YES!

Yes, idag har jag gjort hela två framföranden för andra människor på retoriken. Det gick sådär, men jag var inte sämre än någon annan heller. Igår åt vi gomiddag tillsammans.


Magnus den glade stannar över helgen:)

Och jag bakade dagen lång...



Jaja, vi ska på fest ikväll, men det blir nog inte sådär jättevilt. Det kanske blir en normal fest.

Just ja, vi åker inte till Lycksele i helgen:( Helmert fick ju inte ledigt.

Släktträff

Tjena, jag har att stå i idag minsann. Ikväll kommer både storebror och kusin Magnus hit. Plus pisters naturligtvis, så det blir till att laga räkgryta ikväll tror jag, och kanske semlor till efterrätt. Just nu håller jag på att baka ett morotsbröd. Och så ska det städas och handlas och jag måste förbereda mina redovisningar och tal och hejfaderullan till imorgon också.

Sonny blir ett halvår den 10:e mars och börjar bli tonåring så det är snart dags att besöka veterinären. Han har börjat få vara ute lite smått och älskar det naturligtvis. Så fort man ska ut kommer han och ska upp på axeln och följa med.

Boss tyckte att han såg Julius idag ute på promenad och började vifta på svansen långt innan vi möttes. Men det var inte Julius, bara en annan hund av samma ras. Jag försökte förklara det för honom, precis som jag försökte förklara för han att det var en cykel han såg som han blev rädd för och skällde på häromdagen.

Jojo, annars börjar jag fundera på sommarjobb. Det blir nog Lycksele som vanligt, förstår inte annars vart jag ska vara?



Och vädret är fint!

Han är inte helt normal den där.

fredde säger:

vart är du?

Birgitta säger:

stuk

fredde säger:

a foten

fredde säger:

hahahaha

Birgitta säger:

va?

fredde säger:

lägg ihop din och min mening

Birgitta säger:

men shit fredrik. sök hjälp!

fredde säger:

haha

fredde säger:

satan va roligt det va

fredde säger:

ojoj

Birgitta säger:

fredde säger:

jo

fredde säger:

lite:?

Sonny.



Idag har Sonny tappat sin första tand och jag har inte fått sådär jättemycket vettigt gjort...

Nu vare segt.

Jag och Kate sitter på stuk och har gjort det hela dagen. Pluggat lite och smurfat lite. "Och vi smurfar hit och vi smurfar dit, LA LA LA" Fikat tråk-fika.
Ikväll ska vi nog åka skidor igen.
Jag vet inte mer.

Shit majbritt!

Ha ha ha.... vilken kväll... Den har vart så himla kul! Helena har skickat ett sms väldigt fel, snygg-Erik var väldigt full och till slut klädd i bara kallingar, Johan har vart skitsur!
Allt utom Kåren har vart kul ikväll. Fytusan:D Och roliga filmer blev det...

Jä!

Fun fun fun

Ja, igår blev det inget plugga, vi hade alldeles för roligt för det. Kate hängde med oss hela dagen, först var vi på stan och jag gjorde en del småärenden. Sålde en trasig bh till h&m tex. Sushi till lunch och sen vare ut och åka igen, Fredrik skulle ha ny skidutrustning. Idag ska vi ut och åka, fast det blåser mycket ute men några kilometrar ska det nog bli allafall.

Ikväll äre fest igen, äntligen, jä!

Äntligen helg...

Nä fy vad lat jag är. Jag ska försöka plugga lite imorgon också, önskar att jag vore mer ambitiös... Jag ska försöka bli det. Ska bläddra lite i min nya bok som kom idag med posten. "Alla kungens hästar"



Plugg-utsikt...

