Det snøar till och med i Oslo

Wee;) Allt ær væl bættre æn regn!

42503-233

Lista

Hittade en kul lista...

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense

Will it be ok?
Storm in a teacup
How are you feeling today?
Om du bara vill
How do your friends see you?
Don´t forget about us
Will you get married?
Animal bar
What is your best friends theme song?
You´r beautiful
What is the story of your life?
Fix you
What was high school like?
Konichiwa bitches
How can you get ahead in life?
Warlocks
What is the best thing about your friends?
Stick with you
What is tonight going to be like?
Stupid tricks
What song describes you?
Beautiful day
Describe your grandparents?
Nu ær det tid att leva (??, Bara farmor som lever, och hon ær inte så pigg;))
How is your life going?
Bang bang
What song will they play at your funeral?
Hjærter Dams sista sång
How does the world see you?
She´s only 18
Will you have a happy life?
Fria vægar ut
What do your friends really think of you?
Wet sand
Do people secretly lust after you?
Øver grænsen
How can i make myself happy?
Who do you dance for
What should you do with your life?
Dunkla rum
Will you ever have children?
Vixen


Jahaaja... vet inte hur jag ska tolka detta... Men kul var det:)

Jaja, det går bra

Jag har legat klart under tæcket nu. Jag somnade med min sten i handen och alla femtioelva ljus brinnande. Nær jag vaknade var stenen och jag varma så vi tog med Boss på en mindre uppskattad promenad faktiskt. Det regnar ute och jag orkade inte ens bry mig, men Boss tyckte det var bara en sådær kul promenad. Han vænde till och med føre mig. Nær vi kom hem stod han och væntade på att jag skulle komma och torka av honom.
Nu ska jag faktiskt gå i sæng. Kanske læsa lite och hoppas på mer energi imorgon.
Godnatta

Who said life was meant to be easy?


Jag har inte ens lust att sitta vid datorn. Jag går och lægger mig under tæcket dær jag hør hemma och kan tycka synd om mig sjælv. Det  ær vad jag ær bra på.
Inget annat.

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

Men hur ska jag gøra?

Fick ett akut depp-anfall idag nær jag fick lov att fundera øver framtiden. Førsøker att undvika det, jag hatar att gøra det nær jag måste. Jag vill hem till Lycksele. Ingen annan æn du och jag, Helena, tycker det. Och blir jag så mycket lyckligare av att komma dit? Ær jag tillræckligt motiverad att jabba kvar hær?
Det ær två månader kvar hær om jag slutar. Funkar a-kassan nær jag kommer hem med alla nya reformer? Jag kommer ju inte få någon kontroll på tillvaron lika væl, eftersom jag ser Lycksele om en mellanlandning bara. I sommar vill jag ju till Island... jag siktar på det.
Och hur ska jag gøra med lægenheten i Lycksele? Jag vill ju bo dær om jag flyttar dit, och ær det inte lite væl billigt att sælja en så pass fin længehet før 35000? Men å andra sidan kan jag ju alltid køpa en annan længenhet om jag flyttar dit. Fast den kommer ju inte vara lika fin.

42503-232

Polis i norrlands inland

Såg dokumentæren ikvæll om två poliser i Norrlands inland. Och jag kan mycket væl tænka mig att jobba så. Verkar ju som ett vældigt fint jobb måste jag sæga. Och jag længtar hem!

42503-231

Helt seriøst så skulle det passa mig så bra tror jag. Det ær væl ingen som kan tro det. Lika lite som ingen kunde førstå mig nær jag valde Lycksele framfør Stockholm.
Men å. I just love it. Det ær en helt speciell kænsla.

Idag har jag fått lite gjort ændå. Stædat lite. Klippt Boss, barnen hjælpte till, bakat æppelkaka... igen.

