Men djura!

Åh. Idag när vi städade och tömde lägenheten tänkte jag på vilken fantastiskt fin och duktig hund jag har. Han låg ute på gatan och kikade på alla som gick förbi, till och med hundar, utan att resa sig upp.
Sen när jag skulle gå och äta lunch hade jag både Boss och Sonny med mig plus saker att bära. När Boss helt plötsligt och utan förvarning springer in på ett äldreboende som har dörren öppen. Så det är bara att släppa allt och springa och hämta han. Ursäkta ursäkta. När jag då går därifrån med Boss, så ser jag att Sonny minsann också ska in dit. Så in en gång till och hämta katten alltså. Jag hoppas att pensionärerna tyckte det var trevligt allafall.

Ikväll har jag städat, fast sen gick jag till Helena och fick mat. Sen gick vi på donken och åt glass. Och än är det inte mörkt ute fast klockan snart är halv ett. Solen vänder väl snart.
Allafall, nästa djurincident...
På väg hem från donken ser vi en JÄTTEÄCKLIG OCH JÄTTESTOR bisamråtta springa över vägen, det ser Boss också, och han ska ju såklart dit och säga hej. Varpå jag och Helena står och hoppar och flaxar med armarna och ropar med ljus röst "Neeej, Boss, akta akta, neeeej" Och bisamråttan som hade lyckats gömma sig kommer fram igen och börjar attackera Boss. Och jag och Helmert står bara och hoppar och ropar "Ihhhhiii!!" För vi vågar ju inte gå fram.
Fy tusan vad äckliga djur!!!
Kommer osökt att tänka på den gulliga lilla bäverfamiljen i Terezin som visade sig vara en äcklig bisamråttefamilj. Haha.... vad löjlig man är :)




Sommarens första myggbett har jag lyckats få också:)
Godnatt

Jag flyttar

Idag har jag vart igång hela dagen... har börjat flytta ur lägenheten och det tar ju sin tid. Nu har jag packat ihop de flesta grejerna iallafall, på måndag klockan nio är det besiktning. Kanske måste jag städa själv också, men jag borde ju hinna.
Trött är jag iallafall, dessutom har jag smutsigt hår, det har både Kejtan och Helmert påpekat! Så duscha, bädda rent och sova låter som en bra planering av resten av dagen.
Ikväll har vi förresten ätit upp det sista av älgfärsen. Älgburgare blev det, himla gott!

The reader

Ikväll var pisters och såg bio -the Reader. Det var mycket naket och mycket sorgligt, men den var bra. Annars sov jag till elva imorse, det regnade ute och jag hade ingen tid att passa så jag tyckte det var okej. Annars har jag skrivit en studiesammanfattning hela dagen. Sista lektionerna imorgon, sen är det inte mycket kvar. En hemtenta i coaching på fyra sidor, varav en och en halv redan är färdig. Skönt med sommarlov, eller jobbarlov kanske man ska säga. Men pengar, värme och Lycksele. Det är helt okej det med:)



Student blire i år också:)

Bra dag

Som vanlig t(!) gick det bra på retoriken, jag är kär i min pojkvän och jag ska träna. Good!

Lättnadens afton

Håhåjaja igen. Nu är helgen över, vi hade en kul fest igår mer skriver jag inte om detta.

Vi har ätit surströmming ikväll, det var lika gott som vanligt. Jag saknar fortfande framtidsvisioner om arbete och utbildning. Ibland litar jag på att det löser sig. Ibland känner jag mig som världens hemskaste människa och ibland som världens bästa. Idag mer mitt emellan. Jag vill bara var positiv, positiva människor kommer längre och har dessutom roligt på vägen.
Ja nog har man funderat på senaste tiden. Och på framtiden. Och nutiden försvinner mitt framför ögonen på en.

Håhåjaja

Igår var en såndär dag som trycker ner en långt ner i golvet. Allt var skit och det skulle aldrig bli något av mig och mitt hemska liv. Ever. Idag känns det bättre. Skrev två sidor på sista talet och det gick av bara farten. Nu har jag vart ute på en jobbig löprunda med min kära pojkvän och nu vankas det after school/work på Unik! Evapeva är här och hälsar på i helgen:) Så nog blir det skojigheter och livet är ju inte så hemskt trots allt. (Även om jag fortfarande inte har en aning om vad det ska bli av mig...)
Trevlig helg!



