Oflyt!!

Halsen gör ont, lite tung i huvudet. Typiskt, jag köpte ju träningskort nyss. Men får se till att bli frisk när vi är i Prag... för dit åker vi på torsdag. För sjutton, det är ju imorgon....shit... Tiden går så himla fort! Jag hinner ju inte ens att bli deprimerad av en lång vinter längre.
Igår när jag och Boss gick till affären träffade vi på Sonny som var ute, och han skulle absolut med. Inne på affären var jag lite orolig för att han skulle få för sig att gå in, men när jag kom ut satt han snällt mellan Boss framtassar och väntade. De är bäst mina djur.
Idag är det sol och träningsvärken känns i hela kroppen. Jag ska läsa ut coachingboken. Och fika.

Sonny - den levande kontaktannonsen

Om man ska sammanfatta Sonnys första tid som utekatt så kan man sammafatta honom som en levande kontaktannons. Nu har ju jag redan en pojkvän jag är ytterst nöjd med men jag kan ju tipsa alla singlar om att skaffa en förvirrad katt med ett telefonnummer runt halsen. Inom en vecka har tre olika killar ringt mig och berättat var Sonny är. I fredags var han på grillfest med ett gäng grabbar, han som ringde inledde samtalet med "Det är ju jag, Jimmy! Vi träffades på stuk förra helgen..." Fast jag var ju inte ut då. Han passade på att ringa tjugo i tre på natten också men då låg jag och sov. Och det gjorde Sonny också så han kunde inte skylla på att han hittat honom allafall.

Idag har jag och Kejtan köpt träningskort så nu är det järnet som gäller till sommaren, först passet var nästan dödande. Skönt. Jag har annars pluggat hela dagen och är allmänt nöjd med mig själv:) God natt!

Söndagkväll

Ännu en härlig helg i Luleå. Vissa spänningar igår gjorde dock att vi aldrig kom oss ut på Kåren, men festerna innan var kul som vanligt:)
Ska väl snart sova, Fredrik spelar gitarr för mig, vi har ätit massor av glass idag.
Måste förresten gå ut och ropa på Sonny...
Natta.

Sonny har ett telefonnummer och det är tur det

Imorse vid typ sex-tiden behövde Sonny gå på toa och för tillfället finns det ingen kattoa här. Så jag släppte ut han. Halvvägs ner i trappen kom jag på att jag hade glömt ta på honom sitt halsband så upp igen och ta på det. Sen har han vart borta hela dagen. Ikväll ringde det en kille och sa att han var nere i trapphuset:) Så nu är han hemma, trött som bara den. Fast det är såklart svårt för han att veta vart han bor för vi bor ju både hemma hos mig och hos grabbarna.
Ikväll har vi sett oceans eleven, imorgon ska den diskuteras på retoriken. Ja sen är det helg och fest:)

Jag är en blåval, jag kan ta dig härifrån

1.25 poäng från vg på filosofitentan. Jag klarade den allafall:) Nu har jag inga tentor kvar, men ett projektarbete(?), en argumentationsanalys och ett avslutande tal på fem minuter. Sen äre sommarlov. Ja, det kommer bli en del stress och ångest innan dess men jag försöker hålla efter och plugga lite.
Igår var det en skitdag rakt igenom typ. Tur att det är bättre idag, jag steg upp med Fredrik klockan åtta och satte mig och läste en timme, sen duschade jag Boss som var riktigt fettig och smutsig, nu har jag suttit på biblioteket och läst.

Men vad ska det bli av mig?

Hejdå fjällen

Nu har vi kommit tillbaka till Luleå igen, känns som jag åkt hundra mil bil de senaste dagarna och det har jag faktiskt också. Mer än hundra mil på två dagar. Norrland är stort.
Vi fick en fantastiskt fin dag uppe på fjället på torsdagen. Det tog en timme och tjugo minuter att ta sig upp. Och där var det helt tyst. Snö och tystnad och sol och bara vita vidder. Ni fattar vad fint och härligt och allt sånt där. Men jag hade inget batteri i kameran, vilket jag hade ångest över restrerande dagar. Allafall så åkte vi ner från fjällen på rumpan, schitkul!
Sen fyllde Freddans farfar 85 år och hela släkten kom på besök. Jag som inte är så socialt begåvad kände mig obekväm hela dagen och på kvällen var jag psykiskt knäckt. På lördagen vare dags för kungsledenrännet. Jag var avundsjuk, ville också köra det. Men jag körde 25 mil enkel väg för att hämta hem Jonas och Fredrik. Över fjället är det 8 mil. Viktigt att inte göra en väg....  De körde iallafall loppet på 5.36:)




8 gånger fick jag bromsa in för renarna, sista gången fick jag tvärnita... hjärtat i halsgopen.


