Virrigt.

Åhåjaja. Helgen blev inte helt normal, men nu är den över och folk börjar bli sig själva igen, tack och lov! Vi hade earth hour-fest på lördagen och gjorde vår egen musik med earth-hour-bandet, vi var himla bra ska ni veta:)
De andra gick ut, jag stannade hemma med Freddan, på söndagen var alla extremt slöa såklart och vi gjorde inte så himla mycket annat än att sova och äta.
Nu börjar en ny läsperiod i skolan, och jag vet fortfarande inte om jag har tagot mig in på coachingkursen, men jag hoppas. Ska dit på lektion imorgon allafall och se om det är några som har hoppat av. Det taskiga är att de har lagt fem lektioner på en och samma dag den 15:e april. När jag är hemma på påsklov alltså. Javel, det lööööser sig.
På onsdag har jag veterinärtid för Boss, jag vet inte om de lyckas hitta någon fel, han är ganska pigg just idag men vill ha honom undersökt innan påsken och så. Vad jag ska göra med han på påsk vet jag inte heller.

Men det löööser sig det också va?!

Jaha, en bild ska man väl kanske slänga in också:)



Snygg-Maria!!

Nu ska jag försöka fixa ett argumenterande tal till på fredag. Jag vet inte alls vad jag ska prata om. Något förslag?

nästan det värsta jag har varit med om!

Så trött är jag nu... Jag, pisters och Sara har vart på bio och sett "Dumpa honom" ikväll. Den var helt okej tyckte jag, men vissa andra gillade den tydligen inte, eftersom de gick innan den var slut. När jag kom hem skjutsade jag killarna in på stan och nu sitter jag här, dödstrött. De kan nog glömma hämtning allafall.

Bra dag, tränade cirkelsågen på förmiddagen, kommer defenitivt att känna av rumpan imorgon. Sen blev det lunchbuffé på stan. Efter det tog jag och Fredrik en shoppingtur på storheden. Köpte bla en febertermometer för att kolla om Boss har feber. Det hade han inte, han är bara allmänt slö. Har fått tid på onsdag(!) på djursjukhuset allafall, får se hur landet ligger då. Men han åt pannkakor med mig till middag:)

Nej men fy, varför sitter jag här och skriver. Sova!

Kick´nBox is the shit!!

Jag och Kejtan har vart och tränat, det vara bara hon och jag och tränaren där så vi fick lära oss en massa roliga knep och sparkar och slag och allt möjligt:) Så himla kul!
Sonny ligger och kurrar på mina axlar. Lägenheten är städad, tentorna avklarade, det är jag som är yesman idag:)

Pigg Boss igen:)

Han repade sig under natten och är sitt vanliga jag igen. Det är ju bra det men jag undrar varför det blir sådär.
Klev upp klockan sju imorse och tentapluggade. Skrev sedan tentan på en och en halv timme. Börjar vara typiskt mig att skriva så fort. Men direkt när jag läser en fråga så skriver jag snabbt ner allt jag vet om den så jag inte ska glömma något och sen är det ganska slut på information. Jag tror att tentan gick bra, klarar jag den är jag riktigt nöjd:)

Så nu börjar livet igen och det är såå skönt! Jag ska städa lite här hemma och ta en långpromenad i solskenet med hundarna. (Vi passar fortfarande Vilja)

Boss sjuk:(

Vet inte vad det är med han, men han är trött och äter inte, haltar på som vanligt. Gav han smärtstillande men jag tror knappast att det är smärta som gör att han inte äter. Hans kompis Vilja är här och är orolig för honom, hon ligger bredvid han hela tiden och gnäller om han rör på sig.
Ska skriva tentan imorgon och är han inte bättre får jag väl ringa veterinären då.

Ikväll har jag åkt skidor, 12,6 km. Milen tog bara 36 minuter, hade superskidor och fint före. Desto mindre kontroll på skidorna dock... Sen vare våffelfika hos födelsedagsbarnet:)
Grattis Kejtan!

Jä. Tre poäng från vg. Min vanliga tenta-tur...

Här har jag iallafall varit i helgen. När jag på lördagskvällen gick ut för att gå en liten tur med Boss var det helt kolsvart förutom en miljon stjärnor och norrsken, det var så vackert. Annars har det varit sol hela helgen.

Vaknade halv sju på söndagsmorgonen av ljuset. Det är så himla härligt att vakna av en massa sol.

Fyra älgar som gick över isen. Jag zoomade så mycket jag kunde men de blev inte större än så här:P

Jag och Boss har åkt skoterkälke:)

Simpa!

Skidor på skaren...


Jaja... Fredrik har lagat middag och jag har bakat bröd, nu ska vi plugga lite innan träning ikväll.

men ja!

