Börjar tappa det här med bloggen...

Nu är vi i Lycksele. Innan det några dagar med Katarina, Mats och Carl-Johan i Tännäskröket. Funäsfjällen var verkligen trevligt och vi gillade särskilt Bruksvallarna. Dit skulle vi gärna återvända för att hyra stuga och åka längdskidor😊 Sen var det i och för sig inte så många fler ställen vi besökte men förhoppningsvis blir det fler gånger. Åkte ett spår som hette Mittåkläppsspåret med Hima, det var upp upp upp på fjället och sen en sväng där uppe. Jättefint! Hima var så trött när vi skulle ner att jag funderade på att slänga upp henne på axlarna. 

Fredriks mormor begravdes igår, det är därför vi nu är här. Och för att träffa lilla Liv som Simon och Hannas bäbis heter. Jättegullig och sover mest hela tiden. Igår på begravningsfikat försvann plötsligt Majken och Lion. De hade låst in sig på toaletten och Lion höll på att borsta Majken i håret med toaborsten😱
De hade visst kul men Majken fick åka hem och duscha. 

Idag har jag cafepluggat lite och så har vi varit på loppisrundan. Ikväll spela spel och hoppas att barnen sover. Igår när Fredrik var ute på kusinhäng beställde jag och Hanna pizza och såg på spåret. Bägge barnen sov som stockar från sju till sju. Lyx.

Och Nilas! Han har börjat krypa!






Skiweek!

Å det är så härligt här i Vemdalen kan ni tro! Vi ligger nu i soffan och fipplar med telefonerna och lyssnar på musik efter en dag av skidåkning. Snart drar festen igång igen och vi ska spela lite spel.
Jag åkte slalom igår, jättekul faktiskt! Och idag åkte jag skidor, lite lagom seg efter nattens fem timmar sömn. Trodde det skulle bli lite tungt så jag tog det lugnt. Det var fantastiskt. Så härligt.
Sista året skiweek och det bästa ever!





Hej 2015!

Hej hej!
Nytt år, nya tag! Ni må tro att jag kände mig fri när jag gick hemifrån i onsdags. Utan barnvagn. Utan skötväska. Utan barn. Lämnade kaoset där hemma, stängde dörren och gick. Den känslan är fantastiskt! Så nu har jag haft några intensiva, hyfsat effektiva dagar på skolan och jag ska försöka fortsätta så.

Finns ju massor av saker i mitt liv jag vill förbättra 2015. Dels det där med effektiviteten, att plugga mer och vara mer ihärdig. Spendera mindre tid till att slösurfa. Träna mer. Äta mer vegetariskt. Låta bli onyttigheter i veckorna. Mer kvalitetstid med barnen. 

Jag kommer säkert inte klara allt, jag kommer säkert var less efter en vecka men det lär ju inte bli sämre allafall tänker jag😀

När barnen har lagt sig på kvällen och vi har plockat ihop efter dem (också ett nyårslöfte, plocktid varje kväll), är jag dödstrött. Så jag ska nog snart gå och lägga mig. Hejdå!


Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0