tillbaka till den nån gång i framtiden. Det ær u kul att se på alla fall!

Ikvæll blir det utgång och vem vet vart vi hamnar ikvæll.. Sist Ida var ut, i torsdags, då vi också var ut en kort svæng, kom hon hem klockan 7.30 på morgonen och hade spenderat natten i en jacuzzi i en lyxig villa uppe på Holmenkollen med ett glas champagne i handen. Så kan det gå. Fast jag undrar nog mer på vilket stælle vi hamnar på. Vill ændå inte ha nån rik brat som lever på sina førældrars pengar... ;)

Nej nu ska jag gå och be Elin lægga in en høgra væxel. Før andra gången. Ciao!

Jærnbrist

Jag tror att det ær jærnbrist jag har. Efter att ha vart så otroligt trøtt hela veckan, bløtt næsblod varje dag førutom idag och vart helt yr nær jag vaknat på natten før att gå på toa. Så ja har planerat blodpølse i helgen med apelsinjuice och dessutom har jag fått jærntabletter av Vibeke. Annars ær det ju helg nu. Jaaaa! Vad skønt. Så nu ska jag bli piggare och på søndag kommer Maria. Nu ær dte bara stædningen hær nere kvar och jag orkar inte egentligen, men det måste gøras. Orkar faktiskt inte skriva mer nu.

Det ær faktiskt lite synd om norrmænnen...

...Det ær faktiskt lite førtvivlade. Men jag ær glad att vara svensk idag. Bjørn Lind ær makaløs. Jag har dock småskrattat lite åt Tobias Fredrikssons begynnande flint. Han kan ju inte ha långt hår och flint. Det ser faktiskt lite lustigt ut. Sen håller jag med Maria att han ser lite ut som en jættebæbis. Nej fy, jag har blivit en taskig mænnsika. Jag måste bli snællare... Nu ska jag allafall heja på Anja. Hon førtjænar att vinna!



Igår var jag på kør och det var riktigt skoj. Vi ska ju sjunga næsta tisdag och æta semlor. Så vi hade lite længre øvning ær annars. Men det var superkul. Och jag blev vældigt chockad øver gentlemannen i dørren på vægen hem. Fråga Elin!
- Elin! Mærkte du vad han gjorde? Han høll upp dørren åt oss sen gick han in igen!!
- Men han sa ju hejdå... (fattade inte riktigt varfør jag var så førvånad)
-Ja men det var inte det jag menade, han høll upp dørren åt oss och gick in igen! Jag trodde han också var på væg! Vilken Gentleman!
Jag ær nog inte så himla bortskæmd med sånt dær;)



Vi kom inte ut førræn sent idag. Barnen høll næstan på att klættra på væggarna, och jag tyckte de tog alldeles før lång tid på sig att åka skidor. Hur många heat var det inte? Ville ju faktiskt inte missa skidåkningen. Det ær trots allt bara vinter-OS vart fjærde år... Till slut kom vi oss ut, gick till Frognerparken før ovanlighetens skull. Eller inte. Boss fick leka med ett gæng hundar och jag och barnen blåste såpbubblor till deras stora førtjusning.
Sen lekte Boss med en hund vars husse var ganska snygg. Annars ær det inte så gott om dem... Snygga gutter alltså, men, jag ær ju inte ute så mycket i svængen heller. Dessutom fattar jag inte det dær med hur man træffar killar som ær bra. Finns alldeles før få av dem. De lær ju inte finnas på krogen allafall.

På søndag kommer Maria, weeehooo:)

See ya!

På føtter igen

Ær ju tvungen att vara på føtter igen, hade ju lovat Boss att vi skulle gøra nåt kul idag. Fast jag låg ihopkrupen i soffan och hade ont i magen halva morgonen, och natten var som gjord før dødliga fantasier. Usch. Men knæck mig ordentligt istællet før att gøra det halvdant, så jag kommer vidare fortare. Før någon gång måste det ske hur som helst.