So far

Jag steg upp med tuppen imorse för att fixa frukost till Magnus och sånt där, sen följde jag han till bussen. Svinkallt ute. 24 minusgrader. Jag gick allafall hem till grabbarna och väckte upp den lägenheten, fast sen somnade jag där.
Nu ska jag försöka mig på filosofin och kanske baka lite mer bröd. Hittade världens enklaste recept på tekakor igår:)

Idag äre Helena som är deppig, men i helgen ska vi på fest så då blir vi nog glada:D



Det sista vi såg av den sjalen:P

Finbesök

Ikväll kommer vår kusin Magnus på besök, han ska jobba i Luleå i två dagar. Pisters har lånat lilla blå sportbilen ikväll och gjort maxi. Åh det är så kul att handla mat:)
Så nu håller jag på att baka tekakor så Magnus får något i magen när han kommer.

Idag har jag insett att filosofin ligger långt bort. Jag fattade ingenting idag. Nada. Jag vet inte om det är någon idé att fortsätta med det där svamlet. Men gör jag inte det så har jag skola typ en gång var tredje vecka...

Jag har gjort av med mer pengar idag också. Köpte nya Emelie Cajsdotter-boken och beställde en massa bra skivor.



Älg som Johan gjort... en fot och två händer:)

För övrigt hoppas jag att farbror julius hade fina värden.

Vissa har det värre...


 Viktor bröt armen igår i barnehagen.
Stackarn...

Jag orkar inte vara människa.

Idag är det en sån här dag då man nästan börjar gråta när det går dåligt i betapet. Så jag tänkte skita i allt, men problemet är ju att innan man kan det så måste man ta disken, tvätten och städa upp lite på rummet så det känns okej att skita i allt. Och snart vill Boss gå ut också. Suck.

Trött ändå

Nu är vi tillbaka efter en härlig helg i Lycksele... Kallt och mycket snö. Idag var vi och besökte moster, kusin plus hundarna, vi fick ett lika hjärtligt välkomnande som vanligt:P
Det var skönt att slänga sig på soffan och käka mackor, det är skönt med ställen där man känner sig så avslappnad att man kan göra så.

Boss kompis för helgen heter Geri och är en schäfertik.



Vi kommer tillbaka om två veckor:)

Lycksele

Alla hjärtans dag? Japp, en alla hjärtans dag-pizza från Laponia blev det. Sweet!
Och faktiskt. Idag har jag ätit en liten chokladbit, men bara en. Och en gång är ingen gång...

Vi behövde inte hålla något tal igår, tack och lov. Men vi tränade andningen och rösten med en sångpedagog. Den där kursen är skitkul faktiskt.

Nu sitter vi och ser på vem vill bli miljonär, sen blire melodifestival, glass och ostbågar:)



Sonny bor hos Katarina i helgen...

Music-quiz

Ikväll har vi vart på music-quiz på vårt favvo-fik. Vi vann inte men hade kul ändå:) Jag ska gå dit och äga när det blir dags för frågesport, vetgirig it is!
Imorgon ska jag prata om Fet-Mats, jag hinner inte ta gruvans historia på två minuter...
Annars är allt som vanligt, Sonny jagar pirayorna, Boss sover och jag sitter vid datorn.

Tjena kebab-pizza!

Jag och Freddan åker till Lycksele i helgen:)
Irene, är du beredd på hundpromenad i finvädret?

Jonas med håret färgar håret, han ska på jobbintevju i Stockholm...
Johan och Freddan sitter på sängen och viker tvätt och parar ihop sockar. Haha...
-Fredtrikk, Fredtrikk, är det här dina, Fredtrikk?
-Men ser jag ut som en sockgud eller?!

-Men se du Johan, vi får ju ihop dem!! Det är ju roligt att göra tillsammans!
-suck pust stånk stön...
-Du är duktig på det här Johan, det tyck då jag i allafall
-Suck.... cp-sockar!

Appropå drömmar

Här om natten drömde jag att jag räddade Ivar från att drunkna, och försökte få Viktor att förstå att han måste sluta röka.

Middag hos Helmert ikväll. Dock inte sushi...

Nu ska du få se Kate!

Katarina är skeptisk...

