röv

Dragkedjan på min ena pjäxa gick sönder idag. Garanti i två år, inhandlades hösten-08. Kul.

VMGUUUUUULD!

Ahhh vad underbart, jag har stått i sofforna hos Fanny och hoppat och skrikit och varit arg och sen blev jag lycklig! Detta blir ett grymt bra VM!!!

Kom hem till lägenheten efter ett dygn på vift, natten på jobbet gick bra. Funderar på att sticka iväg och köra lite pump men får se.

Här är Helenas åkomma, tydligen väldigt aktuell i dessa dagar :

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article8604328.ab

Nuddu!

Nu har vi börjat en ny underbar kurs igen, metod. Statistik och skit alltså, typ matte. Åååå vad roligt, jääätteroligt!

Själv började jag dagen 05.20 med tio minuters hundgos, sen upp och hoppa för jag körde morgonspinningen halv sju. Sen direkt till skolan så nu sitter jag här och är färdigtränad för idag, om jag vill. Men kanske jag även vill köra ett box-pass ikväll. Det där med att sprida ut passen jämnt över veckan är visst inget för mig:P Igår åkte jag skidor med Hima, och sedan ett ryggpass med Bea på kvällen.

Nu ska jag stöka lite med mina kära möbler. Starkaste Beatrice hjälpte mig med den stora byrån idag, mycket uppskattat eftersom den visade sig vara hemskt tung.

So long!



Söndag

Nu har Maria åkt, men vi hart hunnit åka långfärdsskridskor, ätit semlor och köpt en hylla idag:)

I fredags var vi på fest och sen på stan och dansade med fransoser och italienare:P Lördag blev det lite shopping, lite fika och lite vila.

Just det, jag har planterat paprikafrön och krasse idag också:) Grape-marmelad och hemtenta nästa!


Nu ska vi ut på äventyr

Maria har anlänt och nu står hon i duschen, vi ska på inflyttningsfest hos en klasskompis ikväll men jag är väldigt trött och mätt. Strunt i det, man får peppa lite bara...

Idag skulle jag lämna in hemtentan tänkte jag, men så bidde det inte. Jag har istället tränat, hälsat på tanten med möblerna, sprungt på stan en sväng och städat och tvättat. Kanske jag hinner imorgon.

värdelöst

nu är det så jobbigt allt så jag tror jag dör. Jag vet att det förmodligen bara är helt vanligt tenta-ångest. Hemtentan ska in snart och jag är helt värdelös på att skriva den. Den blir skitdålig. Jag har hela tiden dåligt samvete för att Hima är understimulerad, jag är deppig så jag orkade inte ta mig på kvällens träning så då fick jag dåligt samvete för det och känner mig totalt värdelös för det också. Jag hatar att bo här helt ensam med en madrass i sovrummet, jag hatar att det är svinkallt ute så jag inte ens kan gå ut utan täckbyxor, jag hatar att jag inte orkar diska idag och jag hatar att jag har tid med något. Alltid är dags att äta eller gå ut med Hima igen. Jag hatar att man måste äta! Så nu har jag legat och gråtit i "sängen" och sagt till Hima att jag inte vill ha hund och hon har legat ovanpå mig och slickat mig i ansiktet. SÅ värdelös är jag idag.

Skön känsla!

Ridlektionen idag var mycket givande, vi tränade på trav-skritt och tölt-skritt. Det beror nämligen på hur hästen skrittar innan, vilken gångart de tar när de ökar takten. Så kul att lära sig och skönt när man får kämpa lite och det till sist ger resultat:)

Hima är totalt understimulerad och jättejobbig. Måste aktiveras till helgen!

Min Garpur, klar för lektion:)

dsc00721 (MMS)

Min Garpur, klar för lektion:)

I bakartagen

Usch, svinkallt blåser det idag. Hade eventuellt tänkt låta Hima dra lite på skidorna efter skolan men det är för kallt. Jag bakar semmelbullar istället, tänkte förra veckan att jag skulle bjuda min grupp i skolan som ska ses imorgon, men det blir på ett café så jag tror inte jag kan dra med mig dem dit:P

Har en ganska lugn vecka vilket är oerhört skönt, Maria kommer nog i helgen:) Hon vill inte åka skidor, inte jag heller tror jag eftersom det blir 18 minus. Men strålande sol allafall:)

mina möbelfynd:)

Åhej. Har tränat plockat och tvättat idag. Nyss hemkommen från en hundpromenad där jag brottades med Hima och kastade snöklumpar åt henne i djupsnön. Allt för att få henne lite trött. Nu ligger hon här brevid och sover så då ska jag passa på att plugga lite:) Här är bilder på möblemanget.

