Nu ar vi har!

Efter 24 timmars resande kom vi antligen fram. Skont med soooool!

Och mycket gladjande besked pa kontot!!

Nu ska Per-erik fa satta sig lite, han passar pa barnen och jag kan inte riktigt slappna av. Kontrollfreak som man ar...

Hoppas ni har det bra dar hemma!!kraaaaam

Helt slut i huvet

Idag började jag dagen med ett löppass på nästan en mil. Det är ju fantastiskt att kunna springa rätt ut i skogen bara. I Dröbak hade jag Brunskogen. Det är som att spotta i havet om man ska jämföra med skogarna här hemma.
Men just nu är jag bara helt slut psykiskt. Jag orkar inte stöta på ett enda problem just nu för då faller min värld i bitar.

Som nu. skitskitskit.

Jaja, Grekland imorgon.

Lagret

Idag var vi på lagret men det var torrt där. Alltså inte särskilt mycket shopping. Men kom väl hem med nå småting.
Jag börjar bli nervös för Grekland också. Jaja, det går nog bra får man hoppas...
Jag vill grilla på kvällarna!!! Men mest i Lycksele!! Det blir efter Grekland. Egentligen har jag ett himla kul liv just nu, jag är bara lite dålig på att ta vara på det och leva i nuet.

"Står man med ett ben i det förflutna och med det andra benet i framtiden så pissar man på nuet."
Jag måste sluta pissa på nuet. Genast!



Jonas med håret fixar käk

Jesper lärde mig att fota lite bättre...

Vi taggade lite:)


Ikväll ska jag laga middag hos Pappa, och sen ska jag springa en tur. Tror inte det blir någon större möjlighet till träning på en segelbåt sen...

Ciao

Jesså

Idag har vi vart aktiva som tusan. Men så låg jag i sängen till halv elva också... det var väl typ evigheter sen jag sov så länge utan att ha festat kvällen innan. Vi satt och spelade spel igår och jag var hyfsat övertrött och har nästan träningsvärk i magen efter alla skrattanfall. Martina läste både frågor och svar på en och samma gång.

Vi tog oss ut på frukost(lunch)picnicen idag allafall, vi gick och gick, upp på berget, fikade och ner igen. Sen ner på mammas jobb (i gummistövlar) och hämtade hennes lägenhetsnyckel och sen tog vi hennes bil upp på Sjulsarvet och Helena städade den medan jag och Martina städade lite inne i huset. Fint värre!
Sen ner och handla och laga middag till dem som hade slitit på jobbet idag.

Nu har jag tagit ett långt bad och vi ska väl upp till Sjulsarvet igen.

Ja just det, nu kommer bilderna från bästafesten i Lycksele:D



Vi hade schitkul

Skinnarspelet

Idag har vi vart och sett ett Dalaspel, Skinnarspelet. Det var faktiskt himla bra och fint. Måste ju säga att jag är ett big fan av fiolmusik och folkdräkter. Man är väl dalkulla;)



Imorse var jag duktig och var ute och sprang i Sjulsarvsskogarna. Boss följde med och han la sig i varenda vattenpöl han kunde hitta så det var bara att spola av honom med vattenslangen när vi kom hem.

Imorgon är det söndag och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Är faktiskt arbetslös(!) Det var längesen och jag känner mig ibland lite rastlös. Men mamma gav mig en bra idé här om dagen och det var att gå ut och gå i skogen varje morgon, runt milspåret eller så, och ta med frukost i en ryggsäck. Så jag tror vi kör på det, jag och Boss.


Glad midsommar!

Så blev det till slut midsommar i Dalarna igen. Det har vart varierande väder men man får väl vara nöjd:)
Vi åkte först till farmor och tog ut henne i solen så hon fick se majstångsresningen på hemmet och lyssna på de spelmännen som var där. Sedan dansades det också. Oj vad glad hon var över att få komma ut och uppleva det där... Hon tyckte vi skulle ut och dansa och hoppa och slita ut skor, och så önskade hon att hon var yngre så hon kunde få dansa igen. Hon var så pigg och pratade på som bara den, kunde inte ens vara tyst när prästen skulle prata. Det var så kul att se. 104 år är hon förresten:)


Martina, jag, Kate och Helena dansar små grodorna

Robi förklarar läget vid majstångsresningen, skåning som han är...



