Hodep och is.


Vaknade med huvudvärk imorse och den tilltog ju under dagen, trots vila. Stod ut till kvällen men tog sedan Treo "går över i modersmjölk men påverkar troligen inte barn som ammas". Jaja, efter att ha somnat med barnen har det släppt och nu är det te och glass som gäller. Nu hör jag att Hillevi ligger och pratar så hon ska väl vara vaken några timmar till. Härligt.

Vi var på koll idag, hon väger nu 7,3 kilo. Alla veck på plats.

I helgen var vi i Östersund. Där var det mycket snö och vi hade det väldigt fint. Först röj hos kusinerna och sedan spela spel hos mamma/mormor. Vinterparken invigdes, så där var vi och åkte skrana/madrass., jättekul! På vägen hem informerade jag barnen om vad som händer om man slickar på metall ute när det är vinter. Idag slickade Nilas på vårt brevinkast. Stor dramatik och blödande tunga. Vi hoppas på att det ger lite avkastning på "mamma vet bäst-kontot".

(null)
(null)
(null)

(null)
(null)

(null)


Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0