Gift dig med fel kille. Det finns inga misstag.

Jag har sett filmen nu. Den var dålig. Jag väntade på att hon skulle dö någon gång. Summa summarum: Det finns inga misstag, det är okej att gifta sig med fel kille. Shit. Äre något jag inte ska göra är det att gifta mig med fel kille. Det är ju sånt som kallas mardrömmar. Ångest.

Annars gåre nog ganska bra. Jag har fått ett gott råd idag. Eller det får jag ju här och där. Och det är snart dags att rusta sig mentalt. Heja heja. Gud vill verkligen att jag ska lära mig just det här. Jag vill inte, men det är väl inte meningen att man ska kunna smita från livets hårda skola. Känns som jag redan gjort det en gång.
Skolkat.

God natt.

Haha, nu var du rolig va Kenneth

Idag har jag, Helena, Björn och Jonas suttit på stuk och fikat och kom in en diskussion om djurkommunikation, healing, livet efter döden, meningen med livet.... blabla.. A vad tusan, det är svårt att återberätta det Björn sa, man skulle vart där som vi säger. Det var längesen jag skrattade så mycket. Jag blev helt slut i magmusklerna.

Nu är det ju ingen mer än jag och de som var där som fattar... Äh. Det är min blogg och jag skriver ju vad jag vill,

Jag har pluggat idag. Duktiga jag. Nu ska jag baka jordgubbspaj och koka lingonsylt. Ikväll blir det nämligen filmkväll hemma hos mig. Evening ska vi se. Det är nog ett sorgligt drama. Härligt.

Ciaoooo.

Inte världens bästa morgon.

Boss har blivit magsjuk. Han började vara orolig imorse och jag hann inte ens klä på mig innan han kräktes i hallen. Det värsta är väl att det är jag som är så himla dum att jag köpt kycklingmat till honom. Jag VET ju att han inte tål kyckling. Hur svårt kan det va? Jaja, sen råkade jag slänga väskan lite för hårt i golvet och i den väskan hade jag en ölflaska. Som gick sönder. Jag dricker inte ens öl, men den har råkat hänga med i väskan hela helgen. Å. Nu tycker jag att allt luktar öl.

Näej. Det var en dålig morgon, jag botade den genom att sticka ut och springa. Det gick hyfsat. Ikväll ska jag träna igen.

Sen kom min dator, halleluja! Äntligen, det tog ju bara nästan två veckor. Men alla mina bilder från de senaste två-tre åren var borta så jag ringde Markus och förberedde mig på att bli väldigt arg. Men han har dem på sin dator. Tror han allafall:P Det var kul att prata, känns som vi kan ha ett schysst förhållande till varandra igen.

Nu sitter jag och Helmert på skolan. Hon ska snart få hem en vildkatt:) Direkt från djungeln. Det blir intressant.




Grattis på födelsedagen Mamma, hoppas du får en alldeles förträffligt fin dag!

... och hem igen

Åh vad slö jag är. Nu har jag legat i soffan och sovit gott medans Helena den osaliga anden, har dammsugit lägenheten. Vi hade sådär kul igår, var först på en fest med Häggbert, å vilken fin lägenhet de hade... Sen kom snälla Ullis och skjutsade oss till Fredrik och halva hans släkt. Där vare livat nånting... :) Gick tillslut till hotellet och där var det ju packat med folk. För varmt för att kunna dansa. Roligast på kvällen var när vi bevittnade en polisjakt, ha ha. Först kom civilbilen och tog en väldigt konstig väg genom rondellen, fort körde han också. Ner till hotellet och där hoppar det ut två poliser plus att en till kommer springandes och sen började de jaga en kille, upp över vägen, ner på andra sidan, och till slut ner i älven. "Stanna, stanna!!" Haha, jag och Helena sprang efter och kollade in läget... Poliserna fick plaska ner i vattnet och hämta han. Kul vare:)



Nu ska vi visst ut och fika tycker Helena den osaliga anden. Då är det bara att hänga med. Klockan fem drar vi tillbaka till Luleå. Skönt att komma hem och fika och mysa igen.

Ciao!