Vi åkte ju upp till toppen av Oslo eller vad man ska sæga. Holmenkollen, Frognerseteren... vet inte riktigt men en bra bit upp. Hade packat matsæcken och planerat en fin vinterdag ute i skogen. Fast nu ær det ju så att Norge ær ett skidtokigt land (æven om deras OS ær lite skandaløst) så några spår dær man kunde gå hittade jag inte. Dock en hel massa skidspår. Till slut gick vi in på ett skidspår och dær var det inte så kul att gå så jag och Boss gick rætt ut i snøn, rætt ut i skogen. Sen pulsade vi igenom den næstan halvmeter-høga snøn tills vi hittade ett litet stælle dær vi fikade. Jag fikade allafall. Boss åt några frolic. Sen skulle vi undersøka snødjupet. Det har ju inte snøat så mycket i Oslo sen 1968 så det var ju en hel del. Och faktum ær att vi aldrig kom ner till botten. Det var mer æn en meter alla fall kan jag lova. Men det var ju tur att det var några hårdare lager under så man slapp gå i meterdjup snø, før då hade nog Boss førsvunnit.
Sen skulle vi åka Korketrekken (pulkabacken) ner med min stjærtlapp. Det gick inte så bra før den gled inte så bra. Men vi kom ner allafall och åkte hem efter 2,5 timmar på vift. Nær Maria kommer tror jag att jag ska dra med henne dit så vi får åka lite pulka. Førresten så blev jag påkørd av en engelskman dær. Jag gick på sidan så kom han bakifrån och kørde på først mig och sen Boss. Aj i vaden, men det gick bra. Ha var gammal också så det var inget raggningslæge heller;)

42503-32



Nu ska jag æta middag och fundera på varfør tjejer och killar inte førstår varandra. Sen ska jag æta min stora onyttiga kakbit som jag inte orkade æta upp igår och ligga i soffan och deppa ett tag till.
Førresten ær det smallville och one tree hill snart. Sådeså.

Buhu buhu...

42503-31...Åh vad hemskt. Jag har ligger rejælt långt ner och kravlar nu. Så jobbigt att jag måste lægga mig på golvet och Boss blir orolig. Tænk vilken kænsla du har Big. Uh, jag orkar inte ens laga mat. 



Jag har vart på stan idag och shoppat. Oslo ær så stort och det finns så många affærer. Længtar tills Maria kommer hit så kan vi shoppa tillsammans. Oslo-city-gallerian ær næstan i Bangkok-klass. Mega-stort. Fast det ær klart, villade ju inte bort mig idag allafall.
Har køpt lite smått och gott, och tænkte ta mig ut till Ikea också, men jag skippade det, hade inte nog ork kvar. Men jag har køpt en ram dær jag har satt in kortet på Glenneth som jag fick av Helena, det blev jættetjusigt!



Jaha, nu har mamma ringt och skællt på mig. Men det ær faktiskt inte så lætt att "bara gå vidare." Faktiskt
så ær jag ju en bakåtstrævare. Jag ær fascinerad av hur det var att leva førr i tiden. Skulle vilja leva som en luffare hundra år bak i tiden før en sommar. (Inspirerad av Rasmus på luffen)

42503-30
"Han vill va fri som en fågel,
fri som en fågel.
Och då är det som
nånting ropar; - Kom!,
i hans galna luffareblod"

Skulle vilja valla får i en fæbod. Skulle vilja mjølka korna før hand. Jag har svårt att slæppa gamla tider i mitt liv och længtar ofta tillbaka (gymnasiet, somrarna på Tjarn...) Jag har svårt før att glømma gamla kærlekar. Vill att saker ska vara som de alltid har vart...
Nær man går och ser bakåt på det dær viset så snubblar man næstan på framtiden. Ær det kanske det jag gør nu? Hindrar mig sjælv från att leva? Jag vill væl gå vidare, men jag vet inte hur!



Nej, jag må gå och laga lite tortellini nu. Till efterrætt ska jag spise den stora onyttiga kakbiten från seven-eleven som jag har køpt idag, se på norsk tv och mysa med Boss i soffan. Hær ær det jag som ær kung i helgen:) Imorgon har jag lovat Boss att jag ska vara med han hela dagen så vi ska på utflykt till Holmenkollen och gå en lång-promenad och ta med fika. Hejsvejs!