Jaja, sen for vi till Äreporten och dansade kring stången där.
Ikväll har vi ätit sillmiddag hos mamma och jag har ritat gubbar i Helenas bok. Johan som grillar på sitt sätt, Kate och Allan som har det bra bak i bilen, Peggen med systemetpåsen på huvet, Jesper och Helena som sitter ihop mm... Det är en annan historia och det kommer i nästa inlägg. Sommarfest när den är som bäst. I Lycksele:)

Skriva skriva

Jag har precis gått genom ett regnigt Lycksele på väg hem från jobbet. Nu börjar jag jobba om en månad.
Annars är allt väl här. Vi var ut i helgen. Hamnade först på en fest för att se fotbollen. Där var ett dussin fulla omogna killar som skrek fula ord och var allmänt dryga. Så fort fotbollen var över drog vi till en kompis lägenhet och där var det mycket trevligare. Jag ska inte säga att det var lugnare, för humöret var på topp, men det var inga könsord som ven genom luften. Däremot en väl utvecklad stuva-makaroner-och-steka-köttbullar-dans och stämingsfull skönsång. Vi var på hotellet ganska sent och innan det hann vi gena genom rondellen och äta lite på statoil. Hotellet var hyfsat skoj förutom att jag fick en toadörr på hälsenan och har ont fortfarande. Sist men inte minst blev det pizza på Laponia, ett kärt återseende där jag fick en rundtur i köket för att se alla förändringar. Helena och Katarina satt och pratade om våra gamla bussar och hade jättetrevligt. Sen vare bara att gå de femtio metrarna hem och sova.

Annars består dagarna mest av att sitta och fika på Indo. Ibland går vi ut med hundarna och det är inte lätt med tre stycken. Inte ens med två. Men Irene verkar ha fått kläm på det där allafall. Imorgon ska vi möta upp Jonas med håret klockan tolv tror jag. Vår idé är att sticka ut och smyga men jag vet inte om han är införstådd i Katarinas briljanta idé.

Just nu ser jag faktiskt fram emot att vara i Falun lite. Vi åker på onsdag:)

Varsegod för min lilla uppdatering. Nu ska jag råna frysen på glass och läsa deckare. Nice.

Dålig uppdatering...?

Jag oooorkar inte. Har annat för mig...


Idag har jag inskolat mig. Det var som vanligt. Men mest ser jag bara fram emot livet.

Grattis Alex förresten!



Nu har Kate lagat go-maten.

Allt är fint::)

Here we come!

Nu har vi packat in mina två sopsäckar i bilen. Snart ska Helenas kläder in. Och Boss. Och Glenn. I Sundsvall ska Katarina in. Och hennes packning. Det blir fint det:)
Vaknade imorse och var lite depp men nu börjar det ta sig. Och kvällarna kan ju vara jobbiga. Men det tar sig nog.

Ser fram emot en lååång bilresa, som ju är fantastiskt kul med rätt sällskap och rätt musik. Ikväll är vi framme i Lycksele!

Bikiniiiii!!!

Hihiii, de här två satt som smäck!!! Riktigt fiiiiint!!



Nu är familjen hemkommen och det var så mysigt att krama barnen på flygplatsen:)
Vädret är skitvarmt och jag har snart stjärnor på höfterna och en mellan brösten. Jag vill ha glass så jag tror att jag och Markus tar en tur med bilen snart.

Jeje, imorgon ska jag hem! Oj, det hade jag visst inte tänkt på på en timme. Vilket framsteg:)

Nu måste jag i säng.

Jag ger mig nu faktiskt. Jag ska ju köra till Gardermoen imorgon klockan åtta och om jag inte ska somna på vägen så måste jag faktiskt sova nu. Det finns verkligen alltid lite till man kan göra. Alltid något ställe där man kan torka lite damm eller plocka lite saker. Och de här miljoner fönstrena! Viss har blivit tvättade tre gånger nu. Men allt pollen verkar de aldrig bli rena. Jag har fått två psykiska sammanbrott ikväll. Jag ringde till Helena ena gången, och andra stod jag bara över diskhon och grät krokodiltårar. Men jag har mina anledningar ovanpå att det är skittråkigt att städa. Jag har sagt alldeles för många fula ord om Norge och det här huset också för den delen.