Boss fick komma hem igen:)

Hallå i p3

Idag har jag tvättat mammas alla fönster. Skittråkigt. Men jag lyssnade på radio samtidigt. För några dagar sen var det med nåt smartass i det här radioprogrammet dit man kan ringa in, och Täppas är "programledare". Han tyckte inte att kvinnor kunde ha ledande postioner, för de klarar inte av sådant. Idag kom det ett extremt ironiskt svar. Haha, det var en kvinna som höll med för att det fanns ju så många män som hade gjort bra för världen. Hitler tex, han var ju vegetarian! Och sen har vi ju Stalin, Mugabe, Bush, med flera. Fina killar det där.
Sen växlade vi över till p3 istället. Där handlade det om bäst-före-märkning på mat och om all mat vi slänger. Så man fick ringa in, eller sms:a eller skriva på hemsidan. Där var det en smart tjej som tyckte att vi absolut måste slänga maten som gått ut, man måste ju tänka på sin hälsa i första hand. Jä.
Jag blev så irriterad att jag skrev ett inlägg som de läste upp i radion.

Man är ju som kändis nu va!

Konsumera mera!

Jag har hittat en fin soffa idag! Fast den är grå egentligen. Och den är lite snyggare i verkligheten. Men ni ser väl vilka mjuka former den har.



Den går loss på 22000. En dag när jag köper hus så köper jag drömsoffan också.
Fast nu när jag tittar på den så kunde den gärna ha fått ha lite rejälare ben, ser ju lite spinkigt ut det där.
Kejtan har köpt världens snyggaste pumps idag och jag har fått världens gulligaste sms.
Yes, man har det ju för bra alltså:)


Vilse i pannkakan

Igår var vi i Siljansnäs som vanligt. Riktigt fin påskdag ute på isen, även om den var lite farligt svag. Vi for till farmor efter det och tog ut henne en sväng i solen. Hon fyller 105 år på onsdag by the way:)
Senare på kvällen gick vi ut, jag pister Kate och två kompisar. Det var kul faktiskt, men det är ju knappast att man känner igen sig i Faluns uteliv. Jag saknade lite mer def leppard och pour som sugar on me...

Bra jobbat

Jag sprang 11 km igår. Jää. I regnvädret, ni må tro att jag kände mig nöjd efter det. Nu är alla hemma som ska vara hemma, Per-erik och Anna kom nyss. Jag är redan less på godis men lär trycka i mig lite mer ändå. Har solat idag och råkat ut för pigmentförändringar i ansiktet, därför är jag lite sur nu.
Jag längtar efter Fredrik fina fina Fredrik. Det är alltid så himla kul i hans sällskap, förutom när han sover, då är han en riktig surputte. Men jag har ju himla kul sällskap här också, fast jag saknar Helena.
Jag och Maria har krattat löv på Sjulsarvet, nu väntar jag på mat som mamma fixar med. Och jag saknar Fredrik. Skrev jag det ?


snyggt:P

Hemma i Falun

Jag är hemma nu. Igår sprang jag omrking på stan med Katarina och hennes enkätundersökningar. Köpte icke-klimatsmarta jordgubbar från Spanien. Somnade tidigt. Nu ska jag snart ut och springa en sväng, känns inte sådär jättelockande men måste ju hålla igång lite så man inte hinner tappa så mycket tills träningen drar igång igen efter påsk.
Om ändå solen kunde visa sig.

Ibland ska man ha tur också.

Stressade järnet till tåget, men hann som tur var. Döm om min förvåning då jag upptäckte att vagnen jag hörde hemma i, inte var en liggvagn utan en sovvagn! Trodde jag hade stigit på fel tåg och fick lov att fråga konduktören, men se det var minsann rätt. Så nu sitter jag alltså här i en lyxig sovvagn med bäddad säng, handduk och handfat. För 95 spänn. Man har till och med ett duschkort så att man kan gå och duscha imorgon bitti om man vill. På vägen till bistrovagnen gick jag genom liggvagenen och ropade "SO LONG SUCKERS!" Haha, nä, det gjorde jag såklart inte. Men faktum är att i tågvärlden är det faktiskt bättre att få sova än att få ligga:)

God natt!