Jag kollade just in mina tentor och det visade sig att jag hade klarat historian med råge, det trodde jag ju inte, men glad är man:) Ska lägga in några bilder från den underbara helgen när jag får tid och lust.
hejhej!

Benjaminsparken!

Mitt nya liv började igår! Med en mils skidåkning. Jag hade noll lust men Fredrik fick med mig allafall. Jag skrev historiatentan också som inte gick så bra, jag hoppas jag får godkänt... Idag har jag allafall köpt träningskort igen, long time no see stil... gick på kick´nbox och det var inte alls jobbigt när vi var där, men kul att öva lite på försvar också istället för att bara slå. Nu sitter jag här hemma med Sonny kurrandes i knäet, och skakar i benen. Konstigt vad lite teknikträning i sparkar kan göra...

Appropå Sonny så ska han kastreras imorgon. Äntligen... han vill ut mer och mer och det måste han ju få. Har hittat en privat veterinär som är hälften så billig som djursjukhuset.

I mitt nya liv ingår också att plugga mer. Så idag har jag suttit på stuk med Kejtans klass några timmar, men fått ganska lite gjort. Samlat en massa information dock. Den ska jag ta med mig till stugan i helgen för nu är det bestämt att jag åker ut dit. Utan pisters dock för de jobbar och tentapluggar.

Nu ska jag över till killarna för att se på film!
Ciao!






bara plugga

Ja, eftersom jag inte vart så ambitiös i mina dagar kan jag tala om att jag har plugg-panik. Historiatenta imorgon. Jag behöver ha ca 30 % rätt för att klara den och det hoppas jag att jag klarar. Men det har vart ångest idag och det lär bli mer av den varan. MEN, Helena fyller åt idag och det betyder kalas. Även om man har att plugga så får man inte missa kalas, det är viktigt. Dessutom har Maria anlänt till Luleå och redan ställt krav på middag och hämtning.

I helgen är vi inbjudna av morbror att åka skoter och övernatta i deras stuga i skärgården om det blir fint väder. Ja tack säger jag, men det blir med filosofiboken under armen isåfall.


Grattis Helmert 22!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skön helg

Ja, vi har ju vart i Lycksele. Vi har vart ute i solskenet och fikat. Vi har sett på melodifestivalen, Alcazar var bäst. Jag har pluggat lite, jag har gått en massa. Vi har besökt Ullis i deras fantastisk fina hus. Vi har vart på Åhléns. Vi har ätit Laponia-pizza. Vi har fått jobb:)

mesen

Idag släppte jag ut Sonny en sväng och när jag sen skulle få in honom satt han uppe i ett träd och jamade. Haha, då var han inte så kaxig. Jag försökte locka på honom för att få honom att klättra ner men han vågade inte. Så jag gick till skolan. När jag kom tillbaka tre och en halv timme senare satt han fortfarande kvar. Fast innan han märkte att jag var där satt han nästan och sov. Men när han fick se mig jamade han som aldrig förr... Till sist kom Helena, räddaren i nöden och lyckades få honom att hoppa ner på henne.

Idag har jag framfört min Fetmats-berättelse igen, förfinad denna gång. Jag fick jättemycket positiv kritik så jag är skitnöjd:) Var jättenervös men de sa att det inte märktes alls. Bra där:)

Nu åker vi till Lycksele, Kate ska inte med...... åhh vad tråkigt, men då har jag kattvakt allafall.

Trevlig helg


Åhh

Idag hare inte gått nå bra för mig, men imorgon är det fredag, då ska jag hålla nån redovisning för retorikgruppen plus att jag ska förfina min berättelse om Fet-Mats. Jag har inte börjat med det där än.
Idag har jag vart på tentastuga inför filosofitentan, jag har inte gett upp det där helt än:)

Jo, i helgen åker vi till Lycksele, allafall Helmert och jag, förhoppningsvis följer Fredrik och Kejtan med också. Vi har gjort mycket tillsammans jag och Helmert, nu ska vi till och med på arbetsintervju tillsammans. Förutom det blire väl melodifestivalfinal och utgång kanske... vem vet.

yesyes, nu kanske jag ska sätta igång med retoriken... Godkväll!



Tåget

Jag sitter på tåget hem nu. Lyxar med internet...
Har jobbat mig igenom Göteborg för att hitta ögonkliniken som bytt adress. Där gick det bra, fick veta att allt såg bra ut och att jag inte hade några skador på ögonen. Jag är friskförklarad kan man nog säga:)
Sen letade jag reda på ett sushiställe och började gå mot centralen. Shit vad jobbigt med min packning, och varmt. Man behöver inte direkt vinterjacka här.
Jag har fått en grymt bra på plats på tåget i en tyst kupé. Fast en japan som sitter här verkar inte ha fattat det för han pratar i telefonen hela tiden.