Knæckt...

...av helt fel anledning. Hallå?! Inte riktigt vad jag hade tænkt mig va? Var ju och trænade idag. Och vad får man? En hyperaktiv ledare som hoppar runt och sen ska man slå I LUFTEN?! Herregud, ge mig lite motstånd. Please! Skriver nog ett mail till dem imorgon och førklarar att passet var inte riktigt som jag tænkt mig. Mina armar, hello? Om de inte får træning blir de stora fettdepåer istællet før muskler. De ær redan på god væg. Nej snælla nån, ge mig lite hederliga armhævningar så blir det nog bættre. Tills vidare får jag helt enkelt se till att træna mig sjælv. Suck, vi vet ju alla hur odiciplinerad jag ær...



Annars har det vart bra idag "på jobbet" eller vad man ska kalla det. Barnen har vart jættesnælla. De har vart i parken idag och sen har de skottat snø. Har ont i smalbenet før jag råkade "krocka" med Ivars snøskyffel ett par gånger gånger. Annars har jag haft det lite jobbigt med andra saker idag. Har fått ett okontrollerat utbrott. Till stor del av de dær mænniskorna som jag avskyr. Jag avskyr att jag avskyr dem också. Fattar inte varfør de måste ha sån himla aggresiv effekt på mig. Jag avskyr att de påverkar mig. Nej, nu håller jag på att bli arg igen. Jag ringde allafall Maria och hon fick mig på bættre humør- fast jag var lite pissed resten av dagen också. På grund av allt. Sen kom Dag med slutklæmmen vid middagen ikvæll. Tack før den. Fast han har bett om ursækt flera gånger efter det som tur ær.

Nu ska jag sova och sen væntar lite jobb imorgon, och sen ska jag ha en lång lugn skøn ensam helg. Hærligt!

Ser jag glad ut?



Ja det gør jag, men det beror på att jag inte har nån bild dær jag ser sur ut. Men jag ser allafall vindøgd ut på det hær kortet så jag tænkte att det ær nåt allafall. Før jag ær faktiskt inte så himla glad just nu. Jag ær trøtt! Gnælliga barn ær tamigtusan det jobbigast som finns. Jag måste applådera før mitt tålamod.
*applåd*
Låter jag gnællig? Det ær jag- och som sagt, gnælliga barn ær det jobbigaste som finns. Jag ær riktigt jobbig alltså. Jag har vart ute i det hær himla pissvædret och den hær himla æckelsnøn i 3 timmar idag och inget os-guld fick man før det heller. Hallå, fortsætt leverera Sverige. Okej, Anjas brons var væl rætt okej men idag hade jag behøvt guld før mitt humør. Men jag kan kanske få os-guld i tålamod?

Kærlekskrank
Vill ha nån som stryker mig i håret. Sex klarar man sig utan - fine... men nærhet. Svårt. Jag, Ida och Elin satt i soffan igårkvæll och tittade på desperate housewifes och strøk varandra i håret. Ær man desperat så ær man.


fulbig och snyggmacke

Nej nu ære væl dags før middag I guess. Helt okej, får man bara en liten paus ær barnen lika søta som vanligt nær man kommer upp igen:) Och jag ær lugn och fin som en filbunke också. Toppen toppen!

Hejråå

So outstanding!

Sansløst bra!!!

So outstanding!

Wohooow!! Vilken dag Sverige! Jag ær helt slut! Barnen fick vænta med att gå ut idag før jag skulle ju se sprint-tævlingen. Så underbart! Jag stod och hoppade framfør tv:n och fick tårar i øgonen. Sen nær herrarna vann också stod jag och hoppade igen, och då hade barnen lært sig det också, så då stod vi dær som tre glada dårar. Fast jag tror inte pojkarna fattade det underbara, de stod mest och hoppade før att jag gjorde det tror jag:) Norrmænnen ær ganska goda førlorare ændå. De hejar ju på oss om de inte har nån chans. Som i damloppet. Sen har de en svensk flagga på bordet i tv-studion. Vi ær såååå bra!!



