Man ska faktiskt inte ha peeling i ögonen

Mamma ger oss goda råd.
Vi har sett OS-krönikan ikväll, oh vad vackert. Man gråter.

Imorgon åker vi mot lapplands fjällvärld för att fira nyår!

saknar min fredrik!

Julen har vart bra! Körde ett skidpass på julaftonen men efter det avtog träningslusten... Och idag går det ju inte, för det är ju snö(O)väder, hujedamig! Nej jag skojade, snömonster och allt vad det än kan tänkas kallas, jag räds det inte utan är ganska nöjd att det är snö ute:) Fast jag hoppas det lugnat sig lite till den 29:de för då börjar vi resan upp mot fjällen för nyårsfirande:)
Då ses vi igen pricken:)

Dan före dopparedan.... eller en halvtimme innan.

Ja nu är det nog dags att sova, bara jag vaken här i huset. Skrev lite på socialpsykologin så jag kan känna att det är jul imorgon och inte ha någon press på mig att plugga. Men jag vet inte jag, man kan ju alltid göra allt lite bättre i pluggvärlden. Ska försöka släppa det där nu tills efter nyår, då kan jag börja om igen.

Idag har vi ju som sagt vart till på hälsapåbesök i Kråknäs. Väldigt trevligt, fint och väldigt kallt ute. Men det är det ju överallt, kallt.

Jag och Helena sprang på stan sen och inhandlade de sista julklapparna. Känner mig ganska nöjd:)

Imorgon blir det skidåkning, kalle-anka (ganska tråkigt program förresten, känns ju som man sett det några gånger...) julmiddag, julklappar och midnattsmässa. Ungefär som vanligt:)

GOD JUL!

Vi är ute hos Eva i Kråknäs och hälsar på:)

dsc00655 (MMS)

Vi är ute hos Eva i Kråknäs och hälsar på:)

Svallet...

Nu är jag hos Maria. Har fått Bossen som ska fira jul i Falun:) Han hårar lika mycket som vanligt och lunkar på i sin egen takt, döv är han ju också och jag har haft vädigt roligt åt Maria på kvällspromenaden som fått springa efter honom när han tagit kurs åt fel håll:)

Vi åt god thaimat till middag och sedan har vi bytt filter i spisfläkten, hemskt spännande.

Imorgon kommer jag förhoppningsvis hem till Falun. Vi får se hur det går med alla förseningar i tågtrafiken.

Vinna en ipad ska jag göra också med hjälp av världens bästa julrim. Jag och mamma är ju ena hejare på det där!

Seeya!

good!

Var på bodypump ikväll, är inte så jätteförtjust men jag måste passa på nu innan jag åker hem. Köttade lite extra på benen efteråt eftersom jag inte kört det på gymmet något i veckan. Sjukt slut! Sex pass i veckan och jag är helnöjd.

Annars då. Jag har sett en massa skidor i helgen samtidigt som jag hade en idé om att plugga. Men jag har faktiskt ingen motivation så jag tror jag släpper det där ett tag. Imorgon måste jag börja packa och städa för på tisdag åker jag. Först till sundsvall och på onsdag åker jag och Boss ner till Falun.

Shit. Tråkigare blogg får man leta efter just nu tror jag.

Andra skidpasset

Åkte skidor idag igen men jag måste säga att det går trööögt. Jag vill köra slut på mig men orkar inte. Och nu känner jag mig sådär halvnöjd. Kanske det beror på att man inte kommit igång riktigt än. Känner inte spåret heller. Vid stadion är det bara en enda röra, har ingen aning om vart jag ska åka. Nästa vecka kan jag åka i Falun allafall:)

Annars sitter jag och skriver färdigt min sista hemtenta. Borde plugga lite socialpsykologi efter det.

Men ikväll blir det pizza och spel hos vänner.

Ciao!