Annars har jag fått veta att jag har glapp i fotleden idag. Efter min stukning i höstas, mina ledband är lite uttänjda. Läkaren tyckte att jag skulle gå till en sjukgymnast och få ett träningprogram, jag sa att jag skulle gå på yoga. För det enda jag möjligtvis tyckte var jobbigt när jag provade yoga i höstas var att stå på ett ben och hålla balansen.

Å lycka är att vara på väg mot norrland igen.

Plugg

Jag sitter med Karl och hans kompis på Chalmers och pluggar. Eller snart pluggar jag allafall. Historiatenta om en och en halv vecka. Igår var jag nere på stan och kikade, jag kom hem med två stora sittkuddar, hehe, blir kul att frakta hem dem... Kanske jag ska ner en sväng idag också, man hinner inte med allt på en dag här.
När jag kom igår var allt grått och trist, ingen snö alls. Så skönt med riktig vinter i Luleå ändå. Hellre riktig vinter än regn säger jag då bara. Idag är det lite snöstorm här men det är inget som lägger sig.

Igår såg vi film i Karls lilla biosalong, freedom writers, bra film. Tänkte först att vi skulle gå på bio, men det fanns inga platser kvar på den filmen vi ville se. Ikväll äre Beck, jag kommer sakna att ligga hemma i killägenheten.

Göteborg

Åh vad trött jag är. Fyra timmars sömn och inget resultat. Biltjuvspaning. Jag är så himla irriterad att de bara kan komma och gå som de vill och sno saker och sno bilen. Skulle sitta fint om polisen tog dem någon gång...

Jag måste packa och städa nu, ska ner till Göteborg några dagar som sagt, 8 timmar buss först till Sundsvall och sen nattåg resten. Men innan jag åker ska vi käka sushi Freddan och jag.

Igår missade jag sista filosofi-föreläsningen. Det är ju pinsamt, två lektioner i veckan och jag kan inte ens klara att komma ihåg att gå på dem. Glömde helt bort den. Nästa seminarium missar jag också, obligatorisk närvaro. Å.
Jeje, datorn följer med på resan, see ya.

Revolutionary road

Filmen var tragisk. Inte så bra. Det bästa med hela biobesöket var att jag fick börja äta godis igen efter två månaders uppehåll, fast jag åt faktiskt inte så många, så idag har jag kvar nästan allt:) Helena är ledig idag och jag kan tänka mig att vi ska fika och fika. Kanonkul. Fullfart!



Fin fluga helmert!!

självlysande silikonbröst

Här om natten drömde jag att jag hade opererat in silikon i mina bröst. Jag var helt bedrövad, jag fattade verkligen inte varför jag hade förstört dem på det sättet, jag var ju nöjd innan! Dessutom var de självlysande...

Idag har jag fixat sista delena av resan till Prag. Värsta tur att jag hittade en studentkampanj på Norwegian, flyget ner till sthlm kostade bara 298:)

Annars försöker jag få hjälp av Johan med min nyinköpta mp3-spelare som inte vill funka. Och ikväll ska jag dejt med Fredrik, romantiskt drama på bio:) Försöker få med ett till kanske dejtande par också, om de nu får tummen ur nångång:P

Jaja, nu blire stan med Johan och Jonas with the hair.

Åhhh, snö!

Jag blir galen. Jag kan inte låsa dörren för all snö som har fallit idag. Stänga den kan jag tack och lov. Inte får man tappa besinningen heller för Boss är redan supernervös när jag står och smäller i dörren. Förra gången ramlade det ju ner en spegel och det där har blivit lite traumatiskt för honom.



Det syns inte men vi har snöstorm.
Och den lilla blå sportbilen är stulen kanske för sista gången, den har inte setts till på flera dagar nu. Idiots.

Bevis för att utomjordningarna styr oss...

Idag skulle jag göra semlor till mig och Johan samtidigt som vi satt och diskuterade filosofi. Så sa jag att man vet ju aldrig, det kan ju lika gärna vara utomjordingar som styr oss. Nu när jag ska fixa semlor här kanske de spelar mig ett spratt. Och vips så skar jag mig i fingret. Yes då vet vi.

I allafall så kommer jag att lägga min energi på historietentan om två veckor, sen har jag visserligen anmält mig till att tenta av filosofin, men jag får se om jag verkligen gör det.

Jag har ingen lust att åka till Göteborg på fredag heller, men det är bara att gilla läget och betala biljetterna som inte är särskilt billiga. Lite gladare blev jag när jag pratade med Karl som jag ska bo hos. Han är så himla glad och positiv jämt:)

Freddan är i Gällivare och kommer hem på onsdag. Kate är i Falun och kommer inte hem förrän om evigheter. Jag saknar dem. Men det är ju nästa så man saknar Helmert när hon är på jobbet om dagarna också... Inte lätt när man har världens bästa människor omkring sig.

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0