Ny telefon!

Wow, nu kör vi IPhone här och så här glada är vi för det!

NU!

Nu är jag så himla trött. Jag har insett att jag rätt ofta gnäller över min trötthet. Jag hoppas jag slutar med den nästa vecka:)
Nä men jag har precis skrivit klart en liten text på fyra sidor som ska in i ett grupparbete. Jag vet inte ens om jag gjort riktigt rätt och det värsta med grupparbeten är ju att man skriver mer för gruppens skull än sin egen. Jag hade själv nöjt mig med det jag skrivit men jag vet inte om det duger för resten. Egentligen.
 
Jag har jobbat idag men bara tre timmar. Och huvudvärk. Nu vare gnäll igen.
 
Men imorgon, då åker vi till Umeå. Det ska bli så kul att träffa Helmert igen! Och på fredag drar vi vidare till Lycksele där hela Fredriks familj är samlad. Det ska bli så kul det med!
 

Första tanden...

...på väg upp!
 
Det var bara det... :)
 
 
 

Årets första lilla utflykt

 
Igår var jag ledsen och undrade varför vi aldrig var ute i naturen något längre... Som det har vart på sista tiden har jag inte tränat något och vi är inte ute något och njuter av livet så jag känner mig inte så happy i sinnet.
Men så frågade våra vänner i föräldragruppen om vi ville följa med ut idag och det ville vi ju! Vi for ut på isen och invigde våra Segebaden-pulkor:) Det blåste och var ganska kallt men väl ute var det underbart att få skida iväg! Majken var jättearg i början och ville inte sitta i sin pulka men till sist, när hon fick sitta bakom lilla rutan och titta sig omkring verkade hon tycka att det var riktigt trevlig! Sen for vi hem till dem och fikade och Majken och Albert lekte lite. Härlig dag!
 
Imorgon är det terapi igen och så skola. På torsdag åker vi till Umeå och så är det sista veckan som Fredrik jobbar. SEN blir livet lite lättare och roligare för oss i lilla familjen:)
 
 

Underbara unge!

Godnatt!
 

Kväll.

 I totally love Instagram:)
 
Idag har vi haft en jättetrevlig dag då vi vart hos en av mammorna i föräldragruppen och fikat och pratat. Flera timmars prat om förlossningar, uppfostran, graviditetsillamåenden och annat i samma genre. Det är välbehövligt ibland!

Brr...


Idag var det 23 minusgrader. Det blev ingen långpromenad alltså. Jag funderade ju på att åka till Vemdalen och Skiweek men inser att det är ganska skönt att ta igen sig här hemma. Idag har jag gjort grunden för en surdeg! Vi får se hur det experimentet går. Annars pluggar jag när Majken sover. Läser just nu en bok om ACT - acceptance and commitment therapy, sjukt bra. Jag vill börja ha terapi med en gång:)
 
Men iallafall, vem vill sticka raggsockar till Majken?

Feminist

Håhå. I massa herrans år har vi haft en jämställdhetsminister som INTE varit feminist. Hur går det ihop undrar jag? Nåväl. NU har vi det iallafall. Halleluja.
 
 
 
 

Nytt språk

Skrev tenta idag och det kändes rätt okej. Missade lite småsaker sådär som jag oftast gör men förhoppningsvis ska jag vara en halv psykolog nu. 2,5 år till känns rätt bra det är kul att plugga.
 
Igår kom Majken på hur hon kunde utveckla sitt språk. Det var kul:)
 
Nu är det skräpmat och film som gäller, huvudet är helt slut. Trevlig helg!
 
 
 

iPhone 5!

Nu har jag beställt en ny telefon, den senaste, coolaste, finaste! Det har jag aldrig haft förut, men jag försvarar det med att jag förtjänar den efter den här perioden med heltid skola och mamma"ledighet" samtidigt. Funderade på en Samsung, 3an, men alltså, den ligger inge bra i handen, skulle tappa den hela tiden. Så kände jag lite på iPhone 5, och den känns skitbra. Så nu är den beställd, då blir det förhoppningsvis lite roligare bilder på bloggen också:)
 
För övrigt så har jag shoppat overall till nästa vinter till Majken. Det var svårt. Kom hem med en igår i storlek 86 - 1-1,5 åringar. Hon blir 1,5 i december nästa år. Men var osäker om den var för liten så Fredrik bytte idag och ja, den ser lite stor ut. Så mycket kommer hon väl inte växa på ett år. Eller vad tror ni:P
 
 
Haha... Jag älskar Polarn o. Pyrets kläder så jag tänkte slå till på halva priset. Men kanske jag borde byta tillbaka till en storlek mindre?
 
Hejsvejs!

Tentavecka.

Ja alltid lika kul med tentavecka... ellerinte. Idag har vi vart i skolan mellan 9-17.30. Spelat in film med diagnostisk intervju. Det gick nog bra, har inte kollat in filen än. Imorgon kommer Fanny och Beatrice hit på frukost och sen är det plugg hela dagen. Plugg hemma och sen plugg på café. Det är ju trevligt:)
 
Majken har vart med hela dagen idag och hon verkar ha tyckt det varit skoj. Ofta är hon på väldigt bra humör de dagar vi inte bara varit hemma. Jag tror hon gillar att komma ut och aktiveras, förra veckan var hon på föreläsningar om självmord. Mycket upplyftande:P 
 
 
Nu är det hollywoodfruar igen, kuuul!
 
 
 
 

Jag måste GE mig!

Hellooo, idag har jag stressat som en gnuuu, men jag får skylla mig själv. Morgonen sov vi ganska länge ändå... typ till åtta så det var skönt. Kvart i tio kom Frett hem och tog Majken och jag åkte till skolan och hade en jättekul och intressant föreläsning med övningar där vi skulle göra skattningar på psykisk ohälsa typ. Kulkul!
 
Sen stressade jag typ ihjäl mig för att hinna allt jag skulle och det var onödigt för jag hade bara kunnat skippa baka en kaka till kvällens plugg. Plugget var sådär seriöst. Vi ska spela in en film på oss när vi intervjuar och blir intervjuad, alltså undersöka psykisk diagnos/spela psykiskt sjuk. Och så en tenta också på fredag.
 
Örat har dundrat idag med. Men jag har vart rätt glad. Och det bästa är att jag klarade förra kursen, statistiken alltså:) Vad bra jag är:)
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Fredrik har visst en överraskning.
 
Godnatt.
 
 
 
 
 

för femtielfte gången

God morgon. Jag avskyr mornar nu för tiden. Vaknar med huvudvärk och örat. Nä, det är inte så himla bra här. Jag lovade mamma att gå och lägga mig efter att jag ätit middag igår men middagen var färdig kvart över nio och jag låg i sängen kl.22. Matade Majken vi 00.10 typ, sov vidare till nästa matning vid 05.40. Sen ringde Fredriks väckarklocka kl. 06.00 men det var bara jag som blev vaken av den. Nu har jag fixat några grejer på datorn, tjatade upp Fredrik och ska väl snart gå upp själv. Har berg med smutstvätt och har inte ens packat upp väskan sen jullovet än, tänkte göra det igår men då hade jag så ont i huvudet. Åh för att inte tala om hundhåret plus dammet i alla hörn.
 
Varje dag längtar jag till februari. Ja nu är det mycket gnäll.
 
Idag ska Majken vägas och mätas, det blir kul allafall.
 
 
 

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0