Jag borde inte sitta här, jag borde städa...

Åhhhhhhh vad tråkigt. Måste ta tag i min klädhög som legat i några veckor. Det är alla mina sommarkläder som jag tog upp från källaren innan vi fick barn. Tänkte att det ju skulle vara kul att pyssla med sen. Men det är det inte. Delas för att det knappt är någon värme, så jag kan ju ändå inte ha kläderna, och dessutom orkar jag ju knappt gå ut.
 
Nej nu ska det inte gnällas här, Majken har sovit bra i tre nätter på rad. Tjoho! (Jag är trött ändå, men inte självmordebenägen allafall...) Fast hon har lite ont i magen tror jag, och är gasig. Läste någonstans att man inte ska äta jordgubbar, och jag har just ätit det till frukost. Funderar på att prova sluta med mjölkprodukter också. Men vad blir det kvar av min kost då? Inte mycket...
 
Idag får vi besök av moster och Martina, det blir kul, undrar just vad vi ska hitta på? Appropå det så borde jag gå och ta tag i klädhögen och dammsuga lite nu.
 
Sova borde jag också, men det hinns inte.
 

Mammas bild på "Bulan" :)
 

Glad midsommar 2012

Woho, Maria och mamma är här och vi har hängt på Jamtli idag. Sjukt mycket folk och en alldeles för liten midsommarstång och alldeles för lite spelmän och fiolmusik. Hello, det går inte att fira midsommar någon annanstans än i Dalarna. Mamma hade allafall mormors fina dräkt på sig:)
 
 
Hemkomna därifrån har det mest vart gulligull med Majken och matlagning. Vi har ätit grillat och jag har tagit mitt första glas vin sen slutet av september.
 
Nu vankas det visst jordgubbar och grädde, mamma har bakat rabarberpaj också, Maria har bakat bullar, multiefterrätter är grejen!
 
Glad midsommar!
 

Presentkalas:)

Vet ni, inatt fick jag sova till halv fem! Fatta underbart:D Jag blev så glad för jag behövde det verkligen efter gårdagens kaos. Sen när Fredrik klev upp vid åtta gick jag också upp och tog en långpromenad med hunden och vagnen. Det var härligt. Sen blev jag trött igen men allafall något:) Hoppas hon kör fler sånna nätter!

Majken fick världens finaste paket på posten idag, från morbror Perk och Sanna:



Och igår var Beatrice och Fanny hit en sväng och kika på na, de hade också presenter med sig



Hon är bortskämd, tösen...

Och så måste man komma ihåg att skaffa sig några vaser när man får barn!



Imorrn kommer Mamma/mormor hit, å vad roligt!

zombies

Jag och Fredrik går omkring och känner oss helt bakis ikväll, bägge med huvudvärk. Tänk om man nu kunde få sova. Men febern hade släppt imorse allafall. Vi tog en promenad på elljusspåret uppe på berget idag, vädret var ju så härligt. Imorgon ska vi på föräldragruppsträff, det blir kul:) Fredrik börjar också jobba lite igen, halvtid i två veckor innan det blir heltid igen.

Godnatt!

Bäbisbloggen

Det är lite trist med folk som bara skriver om sina bäbis i sin blogg men det är liksom inget annat som händer i mitt liv just nu och allt kretsar faktiskt runt henne så ni får leva med det ett tag till. Tills vi kommer ur bäbisbubblan:)

Idag är det mest jag som vart gnällig. Dåligt med sömn. Majken vägrar sova på kvällarna och håller igång och är gnällig till halv ett, ett nångång. Det hjälper inte att amma. Dessutom så är det ju ständiga blöjbyten. Så jag får i princip ingen djupsömn för klockan halv tre, tre vaknar hon igen och vill amma. Sen sover hon allafall ofta till sju och sen går vi upp kring tio. Jag har skitont i brösten men jag äter lite värktabletter. Idag fick jag lite feber på det. Till helgen ska jag vila mest hela tiden men jag längtar ut i det fina vädret.

Dagens goda nyhet är iallafall att Majken går upp i vikt hela tiden, bvc var här idag och vägde henne och sånt.

