Det är så främmande och konstigt

jag blir inte klok på mig själv. jag går och sover nu.

Tråk.

Ja, just nu har jag tråkigt. Men det är okej, man måste väl ha det ibland också. Jag har vart ledig idag och passade på att sola och bada på hälla. Köpt gardiner har jag också gjort, fast jag inte vet alls hur det ser ut i mitt rum i Lule. Men jag vill ha mycket brunt, mycket ljusstakar, och riktigt höstmys. Indiska får nog endel besök av mig kan jag tänka mig.

Imorgon kommer Mamma och Maria hit:) På fredag när Helena slutat åker vi vidare till Luleå och där ska jag och Helena och kanske Martina tillbringa helgen. Lars Winnerbäck spelar på lulekalaset på lördagen. Det blir guld det. De andra åker vidare till Boden och Per-erik.

Nej nu ska vi till tvättstugan misstänker jag. Hejhej.



Vad man saknar och inte saknar

Nu har jag suttit och kollat igenom bloggen, från hösten.... och våren... det är mycket som man verkligen inte saknar. Ord som blötsnö, jobba, städa och jobba igen, genomvåta vantar, stress, munsår, regn, deprimerad, saknas inte. Men sen då.

Kidsen hade gått i säng men Ivar kunde inte sova så han fick ligga och lyssna på min mp3 en stund sen följde han med mig in till mig och fick ligga i min säng med Glenn kurrandes bredvid, han somnade och jag läste bok

Inatt regnade det mesta av snøn bort och imorse nær Viktor kom ut sa han:
-Gitta, det har blivit høst igen!


Jag:-Jag tænkte gå och byta dina sængklæder...
Ivar: -Det kan du gott gøra.

-Viktor, kan du gå ner på badet och kissa och borsta tänderna?
-Ja, men kan jag ha på mig sjörövarögat då?
-Ja
-Tack. Men kan jag ha det på när jag vasker mig å?
-Ja
-Tack. Men kan jag ha det på när jag borstar tänderna å?
-Ja
-Tack. Men du, kan jag ha det på när vi går till barnehagen?
-Det vet jag inte.

Jag rostade brød åt Ivar som ær hemma och ær sjuk idag. De råkade bli lite brænda..
-Oj, det blev negermackor
-Negermackor?
-Ja, fast så får man egentligen inte sæga, sæg inte så i barnehagen.
-Nej, bara hær hemma
-Ja, bara hemma...










Jag saknar kidsen...

No air

Luften gick ur mig igår efter jobbet. Luften gick ur hela Lycksele efter motorveckan känns det som. Jag saknar raggarbilarna faktiskt, jag saknar det livade, även om det varken hör till mina eller Irenes favoriter när de burnar utanför fönstret. (Fast jag är mer tålmodig med dem, jag har övat på russen) Jag ringde hem också, och mamma pratade på och sen när jag skulle säga vad jag vill hade hon jättebråttom till tvn, då fick jag prata med Kate som bara vara osocial och inte ville prata med mig, fast hon hann skälla på mig lite. Så jag ringde Helena och beordrade henne ut till Statoil så vi kunde köpa glass och prataprataprata. Det var bra.

Idag åker Jonas, Johan och Fredrik upp till Luleå, då vet jag inte vad jag ska göra om dagarna när jag är ledig längre. Idag var vi och spelade beachvolley igen och det gick skitdåligt. Jag glömde helt hur man gjorde. Men det var fint väder och det var varmt, så jag och Fredrik tog årets första dopp- för mig alltså.

Livet är rätt schysst och vardagen har inte hunnit fatt än. Jag tror faktiskt inte att den hinner ifatt mig alls i sommar:)




bitchvolleyboll

Heyheyhey. Har precis kommit hem från beachen där vi har spelat och grillat. Skithärligt väder, trevligt sällskap och väldans skoj. Jag och Hell ska bli bäst i Lycksele på volleyboll så nu äre bara att ligga i hårdträning:)
Men nu ska jag väl gå och tömma ut all sand ur kläderna och sova. Alldeles för lite sömn på sista tiden, men sova kan man ju göra när man dör. Eller nåt.

Godnatt och lev väl.

Sol!

Det är sol idag, jag är ledig och jag ska sola:)

Sen ska jag fika med Johan också:)
 
Det blir säkert nåt skoj ikväll också.

Skoj it is!



 

22Juli

Vilken dag är det idag, vilken dag är det idag? :D

Idag har jag fått tid i Umeå för ögonundersökning, så jag drar dit snart, sen ska jag hem och njuta av dagen och livet och allt det där.

Fantastic!

Lovely

Tjena tjena och godmorgon:)
Det är lyckorus nu. Shiiiit....

Det är så skoj här att jag nästan trillar av stolen. Jag har vaknat upp idag och mår helt finemang också, fantastic. Fast jag gjorde något konstigt med mina ögon i drömmen inatt och det gjorde skitont. Hoppas det inte var nåt allvarligt. Hoppas jag får åka till Umeå på tisdag för att kolla upp dem.

Festen i fredags blev väldigt lyckad:) Häggbert som fyllde år fick en hink med bål och en kudde. Det resulterade i mycket glada människor. Tävling i singstar och frågesporter, jag önskar mig singstar! Jonas avslutade kvällen med ett bad i älven.
Det var inte lika skoj att vakna nästa dag men efter lite sibylla, där jag för övrigt lyckades somna, var man människa igen. Så vi åkte till ica och plockade på oss allt som såg gott ut, parmaskinka, melon, ost och kex, rökt reindeerheart, släkting, chips och godis och sen drog vi på cykelpicknick på gammplatsen. Jonas visade delar ut sitt gympaprogram, jag, Freddan och Helmert hade handståendetävling och jag fick världens roligaste bilder på Jesper när han masserade Jonas. Jag ska lägga in den nån gång när jag har min dator. Sen drog vi vidare till skogskåtan där det var rätt mycket folk.