Framme i Lycksele tillslut:)

Åh. Ont i kroppen också. Cirkelsågträning är hårt. Medan jag satt på övningslektionen idag började det ramla in en massa sms, "vi åker nu" "kan du åka med Fredrik sen" "Ni ska ut till flygplatsen och hämta en bil" Blablabla... Ja det slutade med att Hägge och Helmert åkte medan jag satt i skolan med Kejtan och funderade vad som skulle hända med mig i slutändan. Men Kate skjutsade mig och Fredrik till flyget där vi freerajdade en bil till Lycksele. Skönt, fin bil med cd-spelare:) Mysigt värre, med max-käk, abalonedots och solnedgång. Ja, det var ganska mysigt tills Freddan bromsade lite för kraftigt och han spillde ner halva bilen:P Jag hade i och för sig försäkrat att drickan stod stadigt där den stod.... Sen när jag skulle köra kom det en älg och ville gå över vägen, då ville inte jag köra mer. Jag är livrädd för älgolyckor.

Just nu är jag bara skittrött och ska sova nu. Orkar inte ens ta ett glas vin som jag tänkte. Nej, rätt i säng blire.
(Fast självklart måste man ju blogga först, bloggnörd som man nu är...)

Imorgon blire fest och då är det jag och Helmert som är partystarters om allt går bra. Jag gissar på att jag kommer vakna ganska tidigt och då blir det en skön morgonpromenad runt tjärnen med Boss. Och så måste man ju naturligtvis gå några varv runt marknaden...



På Irenes dator kan man hitta gamla bilder:)
Vi saknar Jonas faktiskt...



Tjena Helena!

Jag och Helena sitter på skolan... vi har fikat lite på stuk men annars är vi ganska göralösa, men vi har skrivit en hel lista på saker man kan göra när vi inte har något att göra.
Imorgon åker vi till Lycksele. Fullspäckat schema faktiskt. Måste käka frukost vid halv nio, städa lägenheten och gå ut med Boss efter det, träning klockan elva, hem, duscha, lunch och sen ska jag följa med på Kejtans juridiklektioner för att få lite extra träning. Och sen drar vi till Lycksele, det blir roligt det:)

Igår tränade vi box, det var kul, Jonas vill ha med oss på core ikväll, men jag tror att vi tar en slö idolkväll hemma hos någon trevlig männska istället.

Jaja, inget mer att rapportera från Luleå. Jag tror jag ska söka extrajobb.

Hejhej.

Sjukt. Jag älskar Sverige

Ser ett program på tv om någon familj i libanon som vill gifta bort dottern. En har de redan gift bort, hon sitter hemma dag in och dag ut och får inte gå ut. Den andra vägrade gifta sig, henne slog pappan nästan ihjäl. Och det sitter han och säger i tv, och hans bröder verkar vara ännu värre. Nu får hon inte gå ut förrän hon gifter sig. Det är heeelt sjukt! "Att döda en dotter som gjort fel är som att skära av ett sjukt finger"
Jag är så himla glad att jag är född i Sverige, så himla glad. Jag är så glad att jag kan göra precis vad jag vill med mitt liv, det är bara mitt och jag bestämmer själv.

Jag heter Birgitta och jag gör som jag vill :)

Ikväll var det boxpass, det var oorganiserat och sådär bra, men jag är ganska trött allafall.

"Är männen otrogna? Det är kvinnans fel"

Godnatt.

Bästa söndagen

Då ska man ligga och trängas i Fredriks säng med Helena, Johan, Fredrik och Jonas. Kolla på idol och lyssna på gitarrspelande. Sen ner på stan och käka sushi och hem och söndagsfika och se film. Det kan inte bli bättre. På lördagsnätterna ska man dock inte bli påhoppad av en sur Johan som slår en med nycklarna, men man kan ligga i sängen och prata klockan tre på natten också.

Sitter och pluggar lite arbetsrätt nu, ska ha två övningslektioner den här veckan och sen är jag ledig i en vecka.

JE

Grattis Per-Erik!

Lingonplock

Jag, Kejtan, Helena och Anna har vart ute i skogen och picknickat. Två och timmar satt vi och pratade, blablabla... eller mest de andra, för jag plockade en massa lingon. 3 liter, handplockat, rensat och klart. Anna hjälpte mig i och för sig litegrann:) Ja men det känns bra, nu kan jag göra lingonsylt. Yes.

Fredrik har vart här på lunch precis. Mycket snack. Fest hos dem ikväll. Men förmodligen väldigt lugnt för min del. Å, jag har tvättat Boss också, så nu har man en gräddbakelse till sällskap i sängen igen. Brabra.
Nu måste jag städa i lägenheten. Hejhej

trött rumpa.

Shit vilken jobbig träning det där var. Jag och Helena har gått och ojat oss hela dagen och det lär ju bli än värre när träningsvärken sätter in. Nu ska jag gå och börja med middagen, folket ramlar snart in.