Och jag har beslutsångest. Igår køpte jag en sten før klarsynhet. Flourit.
Bye

Gør ingenting

Jag ær slø, imorgon ska jag stæda det jag inte hann innan helgen, men det ær inte så mycket. Igår kom Markus och Elin hit. Vi kækade middag tillsammans med Dag och Vibeke, det var trevligt. Kycklingpasta. Het. Gott. Idag fick jag ett sms från Kør-Micke, det visade sig att han spelade i Drøbak kirke. Så jag begav mig dit och hann høra slutet. Sen fick jag mig en pratstund med han innan jag gick hem och tog bilen till Drøbak city, køpcentret. Har inte vart dær på længe så det fanns ett visst sug åt det hållet. Jag hittade en fin kort jacka før 200 spænn. Jag vet, jag ær proffs på att handla billigt:) Den var stilren och matchar Markus nya, ahh, viktigt;)
Kom hem och passade barnen en stund før Dag och Vibeke har vart och kollar på ny bil. Den gamla som jag brukar køra håller på att falla ihop. But I like anyway.
Markus ær ute och skruvar på verandan och jag sitter och ær slø.

Storm?

Nja. Mest regn tycker jag... Men klockan nolltvå inatt ska tydligen stormens øga vara øver Oslo-området. Ska stænga fønstret innan jag somnar. Annars ær ju Storm ett vældigt fint namn på en pojke tycker jag. Vet inte om det finns i Sverige men hær i Norge gør det det. Storm. Lite power i det namnet. Ær førresten inne på lite fornnordiska namn till mina framtida barn. Och norska namn. Jag tycker att Sunniva ær vældigt fint, men tydligen hade Markus haft nån hk-lærare som hette det... Inte før att vi planerar att skaffa barn, men før det kan man ju diskutera fina namn:) Førresten var ju Kenneth ett inte så fagert namn nær vi satte det på honom. Men nu ælskar jag ju Kenneth! Måste ju sitta på rætt mænniska / katt.

42503-230
Fatta vad stor den katten var! Stor och ståtlig, precis som han sjælv skulle ha uttryckt det...

Jag ska nog gå och lægga mig och læsa bok nu. Vibeke køpte tre bøcker åt  mig på sin senaste jobb-resa. Dina-bøckerna.
Natta

Æppelpaj och regnvæder

Idag kom regnet tillbaka. Jag ær så himla less det. Men jag fick uppleva solen igår och nu vet jag att den finns någonstanns. Jag har haft barnen hela dagen idag och de har vart måttligt øveraktiva om man kan sæga så. Inge kul ær det att vara ute i det hær vædret heller.
Ikvæll ska jag træna igen också, igår var det ganska kul faktiskt.

42503-22742503-22842503-225 42503-22642503-22942503-224

Markus och jag har fulat oss på tunnelbanestationen i helgen:)

Sol igen efter en månads væntande

Jag hade glømt bort hur det hær med sol kænns. Det kænns ljuvligt! I love! Hur kan det vara pissvæder så længe?
Sitter och æter tacorester från igår till lunch. Har påbørjat stædningen før den hær veckan. Blir nya tag imorgon. Och snart ær det ju næstan helg igen:)


42503-223

Amen de ær underbart!

Brandman Sam, hello?!

Jag ær så trøtt! Ikvæll ska jag lægga mig direkt efter ghostwisperer, før det vill jag ju inte missa. Dessværre får jag se det hær uppe, før igår nær jag satt igång tvn slocknade den och den børjade den ryka. Jag tror inte att den fungerar idag. Eller någon annan dag heller før den delen. Får vænta till jag får en ny:)
I måndags var Maria hær, det var en kul dag, kændes inte som jag jobbade. Markus var också hær. Nær vi læmnat barnen i parken gick vi hem och åt krabba och kræftor. Fin-fin lunch!
På kvællen åkte vi in till stan, jag hoppade øver køren och så gick jag, Markus, Maria och Jonas på bio. Filmen hette Hard candy och var inte så bra, men vi valde ju bort Devil wears Prada før killarnas skull allafall. Kom hem alldeles før sent och vakade som vanligt alldeles før tidigt enligt min hjærna.
Igår var Markus hær och byggde veranda. Efter jag slutade åkte vi till Ski och shoppade, men på vægen dit fick jag ångestattack øver hur lite pengar jag har så jag var inte riktigt motiverad nær vi kom fram. Markus dæremot køpte en Hugo Boss vinterkappa før 3600 (!) Fick med mig en ny væska och en kofta hem allafall. Koftan var på næstan 100 % rabatt så det var lov;)
Sen åkte vi hem och lagade tacos, och somnade som vanligt nær Markus ær hær, alldeles før sent. Men det ær ju så mysigt att bara ligga och prata alltfør længe.