Bullbak

Idag ska jag baka bullar, städa, tvätta och kanske börja packa. Imorgon åker jag hem:)
Helgen har delvis spenderats ute, fast på lördagen var det inget superväder trots att Kejtan bestämt hävdade att solen snart skulle komma. Den kom på söndagen så då gick vi ut på köttbullesjön och fikade.
Sonny hängde också med och laddade, precis som oss andra, upp med morgongröten.

En gång bjöd vi Boss på kidneybönor som han inte ville ha men då kom Sonny och åt dem istället. Knäckebröd funkar också. Jag tror han äter allt så länge han får vara delaktig.







Nej nu måste jag göra degen. Hejsvejs


Va?

Jag ser folk skriva om våren överallt och det känns som att de lever i en helt annan värld. Är det redan vår? För min del har vintrarna alltid vart alltför lång och alltför jobbiga men nu sitter jag här och funderar på varför jag inte längtar mig iväg härifrån. Fast egentligen vet jag redan svaret tror jag. Hösten, vintern och livet har vart så himla bra sen jag vågade göra något åt mitt stillastående liv. Så jag antar att jag lever mer i nuet nu och inte behöver längta någon annanstans. Jag är inte ens less på vintern än. Men visst ska det bli underbart med vår så småningom:)



Jaha, vi har haft världens tråkigaste fest. På riktigt alltså. Ingen av pisters var särskilt taggade och det slutade med att killarna fick ta en grabbkväll och drog iväg utan oss. Jag har diskat och fixat och nu kom Fredrik hem så nu blire till att sova. Kanske lika bra det med tanke på att klockan är 02.28.
Godnatt

Stellan ligger på minus hos Johan

Vi har precis kommit hem från bion, Jonas upptäckte att han hade choklad över hela rumpan på sina vita jeans. Så nu håller han på att bearbeta fläckarna i badkaret.
Sonny tog sig ner i Johans flugbindarlåda och satt där och lekte. Dönöjd enligt Johan. Fjädrarna flög och nu är inte Sonny så poppis längre.

Det har vart en riktigt bra dag:) Argumenterande talet gick rätt bra, killarna fixade taco-lunch till mig, ikväll har vi vart på after work och bio. Supernice!

Imorgon blire utedag på isen:)

Påskbekymmer

Har hittat världens billigaste resa hem på onsdag. 197 spänn. Liggvagn. Tyvärr vet jag inte vad jag ska göra med min hund så förhoppningvis fixar hans husse det. Kanske kan Boss få vara på semester i Åskilje. För ska jag sitta med Boss hela vägen kostar det istället nästan 700. Och sen ska jag ju flyga uppåt och då kan han inte följa med heller.

Men det löser sig:) Vi har tränat ikväll. Nu sitter jag och ska plugga in talet, sen godis och film:)

Update: Yes! Markus fixade så Boss kan vara i Åskilje i påsk, och jag hittade en billig resa på tisdag, så på onsdag kommer jag hem. Alla glada och nöjda! Fint det!


Jag var ju inte färdig

Nej just det, jag var med Boss till veterinären idag och såklart var han sitt piggaste! Men jag är glad för det och veterinären kunde inte hitta nåt fel på han. Men fick utskrivet smärtstillande för de dagar det blir jobbigt.
Nu har jag tränat box en timme och sprungit 5 km på löpbandet. Jag är trött, men glad. Nu ska jag hem till min pojkvän.
Hejrrrå

Jätteroligt:)

Det ska jag tala om, att den femtonde april ska jag flyga till Hemavan:) Jag ska hälsa på hemma hos Fredrik och han kommer från Umfors som ligger så långt bort man nästan kan komma. Dit har jag aldrig flygit men kul blire!

Jag sitter för övrigt och skriver mitt argumenterande tal, ämnet blir "låt bilen stå - ta cykeln istället" Det går faktiskt bra, jag är nog ganska bra på det här:) Imorgon ska jag plugga in det utantill.

Men nu är det snart träningsdags. Box. Det är jag också ganska bra på. Jaa, om jag tänker efter så är jag nog bra på nästan allt!

Sådärja!

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0