Ha en trevlig helg!

morgonpigg

Boss väckte mig halv nio. Laga gröten. Käka frulle. Jag och Helena ska på ett träningspass klockan elva. Cirkelträning:)

Vad ska jag säga mer då. Hade två förläsningar igår, de gick väl sådär. Får plugga på i helgen. Jag och Kate ska allafall plugga krediträtt för det har hon också. Sen bli det också arbetsrätt och familjerätt. Nog finns det att göra allt, om man bara tar tag i det.

Ikväll blir det taco och filmkväll på mitt place. Jag och Helena var och storhandlade igår. Vi blir väl en åtta, nio personer enligt våra beräkningar. Kruxet är väl att vi inte har sådär jättemycket köksgrejer så jag tror gästerna får ta med sig skålar och tallrikar...
Annars är helgen ganska öppen, det blir ju tydligen superväder med 15 grader varmt och sol. Underbart! Jag har planerat att gå ut i skogen och plocka lite lingon och picknicka. Får se om man får några fler med sig.
Vi hade tänkt ta det lugnt med festandet allafall. Men vem vet vad som händer.

Livet är underbart.

Noo!

Boxpasset var fullt ikväll. Och vi som köpte kort idag. Åh, man blir lite sur, tror jag och Helena ska dikta ihop ett klagobrev sen. Vi börjar bli bra på det, haha... Nej men va tusan. Om man köper ett träningskort för 2000 för 4 månader för att man speciellt vill åt boxpassen så ska man väl få plats också. De får ju bara köpa in mer utrustning, för plats fanns det gott om i lokalen.

Å, min övningslektion idag gick superbra, jag vågade till och med prata. Okej, jag kanske inte hade rätt på alla frågor, men fick allafall en insikt om hur man ska tänka ungefär.

Jag och Helena tog en löprunda istället för boxen. Fort gick det.... piuh. Nu ska jag ge mig på att laga fisk. Ett nytt recept med cashewnötter som jag hittade på internet. Sen blire middag med Kejtan, Robi och Helmert.

... och ikväll blire idol med JBF.

Ciiiaooooooop!

jag vill ha en häst. Okej, ville bara ha en fin bild:)

morgonbloggning

Jag har inte tillgång till datorn på kvällarna, så det blir mest till att blogga på morgonen. Men snart blir bloggin all day long för nu har Markus änteligen skickat datorn, och då kan Helena också få en dator. Shit va bra. Tusen hjärtlig tack Markus:) (segis;))

Dagen består av en övningslektion i köprätt. Sen ska jag posta ett paket och på kvällen bli det boxpass igen. Jag har knappt kunnat vända mig i sängen inatt på grund av träningsvärk från förra passet, men nu är det bara att plåga kroppen tills den ser ut som 2005 års upplaga. Jonas med håret och Freddan ska med också, blir skoj det:)

Bilder skulle det vara skoj att lägga in också, men nu har min kamera helt pajat så jag måste nog köpa en ny om jag inte lånar Helmerts bilder. Men en kamera måste man ju ha.

Have a nice day!

Det är kanske bara det att du aldrig springer ifatt när jag väl är där.

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Dåligt låtval kanske. Dåligt att börja med.

men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår


"Som jag hade dig förut"

Lars så klart.

Jääsikens, det gör ont:)

Vilken effektiv dag!
Jag har hunnit med att plugga med Kate i 2,5 timmar, skicka en ansökan, sprungit på stan, postat brev, tränat, försökt hinna med Boss, tvättat, handlat. Har vart i konstant rörelse förutom en liten nap innan träningen idag.
Wee, jag och Helmert var på boxercise!!
Mina händer skakar ganska ordentligt just nu... men det var kul... och grymt grymt jobbigt. På onsdag ska vi väl köpa kort:) Sen ska vi träna som galningar, hehe, ja ni vet hur man låter när man är full av lyckliga träningsendorfiner, "träna box måndagar och onsdagar och sen gymma lite och så måste vi förstås få in ett löppass också..." Vi får se hur det går med vårt upplägg;)



Har haft en bra dag, tyvärr har jag inte hunnit städa golven här hemma och så var det ju något annat som skulle fixas, men eftersom jag vart så effektiv på plugg-fronten på senaste tiden så har jag tid med det där imorgon.
Shit va bra jag är:)
(Kom ihåg att det är viktigt att peppa sig själv!)

Nu ska jag hoppa in i duschen, c-i-a-o-o !