Nu är det snart dags för fotboll, vi har laddat upp med godis och vattenmelon:)





Vi passar på att tacka för blommor och gosehund från Norge också:)



Majken har en bula på skallen, "kefalhematom", de brukar få det om de tas ut med sugklocka, men det gjorde ju inte hon. Däremot låg hon med huvudet uppåt istället för neråt när hon skulle ut så det bev lite extra kämpigt och långdraget att få ut henne, så därför fick hon den där lilla bulan. Den ska försvinna av sig själv säger dem som vet.

Moster på besök:)

Helena kom förbi en sväng på väg upp från Umeå, hon har fått mysa med Majken såklart och så har hon lagat mat åt oss och så satt vi ute och åt lite glass. Jag känner mig lite instängd både hemma och i kroppen. Jag vill ju ut och njuta av det fina vädret och kunna röra mig obehindrat. Jaja, det kommer väl sen men jobbigt när kroppen segar efter.

I övrigt gör vi ju inte så mycket på dagarna. Det är amning och sovning i ett. Man är ganska trött men det är faktiskt helt fantastisk att ha en sån där liten plutt, hon är så fin och bara man tittar på henne så blir man lycklig:)




Någon mer bild

Nu har Fredrik hämtat hit min dator:) Fast nu tror jag att det är sovdags för mig. Hon sover också, på pappa:)

Här är lilla fröken! Imorse 06.26 föddes h...

20120609209 (MMS)

Här är lilla fröken! Imorse 06.26 föddes hon, vägde 2970 och var 48 cm lång. Världens finaste så klart!

Trååååk

Idag åkte Helena hem och jag sitter ensam hemma i soffan. Jag har ju Hima förstås, hon ligger kanelbulle efter en lång stund ute. Jag och Fanny tog en promenad och hundarna lekte som vanligt järnet. Fram och till baka i ett lerdike. Så det blev bada sen, skönt med en nöjd hund allafall:)

Idag har jag inte vart på humör, jag har tråkigt, vill åka till Falun, fjällen eller utomlands- allafall slippa Östersund. Men här är man och får inte röra sig ur fläcken.

Den 11:e juni gissar jag att vi får barn, drömde det för ett tag sen. Vad tippar ni på? Tävling!

Hittade belgiska jordgubbar på ica, de är svingoda faktiskt, imorgon ska jag köpa fler.

Sen tänkte jag lägga pussel, läsa bok och baka. Jättekul.

Det bidde...

en ko!

Sluta tjata nu. Här stressar vi inte:)

Last days...

Hello!
Nu står Helmert och Kejtan i köket och fixar räkfrossa, gott det:)

Igår var vi på utflykt i Tännforsen, vi tog också Lundhags fabriksbutik och Kretsloppshuset på vägen. Åre chokladfabrik hade inte öppet.




Det är ganska regnigt hela tiden men vi har ju kläder för väder.



På kvällen åt vi rabarbercheesecake, den var hemskt mäktig, räcker många kvällar. Tack Mamma för liljekonvaljerna, de doftar ljuvligt!



Kejtan är inne i någon slags hälsoperiod så hon ville träna och fick låna det eminenta gymmet i källaren:)



Jag passade på att lyfta lite också, ni ser ju vilka tunga vikter jag hänger med!!

Idag tvingade vi med Katarina att gå naturstigen på Frösön. Och väl där hittade hon tusen spänn på marken. Värt! Sedan for vi och fikade på pause och jag var så trött så jag höll på att dö, så vi for hem och sov lite.

Nu ska vi som sagt äta räkor. Annars gör vi mest det här:



Soffhäng, tv och broderier:)

Och idag skulle vi få barn var det tänkt, men det dröjer nog ett tag till.

Guess who´s back!

väldigt starkt ljust här...

Vi håller på med en massa projekt i köket. Jag lagar rabarbercheeskake och Kejtan blev hemskt sugen på kaffeost så nu försöker hon laga det. Vi har köpt ostlöpe på apoteket:)

Igår åt vi surströmming, ikväll blire nog grillat. Kate lagade en supergod thaisoppa till lunch. Så vi äter mest som vanligt.

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0