Ryggont och förkylningar

Fredrik har åkt på någon slags ryggskott och kan inte ta hand om barnen, så jag måste helt enkelt vara hemma från jobbet. Det känns inte alls kul för jag har så mycket att lära!! Och roligt är det, tack och lov. Barnen är dessutom förkylda så det är inte säkert att Majken kan gå sina fem timmar på förskolan heller. 

I helgen åker vi till umfors och jagar älg och plockar kantareller (och hjortron?). Jag ska faktiskt vara ledig en hel vecka. Det kommer bli jättekul men jag hoppas jag får tid till att läsa lite jobbrelaterade böcker i alla fall. (Som sagt, har massor att lära och till skillnad mot studietiden så VILL jag faktiskt plugga nu...) Vi har hyrt stuga med simonåhanna, Westermarks och så kommer även Helena och Anton upp över helgen vilket jag VERKLIGEN ser fram emot!!! 

Annars så är väl livet sådär. Hatar vår lägenhet för tillfället och vill bara flytta. Nilas kastar mat omkring sig jämt (skithärligt att få banan kastad i ansiktet), börjar typ säga mamma, och är expert på hejdå-ritualen. Kram med ryggdunk och Silvia-vinkning på det alltså. Majken är go för det mesta. Pratat på om det mesta här i livet. Det enda jag inte gillar med mina barn är att de har en tendens att vilja vara vaken på nätterna. I natt har vi varit uppe och lekt och kollat på månen. Kul.

I helgen hade hi surströmmingsfest här hemma, det var fint. Kul att ha lite gäster på besök igen!


Varit på skogens dag:) fick henne till slut att rida, efter mycket övertalning och intygande om att Abbe faktiskt hade ridit.
Provsuttit polisbil med Abbe


Lite äldre bild från en av augustis fina dagar


Noooonas!



Kompishäng igen💚

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0