Tidigt. Kallt.

Nu sitter jag på bussen, det är min nya grej här i livet. Än så länge går det bra, det är ganska skönt att sitta och läsa och kolla ut på hösten som närmar sig. Men idag är det kallt för värmen fungerar visst inte.
 
Jag har ju börjat nytt jobb i företagshälsovården i Lycksele. Det verkar vara riktigt bra men jag har inte kommit igång med själva jobbet än utan det är mest inläsning och lära känna-fasen fortfarande. En skön, kravlös fas. Sen blir det förmodligen åka av. Bokstavligt talat då vi arbetar i 6 av inlandskommunerna häromkring. Det är något speciellt med Västerbottens inland och jag känner mig mer hemma här än i Umeå som mest känns stort, anonymt och platt. Jag får ge det lite tid gissar jag.. Vi behöver komma mer i ordning där hemma med rutiner osv. Ungarna har förskoleplats nära nu och det är bra, de trivs.
 
Hoppas verkligen att värmen på bussen kommer att fungera i vinter...
 
Stugan har fått ny färg, jag drömmer om tapeter och fina trasmattor:)

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0