42503-222

3 bilder, en snygging kille

Hittade tre bilder jag inte har publicerat. Jaaaaa, jag har tråkigt. Jag vill spela betapet, men det råkar inte Siemens anstællda (eller anstælldas besøkare før den delen heller) få gøra.
Alla bilderna ær från i somras:
och jag tog bort en på mig sjælv, som jag inte tycker høll måttet;)

42503-185
me and Emma
42503-183
Kiiiiiiiimpa

Hehjhgejh

Big på Siemens

Nu sitter jag på Siemens hos Markus och har lånat en dator. Det ær sådær kul før jag kan inte spela betapet:( Nær han slutar klockan elva ikvæll ska vi åka till Drøbak igen. Jag kommer førmodligen vara trøtt imorgon. Uff, det ær otroligt vilka kunskaper Markus sitter på, jag fattar ingenting av det han gør. Folk ringer från Sverige och Norge och har problem med kassa-datorer typ och Markus bara sæger vad de ska gøra!

I fredags var jag på en supermiddag med Friskis och Svettis på Skipperstuen i Drøbak. 3-rættersmiddag, hur gott som helst.
Førrætt:
Chilistekt scampi med lime, appelsinmarmelade, asparges og salat        Kr 125,-
Huvudrætt:
”Surf`n turf”, okse indrefilet med scampi serveres med sopp og hjemmelaget bearnaise   Kr 265,-
Efterrætt:
Hvit sjokolademousse av valerhonasjokolade tilsmakt med vodka. Serveres med bringebærsorbèt og plommer   Kr  110,- 

Det bæsta var att Friskis & Svettis betalade allt!

I helgen har jag shoppat lite, två par jeans, fast ett par ska tillbaka, ett par nya gummistøvlar som bara kostade 199. Eftersom de var så billiga så har jag gett mig lov att klippa av dem, før jag vill ha korta gummistøvlar, sen ska jag limma lite och de kommer att bli så fina!
Sen køpte jag en vit knarkamøssa på h&m, Helena vet vad det ær. En skjortklænning før 50 kronor - till i sommar:)
Sen har jag naturligtvis træffat Maria och Jonas. Men inte så mycket, før de har ju bara øgon før varandra. Imorgon kommer hon ut till Drøbak iallfall, vi ska æta skaldjurtill lunch nær barnen ær i parken. Jag har køpt en krabba och kræftor.
Mums!
Hejs

Ingen kan veta hur jag kænner

Ja Mamma, det ær Lisa och Kenneth på bilden dær nere. Jag satt och tittade på den før mycket igår, før till slut skickade jag ett sms till Markus och frågade om vi inte kunde åka till Åskilje och græva upp honom. Då tyckte Markus att jag børjade låta læskig. Men å, jag saknar min Kenny Starfighter så mycket.
Lilla Boss ær den finaste hunden på jorden också. Men jag blir så himla arg på han nær han inte fattar att han måste akta sig før bilarna. Sen får jag dåligt samvete før att jag har tagit i han, før han fattar førmodligen ændå inte. Det dær med dåligt samvete ær jag bra på.

42503-221

Imorgon børjar helgen igen. Jobba jobba jobba, helg. Jobba jobba jobba, helg. Børjar livet kænnas lite omotiverat kanske?

depptripp

Hade tagit på mig træningsklæderna, packat væskan och var på væg, men kom inte længre æn under en filt i soffan dær uppe. Usch vad kass jag kænde mig, tjock, ful i håret. Som vanligt, jag ær fortfarande bitter øver att barnen var sjuka just den dagen som jag skulle få klippa mig och færga håret...
Fy... det ær inge kul...
Sen ær jag rædd att Boss har fått analsæcksinflammation också. Det luktar bajs i lægenheten men jag avvaktar till imorgon. Han har næstan aldrig vart sjuk i sitt liv, men sen vi flyttade till Norge har han vart hos veterinæren tre gånger. Kanske vi måste flytta hem kompis.
Dags att tænda en massa doftljus.

