Tandläkaren!

Så sjukt bra jag är!! Jag har lagt mitt första hål och oj vad nervös jag var innan, men det gick bra😃 Jag fick bedövning för bedövningssprutan och sen körde de. Gick nästan för lätt tyckte jag. Men lagom steg i exponeringatrappan:) Sjukt nöjd över att ha gjort det 


Nu ska jag till skolan och göra någon liten grej. Klientarbetet är ju på väg åt skogen, vet inte vad jag ska göra för att hitta en fobi-klient. I värst fall får jag stanna i stan en höst till. Inte vad jag vill.

"Jag vill va ifred..."


Springer in på sitt rum och stänger dörren. Sen står hon här och... Ja gissa...

Älgjaktsvecka 2014

Tjohejhej! Nu sitter vi en mysig stuga i Umfors. En älg är skjuten men det finns inte så mycket svamp. 

Igår satt jag och lyssnade på Lars Winnerbäck, drack rödvin och läste kurslitteratur efter att barnen lagt sig. Den känslan alltså. 

Men det här med att vara hemma med barnen är inte riktigt min grej, jag blir mer och mer sugen på att fara ut i skogen jag också. Dessutom känns det så himla förlegat att karlarna är ute och jagar medan jag (och farmodern) passar barn.

Men Majken, hon är fantastisk! För att inte tala om Nilas! Jag älskar mina små pluppisar😍😍💕💙




Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0