Såhär kan man också sova:)

Köttfärssås & bio

Jag har vart bra idag, tränat cirkelsåg och pluggat på favvofiket. Igår tränade jag core och löpning och sen gick vi till Max vid tio på kvällen och käkade, men gott nanting....
Just nu har jag fått order om att hacka lök till köttfärssåsen som Freddan ska laga. Det spöregnar ute.
Men en bra dag, definitivt:)



Jag hittade två rakade golden retrievrar en dag och insåg att Boss också ska slippa all varm päls i sommar, jag ska bara hitta en hundtrimmer först:)

Ingen fest här heller

Kate påstod idag att jag mest skriver om fest i bloggen. Så jag undersökte saken och hon har fel. Då vet du Kate. Kolla själv om du inte tror mig:P Till skillnad från vissa andra skriver jag iallafall i min blogg!!
Vi har vart och tränat box ikväll, vägde oss efter träningen och det skiljer bara två hekto mellan oss:) Och nu sitter jag och käkar chips, jää, man måste ju bygga musklerna på något!
Idag har jag legat och solat med Boss och Sonny.
Och pluggat...
Just det, Kejtan följer ju också med til Venezuela. Yes vad kul det ska bli:D

hejhej

Jåå, he va nice

Åhh vad kul vi hade inatt. Jajjemen! Allra bästa stämningshöjaren är förmodligen att det är ljust hela natten. Nu börjar bästa tiden på året och oj vad vi älskar norrland!
Jag tog frivilligt på mig att hämta brödet som låg på taket till sophuset. Vi hade liksom fångarna på fortet och Fredrik hade tagit ner smöret redan så någon måste ju upp. Jag kom knappt upp och jag kom knappt ner.
Men goda mackor blev det:)
Fredrik klättrade på allt hela tiden och så hade vi sommar-os utanför Kåren för vi kom inte in. Helena vann 100 meter klackspringning, jag vann handståendet och var vad det mer för tävling vi hade? spindel kanske.
Fler sånna här nätter tack!!



Haha, ni skulle sett min och Helenas smurfdans också:)

Fest i finväret

Ja idag har man inte gjort mycket. Gått lite, ätit lite. Jag och Helena har precis legat ute i solen på min gräsmatta. Där kommer vi att ligga hela dagen imorgon också kan jag lova. Sova och äta godsaker skulle jag tippa:) Härliga tider.. Men ikväll äre fest, man får väl hoppas på en dunderkväll!!

Mindre kul då:

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4635516

Jag vet inte vad det blev för ryck. Men det lööööser sig va?



Jag, Kejtan och Fredrik har ju snackat om att skippa julen i år och dra utomlands. Lite löst sådär. Men igår hittade jag ett riktigt billigt flyg till Venezuela från den 15:e december till den 5:e januari. Så vi bokade!! Jag känner inte helt igen mig själv i mina handlingar.......... ? Nu har jag inte kunnat sova inatt och det första jag gjorde på morgonen var att börja läsa på om landet. Och finlands ambassad var då inte nådiga i sin farlighetskritik. Men jag har bestämt mig för att vara lite mer som Helena och ta det chill.
Och Kejtan har inte bokat än för hon vet inte hur det blir med jobb och sånt vid den tiden, men jag hoppas att hon hänger på hon också. Någon mer som vill eller?

Lilla blå sportbilen för sista gången

Den blev stulen i helgen och nu har de eldat upp den. Viktigt. Nödvändigt. Jag är så himla pissed. De har verkligen fått härja helt fritt på Porsön utan att polisen gjort ett skit. Himla idioter till människor det finns...


Hejdå!

Med gröttallriken håller man sig hela dagen. Som bomull äre.