Sopp-torsdag:)

Vi ska fira att pkei (perception, kognition, emotion och inlärning) är inlämnat och klart så ikväll blir dett klassfest:)
Det är så kul när man känner att man är på rätt utbildning. Jag känner igen mig i så mycket och får ofta aha-upplevelser när det gäller människor jag mött i mitt liv, eller mig själv.
Just nu sitter jag och diskuterar med Fredrik angående hur han inte har förstärkt mitt drama-queen-beteende som fungerade bara fint med Markus. Men det gick inte med Fredrik när jag provade, för jag får inte bestämma över han eller sura för att få min vilja fram. Han blir han bara sur tillbaka och vägrar fjäska för mig. Och det är hur bra för mig som helst, för jag är en bättre människa nu och mycket lättare att leva med:) Dessutom blir man mer jämlika och har lika mycket att säga till om:)

Idag har vi gjort en empirisk studie som handlar om vilken toalett man väljer beroende på om det är en rosa eller blå lapp som sitter på dörren. Förvirring uppstod, men de flesta tjejer tog tillslut rosa och killar blått. Precis som vi trodde. Men vi ska samla in lite mer data på det där.

Annars har jag var irriterad idag men löste det genom att ventilera mig och körde ett hårt arm-pass på gymmet så nu känns det bättre. Ska duscha och käka sen till Bea för förfest.

Have a good night!

DET vill jag göra!

Har skickat en intresseanmälan om att gå på vuxenridskola på islandshästar:) Måste ta tag i det nån gång så jag kan skaffa egna i framtiden. Nu hoppas jag att det finns plats och att det går att komma ut dit utan bil.
2000 för tio gånger kostar det och det tycker jag att jag borde unna mig. Jag har ju drömmar att förverkliga!!

Nu ska jag skriva. Hejhej

Kom hem när du vill. Jag är vaken hela natten.

Imorgon ska jag på spinning halv sju, det betyder att jag borde lägga mig och sova men jag har ju som svårt att somna nu för tiden. Så jag har suttit och knåpat med tentan. Den ska vara inne imorgon, ska bli skönt att slippa den:)

Imorgon ska vi även ha föreläsning i makt och genus, hur kul?
Just det, jag kan ju berätta hur det var i Åre. Jag åkte inte skidor en enda gång, för den enda gång jag skulle försöka ta mig till skidspåret så missade jag bussen:( Jag har heller inte satt min fot utanför dörren under hela vistelsen då det var ljust ute. Det vill säga, vi satt och råpluggade hela dagarna. MEN, fredag kväll satt jag och Malin i soffan, drack rödvin, åt gott och såg på idol hela kvällen lång. Det var ljuvligt avstressande! Vi var också ute och festade lördagkvällen. Ganska lugnt och städat för vår del, uppfattningen om Åre är att det är som ett slags fjäll-stockholm där det finns en massa stockholmare, märkeskläder-butiker och där till och med smältosten på Max är dyrare än vanligt.

Men det var grymt skönt med ett miljöombyte och rent, gott vatten direkt från kranen:)




flitiga psykologstudenter;)


go with the flow

Hej! Idag har jag vart skitstressad som vanligt. Fast nu är jag relativt lugn. Har vart på ett bra box-pass där jag fick ta ut mig rätt ordentligt. Fick ett litet flow på emotions-tentan, inte vet jag om det blir rätt och riktigt men det får faktiskt bära eller brista. Jag lämnar in imorgon och släpper det.

Imorgon åker vi till Åre, kul:) Jag har aldrig vart där, än mindre på after-ski. Gratis boende får vi och jag hade tänkt åka längdskidor. Tror det blir toppen:)

Önskelista då:
  • Kalender med en vecka/uppslag, gärna den här i rött eller brunt:
http://www.filofax.se/store/lettsdetails.asp?section_id=&sizeId=18&rangeId=235&dsizeId=18
Nu kommer jag inte på mer faktiskt.

