Åre trail

Nu har jag förflyttat mig till soffan, men ont!

I starten såg alla jätteproffsiga ut så jag höll mig i slutet. Första två kilometrarna gick vi, för det var slingerstigar rätt upp på fjället. Jag kände mig jättedålig, flåsandes.

När vi kom upp sprang vi, och sprang fel, ca 1,2 km fel blev det men gruppen jag hängde med hittade till slut banan igen och sen sprangs det på myrar och fjäll. Halkade omkring i lera och över bäckar. Insåg efter ett tag att nästan alla sprungit fel och de flesta mycket mer än oss. Det kom ikapp sånna här proffsiga löpare som inte orkade hänga med, förvånad blev jag. Själv kände jag mig pigg och taggad hela vägen och sprang ifrån min grupp efter ett tag. Hade nog tur att jag hade lite energibars med mig för de som sprungit mycket fel var ju helt slut. Drack vatten i bäckar när det var för långt mellan vätskekontrollerna. 

Såg en tjej efter tag som jag ville springa om och det gick bra. Sprang förbi och ifrån och såg henne inte till slut. Fort gick det ner för fjället och roligt var det. När det var 1 km kvar var jag helt själv igen och lyckades på egen hand springa fel! Gah! När jag väl kom rätt var den där tjejen långt ner i en backe framför mig så jag fick ju spurta järnet för att ta mig förbi igen, som tur var hann jag:) tid: 3 timmar och 16 minuter.

Det bästa var att jag inte kände mig trött förrän jag sprang fel sista biten, blev lite knäckt då..

Nu är jag dock skittrött. Men nöjd:)

Backen vi gick uppför innan start, och backen dit jag kom när jag sprungit fel och insåg att tjejen var längst där nere..
Snö på toppen...


Nu äta nåt onyttigt!

Pain

Det gör så ont i mina ben, kan inte vila. Ah, jag ska berätta mer sen:)



Huff

Här ligger jag på kökssoffan och har ont i magen... Så går det när det är marknad i stan och man har tryckt i sig både langos, kolbulle och kokosbollar. Bläh vad jag mår illa.

Imorgon var det meningen att jag skulle springa en halvmara i Åre! Men jag var lite sen att anmäla mig så det är oklart om jag får starta. Alltså, jag blir inte jätteledsen om jag inte får det:P Det var mest för utmaningens skull.

Fredrik är på after work. Majken sover. Snart idol. Livet känns lättare.


Hejaklacken från förra helgen:)

Bakslag

Träningen går dåligt, jag blir inte bättre:(

Längtar efter helg men inte efter att springa.

Har inte lust med minusgrader. Jobbigt att frysa.

Tråk tråk tråk.


Springa springa

Igår var jag på min löpkurs, det gick bra:) Perfekt med intervaller en gång i veckan eftersom jag aldrig orkar göra det själv i min egna träning.

Jobbet går bra men längtar till helg. Det här med fredagasmyyyyys är ju inte så dumt:P haha:)

Ikväll står jag i valet och kvalet om jag ska gå på en föreläsning anordnad av kvinnojouren om mäns våld mot kvinnor eller om jag ska gå på en köttsoppe-middag vi är bjudna till. Eller om man bara ska ligga i soffan hela kvällen och vila. Oftast trött som jag vet inte vad när jag kommer hem. En får se. 




Mycket kött blev det efter älgjakten:):)

Perfekt!

Hittade just en löp-tävling i stan nästa helg, det blir 11 km i terräng. Kul, ska nog inte lyckas bli förkyld till dess:)

Nu ska jag ut och springa, ska prova tävlingsbanan om jag lyckas hitta:)
 
 
Saknar pluppis
 

Sköna helg

Man uppskattar verkligen helgen när man har ett 8-17-jobb. Nu ska jag städa hela lägenheten men är rätt omotiverad. Men jag skulle verkligen vilja ha det fint ikväll när jag ska äta kladdkaka och se på Skavlan helt själv. Inte ens Jonas är här.

Idag har jag träffat en patient och skrivit journal. Skönt att det lossnar lite så här i slutet av första veckan.

Mycket nytt

Ujuj jag är så trött så trött... Verkar som jag måste ha mina åtta timmars sömn trots allt, jag hade faktiskt tänkt försöka minska ner lite på sömnen. För att få tid till allt annat. Alltså jag har ju tid nu men sen när resten kommer hem vet jag inte hur det ska gå.

Fredrik skulle få spunk om han såg hur jag har det här hemma ibland. Han är väldigt duktig på att hålla fint han, inte jag. Ganska skönt att inte ha någon att ta hänsyn till ändå;)

Men jag saknar dem, ska bli skönt när de kommer hem igen..

Första dagen!

Praktiken har gått bra! Vi har mest haft introduktion och på eftermiddagen föreläsningar om suicidprevention. Min handledare verkar toppen och min avdelning likaså:) Perfekt!

Saknar pluppis... De har skjutit två älgar:)

Imorgon praktik.

Helgen spenderades som sagt i Helags! Vilket väder, vilka färger! Nu är jag hemma igen, jag och min tillfälliga sambo Jonas har ätit entrecote och nu spelar vi mobilspel mot varandra i soffan.

Jag har vart ute och provat mina nya springskor som jag fick i trettioårspresent av Bea och Joel. De gick som vinden:) På tisdag börjar kursen, det blir nog bra.

Imorgon börjar praktiken, måste kolla ut nå kläder jag kan ha, hur ska detta gå...

Helags

Nu befinner vi oss på Helags fjällstation, Beatrice och jag. Hon diskar och jagar slö och trött. Fjällen är väldigt vackra som vanligt:)

Här ska springas!

Jag har vart lite besviken på mig själv att jag aldrig sprang något lopp i somras när jag var i så bra form så jag tänkte ta igen det nu! Åre trail run den 5/10, 9 km, och eventuellt Åre trail (som är en annan tävling även om det inte låter så på namnet..) den 28/9. Tänkte att om man satsar på två helgen så kanske man kan springa en iallafall, om man skulle bli sjuk. Majken ska ju inskolas på dagis efter älgjakten och där sprids ju bakterierna hejvilt. De åker på fredag och blir borta en tio dagar, skönt vara lite ensam och så hinner jag träna:)

Skolan började idag. En vecka med att nöta etik innan praktiken börjar i nästa vecka. Kul att träffa alla klasskompisar igen faktiskt. Igår hade vi Beatrice och Joel på besök (och Jonas så klart), jag provade att göra pulled beef av högrev. Det blev faktiskt gott:)

Nä, nu ska jag ta tag i lite hushållssysslor. Min hemmaman har gått och lagt sig med sprängande huvudvärk på grund av kaffe-detox.

Hejhej!

Bridget

Hur var ditt liv? - Det var en storm och nöd och kamp i en enda veva; det var gäckad längtan och fåfäng glöd och små glimtar ur molnens reva. Jag är så glad att jag fått leva.

RSS 2.0