Idag kommer Markus och ska ta Boss på semester i Åskilje. Förhoppningsvis får jag min dator också:)

Hejsvejs

glass, godis, fika, pizza.

Idag har jag mest sprungit runt på stan. Fast så många meter har man ju inte rört sig, omöjligt, Lycksele är ju så litet. Men det blev fika på både Indo och Lilla bagis. Träffade Kim och hans tjej och mamma, det var trevligt. Han har man ju inte sett på evigheter. Jag, Jesper och Jonas har suttit och planerat de närmaste dagarna. Jonas ville tatuera sig i Umeå imorgon, men fick ingen tid så det blir nog bara jag och Jesper som åker dit en sväng. Vi har letat födelsedagspresent åt en kompis som vi ska på fest hos imorgon. Det blir en finfin present som alla får dela på:)

Åh. Jag tror det blir toppen. Fest en mil bort och sen cykeltur in till stan. Hoppas man inte hamnar i diket bara:P

Nej, jag har huvudvärk ikväll och ska väl hoppa i säng. Gonattinatta





What I did to you was hurtful, what I’m going through is hurtful

Ikväll har jag och Helena gjort en tredjedels Lycksele-klassiker. Till Statoil och tillbaka. Vi skippade de andra mackarna. Det var bra med lite qualitytime med syrran. Boss är så trött att jag ibland tror han ska dö på fläcken. Ibland orkar han inte ens lyfta på benet när man klappar han. Jesper har haft han med på äventyr idag när vi andra jobbade så han har minsann inte varit oaktiverad.

Nu är jag ledig i fyra dagar. Nice...

Syrran, ryck upp dig, upp med näsan. Du har inte tappat den, den har bara gömt sig lite. Vi saknar dig här uppe allafall, men i höst blire rajraj i Luleå. Och qualitytime med dig. Puss och kram puss och kram



Tänk på nå roligt

Lycksele!

Nu är man minsann här och har till och med hunnit jobba en kväll. Det är ljuvligt att vara här, fastän solen är någorlunda frånvarande bakom molnen. Jag är nyss hemkommen från en promenad i gamla kvarter med Boss. Samma promenad som vi gick varenda morgon för två och ett halvt år sen. Vi stannade till vid älven så han fick bada och jag fick tvätta honom. Sen gick vi i den fina tallskogen ovanför sjukhuset, jag kan lova att han kände igen sig. Han låg och ålade runt i blåbärsriset. Oh det känns bra att vara tillbaka.

Igår när jag slutade jobbet hade jag tänkt åka till solsidan där Helmert var. Eller åka och se vad Johan och Kim pysslade med. Men när jag klev in genom dörren så insåg jag plötsligt hur himla skönt det var att vara ensam. Jag har nog inte vart det på drygt två veckor. Så jag bestämde mig för att vara hemma istället. Fast sen droppade de in en efter en allafall, men det var bara trevligt. Vi drack varm choklad och löste korsord.

Annars finns det saker att hitta på i veckan. Spökhus, kanotpaddling, fika rabarberpaj, åka till Umeå, och så fest och fest.

Jesper skulle fixa rabarber så det blir nog paj ikväll efter jobbet.


:)

Bikini`?

Jag tror det börjar bli dags att svida om snart. Här i Sverige är det ju inte bikiniväder direkt. Men jag trodde jag skulle kunna sola lite på speedboaten från Paros men tji fick jag. Vad kan vi om speedboats Kate? Just det. Man mår illa.
Jag har inte vart sjösjuk en enda gång under resan i segelbåten. Fast det har blåst som bara attan. Sista turen vi hade var det höga vågor och Ivar, Viktor och Tale hängde över hinken ombord och kräktes i omgångar. Men för mig och Perk gick det bra. Men idag fick man inte gå ut eller nåt, bara sitta och gunga med i vågorna. Folk vinglade omkring med papperspåsar hela vägen. Så jag blev också sjösjuk, men jag slapp kräkas allafall.

Väl framme i Rafina råkade vi bara springa på den annars så sällsynta flygbussen och tog den istället för taxi till flygplatsen. Världens tur, och billigt blev det. Sen roade vi oss på flygplatsen. Fast det var inte så kul. Jag försökte komma fram till vilken parfym jag skulle köpa men kunde inte bestämma mig. Jag gick och köpte alkohol istället. När vi gått igenom säkerhetskontrollen kom jag på vilken parfym jag ville ha men då var det för sent :( Varför blev man så velig för?

Efter två timmars försening är vi nu på arlanda. Vi ska väl hitta nån soffa att sova på snart. Men innan det skulle vi hitta tågbiljetter, som nu är ordnat, kommer fram halv ett imorgon.

Och... så skulle jag kolla om det blir flytt till Luleå i höst. 3 kurser, juridik, socialrätt och historia...
Jag kom in:)

Hejselihejsan!

Ooo det ær varmt i Grekland må ni tro, man svettas næstan bort. Tror inte jag ær gjord før sån hær værme, men man lær sig att slappna av allafall, før man orkar inte gøra så mycket æn att ligga och sola och æta:) Vi har det vældigt bra hær, har tappat rækningen på hur många øar det ær vi har vart på... Naxos, Ios, Santorini, Folegandros, Sifnos och nu Siros. Det ær nog dem...




Jag har inte blivit sjøsjuk, inte Per-Erik heller. Dæremot har jag blivit krækt på. Ska bli hærligt att komma hem och brunfærgen børjar ta sig. Jag ska utmana Helmert nær jag kommer hem.
Nu måste jag sluta før vi ska visst ut och æta!
Ciao!

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0