Suris

Jag och Hima är sura på varandra. Hon skulle promt ha min uppmärksamhet efter att vi gått lååång promenad från hundvakten och hem i världens snöstorm, så jag sa till henne på skarpen. Tycker hon borde vara trött. Jag är det.

Imorgon ska jag äntligen få slappna av lite. Har haft konstant fullt upp sedan i tisdags och promenerat minst 3 mil på de här dagarna. Stressat till skolan, stressat hem, stressat till jobb, stressa hem- sjukt slut var jag redan igår kväll. Ändå har jag varken hunnit plugga eller plocka i lägenheten.

Igår började jag min ridskola, det var kul, tiden gick snabbt. Det mesta var old news men det är nog bara nyttigt att börja från grunden.

Men nu. Helg, finally.

Tursamt!

Jag brukar ha ganska tur tycker jag, men jag hittar inte cykelnyckeln bland allt skrot, den är borta. Men, tur har jag ändå för igår när jag satt och surfade i bilen när vi bästan var framme i Östersund så hittade jag en gammelrosa antik fåtölj/stol för 180 spänn och eftersom jag inte har några möbler så slog jag till. Pappa och jag hämtade den igår kväll. Idag fick jag sms från denna söta tant som frågade om jag inte ville köpa fler grejer (hon skulle flytta till mindre boende i stan.) Så idag var jag dit och köpte en 40-tals lampa, en antik lite byrå, en vit köpmandisk, en norsk pinnstol, en italiensk mässing-ljusstake och ett urfint litet skåp. Allt för en femhundring, och bara på gatan ovanför:) Så jag är glad och nöjd. Men Fredrik är lite bekymrad för att jag handlar möbler utan han. Fast jag tror vi kan sälja i så fall för dyrare än vad jag köpt.

Och så sa hon hejdå till alla grejerna och talade om för dem att de skulle komma till ett bra hem.
Så det är frågan om jag har hjärta att sälja bort dem sen, är redan kär i dem.



Skidåkning och flytt

Oj vilken lugn helg man haft, mamma har vart curlingmamma och fixat med mat och donat. Nu ska vi snart styra flyttlasset mot Östersund, pappa och jag. Det var en hel del grejer jag samlat på mig genom åren vill jag lova. Måste rensa när jag kommer hem, slänga massa skit.

Idag har vi vart ute och åkt skidor. Har testat att köra med Hima, först i fredags och sen idag. Hon är jätteduktig och verkar tycka det är skitkul:) Fast efter ett varv på milspåret är hon trött, så då får jag köra själv ett tag. Faktiskt är det jobbigare att åka med henne än själv eftersom att man inte riktigt kan bestämma tempo själv, man vill inte förstöra hennes takt så man måste åka som en tok för att hjälpa till.




Ses i Östersund!

Shabby chic

Är det något jag blir galen av just nu så är det shabby chic. Står överallt på allt som alla vill sälja. Spyless!

yes.jippi.tjohej. Så var vi där igen.

Alltså jag förstår inte att jag som lagt ner både tid och pengar på att få en hund som är nog väluppfostrad till att kunna gå lös utan att gå fram till andra hundar eller attackera folk, ska stå och få skäll från en tant som har en hund som nästan stryper sig själv i kopplet för att hugga tänderna i oss.

Detta får bli svar på tal till nästa gång hon ska skälla på mig för tyvärr verkar det som vi bor i samma område:(

Eller så spelar jag psyksjuk och skriker att jag är farligare än min hund. Det kanske funkar?

Nytt rum

Byter rum, inatt låg jag i det lilla rummet bredvid köket men jag låg och störde mig på kylen/frysen som lät. Nu ligger jag i sovrummet, det blir nog bra, saknar en liten lampa vid madrassen bara...

Åker nog till Falun i helgen för att få hit lite grejer.

Skolan är ångest just nu, jobbet ringer och vill ha mig att jobba, hinner inte, orkar inte tänka, men tränat med Bea idag allafall:)

Godnatt

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0