42503-204

popcorn och sallad

Det førsta jag gjorde nær jag kom hem från parken var att micra en påse popcorn med smør-smak. Jag var så sugen, och så værd det anser jag. Lite småjobbigt i morse med barnen. Ivar fick før sig att han skulle tvætta sig sjælv i handfatet efter han bajsat bla. Det var bløtt.... och skitigt..
Men nu skærpte jag till mig och lagade en sallad med bulgur, tomat, gurka, sallad, løk, ost och crabsticks. Den blev kjempegod:)

Nu ska jag væl hæmta barnen... ikvæll blir det box i Oslo tror jag.

Grattis på namnsdagen TOINI Helena !

Min kæra lillasyster fick æran att bæra namnet Toini efter mormor. Gratulerar med namnsdagen!

Irene: det var bara dimmigt ute, utomhus, i luften. Inte nåt annat. Jag kan liksom sæga nej till alkohol och det kunde Pappa och Markus också.... Så dimmigt hela helgen, utomhus:)

Jag ær inte hoppløs Mamma!

Jag har råkat tappa bort några viktiga papper om adressændringen, vilket orsakade djupa suckar hos Mamma. Men jag tycker inte det gør så mycket, før det går ju att skicka igen. Och det dær lipglosset jag ska få kommer væl så småningom. Jisses vad positiv jag ær idag då. Jamen dagen har vart helt okej. Jag har inte vart så trøtt som jag borde, jag har stædat och donat i huset, jag har trænat helt frivilligt, och barnen ær søta. Fast de har bajsat onødigt mycket idag... Men jag diggar dem och de diggar mig.
Min kropp ær så slut just nu, jag sprang ju hem från træningen också. Kan meddela att jag har gått samma stræcka från hemma till Seiersten 6 gånger idag. Undrar just hur långt det ær.

Och nej Maria, negerbollar heter just negerbollar, inte chokladbollar. Det fick jag læra mig nær jag var liten, fick inte du det?

Nej nu ska min kropp få vila. Det førtjænar den:)

Kanske det var dags att skriva lite

I helgen har ju som sagt Pappsen vat hær, dessværre var vædret riktigt hoppløst. Dimma, dimma, dimma, han fick knappt se de fina utsikten, før att inte tala om Holmenkollen. Man såg ingenting. Men vi hade trevligt allafall. Sen gick vi en lång tur till Frognerparken och sen Bogstadveien, slottsparken och Karl Johan. Dær træffade vi Markus och då åkte vi hem till Drøbak. Kækade en dundermåltid och Dag snålade som vanligt inte på alkoholen.
Sov rætt længe på søndagen, dimmigt æven då, men jag och Pappa gick en svæng hær i Drøbak, sen slappade jag och han gick lite mer.
Inte så mycket mer hænde den dagen, jag bakade en æppelkaka som blev god:)
hejhej

Ahhh... færdig

Idag har jag inte gjort något annat æn att stæda och passa barnen. Nær de var i parken stædade jag i huset, sen jobbade jag øver en och en halv timme eller så, sen gick jag ner och stædade i lægenheten. Var riktigt skitigt, men nu ær det gjort, så snart ska jag ivæg och hæmta pappsen.
Jag ær lite trøtt, men nu ær det helg, ska bara passa barnen lite grann imorgon bitti, men jag får sovmorgon allafall, sen blir det till att turista i Oslo. Nej nu har jag inte tid att sitta hær længre... ciao

Dagens grej:

Ivar har bajsat på toaletten!
Oj, vilken sensation! Fast tyværr var jag inte dær just då, men efter att han hade bajsat så sprang han runt och sa "Jag ska få godis av Gitta nu, jag ska få godis av Gitta!"
Så imorgon blir det godisutdelning:)

Nu har jag vart på gympa-pass, blev tillfrågad om jag kunde tænka mig att leda en grupp som skulle vara før ungdomar. Det kan jag ju tænka mig, men dæremot så tror jag inte jag kommer att stanna i Drøbak två år till. Dessutom har jag boxen i Lycksele dær det kanske finns møjlighet att vara ledare, men frågan ær om man vill. Jag vill ju liksom ha træningen.

