Något slags föräldramöte

Jag anmälde mig som frivillig från avdelningen på förskolan i höstas att vara någon slags förälder. Alltså jag vet inte själv vad jag tog på mig men nu är det dags för möte allafall. Visste väl inte att jag skulle vara höggravid och trött men men...

Jag tar dagliga powernaps nu för tiden och gör inte så mycket på skolarbetet. Det känns skönt. Min handledare är väldigt stöttande och tycker att jag bara ska ta det lugnt och inte tänka på så värdsliga saker som skolan just nu:) och jag försöker lyssna på det även om det är svårt ibland!

Majken har värsta bitmärket på armen för hon blev biten idag på förskolan. Dessutom har hon blivit förkyld igen. Stackars liten..



Sovmorgon?

Här sitter jag och har varit vaken sen 6 typ eftersom jag går och lägger mig halv tio på kvällarna. Majken verkar ta sovmorgon idag och det är ju alltid trevligt.

Idag ska vi leta reda på ett naturreservat och göra en liten utflykt tror jag. Imorgon blir det loppis och ännu mera utflykt, till Andersön. På kvällen ska vi på Soran och Betnérs föreställning En skam för Sverige. Det blir nog kul!
 Trevlig helg:)







Sol, sockerkaka och nytt recept på ugnspannkaka.

Shit vad härligt väder det är nu. Man blir faktisk gladare av vår och värme! Allafall jag:)

Har kickstartat veckan med skola och sedan har jag lagat middag. Ugnspannkaka med bacon och purjo, det blev jättegott:) fast det tyckte inte Majken. Försöker bli lite mer aktiv, har varit väldigt trött senaste tiden. Vädret hjälper ju till! Nu ska vi ta bilen upp på berget och ta en kvällspromenad:) sen fika sockerkaka som jag också hade energi till att baka.

Apropå bak så är bäbisen idag färdigbakad eftersom jag gick in i v 38. Vi har packat bb-väskan (som Majken för tillfället håller på att riva ut). 20 dagar kvar dock..


Back to Vita renen

Idag tog vi turen upp till Vita renen i Edsåsdalen igen. Fuskade med bilen så långt det gick och skidade därefter. Jobbigt var det även denna gång men jag slapp pulkan helt nu. Majken ville sova med en gång, hon gillar verkligen pulkan nu för tiden:) Väl framme var det fullt av folk, så här i påsktider. Käkade ciabatta och våfflor:) Sen åkte vi ner igen och lite lätt traumatiserad sen sist då Helena körde störtlopp ner med Majken slängandes som en vante bak i pulkan, tordes jag knappt kolla när Fredrik for. Men det gick bra, mycket tyngre före nu. Och Majken tjöt av förtjusning när det gick fort i backarna.



Men nu börjar det bli lite snö på sina ställen...

Ikväll har vi ätit en ordentlig påskmiddag med sill, lax och ägghalvor. Nu jäser vi i soffan.

Glad påsk!

Glad påsk

Jaha nu äre påsk! Var hos barnmorskan idag igen och det gick bra, vill snart få ett slut på den här graviditeten - det är jobbigt!

Idag har vi försökt klä ut Majken till påskkärring, hon gillade prickarna i ansiktet men vägrade hucklen. Hur som helst så klarade hon sin uppgift att få ett påskägg med godis (alla barn som var utklädda fick det...) Sen fick ju vi det av henne så klart!

Vad ska man göra i påsk då? Kanske en liten utflykt till fjällen men inget avancerat. Fredrik ska måla om i vardagsrummet så efter det kanske vi får det lite fint här med tavlor och 
sånt.

Glad påsk:)


Slapp och hallonpaj

Majken sover och jag försökte också. Ska väcka henne om en halvtimme för en arbetskamrat från praktiken hörde av sig och ville ses, kul för både mig och Majken eftersom hon har en dotter i lite samma ålder. Så länge ligger jag i soffan och äter upp rester ända av gårdagens smulpaj som jag och Bea festade på, gott:)

Fredrik är iväg och åker Kungsledenrännet i regn (?) och kommer hem imorgon. Jag och Majken var en sväng till kyrkan som hade loppis och vi köpte en liten rottingstol som hon gillade:)

Jag har nog inget mer spännande att berätta..



Förbereda

Idag har jag vart hos barnmorskan. Vi pratade om hur jag mår och sådär och hon har försökt få mig att förstå att det är viktigt att ta hand om sig eller nåt sånt! Jag är lite stressad över skolan och min brist på energi och engagemang. Och lite rädd för förlossning och hur det kommer bli sen. Jag känner mig lite ensam men vill heller inte veta av så värst mycket folk. 

Hur som helst så trodde hon att det blir en liten bäbis, hon tippade på 3,1 kg. Vad tippar jag då? En tjej.. ? Det var en tant på coop häromveckan som sa att det var en tjej, men vad vet väl tanter på coop egentligen?

Fredrik är i Norge och jobbar. Jag slår vad om att jag kommer vakna inatt och ha Hima i sängen. Hon bukar passa på. Sen har jag tvättat upp lite smått till pluppisen. Det är inte så länge kvar. 34 dagar. Själv tror jag på 30.

Godnatt 


Åre och lite skidor

Vi har vart i Åre några dagar:) 




Sista skidpasset? Eller det blir väl några stavtag i påsk också..

Imorgon är det måndag igen. Jag vill ha sommar, vi planerar semestern här hemma:)

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0