Vi gick allafall ut efter det dær glædjeruset.. till Frognerparken, med fika i sæckarna. Så hade vi Boss med oss och jag kan tala om att han ær den enklaste att hålla reda på. Han håller ju koll på vart jag ær och føljer efter. Men vad gør man nær pojkarna springer åt varsitt håll? Gosh.. man blir næstan vindøgd. Men vi hade det ganska mysigt. Tittade på traktorer och grævskopor och fikade lite varm choklad. Sen skulle Ivar hålla i Boss och det såg ju lite kul ut. Boss stod ju som vanligt och luktade och Ivar sa åt han flera gånger "Kom Boss!" Sen ræknade han till tre och drog allt vad han hade och då flyttade ju Boss lite på sig och Ivar føll bakåt och satte sig på rumpan. Sen somnade de allafall i vagnen med kaksmulor i hela ansiktet. Som folk log åt dem nær vi gick hem. De ær så søta.
Jag har faktiskt fått ett Valentin´s day-kort idag också. Hængde på mitt dørrhandtag nær jag vaknade imorse. Hallå, jag behøver ingen pojkvæn. Har redan två, Ivar och Viktor:)



Nu ska jag væl upp och æta middag sen ær det ju kør ikvæll. Kul! På torsdag ær det Kick´nBox. Dags att bygga upp musklerna igen. Oh yeah!
S e e  Y a h



Back in Oslo

Så var man tillbaka i Norges huvudstad igen. Hade ett trevligt sista dygn i Falun med sællskap av Glenn i stort sett hela tiden. Bakade en paj på søndagkvællen och då låg han på en stol i køket hela tiden. Sen tog jag mig ett bad och han satt i badrummet hela tiden och høll koll på mig. Fattade væl antagligen inte hur jag kunde ligga i vattnet frivilligt. Sen sov han med mig på natten och vi gosade massor. Hade næstan tio timmars resa tillbaka på søndagen varav två timmars væntan i Karlstad. Så jag gick till Hemkøp och tænkte køpa med mig några tuggummipåsar som inte finns hær i Norge. Bredvid Hemkøp låg bion! Filmen som jag hade tænkt se någon gång hade precis børjat så jag skyndade mig att køpa biljett, sen slæpade jag in mig och min packning i salongen och væntan gick genast mycket lættare. Ryktet går heter filmen. En romantiskt komedi, feel-good-film. Det ær sånna man behøver med jæmna mellanrum. Næsta film jag siktar in mig på ær Casanova, med ingen mindre æn heta Heath i huvudrollen;)

42503-25


Kom tillbaka igårkvæll som sagt och fick pizza dær uppe. Satt och kikade på en film ett tag innan jag gick ner och la mig. Var trøtt men hade en lite orolig sømn. Somnade i soffan dær uppe ikvæll efter jobbet, men vaknade nær Elin och Dag kom och gjorde situps:) Just det, Big har bakat hurtbulle idag! Mums! Gjorde stuvade makaroner och falukorv till lunch också før jag var så himla sugen på det och hungrig. Sen har jag fyllt min viktigaste uppgift idag också: Lært barnen "Heja Sverige!!" Haha, fick onda øgat av Dag..

42503-26

Hejdå Mamma valrossen, vi ses snart igen!

Walking ghost.

42503-34

Idag har jag och min söta syster gått och gått. Sånt som man gör här i Falun när det inte finns nån bil att tillgå. Hittade ett jättefint örngott i torsdags som det står "Jag älskar dig" på. Åh vad sött. Men jag hade ju ingen att ge det till så jag köpte det inte. Äh. Jag köpte det idag. Jag gav det till mig själv. Sen köpte jag en massa godis som jag ska äta upp i Norge. Och bli tjock och fet till jul så man kan äta mig som julskinka. Mamma påstår att jag äter mycket godis. Fattar nada.
Sen gick vi upp till Sjulsarvet i det snöiga vädret. Pulsade på genom skog och dal. Korsade skidspår och kyrkogårdar. Vä framme tog jag fram stora pepparkaksburken och mjölk och berömde mig själv för jag var är så duktig. Äh, jag vet inte varför jag var duktig. Men jag förtjänade dem säkert.
Och vad tror ni vi gjorde sen?! Jo, det ska jag tala om, att vi GICK ner till Mammselen igen. Pratade om sommaren, utlandsresor, vita delikatessjordgubbar, om vems pappa som var minst, om Per-Erik som statist och mycket mera. Jag har förresten uppfunnit en ny make-up idag. Frozen Strawberry. Hihihi.