Nu måste jag sova. Har precis ætit yoghurt med banan och alldeles før søta special-k-flingor. Och två mackor. Och en negerboll, før det bakade jag imorse, och de blev svingoda.
Sova gott!

Welcome to Norway

Imorgon kvæll kommer Pappsen hit och hælsar på:) Kors i taket! Det blir kul, vi kommer att besøka Holmenkollen och Frognerparken kommer jag också ta med han till. Me likes Frognerparken... Kanske Boss får følja med och træffa lite vænner också.
På søndag vet jag inte vad vi hittar på. Dag och Markus ska bygga veranda, jag och pappa kanske kollar in Drøbak om inte Pappa också vill bygga:)

42503-219

Nu ska jag upp och grædda pannekaker och ikvæll blir det friskis. Æven om jag har grymt ont i ryggen sen box-passet i Oslo igår.
Ciao!


Det rullar på...

-Se, dær ær en bil!
-Ja, det ær en politibil, Gitta ska bli politi.
-Ja! Gitta ska bli en politibil!

Gratulerar Irene till bilkøpet:)

Jag har nog læst allt;) Æntligen har du bytt ut den dær gamla bilen som jag faktiskt aldrig diggade. Och nej, jag ska inte tro på det dær med månen och solen och baksidan... Sånt skulle jag aldrig gå på, men dæremot så har mina kæra storasyskon en gång i tiden lurat mig att ta på elstængsel. Det var ju inte særskilt snællt...
I lørdags hade jag namnsdag førresten, det var bara Pappa och Maria som visste det. Till och med Mammselen missade det. Men jag hade faktiskt glømt det sjælv också, så jag hade ju inte påminnt någon.
Ja nu ær det høst och det ær kallt ute. Barnen ær sjuka i omgångar. Viktor har vart hemma från parken två dagar och imorgon ær det kanske Ivars tur.
Høst alltså, och ibland kan jag inte låta bli att tænka på Mamma och Pappas hysteri:
- Tio liter var! Minst!
Det handlar om lingonplockning, hela familjen ut i skogen før att sækra vinterns lingonsylt-førråd. Så tråkigt just då, før att inte tala om rensningen. Men det ær ganska coolt att tænka på. Skulle inte velat haft det annorlunda. Jag ska också jaga ut mina barn i skogen:)

Jag fick visst ændra mig

42503-211

Maria sa åt mig att jag visst ær snygg och en pingla. Så om ens storasyster sæger så då måste det ju vara så eller ?
Nu ska jag æta middag.
Ciao!

Helgen i bilder

På søndagen var jag næstan hela dagen i kyrkan, kom dit klockan tio och var dær till øver sex. Først sjøng vi på gudstjænsten, med dop och allt, sen var det kyrksoppa, sen kør-øvning i två timmar, sen tacos och till slut någon mer sång. Jag pallrade mig inte dit ikvæll, orkade inte. Åker in till Oslo på onsdag och kør ett box-pass istællet.


Sjunga:)


Jag och Hanna æter tacos


Lisen står i køket


Markus arbetskamrat Rasmus - direkt från Væsterås, Danmark;)


Robert, min jente-spanar-mate

och så till sist:

42503-205

Vad ser han hos mig egentligen ;)

