Kul.

Skulle ju inte nämnt det där med kräkande och magsjuka. Idag åkte Fredrik dit. Men verkar frisk nu, och vi andra också. Än. Det är typ fjärde helgen i rad som Fredrik är sjuk eller hängig, ja jo det är synd om honom men jag är också döless. 
Ledsen hund.

Så efterlängtad fredag.

Jag hade inte alls lust med femdagarsvecka denna vecka. Tänkte checka ut efter torsdag. Men det får man ju inte! Imorse var jag på jobbet 06.20, sen jobbade jag till 10 när jag tog långlunch och for och badade med lilla familjen. De hade utvecklingsdag på förskolan så ungarna var lediga. Och vilken dag de har haft! Majken ville skriva en lista på allt, det blev vinterparken, badhuset, pannkaka och glass till lunch, biblioteket och läsa och låna böcker, sen fika på Svenssons cafe, sen hem och se film och så slutligen tacos till middag. De var alla ganska trötta nu. 

Själv har jag haft en bra lugn vecka på jobbet där det känns som jag fattat lite mer hur jag ska jobba. Nästa vecka kan se annorlunda ut!

I övrigt vill jag också köpa hus. Så jag någon gång kan få mitt hönshus...

Barnen verkar må bra nu för tiden. Ingen magsjuka än i vinter, ta i trä. Den kommer väl om vi får för oss att hälsa på någon eller ta emot besök. Som alltid. Så vi får väl se till veckan när Maria och Kejtan kommer. Hoppas vi får vara friska så jag och Fredrik kommer ut på dejt. Det behövs!

Var i Lycksele i helgen som var, åkte bob och åt palt. Fint värre!


Trevlig helg!

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0