Nu ska jag baka en bärpaj. Jag är ju beroende av socker. Men jag blir inte arg om någon stjäler mina frukostflingor. Men däremot gömmer jag godiset för mamma. Men hon fattar ju när hon läser det här. Då får man väl en liten kommentar igen skulle jag tro..."Birgitta. Men Birgitta! Jag har inte ätit godis på en och en halv månad jag, det som är onödigt och dyrt slutar man med, dessutom får du finnar och går upp i vikt bla bla blahaaaa..." Tur att jag inte är så känslig. Som när Per-Erik sa att jag hade blivit tjock den där julen. Då stängde jag in mig på mitt rum och började gråta. Så kan det gå! Man ska vara försiktig med kommentarerna. Fast han är förlåten nu:)
Ska köpa träningkort när jag kommer tillbaka till Oslo. För, om man tränar får man äta onyttigt också. Sådeså. SÅ är reglerna i MITT liv.



Lift me. Lift me from the ground...and don´t ever put me down... lalalaaa

Vädret här hemma har vart fantastiskt idag. Vaknade upp till en strålande solig dag i Sjulsarvet, med en aning träningsvärk som blivit värre med dagen... och värre lär det bli. Ryggen och axlarna är nog värst, men det är ju de muskelgrupperna man använder mest på box-träning också.
 Idag har jag gått och sjungit "I don´t care if you don´t want me, I´m yours, I´m your riiiight now" på vår väg. Sen tog jag en sväng i skogen pulsandes i snön, utan musik. Måste ju höra på stillheten och tystnaden här hemma i skogen också. Alldeles stilla. Snön gnistrade och jag laddade varenda cell i min kropp med ren naturkraft. Sen gick jag in och sjöng ännu högre. "I´m yours riiiiight now!!"
Det är Madrugada och Ane Bruns låt "Lift me" som jag har fastnat på.

42503-32

Sen tog jag Glenn under armen och gick ner till Mamma. Inte det allra enklaste. Men ner kom jag, lite för varm och lite för snöig. Vi hade planerat att äta grekiskt nere på stan, så då gick vi ner dit också (Big går och går och kommer aldrig till dörren...) Hämtade upp Helena och gick och kollade om det fanns något bord och det fanns det som tur var. Efter en god måltid och en sväng på mataffärn gick vi hem igen. Nu ska jag bara ta det chill.... See yah..

Don´t love boobs...

Så har man vart nere på stan och shoppat. Ett och annat fynd har man väl lyckats hitta. Dessutom har jag sprungit runt och letat efter underkläder. Ni vet "We love boobs" Åh, jag älskar inte att prova underkläder iallafall. På den punkten är jag perfektionist. När det gäller bh:ar allafall. Sen har jag konstaterat idag under allt slit och släng i provhytterna att det en av de sämsta sakerna att med att vara singel är att inte ha någon att visa sina nya fina underkläder för. Att inte ha någon som säger "Ohh... Sexigt... fast du är snyggast utan några kläder alls!"... Jaja, får väl visa dem för nån kompis eller nåt då, för det där med one-night-stands är ju inte riktigt min grej...
Nu ska jag gå upp till Pappa och äta middag. Ringde honom nyss och sa att jag måste äta senast halv sju, för Helena ska dra med mig på ett Kick`n box-pass. Nej, det hinner vi ju inte för jag har ju inte kommit hem och skottat snö och gjort eld i spisen... Gahh.. Man kan ju bli tokig för mindre. För i vilken dröm har jag sagt att jag skulle skotta snö och tända eld i spisen? Jaja, ni syskon vet ju hur han är.
Nej, måste väl skynda mig lite nu antar jag. Mamma valrossen (hahahaaa) är ute och skidar. Vi skrattade gott åt det där igår. Men ha det gott allihop!
Ciao!

