Norge 2014

Nu har vi landat i Dröbak, idag har vi tagit båten till Oscarsborg och solat och badat. Imorgon kör vi poolhäng här hemma😎

Norgeresan har gått jättebra och har varit otroligt vacker. Vi har bott i fem olika små stugor med varierande kvalitet. Känns skönt att ha ett stort hus att röra sig i nu. Och vi ser fram emot Uppsala och Gotland. Vilken sommar det är!!











Tjoho 2 månader och inspektion

Nu är vi hemma på vår gata i stan igen. Är det härligt? Jag vet inte... Behöver inte fundera så himla länge på det för på lördag bär det av igen och vi har en hel del att stå i till dess. Idag har vi tvättat upp alla kläder och nästan packat ner dem igen. Vi har också vart på två månaders-kollen med Nilas. Han blev godkänd - stark och stabil blev omdömet. MEN hans huvud är ju inte sådär symmetriskt så vi fick bakläxa där så nu måste han vrida huvudet åt andra hållet och träna på magliggande. Här ligger han just i detta nu, han somnade:)


Där bakom ligger Norgeplaneringsboken som jag har skrivit i ikväll.

Majken den sköna bönan har sprungit runt i trosor här hemma idag. Utan blöja. Det resulterade i en stor pöl i hallen som hon trodde var vatten och kastade dit sina badande sandaler, samt en liten olycka i soffan. Att hon fattar när hon är kissnödig kan jag ju glömma med andra ord. Vi kör med "bölja" ett tag till tror jag.

Annars allt bara fint:)

Borgafjäll

Här är det tyvärr lika mycket brems men så klart otroligt vackert också, och vilket väder vi har! Hannas stuga är jättetrevlig och sällskapet likaså förstås:) Några bilder från dagens tur: 





Fjäll

Vi lämnade Lycksele för Umfors, eller Klippen där vi hyr en stuga tillsammans ned Hanna och Simon. Majken badar och har det bra. Igår när de badade och hon hukade sig och doppade rumpan sa hon "Ojsan! Kallt!!" Hon är glad mest hela tiden:)
Det är jättemycket bromsar här just nu så jag har det lite jobbigt. Annars är det fantastisk fint väder och varmt, ungefär som resten av Sverige har jag förstått.




Lycksele

Hejhopp!
Nu är vi i Lycksele. Jag har träffat Ullis idag och Majken har lekt med hennes Thilma. Vädret är pissigt så jag vet inte vad jag ska ha för kläder. Jag har ju köpt nya fina kläder från Kappahl så Helena säger att jag har blivit tant som handlar där. Måhända det men man kan faktiskt hitta något guldkorn där. Dessutom matchar jag med ett par hippa brallot från hm. Måste nästa köra en dagens-outfit-bild känner jag😜

Tills dess får ni kolla på kidsen som vanligt...

Vår semester har tagit vändningen att vi stannar här till måndag för att sedan hänga i Umfors nästa vecka med Simon och Hanna. Efter det blir det Borgafjäll där Hanna har stuga. Mycket fjäll, mycket livskvalitet! Sedan hem några dagar för läkarundersökning för Nilas. Efter det börjar långresan på nästan en hel månad. Jä. 

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0