Shit nu har jag inte lyft rumpan på nästan fem timmar och shit vad kissnödig jag är. Måste hem till djura snart också. De är väl också kissnödiga. Jag upptäckte att jag fått en hemtenta i coaching imorse och drabbades av akut panik. (Eller är panik alltid akut?) Tycker det är skitsvårt att skriva retorikanalys också men nu har jag först kämpat med att hitta en text och nu ska den analyseras. Jag har fått ihop en sida nästan tror jag allafall. Det ska vara två. Imorgon åker jag och Kejtan till Umeå och planen är att plugga på bussen och i freeridern på vägen hem. Volvo v50, stor och fin, någon som vill åka med?

ganska utmattad faktiskt

Vilken helg alltså! Fantastiskt kul men också fantastiskt slitsamt! Det är faktiskt inte helt lätt att hålla ordning på dessa yrväder:P
På lördagen besökte vi teknikens hus där målet var att trycka på så många knappar som möjligt typ... De körde sågverk, skogsmaskin, tåg, flyg och allt möjligt annat... Här är det Viktor som styr sågverket.




Visst är han söt?!




På söndagen var vi på Nordpoolen i Boden och badade på äventyrsbadet. Poppis, men jag var rätt bakis sen gårdagen då Dag hade hällt i mig vin som vanligt:P Nej, det var väl jag själv som drack och det var en jättetrevligt kväll, som gamla tider fast Luleå istället för Dröbak...  Allafall så hade jag lovat barnen att vi skulle åka och bada så det var bara att göra det, tur jag hade Helmert med mig allafall!
Idag åkte de hem och jag måste ju säga att det kändes skönt att slå sig ner med en latte på Unik och starta datorn och börja plugga. Första lugn och ron på tre dagar:)
Det hinner väl gå tre dagar sen saknar jag väl dem igen. Om ett år befinner jag mig kanske på ny ort så då hoppas jag att de besöker mig igen. Luleå kanske inte var så himla spännande just den här årstiden heller..

Nu ska jag träna, skynda skynda!!

Man får passa på...

Kidsen sitter och ser på barn-tv och jag passar på att blogga:) Vi ska till nordpoolen idag, ett äventyrsbad i Boden. Ivar gick halvt i sömnen i natt och gick och la sig på Sonny i soffan. Viktor pratar mest om att vi borde mata pirayorna så de inte äter upp varandra. De är sig lik och det är så kul att ha dem här:)

Snart blir det sommar och vår och allt bra därtill

Nej än är det inte grönt, men snart så:) Jonas har fått jobb i Lycksele, Helena har fått jobb i Lycksele, jag har jobb i Lycksele och Fredrik har semester. I Lycksele hoppas jag:) Det blir bra det här...
Ikväll ska vi träna igen, jag behöver åka och handla på maxi, men finbesöket ju!
Imorgon ska jag träna stenhårt på förmiddagen, städa, tvätta kanske, shoppa en aning efter träningen och sen träffa min fina norska familj. Yippikayeey:)
Blir bra!

Ge mig fredag!

Vilken skitdag. Regn hela dagen, knappt något gjort i skolan. Dåliga matvanor. Men, vi tränade iallafall, så nu känns det lite bättre. Ska försöka skriva lite på projektarbetet också.
Jag längtar till fredag för då kommer världens bästa Ivar & Viktor hit och hälsar på:D Det ska blir så himla himla kul!! Vibeke skrev ett sms nyss och frågade om det var något särskilt jag vill ha från Norge, men det står stilla i huvudet på mig! Vad vill jag ha? Tran har jag redan... Helena beställde surkål och söppeldynga, jag beställde alkohol från taxfreen, men nog måste det väl finnas något jag gillade där som vi inte har här?

Jaja, imorgon ska jag bli fin på håret.


haha:)

A men tjenare bloggen!

Nu är vi tillbaka från Prag och sommaren. Vi barn bjöd alltså Pappa på resan eftersom han fyllde sextio för ett och ett halvt år sedan (lite sent jag vet) Helt underbart väder, här i Luleå har det inte ens börjat bli grönt medan det i Prag var full sommar! Vi brände oss till och med på axlarna efter stadspromenader i solen. Prag var vackert och är känt för sin goda(?) och billiga öl. Jag drack en klunk, det var lika illa som det brukar. Vi besökte också ett arbetsläger från nazismens dagar i en deperimerande stad utanför Prag. Sen gick och gick och gick vi. Flera mil har vi hunnit med på dessa dagar. Men det skadar ju inte för fläsket:)



hemska saker.

 Jag har börjat på projektarbetet i coachingen idag, det känns bra, Kejtan hjälpte mig. Nu ska vi iväg på födelsedagsfika och core-träning efter det.

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0