Hälften storspov hälften albatross, finns ingen plats för oss

Nu har det blivit vårvinter och sommartid, det är fint. Jag har lärt mig att uppskatta alla årstider och dess skiftningar med åren men det finns ändå en konstant kärlek och längtan till sommaren. Så även nu. Men vårvintern är fin den med och just nu är påsklovet i antågande, en vecka och en dag dit bara och det är så välbehövligt. 


I helgen var vi i Umfors och fixade till lite så det blir bättre att bo där i påsk. Vi fick bland annat till ett vardagsrum! Det blev mysigt även om det förstås ska renoveras i framtiden. Just nu är det dock så mycket annat som går före så vi skurade upp det och ställde in lite möbler bara.

Barnen är hyfsat friska nu och det är bra. Igår insåg jag att vi har 177 föräldradagar att ta ut innan Nilas fyller 4 så jag tror det blir lite strödagar här och där fram till sommarsemestern som blir lång. Sedan finns drömmar om en månad utomlands nästa vinter och en månad i fjällen nästa vårvinter. Vi får se vad som blir av de drömmarna men förutsättningarna är ju perfekta.

Sen behöver vi ju ett hus också..




Barnen i soffan i Umfors. En av dem har varit ute i snöstormen just, gissa vem?;)

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0