Home again...

Nu har jag kommit hem till Falun. Efter 8 timmar i buss. Men det var lite folk och jag kunde sitta på bussen och drömma, slappa och lyssna på musik. Mina favoritsysselsättningar alltså. Kom hem till ett grått, snöigt Falun. Ungefär lika som Oslo såg ut då jag for därifrån i morse. Fick träffa min älskade katt som jag har haft sovandes på magen ikväll. Sen träffade jag ju min orangea syster och min mamma som är lika rolig som vanligt. Imorgon ska jag till Sjulsarvet. Där är det så här fint:

Sjulsarvet
 
Och här är lilla tussen. Lite större in real life. Men han är lika söt nu. Kommer nog en ny bild på honom imorgon kanske, men min roliga mamma ligger i sängen och tjatar om att jag måste sluta, för HON SKA FAKTISKT UPP OCH JOBBA IMORGON! Hon är nog glad att jag kommit hem för då kan Glenn vara och puffa på mig inatt istället för att hon ska störas av han. Här ligger han allafall i den stora soffan i Åskilje och myser, där har jag också legat och myst en gång i tiden...

42503-7

Elin, Ida och Dag-Terrier: Jag hoppas ni tar väl han om Bossen, men det vet jag ju att ni gör;) Thank you! Hälsa han från mig....


Seeehhh!

Nån pærla?

Nej. Jag har inte træffat nån ny pærla hær i Oslo før alla som undrar. Finns inga killar som ær værda en pærla som mig. Haha. Jodå. Kanske nån. Fast vart han håller hus vet jag inte!
Imorgon åker jag hem ja. Klockan 8.40 går bussen från Oslo. Det ska bli riktigt skønt att komma hem en svæng. Men jag sæger då det. Jag skulle hellre åka till Lycksele. I love mitt ælskade norrland. Men man vill væl træffa sin ælskade familj och sin ælskade Glenneth också!
Ikvæll skulle jag allafall till køren och sjunga, precis som man ska på tisdagar. Och dær stod jag på stationen i en HALVTIMME och væntade på t-banan. Men kom den kanske? Neej, det gjorde den inte. Så då gav jag upp och gick hem igen. Det visade sig att en dam hade blivit påkørd nere på en annan station idag. Så det var ju trumatiskt. Før chaufføren, hennes familj och, ja, många andra sækert också. Och jag, jag missade ju bara køren, så man ska væl inte bli alltfør pissed. Fast jag frøs lite. Och det snøade på mig.
Så ikvæll har jag packat lite, vart upp till familjen dær uppe och fått en MASSA resgodis. Jag kommer næstan ha kvar nær jag kommer tillbaka. Måste ændå køpa en stor godispåse innan jag åker hem, før hær kostar det 7.90/hekto nær det ær EXTRApris.
Sen har jag vart hos min familj hær nere och umgåtts. Elin har legat på min sæng och jag har suttit på min stol. Sen har hon mobbat mig før att jag inte kommer till saken eller nåt.
Førresten hade vi ett nattligt møte på toaletten inatt. Eller imorse eller hur det nu var. Jag skulle allafall upp och kissa och slet upp toadørren, och vem sitter dær om inte Elin. Oj vad førvånad jag blev. Men æh, børjar væl bli van vid det dær nu. Har ju hænt førr om man sæger så ...! Nej nu ska jag nog vara social med min hund och med Elin en stund. Ska ju faktiskt bort imorgon. Hem!
See!

42503-27

jag & Elin

m

annorlunda lovestory. men ändå helt vanlig kärlek...

Nu har jag vart på kino och sett Brokeback mountain. Barnvakten blev inte sen alls idag, så det blev bio ändå. Det var en fin film, jag gillade den. Jag tyckte faktiskt att den var romantiskt också, och fin miljö... Att två personer som älskar varandra så mycket inte kan vara tillsammans. Det är så tragiskt. Den var lite tragisk filmen. Det var inte många gånger, om ens en, som man fick se Heaths stora veckra leende. Men jag klagar inte. Jag gillade ju filmen.