Fatta att snart sitter jag på bussen hem. Jag är banne mig på väg igen. Det känns helt otroligt ofattbart. En nystart, och som jag har väntat. Det här har jag drömt om ända sen jag låg i sängen i mörkret efter ögonoperationen och var depp. Snart är det dags att resa vidare:)



Johan skickade mig nå fulbilder så jag skulle bli på bättre humör. Har ingen aning om vilka de är:P

Planerad siesta

Gick och la mig klockan ett inatt och planen var att stiga upp tidigt, få lite gjort och sen ta en siesta och sova i solen i två timmar. Det är ju så tråkigt och varmt att sola, lika bra att ta igen lite sömn så märker man kanske inte av plågan.
Ja, så var det en dag kvar till familjen kommer hem och två dagar kvar till jag får åka hem. Cant wait...
Och jag är skitnervös redan.
Nu ska jag plocka lite och torka lite och sånt där kul som jag göra för sista gången i det här gigantiska huset. Yee, nice.



Jag har fått fina blommor från b.young också:) De ringde och frågade om jag kunde jobba igår kväll. Nejtack, I´m done, känns skönt att kunna säga nej, de har ju trots allt skaffat en ny där nu. Dessutom skulle jag bli frestad av alla kläder och dessutom skulle jag behöva vänta till nästa månad innan jag kunde tömma och avsluta norgekontot.

Nu är hon här, lilla Gullefjun!

Seee vad sööööt hon är lilla miss sunshine!!! Blond och brun och jättefin:D Jag tänker att alla vill se bilder på henne så här har ni några!!



Sen är ju gräsmattan lite uttorkad. Eller ganska mycket.. Vi vattnar så mycket vi kan. Med krokodilen. Fantastiskt fin:)

Pappa har just tagit en dusch. Ni vet ju att han brukar råka äta kattmat ibland. Gissa vilket schampoo han råkade använda? Haha...

Mot flygplatsen!

Nu har jag och Pappa nyss vart och köpt färska räkor i hamnen, och en flaska vitt vin på monopolet. Snart ska vi hämta Helena på flygplatsen:D Ååååå vad kul att se henne igen!!

Hejehjehjehej


Köpenhamn

Oj vilken rolig resa och samma tur med vädret hade vi som i Tromsö för två år sedan. På fredagen hann jag med att vinka till Markus från båten när den passerade Dröbak. Eller, jag såg ju honom inte men jag vinkade till huset. Sen åt vi en smaskig buffé på båten och jag blev gravidmätt. Fest senare på kvällen, kom i säng vid två-tiden. Vid halv sex-tiden attackerade några fulla killar våran och de andra tjejernas hytt, men hos oss kom det minsann inte in någon.


Åka båt-båt-båt... med Karin och Josefin-fin-fin

Nästa morgon saknades en medlem ur kören och hej och hå vilken orolig väntan innan hon kom till rätta. En timme försenade kom vi allafall till slut till vårt lite halvsunkiga hotell. Så gjorde vi stan... Ströget, lite shopping och glass. Stekhett var det. Sen var vi in på tivoli och där var vi så trötta att vi bara satt en lång stund först. Jag och Josefin tog sedan mod till oss och åkte Demonen. Tre loopar. Det trodde ni inte om mig va?
Kvällens spenderades på en italiensk restaurang och sedan godis och slapp på hotellet. Riktigt trevligt.



På söndagen sjöng vi i svenska kyrkan i Köpenhamn och det gick jättebra. Trist att det var sista gången för mig bara. Kommer verkligen sakna kören...
Sen gick vi och turistade lite och kollade på den lille havfruen och slottet och sånt... Sen en lugn hemresa med båten.
Det har verkligen vart kul att göra nåt socialt:) Och vilken tur man har att Josefin och Karin är typ världens sötaste och snällaste!



kyrkfika i motljus..


Jag hittade isländska specialiteter också...:)

Idag har jag gjort färdigt nedervåningarna. Skönt. Försökte sola lite också men det var så olidligt varmt. Tydligen ska det bli uppåt trettio grader till helgen. Blir ju skönt för familjen som kommer hem:)
Och om en vecka är jag typ i norrland nu:D Wee;)

Justja, Pappsen kommer imorrn, ska hämta upp Helena på onsdag och alla mina grejer. Jag måste packa!
Bye!

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0