Gamla bilder, nostalgi, drinkar och en all time bitch



Helgen tillbringade jag ju i Oslo. Lørdagens shoppingen gav ingenting och jag har många pluspoæng på lønekontot - och snart ær det løn igen! Yeayy :)
Lørdagkvællen var helkul, først kom två av Markus arbetskamrater och de satt och drack lite øl medan jag duschade længe før att førsøka bota min huvudværk. Fick ta en alvedon till sist, och jag var inte alls klar nær de drog ner till Harrys och fotbolls-kvalet. Så jag tog det chill hemma och i brist på internet satt jag och kollade på en massa bilder på min och Markus dator. Oh vad kul det var och mer och mer nostalgisk blev jag i takt med mina "elevhemstider-drinkar" dvs cola och sprit...
Kom ner på stan och møtte upp Markus och hans kompisar, køpte en drink och resten stod Markus før på ækta gentlemanna-manér. Efter en stund døk så upp Markus vederværdiga kvinnliga arbetskamrat upp. Okej, hon hade inte gjort mig nåt och jag hade øppet sinne, hon såg ju trevlig ut och satt och log mot mig ibland. Vi hade alltså inte ens utbytt ett ord med varanda. Men under kvællens gång har hon iallafall haft føljande dialog med Markus:
-Alltså, vem ær den dær tjejen egentligen?
-Mitt ex
-Jag fattar inte vad du gør med henne! Du ær værd såå mycket men æn henne, och det vet du!
????
Huh?? Okej?
Jag vet inte vad hon kan ha grundat det på, før vi hade ju inte pratat med varandra. Måste vara mitt utseende då eller? Jag ær ju inte snyggast i værlden kanske, men skulle Markus bara vælja tjej efter utseende eller?
Hon sa det inte bara en gång, utan två eller tre... och en gång satt jag næstan bredvid henne. Fast jag hørde det inte tyværr.
Nej jag verkligen avskyr tjejer som måste trycka ner andra før att førsøka høja sig sjælv...
Det var do cken trevlig kvæll trots allt, men jag har inget till øvers før henne.

Nu sitter jag i soffan och Markus och Dag håller på att fixa till verandan. Jag ska gå och hæmta sladden til kameran så jag sætta in nån bild från lørdagen.

Over-- and out

Efter en slitsam fredag

Så ær det nu helg. Det har regnat hela dagen och jag ær så himla less på det hær vædret. Men nu behøver jag inte gå ut på hela helgen om jag inte vill... Men det vill jag. Ikvæll drar jag till Oslo och stannar dær till søndag. Shopping imorgon, tur i Frognerparken med Boss blir det nog, och sen kanske fotboll och utgång på kvællen. Kanske jag ska træffa Daniel, en gammal væn från Falun på lørdagen också. På søndag ær det sjungning i kyrkan allafall. Så kvællen innan blir nog ganska lugn. Men jag har faktiskt inte festat sen kræftskivan vi hade på Slemdalsveien før længe sen.
Annars har jag setat och kollat in alla nya ministerposter, intressant... kollat in BigBrother-Jessicas nya brøst och allt annat mer eller mindre intressant på Aftonbladet.se.
Nu ska jag ta en dusch, sen blir det middag med førældrarna dær uppe innan jag drar in till stan.
Och nu ær det førresten inte många bananflugor kvar:)

Ciao!

Ghost whisperer

Så har man kommit hem från ett mørdande pass med box... ja det var jobbigt, det var bra, men alltså, Lycksele-passen ær ændå alltid bæst. Det ær ju dær jag startade, dær jag hør hemma. Længtar efter de passena sjukt mycket.
Har nyss sett på Ghost whisperer. Jag stællde till och med mobilen før att jag skulle komma ihåg att se det. Annars kollar jag inte så mycket på tv. Men den serien ær så bra och oftast får man tårar i øgonen på slutet. Feel-good blandat med skræck. Helt okej.



Jag ær rætt avis på hennes hår också.. men så ær det væl nær det ær praktiskt taget omøjligt att få lång hår sjælv. Extensions... yeye, men det gjorde skitont att ta ur dem. Dessutom ær det inte billigt.

Førresten vann jag nyss en auktion på Tradera: Jessica Simpson Dessert plumping lipgloss.. 50 spænn... det kunde jag tænka mig att betala:)

Time to sleep. Natta.

David gjorde mig ledsen...

http://www.snabbstart.com/film/01c1f338a7

Buh...

Falubo igen efter 7 år

Nu har jag officiellt flyttat från Lycksele till Falun... Kænns ju ungefær hur jobbigt som helst.
Men fick lov att gøra adressændring... orkar inte eftersænda posten hela tiden, dyrt blir det också, så lika bra den får komma hem till mamma med en gång.
Neej. Nu børjar det nærma sig att tænka øver vad man ska gøra med livet fram tills man har tagit sig in på polis. Før det gør jag en dag:)
 Lite tvekis om jag ska stanna i Norge ytterligare lite efter jul eller om jag ska upp till Norrland igen. Jag længtar ju dit och jag vill ju vara nærmare mina syskon. Men å andra sidan har jag det vældigt bra hær.
Efter ett år på samma stælle eller på samma jobb brukar det børja krypa lite i mig... Det nærmar sig.