Wow...

Sen i näsan...

en bredkäftad groda...
Helena, hon kan hon!

Hahaha!

Kolla in den här smilfinken!!
 http://veckansbryderier.blogg.se/2009/february/vagen-till-kvinnans-hjarta-gar-genom-kanelbul.html#comment

Måndag hela veckan...

Nä men nu ska man inte vara sån. Idag är planen att göra en veckoplanering så jag får något gjort här i livet. Jag har hitills lyckats boka tid för synundersökning när jag ändå ska ner till Göteborg i mars. Good, och resa ner dessutom (hem vet jag inte än...) Jag ska allafall försöka få till det här första talet jag ska hålla till på fredag.

Snön har vräkt ner hela helgen så nu är det riktigt vinterfint här uppe.

Stilstuide i pirayajakt

Först upp på stolen

Spana in bytet

Upp (skitkul när de simmar jättejättefort till andra sidan:)

Whaaaaa!!

Tappar balansen...


Jag kan meddela att det var iskallt i Jokkmokk idag.... men vi köpte renkött, kaffeost och souvas och spanade in samerna. Sen for vi hem och ikväll blir det melodifestival och vin. Ciao

Hungrig!

Jag äter alldeles för lite om dagarna nu, särskilt när man inte få stoppa i sig nåt godis. Klockan är halv åtta och jag har ätit en blandning mellan frukost och lunch vid elva, sen en halv glass under eftermiddagen. Nu när jag har slutat träna och äter dåligt går jag ner i vikt. Men vi kör igång med träningen igen om drygt en månad. Och nu ska jag få fiskgratäng av lillasyster.
Jag och Kejtan har klippt oss idag, sen for vi på Willys och eftersom jag var så hungrig har jag handlat allt gott jag kunde hitta förutom godis. Serranoskinka, aioli, brieost, mozzarella, kantarellost, kex med hanvvsalt, ett kinesiskt päron, vindruvor och chips. Sen köpte jag en flaska vin också. Nu ska det lyxas. Dock inte med gott samvete eftersom att jag har vart slö och knappt gjort något vettigt denna vecka.

Det är skitkallt ute och imorgon ska vi nog på Jokkmokks marknad, -18 skulle det vara.

Trevlig helg!



OBS. Kan kännas lite blött:P

Haha, grabbarna håller på med GI-dieten, det gäller att hålla koll på vikten...


Filosofihelvetet

"Men vi kan å andra sidan inte fatta orsakens resultat som resultat av orsaken, om vi inte fattat resultatets orsak som orsak till resultatet. Ty, vi menar, att vi förstår att det är resultatet av orsaken först då, när vi fattat dess orsak som dess orsak."

Är det här verkligen svenska? Är det ens lagligt att skriva såna här meningar?

Aktivera!

Woh, idag har jag gjort saker. Bra! Igår gjorde jag inget och det slutade som vanligt med lätt ångest fram på eftermiddagen, så lovade mig själv att inte ha någon mer sån dag den här veckan. Blir lätt att man bara sitter i sängen med datorn och timmarna tickar på, jag har ju oftast bara två lektioner i veckan...
Tvättat och pluggat är det jag gjorde. Plus att jag har försökt organiserat den här resan som pappa fick i 60-årspresent tillsammans med mina syskon. Som det ser ut så blir det Prag i början av maj.

Nu tror jag att jag ska gå till Helmert.



Höhö, så fick jag in den hämnden också.

Premie?

När man var yngre och hade gjort något bra kunde man premieras av Pappa. Just nu vill jag ha en Lyckseleresa i belöning för att jag klarade socialrätt-tentan.
Åh. Lycksele-abstinens.

Härlig dag i skärgården

Idag har vi tagit isvägarna ut på havet och grillat i solskenet vid en ö. Jag orkar inte skriva något mer, men ni kan ju se på bilderna att det var fantastiskt väder och underbart att komma ut:)

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0