Men kolla in drömmen! På landet och precis som Marias fast större!

http://www.hemnet.se/beskrivning/1113415?r=3

Lugn och fin lugn och fin lugn och fin

Tog en heeelt fantastisk promenad idag innan jobbet. Det var sådär vackert så man inte vet vart man ska ta vägen, och att få stänga in sig i sin egen värld med musik i öronen och nästan sväva fram i snön var verkligen behövligt för laddning av batterier.

(Jag tränade igår för första gången på två veckor, kände mig som en spink utan muskler)

Ikväll lovade jag att jobba imorgon direkt efter jobbet. Cryptosporidium däckar fortfarande Östersundsborna. Så imorgon måste jag upp med tuppen för att hinna tvätta, däremellan måste jag läsa två kapitel i en bok som vi har seminarium på på torsdag. Skolan 10.15-15. Jobb 15-21. Det betyder att jag måste ha med mig en micro-matlåda, för andra gången under min studietid. Jag vet knappt hur micron funkar, fick hjälp av Fanny senast:P Men tur att jag har en matlåda att ha med mig allafall:)

Kom hem för en timme sedan och nu försöker jag varva ner. Det går sådär. Måste sortera tvätten.

Godnatt!

Jag är less:(

Vaknade upp och ville inte alls vara med idag. Inte ofta man känner så. Känns som jag är less på det mesta, kylan, vattnet, kroppen, alla hemtentor, tvätten som hopar sig, det mesta. Orkar inte ens tänka på julklappar, när ska jag fixa det? Ikväll ska jag jobba igen också vilket jag inte alls har lust med.

Men för att se det positivt, är nästan klar med tentorna, ser fram emot socialpsykologi, åker nog till Åre i helgen med några vänner. Och snart är det jul, jag saknar min kära familj, jag behöver flamsa med pisters. Får se om jag hinner ordna något med julklapparna:)

Håhåjaja.

chips och hemtenta

"Thaimat!" tjatar den hatiska Jonas med håret och springer runt här i kallingar. Klockan är kvart i elva, vi har inte ätit frukost utan äter chips och godis istället. Jag har skrivit några rader på hemtentan. Fredrik är och fikar med ett konkurrerande företag som har skickat hit en kille från Sundsvall enkomt för att träffa honom på en lördag (!) och försöker få över honom till deras företag här i Östersund. Kul att vara eftertraktad:)

Idag blir det skidskytte och fest ikväll. Borde ha hunnit med att besöka julmarkanden också men jag kanske prioriterar bort det. Svinkallt ute, jag kokar vatten.

Trevlig helg:)

Kul killar man har på besök..

dsc00627 (MMS)

Kul killar man har på besök..

dramatisk lägenhetsvisning

Idag följde jag med Beatrice när hon skulle kolla på en etta, förstahandskontrakt. Hon mår inge bra alls, vet inte om parasiten ger ont i hela kroppen, men något konstigt är det. Så vi gick dit i denna kyla. Väl där går vi runt och tittar och sen ner i källaren och kikar där. Han som visade lägenheten skulle ta uppgifter på både Bea och en annan tjej som också var intresserad av den. När de typ hade pratat färdigt så svimmar Bea rätt framför lägenhetsmannen och in med huvudet i stenväggen. Haha, jag blev ganska rädd då men nu sitter jag och skrattar när jag tänker på det. Han var iallafall schysst och skjutsade hem oss efteråt och jag bäddade ner henne och köpte godis och proviva åt henne.
Han ringde iallafall ikväll och sa att hon fått lägenheten så hon måste ju ha gjort ett gott intryck:)

Nu har jag vart och jobbat i tre timmar. Mycket information, lite läskigt som vanligt med nytt jobb och innan man känner alla men jag tror det blir bra:)

Nu ska jag på glöggkväll på skolan. Inatt kommer Fredrik och Jonas. Ciao!


Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0