Lilla Majkii

Hon fick med sig en låda lego i sängen för att jag inte trodde hon skulle kunna somna eftersom hon sov länge på dagen idag. Men det kunde hon minsann. Lekte en stund sen sa hon, "nu är jag lite trött mamma". Nu när jag tittade till henne har hon plockat ihop legot i en låda och krupit ner under täcket. Pluttisen;)


Den andra ligger inte och sover, men han är friskare. Han hade lite feber igår och var otröstlig, så efter lite alvedon fick vi alla sova hyfsat bra i natt.

Vi har haft en fin helg i Stockholm, på Carl-Johans dop:) Jag har tentaångest och borde egentligen plugga, sista salstentamen ever på fredag.

Dagens barn


Idag har vi hängt med Abbes. Majken har ridit på en liten ponny och sedan var vi till Spikbodarna och grillade korv. Lagomt det. I veckan har vi haft någon liten släng av magsjuka, not so nice. Har fortfarade ingen riktig aptit, men har köpt lite ben & jerrys så vi får se om jag kan råda bot på detta.
 
I helgen ska vi till Stockholm på dop, det blir kul! Var så himla längsedan man träffade någon släkt känns det som. Nu ska jag pussla med Majken, hon är inne i en pusselperiod så vi shoppar mycket på second hand. Hejdå.

Vardagen

Har upptäckt att jag nästan alltid bloggar när Fredrik inte är hemma. Kanske behöver jag någon att kommunicera med. Nu är han i alla fall i Sundsvall, för andra gången denna vecka. Han sover där och det är lite kämpigare att få ihop saker och ting utan honom. Jag handlade dagens middag på lunchen idag, en korv med tomtegröt och så ägg och macka till det. Tände dopljusen och hade en ganska trevlig middag:) Man tager vad man haver...

Skolan hela dagen lång idag, Nilas har skött sig rättså bra. Men ändå, får inte med mig så mycket som jag borde. Sen har jag varit väldigt trött idag. Vi fick ju Nilas att sova hela nätterna förra helgen men sen har vi gått tillbaka lite de senaste nätterna så nu äter han vid fyra-femtiden.

Åh har en massa saker på lager jag vill beta av. Psykologi-tidning gånger två, underbara Turist-tidningen, resten av dagens tidning, två avsnitt av så ska det låta, två avsnitt av diktatorn som hörs ska vara bra osv... Högen med kurslitteratur orkar jag inte ens nämna. Men jag orkar inte. 

Det var mitt liv för tillfället det. Jag ska nog hoppa i säng nu men borde nog kvällsfika lite först.


Majken har varit katt idag på förskolan... Maskerad:)


Han sitter och det är ju väldigt kul:D


Kompishäng i skolan:)

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0