Just ja!! Dagens glada nyhet! Helena har fått lite jobb:D YES!!
Shit va bra du är Helmert!
(Kom ihåg att det är viktigt att peppa andra också!:)

Tjenahej det är mitt i natten

Min sambo hade ju fest igår, maten som vi grillade blev jättegod. Det var fullt med folk i hela lägenheten, men jag och Helena funkade dåligt som partystarters igår. Usch vad sega vi var. Vi dunstade från festen när vi insåg att det var två timmar till vi kunde inta kåren, så vi gick och hälsade på Björn och drack Baileys med han. Nej fy, deppigt blev det. Så vi smög tillbaka till festen och skulle diskret hämta mitt täcke för att sen gå till Helena och sova. Fast jag fick försöka förklara att jag kan vara roligare, och sen kom vi överrens om att jag snart ska ha inflyttningsfest:)

Helena fixade bacon och spagetti, lilla guldhjärtat:) Och jag satt i sörjesoffan. 
Sen somnade vi gott men det har ringt i telefonerna hela natten. 

Jag slapp skära halsen av Glenn i morse allafall. Hade lovat att göra det om jag bröt mitt löfte till mig själv, men det gjorde jag ju som tur var inte.

Nu ska Helena läsa bok. Jag och Kate ska plugga.

Jag och David har sms-diktat också:
-Är det fint väder i fjällen? Här är det fest hela kvällen:)
-Jo, här är det fin väre, jag har ätit en päre

JE! I love norrländskt!

Lördag - dags att börja leva igen.

Å det var skönt att komma ut i skogen. Jag och Helena åt frukost och plockade lingon. Frågan är om jag ska koka sylt, råröra dem eller bara frysa ned dem med en gång. 
Vi gick hem till Kejtan sen för att se hur hon mådde. Lite bättre, så vi var på skolan och scannade in nå papper och skrev ut lite andra. Sen smög vi på Boss. Haha, det var skitkul:)

Ikväll blire grillning (årets sista?), det är redan folk här hemma. Blir nog skoj, Helena har fått gästleg på Kåren också. Fint, blir bra detta här:)

Gintonic och dans, hejhej:)

Ingen blindtarmsinflammation

men förmodligen äggledarinflammation. Det blir inget Kebenikaise för Kate i helgen. Det blir mediciner istället. Jag ska ut och springa om två timmar. Först skolan och plugga, hejhej...

Vi börjar om!

Det blir många blogginägg, och en del som aldrig publiceras, det är som att skriva kärleksbrev till en hemlig kärlek, men man skickar dem aldrig. Haha.. men det hjälper lite att blogga. Och att se på idol:) Då får dumburken ta över ens tankar istället.
Pratade med norska familjen igår. Jag fick deppfrist till lördag. Så nu ska jag gråta ut mina sorger i en dag till, sen får det vara nog. Livet är värd bättre.
Fick prata med Ivar också. Han är så söt så söt. Jag skulle önska kidsen kunde komma hit och muntra upp mig, då skulle jag inte hinna tänka på annat.



Update: Kate till Sunderbyns sjukhus för misstänkt blindtarmsinflammation. Jag vet faktiskt inte vilken förbannelse som vilar över oss just nu. Men vi överlever.

Det är något fel med oss

Shit vad dåligt det går för vårt lag.
Natten har bara vart jobbig, det visste Glenn och Boss för de skulle bägge två trängas med mig i min 80-säng. Kärlek får man visst vare sig man vill eller inte av de två.
Vaknade före väckarklockan och gick till dagmatte Helena med Boss, sen satt jag och grina i hennes svarta sörjesoffa. När jag sen kom hem efter första föreläsningen satt Kate och grina i den svarta sörjesoffan. Kate funderade på att ringa Mamma men kom på att hon inte skulle störa henne på jobbet, dessutom hade jag stört henne efter lovlig tid kvällen innan. Hon blir snart överbelastad.
Kom hem efter föreläsning nummer två och satt mig i soffan igen.

Men det blir snart bättre, det blir det, det blir det!!


men mitt hjärta har också en kris.

Missuppfattad!

Jag känner inte igen mig själv andras ögon. ÅH! Det är inte jag och jag har större behov än någonsin att gå och träna box! Imorgon!!

För att inte somna så har jag vart aktiv i köket i två timmar, bakat negerbollar och flätor, sånna som Mamma gjorde när man var liten. Jag var så himla imponerad hur hon liksom bara slängde ihop degen till en fläta! Men jag är ganska bra på det nu jag med. Plugg kanske inte är helt min grej, men det där med att vara hemmafru skulle jag nog bli bra på.
Lånade Peters (sambons) dator och spelade Smutser och man sjunger

Har du hört va killen är cp, åhåhåhåhåh, värsta störd, han, killen är helt skeeeev.

