Idag är en bra dag!

Jag är så glad, fick mitt förstahandsval till praktiken i höst, om inget förändrad kommer jag att vara på trauma/ångest eller affektiva avdelningen :D

Och solen lyser, jag ligger och läser turist-tidningen och inspireras till fjällvandringar, ibland är livet himla härligt måste jag säga!

Snart ska jag avverka ett jobbigt träningspass men i eftermiddag blir det utflykt och picknick. Ikväll måste vi nog köra en glasspromenad. Som vi glasspromenerade för ett år sedan när jag var höggravid...

Och i sommar måste jag läsa in mig på diverse ångest/trauma/depressionsböcker. Kul det med:)

Det här inlägget skrev jag igår... Men ni får det nu!

Härliga dagar

Idag är det sol och jag startade dagen med ett spinningpass kl 06.30, vilket kändes bara bra faktiskt. Sen har vi träffat Julia och Greta under dagen. Greta är en vecka yngre än Majken men går redan! Hon gillar att pussas också och jag tror Majken blev inspirerad för det har vart ett himla pussande här ikväll:)

Har nyss bokat rum i Härnösand till Irenes diakonvigning. Det kommer bli så himla kul! En liten mini-släktträff:)


Besök, grillning, jordgubbspaj, krocket?

Idag var vi en sväng på stan. Inte så kul. Sedan for vi på ett härligt café i vackra Ås. Utsikten i Ås är saligt vacker. Nu kommer snart ännu mer besök och vi ska ut på gräsmattan och grilla:)

Idag har jag suttit och skrivit hemtenta hela dagen lång.. Det har gått lite hackigt. Imorgon kommer Katarina och Mats, det blir kul, hoppas att jag hinner färdigt med skolarbetet. Inget mer än så har jag att skriva, här kommer en bild på Majken och hennes morfar, vi har upptäckt två nya tänder idag:)

Så kul att gunga!

Vi är så glada idag för Majken har fått dagisplats på vårt förstahandsval:)

Nu är det norrland igen, men jag vill längre upp.

En sådan trevlig helg vi haft i Stockholm! Bäst var en cykelutflykt till ett naturreservat där ekarna höll på att slå ut och koltrasten sjöng. Men nu är jag less nåjäääävulskt på den stan. Vi åkte in till de mer centrala delarna idag för att träffa Pappa som var där över helgen, vi tog en promenad längs med vattnet. Där var det ungefär lika trafikerat som efyran. Jättevackert, men så mycket folk som sprang och gick som man fick flytta på sig för hela tiden. Jag skulle aldrig orka bo där faktiskt, gick och längtade till norrland och fjällen.
 
Sedan bidrar det väl lite, det här att vi har varit borta hur mycket som helst på helgerna. Nu ska vi hålla oss hemma till Irenes vigning, och det blir ju inte sååå långt, kommer bli jättekul:) Till helgen får vi besök av Katarina och Mats, fint med besök på hemmaplan!
 
Jag höll på att få spunk på att måsta sitta i bilen en dag som denna, vilket fantastiskt väder som väntade i Östersund...
 
Här kommer en bild från förra gången vi var i Stockholm, Jag och Beatrice, från sittningen på Münchenbryggeriet
 

Stockholm - nu ses v

 

Uppsala-Stockholm

Nu är vi i Stockholm. Majken ramlar och slår sig hejvilt, man blir nojig...
Vad ska jag skriva. Skickade in två uppgifter igår... Fick en ny med en gång, men den vill jag inte kolla på förrän vi åker härifrån. Ska bli skönt med sommarlov. Nu ska jag dricka vin och käka ost, jag är en tjockis nu för tiden.

Hejrrå

Helmert är kul:)

Det har vart så kul med Helena på besök, man skrattar:) Idag började vi dagen med att ta med oss frukost och gå upp på berget. Fredrik var livrädd för att Majken skulle rulla ner för stupet men det gick bra. Nu är jag på jobbet, det går bra det med.

Igår hade vi en jättetrevlig kväll med Beatrice på besök. Stackarn, hon går på diet och hade sin ätardag igår och då äter vi så klart surströmming:) men jag kompenserade med kladdkaka till efterrätt alla fall.

Ikväll åker Helena och bor på campingen med sin klass, men hon ska komma och grilla med oss på tisdag kväll allafall:) och imorgon blir det caféplugg. Träffa föräldragruppen på tisdag, Uppsala torsdag och Sthlm på fredag. Blir en intensiv men kul vecka!

Och björkarna börjar slå ut! Lycka!

Ristafallet

Idag åkte vi på en bilutflykt till Ristafallet där Ronja rövardotter spelades in:) En massa vatten, lite kyligt men vi åt kycklingsallad ute allafall.

Ikväll har Anton och Fredrik lagar till fåglarna vi hade i frysen, det blev gott:) hemlagad ostkaka till efterrätt son var lite för söt, men en fin kväll. Nu är det soffläge med godis!

Besök!

Igår kväll kom Helena och Anton hit, men va roooooligt! Idag ska vi caféplugga lite och sen ikväll ska de vara barnvakt när jag och Fredrik går ut och äter, strålande tider.

Vasamuseet idag:)

Idag har vi hängt på Vasamuseet, det var spännande:) Majken tittade på skelett. Vad har vi annars gjort? Jag har vart lite sjuk som vanligt men annars har vi vart ute och promenerat och tittar på djur och så. Och spelat ett jätteroligt spel som vi nog måste köpa:)

Imorgon är det ps13 och hela dagen är fylld med föreläsningar. Ska jag vara ärlig hade jag hellre hängt här hemma med familjen men det blir nog kul ändå. Jag har köpt en retroklänning som jag hittade i en vintage store till sittningen. Verkligen inte en sittningsklänning men äsch, den får duga:)

På väg mot Stockholm!

Nu är vi faktiskt snart framme, kuuul! Jag ska på psykologstudent-konferens i helgen men vi åkte hit lite tidigare för att hänga med systrarna i stan:)

Har haft några ganska tuffa veckor med skola och jobb, satt i skolan med statistiken till kl 23 i söndags. Det är fortfarande mycket men ibland behöver man faktiskt en liten semester.

Det var väl det! Majken det lilla hjärtegrynet är risig i magen och det är anledningen till att jag luktar bajs just nu. Hoppas man får låna duschen hemma hos Kejtan och Matsi.

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0