Enligt Ivar

Ivar satt och kollade på min blogg. Nær han såg bilde på ful-Kate sa han:
-Det ær Gitta, som ska ut och bada!



O well... Bættre æn Michael Jackson allafall:)

Aoo

Jag har ont i mina ljumskar. Fråga mig inte varfør, har ingen aning... har inte ens trænat på sistonde. Det blir imorgon. Då blir det box:) Hoppas jag inte har så ont bara.
Idag har vi ætit Fårikål till middag, typ Norges nationalrætt, det var gott! Och det ær precis som det låter: Lamm i vitkål- Fårikål. Kom ihåg att det inte ska vara någon særskrivning bara.
Nej, nu ska jag sova innan jag återupptar bananfluge-jakten imorgon.
Natta

Ja just det ja, nu børjar polis-turen igen:) Fick besked idag om att min ansøkan ær komplett och jag ær behørig søkande. Hoppas bra nu att min syn inte førstør før mig...
Ciao

Regnvæder

42503-198

42503-199

men vad gør væl det....

Ær det inte en vacker syn?

Okej, jag vet att jag ær insnøad på kantareller just nu, men jag hittade ju værsta stællet i skogen idag. Av en slump! Jag skulle bara lægga ut ett spår till Boss och så råkade jag gå det hær fina stællet, och stora var de!

42503-195

Ingen vet om det mer æn jag, tralala... men nu ær jag lite less på att rensa svamp.

Intet nytt

Allt rullar på som vanligt. Har vart på kør-øvning, ær trøtt och ska snart sova. Ær sugen på att shoppa också, men det blir det i helgen med Markus tror jag. Kanske blir det tapas och bio också. Jag har næmligen ovanligt mycket kvar av lønen. Jag vet mamma att jag kan spara pengar också. Men kanske jag slår till på en skinnjacka eller en ullkappa i dagarna... vem vet... Usch vad trist jag ær som bara skriver om shopping... blæ. Internet funkar dåligt hær nere i kællaren, så jag har snott Dags bærbara. Eller jag frågade faktiskt... så klart.

Boss har visst legat i min nya soffa... och i min nya sæng... Han gør det ALDRIG nær jag ær hemma... førutom på nætterna, men så fort jag går utanfør dørren går han och river upp sængen eller hoppar upp i soffan. Hoppløsa hund. Fast jag har inte sagt åt han så mycket heller... Bara några halvtaskiga førsøk. "Men Boss du får ju inte ligga i sængen..." Jag tror inte att han tar det till sig.

Barnvakten gick ju bra førresten. Førutom typ en halvtimme innan Dag & Vibeke kom hem, før då åt Viktor några konstiga blåa bær ute i trædgården. Så jag ringde till Mamma.. Som vanligt nær det ær något som har hænt. Sen ringde jag till Giftinformationscentralen, de trodde de fattade vad det var han hade ætit før det visst ju inte jag... kunde bara beskriva dem. De var lite farliga i stora mængder. Men allafall så verkar Viktor inte ha tagit någon skada av det. Han hade lite ont i magen ikvæll vid middagen, men de kan man væl knappat relatera till bæren från igår. Snarare att han inte tyckte om maten...

Annars har jag fått i uppdrag av Dag att jag ska utrota bananflugorna i huset. Han hade dragit ut ett papper från internet i morse dær det stod hur man skulle undvika att de kom, och hur man mørdade dem. Sen hade han vikt ihop pappret och skrivit "Gitta" på det. Jaja... Jag får væl springa omkring med dammsugaren nær barnen ær i parken då. Men alltså, de ær inte lika lættlurade hær som hos Irene. Dær
gick det ju jættebra att stælla fram en skål med saft och diskmedel så de drunknade. Men de går liksom inte på det, de hær bananflugorna.

Nu har jag lovat mig sjælv att jag ska sova... Godnatt

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0