Jesper du kan sjunga den du med, fast du får byta ut killen mot tjejen:) Ok. Hon är ju inte cp eller så men det är ändå ganska skönt att sjunga sådär...

fult

Nej, nu ska jag läsa om krediträtt och sen ska jag och Kate ut och springa:)

Inte den bästa av dagar.

Åh. Först hittade jag inte salen i morse, jag blev less, ringde Helena som peppade mig att inte ge upp mitt letande, och hittade till slut salen, några minuter för sent. Men deppet satt som sten i kroppen, ni vet hur det känns va. Kände mig helt modstulen och på gränsen till ligga-på-golvet-och-gråta-ut-all-skit. Tyckte inte att jag fattade någonting. Så jag gick fort hem till Helmert och la mig på hennes säng (inte golvet, vilket lyft;)) och grät tills jag blev trött. Då gick vi ut för att göra någon nytta. Helena har inte heller den bästa av dagar.
Hon försökte hjälpa mig med fastighetsrätten, jättespännande. Det gick sådär, men sen for vi ner på stan och Helena lämnade ut hela nio cv:n:) Bra jobbat där. Gick hem till Kate, bjöd in oss själva till deras tacosmiddag. Såå gott.
Väl hemma gjorde något jag inte ville och inte trodde jag behövde, men efter en jobbig dag insåg jag att det var nödvändigt. Gick hem till Helena efter det, ringde Mamma, grät lite mer, funderade och insåg att det fick vara nog. Sen peppade jag och Helena varandra, vi är ju varken mördade, blinda, handikappade eller annat hemskt. Vi har bara haft några pissiga dagar.
I helgen blire gintonic och dansa ut allt som gör ont.

Gin och Tonic, GT


+

Gin och Tonic, GT
+

Gin och Tonic, GT


=

idiothund

Grannarna vägg i vägg med mig har en hund som skäller och skäller. Himla dryg sak. Jag vet inte om han håller på när de inte är hemma eller vad som är problemet, men det går inte att sitta hemma och plugga allafall när den sätter igång.

Nu ska jag till skolan. Idag har jag en känsla av att inte klara av det här. Men upp med näsan Big.

Varför är det inte bara enkelt?

Ny vecka, ny dag

Livet går sin gilla gång här i Luleå. Fast just nu går jag faktiskt inte och längtar till något och jag går egentligen inte och saknar något heller så det måste betyda att jag har det riktigt bra för tillfället och faktiskt lyckas med att leva i nuet.
I helgen har vi haft kräftfest, det var riktigt kul och väldigt livat:) Lindén sisters, the partystarters :P Fast när vi väl kom in på kåren var det inte så roligt längre så jag gick hem ganska snabbt. Förfesterna är väl nästan alltid roligast...

Igår var en riktigt slapp dag med söndagsfika hos Helena, scones och te. Emma har vart upp och hälsat på också, men åkte hem igår, hoppas hon kommer upp snart igen.

I natt har jag drömt rädda drömmar. Typ en knivman på Sjulsarvet som ville döda mig som jag gick ut och sparkade ner, men han kom ändå på fötter och då måste jag låsa alla dörrar men sen kom mamma hem och då bjöd hon in honom fast jag var livrädd. Och när jag ringde 112 så kom jag bara till någon trött kille. Sen drömde jag att jag bodde hos grannarna hemma och att det spökade i deras hus.

Jag tror jag har mina aningar om vad allt handlar om. Det är trygghet och kärlek och inte kärlek i det verkliga livet. Men för första gången på länge känner jag tillit. Det blir som det blir och det är bra.

Idag ska jag prova att slå lite i lagboken och göra nå övningsuppgifter, sen ska jag ut och springa med Kejtan. Är så sugen på att börja träna (box) nu. Ska kolla upp om det finns någon boxningsklubb här i Luleå eller eventuellt får det bli stil fast det är svindyrt. 1600 får fyra månader. Bitch bitch bitch.

Lite nervöst.

Alla frågar hur det känns. Att plugga, första skoldagen.. Jag vet inte riktigt. Det var lite nervöst, det är lite konstigt, lite svårt, lite förvirrande och osäkert. Jag hoppas bara att jag klarar det jag.

Annars är nog livet ganska underbart.

Jag har hittat ett nytt ställe att köpa byxor idag. Cubus banavdelning. Good shit. :P
Och jag har köpt en fin brun pinnstol idag också, för tio kronor. Rena kapet.

Kräftfest på lördag:)

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0