Idag har snön gjort att jag inte kunde skjutsa barnen i vagnen till parken. Fick skjuts av Dag och bilen istället. Sen fick de åka pulka hem och så bakade vi brownies. Det tyckte de var kul. Barnen har vart jättesöta och glada idag, fast nog är det lite jobbigt att ha de överallt i köket. Finns det nåt att trycka på så trycks det. Finns det nåt att pilla på överhuvudtaget så måste man pilla på det. Det gäller verkligen att ha ögon i nacken! Men jag klagar inte, trivs fortfarande jättebra! Nu ska jag sova, sista arbetsdagen imorgon innan mitt lilla lov. Sen är det hejdå Oslo och Hej Falun för ett par dagar... Sleep well!

Nehejdu!

Det går ju inte att gå på bio ikvæll kom jag på nær jag var som trøttast. Jag ska sitta barnvakt! Well, heta Heath och snygga Jake får snællt vænta!
Nu ska jag upp och jobba!
Swiiiisch

Tidig søndagmorgon

Inatt satt jag barnvakt till halv fyra. Eller satt och satt, jag låg førstås och sov på soffan. Det gick bra i alla fall. Sen lovade jag Dag att vara barnvakt mellan 7 och 9 imorse før att han ville sova:) Sen fick Elin ta de två timmarna efter det. Så jag steg upp kvart øver 6 imorse før att duscha och gå ut med Boss och nær jag gick av mitt pass åkte jag till kyrkan. Var ju høgmæssa med dop idag så då skulle køren sjunga. Køren bestod av fyra personer... men det funkade fint. Tror jag... ;) Efter det for vi och bowlade. Halva køren (dvs 2 pers) + kørMicke (kørledaren) och två av hans kompisar, jættetrevligt!
Vi tænkte gå på bio ikvæll vi som bor hær nere minus Dag-Terje. Brokeback mountain med Heath-snyggot. Tyværr var det utsålt, så vi tar nog det imorgon istællet. Måste ju passa på att gøra nåt kul før mina intjænade 200 kronor från imorse!
Nu tror jag vi ska laga lite mat hær. Ida ska ner på Majorstuen och sola (sjælvklart har jag talat om att det ær dumt, men hon lyssnar inte på kloka Big) så ska hon køpa lite ingredienser till en... køttfærspaj! Boss hælsar till alla!


Brokeback mountain

Heath Ledger
Heta Heath

Helg!

Så var ænnu en vecka snart till ænda, en ganska jobbig fredag, fick hæmta barnen tidigare i parken, så jag fick skynda mig att stæda, sen var de lite gnælliga idag och jag hade lite ont i huvudet. Ikvæll ska jag sitta barnvakt med det ska nog bara gå bra eftersom de ær så trøtta.
Annars planerar jag inte mycket i helgen. Ska nog shoppa en svæng imorgon. Måste stæda lite i rummet också, nu nær man har en Boss och en smutsig væg utanfør.
Annars ær allt lugnt! Ska spela lite betapet nu!
SEEYAHHHHHHHHHHHHHHHH

Big har tænkt till!

Ja nu har jag vart ute på kvællspromenad med Boss till butikken och køpt glass och kakor. Jag ær på mycket gott humør och jag har sprungit lite med mina ben och det tyckte de om. Biggi har næmligen inte trænat en meter sen innan jag åkte till Thailand. Men idag gjorde jag faktiskt kanske tio armhævningar med Viktor på ryggen, det var jobbigt. Jaja, iallafall, jag sprang dær och jagade Boss och sprang jættefort, ojoj så kul før min kropp. Men det jag skulle komma fram till var att jag faktiskt borde ha dåligt samvete! Jag har vart orættvis och taskig. Så nu ska jag skriva ett førlåt-mig-mail. Fast jag måste nog se på desperata husfruar først, så jag får gøra det sen. Men iallafall! Du som kænner dig træffad av det hær har snart ett førlåt-mig-mail att vænta! Jag måste ju næstan skriva vad jag har shoppat idag också- mjukisklæder, bodybutter jordgubb, en trosa, ett førklæde och ett underlægg till Boss matskål. Allt på billigare pris æn vanligt. Nej nu gick Boss och Ninni. Got to go!

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0